bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Kayınvalidem ve kayınpederim aşı oldu herhangi bir yan etki olmadı şu Alman aşısı sipariş verilmiş adını tam hatırlamıyorum geldiği takdirde ben de vurunmayı düşünüyorum keza ailemi de ikna etmeye çalışıcam nereye kadar kaçacağız Mart ayında ülkemize girişinin 1 yılı dolacak Avrupa ve dünyada birçok ülke hızla aşıyı olurken biz neden kaçıyoruz anlamış değilim aşılama olmazsa daha uzuuunca bir süre daha karantina devam eder

Bende annem için o aşının gelmesini bekliyorum daha bana çok sıra var ama yapılan asilardaki etkileri yan etkileri bir vatandaş olarak bilmek istiyorum buna hakkım olduğunu düşünüyorum neden aciklanmadigini anlayamıyorum

Niloyacım tereddüte sebeb olan Çin aşısının yeterince denenmemiş olması oldu.Ben o yüzden düşünceliyim şahsen

Evet yan etki konusunda hepimiz araştırıyoruz bilgilendirelim zaten herkes yazsın buraya çevremde şuan bişey duymadım ben annemler de tereddüt ediyor aşı konusunda ben de olmaktan yanayım

Çin aşısını neden guvenli bulmuyorsunuZ alman asisini neden guvenli buluyorsunuz grrcekten bilmiyorum arastiran anlatabilir mi acaba?
Yani çini duydum evet ama alman asisinda da cok guvenirlilik yokki bence

kayınvalidemin ilaç alerjisi var, herhangi bir yan etki olmadı. Çevremde aşı olanlarda hiç yan etkisi olan duymadım. Aşıdan sonra yakalanan da duymadım henüz ama olursa duyarız herhalde.

Cok detayini bilmiyorum kim oldu kim olmadi ama. Asi olanlar hastaligi hafif geciriyorlarmis ve tasiyici oluyorlarmis. Bu durumda kendilerini kurtarmis olsalar da evdeki diger kisilere bulastirabilirler.

Kardesine gecmis olsun abla.
İyisinizdir umarim.

kayınvalidemin ilaç alerjisi var, herhangi bir yan etki olmadı. Çevremde aşı olanlarda hiç yan etkisi olan duymadım. Aşıdan sonra yakalanan da duymadım henüz ama olursa duyarız herhalde.
Annem kalp tansiyon hastası epilepsi de var yani birsuru hastalığı var ondan dolayı endişeliyim araştırıyorum olsa coronadan koruyalım derken hastalıklarını tetiklemek istemiyorum bir arkadaşımın kuzeni kısmı yüz felci geçirdi bı kaç saatti ama yan etkisini yaşadı bır tek duyduğum bu var sizlerden de yakinlarinizda ne gibi yan etkiler oldu paylasirsaniz çok sevinirim yazmasamda okuyorum her zaman yorumları

Bizim sokakta aşı olan yaşlı komşularımızla konuştum, yaklaşık 5-6 kişiyle. Anneannem de 74 yaşında oldu. Hepsi de yan etki olmadığını söyledi.

Aşıdan mı oldu?

Alman aşısını bende olurum. Da kim kaybetti de biz bulacağız Alman aşısını
Aslında Alman aşısı daha denenmemiş bir aşı türü. Yani ona güvenmek bana daha zor geliyor. Aşı konusunda biraz şansızlıklar yaşamıştım geçmişte. Gerçi farklı bir türdü ama işte beni yine de korkutuyor. Çok kararsızım. Çevremde akrabalardan çok olan var. Herhangi bir yan etki görülmedi. Ateş falan hiç bir şey olmadı. Annemin bir arkadaşı su muydu diyor hatta. hiçbir şey olmadı diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…