- 5 Mayıs 2015
- 5.018
- 6.612
- 398
Ablanız da vuruldu mu? Acaba 60 yaş üstü olduğu için mi yoksa eşi olması yeterli mi..Evet ablamda aynı şeyi söyledi.Ablam 61 yaşında eniştem 65 yaş üstü
Henüz ikiside yaptırmadılarAblanız da vuruldu mu? Acaba 60 yaş üstü olduğu için mi yoksa eşi olması yeterli mi..
Acaba neden aynı evdekilere vuruyorlar, aşının yanındakine zararı mı var ki?Henüz ikiside yaptırmadılar
Aynı evde yaşadıkları için eşlere de vuruluyormuş diye duydum, bunu bilen var mı? Babam 65 yaş, annem 59 koah hastası. Babam aşıyı vurulup dışarı çıkmayı düşünüyor, anneme bulaştıracak o zaman. İnşallah anneme de vururlar bari. Gerçi yaşlılar dışarı çıkma sevincinde ama koruyuculuğu da garanti değil, ne olacak böyle ya, kalbim ağrıyor düşünmekten
Ananeme annem bakıyor ananeme vurdular aşıyı ama anneme vurmadilarAcaba neden aynı evdekilere vuruyorlar, aşının yanındakine zararı mı var ki?
Babam 75 yaşında aşı olduğu için yarında annem olacak 65 yaşında. Babam aşı olmasa anneme çıkmıyordu aşı.Aynı evde yaşadıkları için eşlere de vuruluyormuş diye duydum, bunu bilen var mı? Babam 65 yaş, annem 59 koah hastası. Babam aşıyı vurulup dışarı çıkmayı düşünüyor, anneme bulaştıracak o zaman. İnşallah anneme de vururlar bari. Gerçi yaşlılar dışarı çıkma sevincinde ama koruyuculuğu da garanti değil, ne olacak böyle ya, kalbim ağrıyor düşünmekten
Zarari olmaz aşı olan digerine e hastalik bulastirmaz. Bence takibi kolay olsun diye eslere vuruyorlar.Acaba neden aynı evdekilere vuruyorlar, aşının yanındakine zararı mı var ki?
Acaba 65 olduğu için mi, benim annem 59 yaşında.Babam 75 yaşında aşı olduğu için yarında annem olacak 65 yaşında. Babam aşı olmasa anneme çıkmıyordu aşı.
Babanız olunca annenizede yaparlar 1 hafta sonra falan. 60 yaş civarı bu ay biter bence hızlı gidiyorlar aşı konusunda. Aşıdan sonra bulaştırma durumu olmaz merak etmeyin.Acaba 65 olduğu için mi, benim annem 59 yaşında.
Bizde öyle olmadı. Kayınpederim 75 yaşında, kayınvalidem 68 yaşında. Kayınpederime iki hafta önce vuruldu, kayınvalideme yeni sıra geldi dün aşı oldu. Ancak ikinci doz vurulmadan önce koruyuculuğu başlamıyor. Ayrıca koruyuculuğu %51 civarinda. Ancak aşı olup da covid geçirenler hafif geçiriyormuş yani öldürücülüğü %100 oranında kalktı deniyor, bu da çok önemli.Aynı evde yaşadıkları için eşlere de vuruluyormuş diye duydum, bunu bilen var mı? Babam 65 yaş, annem 59 koah hastası. Babam aşıyı vurulup dışarı çıkmayı düşünüyor, anneme bulaştıracak o zaman. İnşallah anneme de vururlar bari. Gerçi yaşlılar dışarı çıkma sevincinde ama koruyuculuğu da garanti değil, ne olacak böyle ya, kalbim ağrıyor düşünmekten
yok öyle bir şey. Şu an 60 yaş üzerine vuruluyor, eş daha yaşlı olup henüz aşı vurulmadıysa ona da vuruyorlardır.Acaba neden aynı evdekilere vuruyorlar, aşının yanındakine zararı mı var ki?
Maalesef benim okuduğuma göre aşı olan kendi hastalanmasa dahi aşı olmayan başka birine taşıyabiliyormuş. Sağlık bakanlığının sitesinde yazıyor.Zarari olmaz aşı olan digerine e hastalik bulastirmaz. Bence takibi kolay olsun diye eslere vuruyorlar.
Asi olan digerine hastaligi tasiyabiliyor denmisti.Zarari olmaz aşı olan digerine e hastalik bulastirmaz. Bence takibi kolay olsun diye eslere vuruyorlar.
Ben aşı ile ilgili çok soru işaretleri yaşıyorum beynimde asi vurulanlarin yan etkileri oldumu acaba bunlar neler aşıdan snea Corona virüsü yakalanan oldumu bu gibi sorularım War ama cevap alabileceğim yer bilmiyorum sizler biliyormusunuzMaalesef benim okuduğuma göre aşı olan kendi hastalanmasa dahi aşı olmayan başka birine taşıyabiliyormuş. Sağlık bakanlığının sitesinde yazıyor.
Nisanda 60 oluyor annem, inşallah vuruyorlardırBabanız olunca annenizede yaparlar 1 hafta sonra falan. 60 yaş civarı bu ay biter bence hızlı gidiyorlar aşı konusunda. Aşıdan sonra bulaştırma durumu olmaz merak etmeyin.
Asi olan digerine hastaligi tasiyabiliyor denmisti.
Nisanda 60 oluyor annem, inşallah vuruyorlardır
Hemen bakalım inşallah öyledirsistemden baksanız
annem Temmuz doğumlu
65 yaş aşısı çıkınca aman ben daha doldurmadım dedi
olsun belki sadece yıl ile bakarlar dedim
ona da çıkmıştı, belki annenizde de yıldır ölçü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?