Günaydın sevgili dostlarım, bu aralar zor günler geçiriyoruz. Alaçatıda dün geceki felaketten etkilenenlere çok geçmiş olsun diliyorum ve bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve iyi bir gün geçirmeniz dileği ile sizlere dün sabahki gün doğumunu, bu sabah gün doğumunda bulutlu gökyüzünü, pembe, kırmızı ve beyaz sardunya çiçekleri gönderiyorum. Kedim tarçın da sizlere günaydın diyor. Sevgiler
Eki Görüntüle 2781332 Eki Görüntüle 2781333 Eki Görüntüle 2781334 Eki Görüntüle 2781335 Eki Görüntüle 2781336 Eki Görüntüle 2781337
sizin oralar iyi mi yine hortum falan olmuş Çeşme de
teşekkür ederim arkadaşlar, bizde bir sorun yok.Evet Gül cüm siz İzmir tarafındamısınız. Biz hala hastanedeyiz.
Burdaki resimleri görmeyen bir benmiyim:)Tünaydın sevgili dostlarım, bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve güzel bir hafta sonu geçirmeniz dileği ile sizlere Bu sabah hava çok bulutlu olduğundan gün doğumunu görüntüleyemediğim için son baharda görüntülediğim bir gün doğumunu, bir yasemin çiçeği, bir Japon gülü ve kırmızı bir minyatür gül ile Kedim Gözdeyi gönderiyorum, sevgilerimle
Eki Görüntüle 2782374 Eki Görüntüle 2782375 Eki Görüntüle 2782376 Eki Görüntüle 2782377 Eki Görüntüle 2782378
Yalniz degilsiniz açılmıyor resimlerBurdaki resimleri görmeyen bir benmiyim:)
yok değil,bu sefer değişik oldu bilmiyorum neden :)Burdaki resimleri görmeyen bir benmiyim:)
Canım nerde yasoyordun benimde al yanına cok güzel:))Tünaydın sevgili dostlarım, tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum, yakınlarını kaybedenlere baş sağlığı diliyorum. Dün yazamadım, bugün de deprem olup duruyor, bir an önce yazayım dedim :) Bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek güzel bir gün ve iyi bir hafta geçirmeniz dileği ile sizlere dünkü ve bugünkü gün doğumu manzaralarını, yol kenarında yapraklarını dökmüş bir ağaç, yine yol kenarında çiçek açmış bir badem ağacı ve badem çiçekleri ve tavlanın üstünde uyuklayan kedim Gözdeyi gönderiyorum, sevgilerimle
Eki Görüntüle 2773766 Eki Görüntüle 2773767 Eki Görüntüle 2773768 Eki Görüntüle 2773769 Eki Görüntüle 2773770 Eki Görüntüle 2773771
Gecen bir paylasim görmüştüm "Eskiden birilerinin üflediği pastaları yerdik. Ne çılgın hayatlar yaşıyormuşuz." diye.acaba aşıdan sonra eski hayatımıza dönebilcek miyiz?ben çok özledim. kaygısızca gidip bir yerlerde oturmayı. öğrencilerimin gelip bana sarılmasını. bugün eski fotoğrafları gezdim. rahatça yere falan oturmuşum ne bileyim efkarlandım. gelir mi sizce? ben ümidimi kaybediyorum. şu mutantları duydukça
aynen katılıyorum. ne güzelmiş.Gecen bir paylasim görmüştüm "Eskiden birilerinin üflediği pastaları yerdik. Ne çılgın hayatlar yaşıyormuşuz." diye.
Gercekten ben de cok ozledim.
Öyle evet ama ben artik başkasının üflediği pastayı yiyememGecen bir paylasim görmüştüm "Eskiden birilerinin üflediği pastaları yerdik. Ne çılgın hayatlar yaşıyormuşuz." diye.
Gercekten ben de cok ozledim.
Bundan sonra ben deÖyle evet ama ben artik başkasının üflediği pastayı yiyemem
65 yaşda şuan. Sanırım 60 yaşda randevu alabiliyormuş.Arkadaslar suan hamgi gruba asi yapiliyor ne asamaya gelindi bilen var mı? Haberleri takip etmiyorum da artik.
Evet ablamda aynı şeyi söyledi.Ablam 61 yaşında eniştem 65 yaş üstüAynı evde yaşadıkları için eşlere de vuruluyormuş diye duydum, bunu bilen var mı? Babam 65 yaş, annem 59 koah hastası. Babam aşıyı vurulup dışarı çıkmayı düşünüyor, anneme bulaştıracak o zaman. İnşallah anneme de vururlar bari. Gerçi yaşlılar dışarı çıkma sevincinde ama koruyuculuğu da garanti değil, ne olacak böyle ya, kalbim ağrıyor düşünmekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?