bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Çin aşısını neden guvenli bulmuyorsunuZ alman asisini neden guvenli buluyorsunuz grrcekten bilmiyorum arastiran anlatabilir mi acaba?
Yani çini duydum evet ama alman asisinda da cok guvenirlilik yokki bence
Virüsü Çinliler çıkardı haberini duyduktan sonra aşısına da güvenmiyorum kendi adıma cevap vereyim

Alman aşısından ölenlerin ardından bu işde düşündürücü olmaya başladı
Ben Alman asisina en bastan beri güvenmiyorum.
Birileri öldü obez o yuzden dediler. Birileri daha öldü kronik hasta o yuzden dediler.
Alerjisi olan Alman aşısı olmasinmis, kilolu olan olmasinmis, kronik hasta olan olmasinmis, yasli olanlar olmasınmis. E kim olacak bu asiyi?
Bir de deneme asamasi bile tamamlanmadi. Bu bana daha güvenilmez geliyor. Tabi Cin asisina da guvenmiyorum o ayri. Isin asli ben zaten asi olmayi dusunmuyorum

Tam olarak demek istedigim buydu. Insanlarda oo almanlar yapar zaten virusu çin buldu diyip çin asisina guvensizlik - ki bunu bi derece anliyorum- ama alman asisina da asiri guven var iste bunu anlamiyorum neden güveniyorsun diye sordugumda cogu insan e cunku cine güvenmiyorum diyor. Birine güvenmemej digerine güvenmeyo zorunlu kılmaz ki.
Korona gecirdim antikorum 28 çıktı doktor cok iyi oldugunu bi daha kolay kolay gecirmeyecegimi söyledi acikcasi bende aşı olmak pek istemiyorum bu sebeple.
Asi karsiti degilim bebegim var olana da sinir olurum aslinda ama bu konu biraz farkli geliyor bana

Derincim imaj olarak Almanlar yaptığı işi düzgün yapıyor,Çin lilerin ise çizdiği imaj malum.Sanırım bende bu etkili oldu Alman aşısı derken.

Katiliyorum. Ben de aşı karşıtı degilim. Oglumun tum asilarini yaptırdım. Ama ailece bu asiyi yaptirmayi düşünmüyoruz ki grip asisi da yaptirmadim hic.

Derincim imaj olarak Almanlar yaptığı işi düzgün yapıyor,Çin lilerin ise çizdiği imaj malum.Sanırım bende bu etkili oldu Alman aşısı derken.
Ablacim ben de Almanya'da dogup buyudum. Uzunca süre yasadim. Kesinlikle isini duzgun yapan disiplinli insanlar.
Ama bu aşıya güvenmiyorum ben. Cunku normalde oldugumuz asilardan farkli mrna asisi. Cin'e de her ne kadar guvenmesem de bildigimiz inaktif asilardan. Yani yaptırma zorunlulugum olsa ben Cin asisini yaptırırdım.

günaydın sevgili dostlarım, bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve güzel bir gün geçirmeniz dileği ile sizlere bu sabahki gün doğumu manzaralarını, beyaz sardunya çiçekleri ile beyaz bir gül ve kedim Gözdeyi gönderiyorum, sevgilerimle

Gözdeyi kaçıracam gül haberin olsun,surata bak al bunu mıncıkla bir güzel ..

gözde beni neden uyandırdın mı diyor

o nasıl bakış öyle

ben geçen sabah erken kalkıp bizim hatunun yanına gittim

bir gözünü açıp bana bakıp "manyak mısın, neden kalktın, gece daha" der gibi baktı döndü yattı

aynen . Ben gece ya da sabahın köründe kalktığımda mutlaka onlar da uyanıp kalkıyorlar, böyle sersem sepelek oluyorlar uykudan uyandıklarında, çok gülüyorum o hallerine.

Alman asisindan ölenler var. Ailem yurt dışında kendi doktorları çin aşısı bilinen yöntemlerle olduğu için güvenli buluyor. Diğeri için yıllarca mrna asininin onay almadığını okumuştum. Ben alman aşısına hic güvenemiyorum ama herkesin fikrine saygım var.

Benim de ailem Almanyada yasiyor. Iyice arastirmadan yaptirmayin dedim. Babam 65 yasinda ve kronik hastaliklari var. Annem 54 onun da keza oyle.
Bildigim kadariyla orada sira geldigi zaman secenek sunuyorlarmis. Hangi asiyi isterlerse onu yapıyorlarmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…