bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185

60 yas uzeri eslere de randevu veriliyor diye okumustum ben.

Babam 75 yaşında aşı olduğu için yarında annem olacak 65 yaşında. Babam aşı olmasa anneme çıkmıyordu aşı.

Bizde öyle olmadı. Kayınpederim 75 yaşında, kayınvalidem 68 yaşında. Kayınpederime iki hafta önce vuruldu, kayınvalideme yeni sıra geldi dün aşı oldu. Ancak ikinci doz vurulmadan önce koruyuculuğu başlamıyor. Ayrıca koruyuculuğu %51 civarinda. Ancak aşı olup da covid geçirenler hafif geçiriyormuş yani öldürücülüğü %100 oranında kalktı deniyor, bu da çok önemli.

Günaydın sevgili dostlarım, bu sabah sizler için gün doğumunda kar manzaraları görüntülemeyi hayal ettim ama yağmadı, son güncellemelere göre saat 1 civarında teşrif edecekmiş kendileri; İzmirliler olarak dört gözle bekliyoruz Şu an feci bir soğuk ve fırtına var. Bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve güzel bir gün geçirmeniz dileği ile sizlere bu sabahki gün doğumunu ve daha önce görüntülediğim bir limon yasemin çiçeği ile birer pembe ve lila renkli gül ve fırtınadan korkup eşimin kucağına ve ayak ucuna sığınan kedilerim Tarçın ve Gözdeyi gönderiyorum, sevgilerimle

Zarari olmaz aşı olan digerine e hastalik bulastirmaz. Bence takibi kolay olsun diye eslere vuruyorlar.
Maalesef benim okuduğuma göre aşı olan kendi hastalanmasa dahi aşı olmayan başka birine taşıyabiliyormuş. Sağlık bakanlığının sitesinde yazıyor.

Ablam aşı oldu ailesine bulaşmadı babamdanda anneme bulaş olmadı ama Bakan bulaşabilir dediyse vardır Bi bildiği

Maalesef benim okuduğuma göre aşı olan kendi hastalanmasa dahi aşı olmayan başka birine taşıyabiliyormuş. Sağlık bakanlığının sitesinde yazıyor.
Ben aşı ile ilgili çok soru işaretleri yaşıyorum beynimde asi vurulanlarin yan etkileri oldumu acaba bunlar neler aşıdan snea Corona virüsü yakalanan oldumu bu gibi sorularım War ama cevap alabileceğim yer bilmiyorum sizler biliyormusunuz

Asi olan digerine hastaligi tasiyabiliyor denmisti.

o durumda sağlıkçıların eşleri ve aileleri de aşılanmalıydı

onları aşılamadılar diye biliyorum ben

Melih Gökçek 85 yaş üstü kv si ile aynı evde yaşadığı için aşılandı diye haberler çıkmıştı daha yaşı tutmadığı süreçte

babam 73 yaşında ona Perşembe çıktı cuma oldu aşısını, annem 65 yaşında onların ekran Cuma açıldı Pazartesi oldu aşısını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…