- 23 Ocak 2016
- 35.356
- 51.215
- 598
Kayınvalidem ve kayınpederim aşı oldu herhangi bir yan etki olmadı şu Alman aşısı sipariş verilmiş adını tam hatırlamıyorum geldiği takdirde ben de vurunmayı düşünüyorum keza ailemi de ikna etmeye çalışıcam nereye kadar kaçacağız Mart ayında ülkemize girişinin 1 yılı dolacak Avrupa ve dünyada birçok ülke hızla aşıyı olurken biz neden kaçıyoruz anlamış değilim aşılama olmazsa daha uzuuunca bir süre daha karantina devam ederBen aşı ile ilgili çok soru işaretleri yaşıyorum beynimde asi vurulanlarin yan etkileri oldumu acaba bunlar neler aşıdan snea Corona virüsü yakalanan oldumu bu gibi sorularım War ama cevap alabileceğim yer bilmiyorum sizler biliyormusunuz
Bende annem için o aşının gelmesini bekliyorum daha bana çok sıra var ama yapılan asilardaki etkileri yan etkileri bir vatandaş olarak bilmek istiyorum buna hakkım olduğunu düşünüyorum neden aciklanmadigini anlayamıyorumKayınvalidem ve kayınpederim aşı oldu herhangi bir yan etki olmadı şu Alman aşısı sipariş verilmiş adını tam hatırlamıyorum geldiği takdirde ben de vurunmayı düşünüyorum keza ailemi de ikna etmeye çalışıcam nereye kadar kaçacağız Mart ayında ülkemize girişinin 1 yılı dolacak Avrupa ve dünyada birçok ülke hızla aşıyı olurken biz neden kaçıyoruz anlamış değilim aşılama olmazsa daha uzuuunca bir süre daha karantina devam eder
Niloyacım tereddüte sebeb olan Çin aşısının yeterince denenmemiş olması oldu.Ben o yüzden düşünceliyim şahsenKayınvalidem ve kayınpederim aşı oldu herhangi bir yan etki olmadı şu Alman aşısı sipariş verilmiş adını tam hatırlamıyorum geldiği takdirde ben de vurunmayı düşünüyorum keza ailemi de ikna etmeye çalışıcam nereye kadar kaçacağız Mart ayında ülkemize girişinin 1 yılı dolacak Avrupa ve dünyada birçok ülke hızla aşıyı olurken biz neden kaçıyoruz anlamış değilim aşılama olmazsa daha uzuuunca bir süre daha karantina devam eder
Evet abla Çin aşısına ben de güvenmiyorum ama diğer aşıyı bekliyorum sıram gelince de olmayı düşünüyorumNiloyacım tereddüte sebeb olan Çin aşısının yeterince denenmemiş olması oldu.Ben o yüzden düşünceliyim şahsen
Evet yan etki konusunda hepimiz araştırıyoruz bilgilendirelim zaten herkes yazsın buraya çevremde şuan bişey duymadım ben annemler de tereddüt ediyor aşı konusunda ben de olmaktan yanayımBende annem için o aşının gelmesini bekliyorum daha bana çok sıra var ama yapılan asilardaki etkileri yan etkileri bir vatandaş olarak bilmek istiyorum buna hakkım olduğunu düşünüyorum neden aciklanmadigini anlayamıyorum
Alman aşısını bende olurum. Da kim kaybetti de biz bulacağız Alman aşısınıEvet abla Çin aşısına ben de güvenmiyorum ama diğer aşıyı bekliyorum sıram gelince de olmayı düşünüyorum
Abla bakan sipariş verildi dedi ya bakalımAlman aşısını bende olurum. Da kim kaybetti de biz bulacağız Alman aşısını
kayınvalidemin ilaç alerjisi var, herhangi bir yan etki olmadı. Çevremde aşı olanlarda hiç yan etkisi olan duymadım. Aşıdan sonra yakalanan da duymadım henüz ama olursa duyarız herhalde.Ben aşı ile ilgili çok soru işaretleri yaşıyorum beynimde asi vurulanlarin yan etkileri oldumu acaba bunlar neler aşıdan snea Corona virüsü yakalanan oldumu bu gibi sorularım War ama cevap alabileceğim yer bilmiyorum sizler biliyormusunuz
Cok detayini bilmiyorum kim oldu kim olmadi ama. Asi olanlar hastaligi hafif geciriyorlarmis ve tasiyici oluyorlarmis. Bu durumda kendilerini kurtarmis olsalar da evdeki diger kisilere bulastirabilirler.o durumda sağlıkçıların eşleri ve aileleri de aşılanmalıydı
onları aşılamadılar diye biliyorum ben
Melih Gökçek 85 yaş üstü kv si ile aynı evde yaşadığı için aşılandı diye haberler çıkmıştı daha yaşı tutmadığı süreçte
babam 73 yaşında ona Perşembe çıktı cuma oldu aşısını, annem 65 yaşında onların ekran Cuma açıldı Pazartesi oldu aşısını
Kardesine gecmis olsun abla.Şu an ne vaziyette olduğumu bilseniz.Kardeşim burun kemiğinden ameliyat oldu.Hastnede giren çıkan belli değil.Bakım iyi.Ama asansörler kalabalık.Ben refakatci kaldım.Test vs yok.Eğer burdan kapmadan çıkarsak bir daha kapmayız sanırım
İyiyiz canım.Cumartesi çıktık,yıkandık,paklandık.Çamaşırlarımızı yıkadık.OturuyoruzKardesine gecmis olsun abla.
İyisinizdir umarim.
Çin aşısını neden guvenli bulmuyorsunuZ alman asisini neden guvenli buluyorsunuz grrcekten bilmiyorum arastiran anlatabilir mi acaba?
Yani çini duydum evet ama alman asisinda da cok guvenirlilik yokki bence
Annem kalp tansiyon hastası epilepsi de var yani birsuru hastalığı var ondan dolayı endişeliyim araştırıyorum olsa coronadan koruyalım derken hastalıklarını tetiklemek istemiyorum bir arkadaşımın kuzeni kısmı yüz felci geçirdi bı kaç saatti ama yan etkisini yaşadı bır tek duyduğum bu var sizlerden de yakinlarinizda ne gibi yan etkiler oldu paylasirsaniz çok sevinirim yazmasamda okuyorum her zaman yorumlarıkayınvalidemin ilaç alerjisi var, herhangi bir yan etki olmadı. Çevremde aşı olanlarda hiç yan etkisi olan duymadım. Aşıdan sonra yakalanan da duymadım henüz ama olursa duyarız herhalde.
Bizim sokakta aşı olan yaşlı komşularımızla konuştum, yaklaşık 5-6 kişiyle. Anneannem de 74 yaşında oldu. Hepsi de yan etki olmadığını söyledi.Annem kalp tansiyon hastası epilepsi de var yani birsuru hastalığı var ondan dolayı endişeliyim araştırıyorum olsa coronadan koruyalım derken hastalıklarını tetiklemek istemiyorum bir arkadaşımın kuzeni kısmı yüz felci geçirdi bı kaç saatti ama yan etkisini yaşadı bır tek duyduğum bu var sizlerden de yakinlarinizda ne gibi yan etkiler oldu paylasirsaniz çok sevinirim yazmasamda okuyorum her zaman yorumları
Aşıdan mı oldu?Annem kalp tansiyon hastası epilepsi de var yani birsuru hastalığı var ondan dolayı endişeliyim araştırıyorum olsa coronadan koruyalım derken hastalıklarını tetiklemek istemiyorum bir arkadaşımın kuzeni kısmı yüz felci geçirdi bı kaç saatti ama yan etkisini yaşadı bır tek duyduğum bu var sizlerden de yakinlarinizda ne gibi yan etkiler oldu paylasirsaniz çok sevinirim yazmasamda okuyorum her zaman yorumları
Aslında Alman aşısı daha denenmemiş bir aşı türü. Yani ona güvenmek bana daha zor geliyor. Aşı konusunda biraz şansızlıklar yaşamıştım geçmişte. Gerçi farklı bir türdü ama işte beni yine de korkutuyor. Çok kararsızım. Çevremde akrabalardan çok olan var. Herhangi bir yan etki görülmedi. Ateş falan hiç bir şey olmadı. Annemin bir arkadaşı su muydu diyor hattaAlman aşısını bende olurum. Da kim kaybetti de biz bulacağız Alman aşısını
Sıra gelir yakında takipte olun ayrıca şubat sonu siz öğretmenlerde aşılanmaya başlayacakmış. Okullarda açılır sonra umarım.Nisanda 60 oluyor annem, inşallah vuruyorlardır
İnşallah aşılarlar bir an önce.Sıra gelir yakında takipte olun ayrıca şubat sonu siz öğretmenlerde aşılanmaya başlayacakmış. Okullarda açılır sonra umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?