bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Ben suanda avusturyada biontech ve moderna aşısı diye biliyorum, gecenleree rus aşıda kullanılacak diye okumuştum , kardeşim doktora sormuş istenirse çin asida olabilir demis ama ülke aldi mi onu hic bilmiyorum. Şuana kadar okuduğuma göre iki aşi var. Benim babamda 62 yasinda annem 58 yaşında ama aşı olacaklar mi şuanda kararsızlar. Kronik rahatsızlıkları var

Annemler eger yurtdisina cikis konusunda bir kisitlama getirilmezse olmak istemiyorlar. Suan sira da gelmemis zaten daha. 570

günaydın sevgili dostlarım, bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve güzel bir hafta sonu geçirmeniz dileği ile sizlere bu sabahki gün doğumunu, kırmızı sardunya çiçekleri, bir Japon gülü goncası, bir beyaz gül ve televizyon sehpamızın üzerindeki biblomuzu gönderiyorum, sevgilerimle

Tamam hadi aşı olmayalım ee aşısız nasış bitecek bu bilen var mı peki ekonomi almış başını gidiyor eve tıkıldı herkes psikoloji desen herkes bunaldı Şubat ayında 11 gün çalışmayan Oyak Renault önümüzdeki hafta süresi belli olmayan üretime ara vermeye gidiyor fabrika üretimi durduracak bu da demektir ki yakın zamanda işçi çıkarımı başlayacak ekonomiyi de geçtim sevdiklerimiz söz konusu birçok insan risk altında genç yaşlı dinlemiyor ölenleri duyuyoruz ister Çin ister başka aşı zamanı gelince aşımı olacağım Avrupa hızla aşı oluyor yoksul ülkeler aşı bulmakta zorlanıyor devlet aşı getiriyor olmazsak da bunun nasıl biteceği belli mi peki normalleşmeye gidilecek yine insanlar kurallara uymayacak yine vakalar artacak Ağustos ayı gibi hoppp yine karantina aşı dışında çözüm varsa iletin biz de bilelim

Aşı olana sinir mi olursunuz değişik bir bakış açısı

Merhaba üzerime alindım nacizane elbet herkes bitsin istiyor ve durumdan rahatsiz ben çin aşısının tü kaka denilip almanın ooo süper denilmesine karşı olmak disinda bisey demedim aslında hatta sizede neden alman demistim çünkü çin kotü demistiniz bu iste beni tatmin etmiyor kalan ne kadar ömrüm var bilmem ama uzun vadede ne getirecrgini bilmedigim asiyi da gonul rahatligiyla olamiyorum iste.. keske baska yol olsa dediginiz gibi ama yok.

Merhaba Çin aşısı şöyle böyle dediler tamam dedik Alman aşısını olalım madem devlet Çin aşısını beğenmeyenler için onu da sipariş verdi ee o da bilmem ne deniliyor peki bu illet nasıl bitecek Avrupa hızlıca aşılama yaparken yoksul ülkelere aşı bile verilmezken ülkemize aşı geldi pek bir seçenek de yok bunun biteceği de yok Türkiyede şuan 40 yaş üstü olanlarda antidepresan kullanma oranı artmış hangi birini sayalım ya 1 yıldır bu alanda çalışan sağlık çalışanları ne yapsın

Anlıyorum da bana neden kızıyorsunuz aşı karsiti falan degilim ama guvenmiyorum yine de baska secenek yok diyorum. Güvenmek zorunda miyim yada asi olmayalim kampanyasi mi baslatalim dedim fikrimi soyledim bu topikte her dusunceye yer var

Evet baska çözümü yok ama yine de guvenmedigim, bana ne yapacagi belli olmayan asiyi olmayi dusunmuyorum. Baska cozum yok diyorum ama bu da bir cozum mu belli degil koruyuculuk oranlarina bakinca.

Arkadaslar bilgisi olan var mi?
Ben il merkezinde oturuyorum. Ilcede oturan babaannem suan bizde 65 yas uzerinde. Sali günü eve birakicaz kendisini. 65 yas uzeri biliyorsunuz 10-13 saatleri dışında sokaga çıkamıyor.
Eve o saatler arasında mi goturmemiz gerekiyor? Sehirlerarasi degil. Ayni ilin ilcesi ve ozel araba ile 1 saat mesafede. Esim o saatlerde musait olmadigi icin saat 15.00 gibi goturebilirim diyor. Bilgisi olan varsa bilgilendirebilir mi beni?

Arabayla oldugu icin bisey olacagini dusunmuyorum

Merhaba.
Çevrenizde kendisine hastanede koronavirüs bulaşan var mı? Davacı vs. olan oldu mu?

Sehir ici bile olsa yaş olarak 13.00'e kadar izinleri var. Yaşadığınız yer kontrol açısından sıkı ise yolları, arabaları kotrol ediyor olabilirler. Ama takipler ilk zamanki gibi sıkı degil tahminime göre. Belki şu an sorunu çözmüşsünüzdür bile, saat dediginiz saat olmuş:)

Yok sali gunu gidicez :) insallah bir sorun olmaz.

Merhaba.
Çevrenizde kendisine hastanede koronavirüs bulaşan var mı? Davacı vs. olan oldu mu?
Komsumuzun kardeşi İstanbul'da yaşıyor. Onun esi kalp ameliyat oldugunda hastanede kaptı ve öldü maalesef. Kizi refakatci kaliyordu o da kapti. Davaci oldular mi bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…