bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Günaydın sevgili dostlarım, bu aralar zor günler geçiriyoruz. Alaçatıda dün geceki felaketten etkilenenlere çok geçmiş olsun diliyorum ve bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve iyi bir gün geçirmeniz dileği ile sizlere dün sabahki gün doğumunu, bu sabah gün doğumunda bulutlu gökyüzünü, pembe, kırmızı ve beyaz sardunya çiçekleri gönderiyorum. Kedim tarçın da sizlere günaydın diyor. Sevgiler

sizin oralar iyi mi yine hortum falan olmuş Çeşme de

Tünaydın sevgili dostlarım, bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve güzel bir hafta sonu geçirmeniz dileği ile sizlere Bu sabah hava çok bulutlu olduğundan gün doğumunu görüntüleyemediğim için son baharda görüntülediğim bir gün doğumunu, bir yasemin çiçeği, bir Japon gülü ve kırmızı bir minyatür gül ile Kedim Gözdeyi gönderiyorum, sevgilerimle
Eki Görüntüle 2782374 Eki Görüntüle 2782375 Eki Görüntüle 2782376 Eki Görüntüle 2782377 Eki Görüntüle 2782378

Burdaki resimleri görmeyen bir benmiyim:)

Burdaki resimleri görmeyen bir benmiyim:)
yok değil,bu sefer değişik oldu bilmiyorum neden :)

Gözde'nin ısrarıyla tekrar denedim:) bu sefer de kocaman oldu neyse... Gecikmeli de olsa Gözde ile beraber hepinizin sevgililer günü kutluyoruz

Son düzenleme:
Canım nerde yasoyordun benimde al yanına cok güzel:))

Tüm dünya pandemiyle mücadele etmeye çalışırken, bundan bile çıkar sağlamaya çalışanlara ne demeli bilemedim.
Umarım çakma aşı şebekeleri Çin'le sınırlı kalır.

acaba aşıdan sonra eski hayatımıza dönebilcek miyiz?ben çok özledim. kaygısızca gidip bir yerlerde oturmayı. öğrencilerimin gelip bana sarılmasını. bugün eski fotoğrafları gezdim. rahatça yere falan oturmuşum ne bileyim efkarlandım. gelir mi sizce? ben ümidimi kaybediyorum. şu mutantları duydukça

Gecen bir paylasim görmüştüm "Eskiden birilerinin üflediği pastaları yerdik. Ne çılgın hayatlar yaşıyormuşuz." diye.
Gercekten ben de cok ozledim.

Arkadaslar suan hamgi gruba asi yapiliyor ne asamaya gelindi bilen var mı? Haberleri takip etmiyorum da artik.

Aynı evde yaşadıkları için eşlere de vuruluyormuş diye duydum, bunu bilen var mı? Babam 65 yaş, annem 59 koah hastası. Babam aşıyı vurulup dışarı çıkmayı düşünüyor, anneme bulaştıracak o zaman. İnşallah anneme de vururlar bari. Gerçi yaşlılar dışarı çıkma sevincinde ama koruyuculuğu da garanti değil, ne olacak böyle ya, kalbim ağrıyor düşünmekten

Evet ablamda aynı şeyi söyledi.Ablam 61 yaşında eniştem 65 yaş üstü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…