Yok yok, çok artacak hiç gerilmeyeceğiz, olağan bu.Vakalar arttikca daha fazla gerilecegiz.
Yok canım o kadar kötü değil bagisiklarimiz... Bizdeki sağlıklı gıdalar kimde varBen de öyle diyordum ama uzman değilim çol şükür
Kendimizi pis zannederken diğer toplumlardan oldukça titiz çıkmamız vaka sayısını arttıracaktır, bağışıklık sistemimiz maalesef diğer pis toplumlara göre oldukça zayıf olmalı.
Ben anlamıyorum biz toplum olarak temiz miyiz pis miyiz.Ben de öyle diyordum ama uzman değilim çol şükür
Kendimizi pis zannederken diğer toplumlardan oldukça titiz çıkmamız vaka sayısını arttıracaktır, bağışıklık sistemimiz maalesef diğer pis toplumlara göre oldukça zayıf olmalı.
Hepsi bağıntılı mi?Yok yok, çok artacak hiç gerilmeyeceğiz, olağan bu.
Ne zaman bağlantısız vaka çıkar, işte o zaman ayvayı yedik demektir.
Sizlerin ne demek istediğinizi çok iyi anlayabildim(hayret bu saatte bu kafayla ama anladım yani)
Sanırım 2 gün önceydi, izlediğim videoda o cümleyi duyduğumda iliklerime kadar üzüldüm.
Bir insana, hekime böyle bir azap nasıl yüklenir diye.
Bunun sorumluluğuyla yaşamaya mahkum bırakılmak çok çok acı, bunun da farkındayım.
Doktor olarak elbet aldıkları hekim doğrultusunda çabalarının boşa gideceği aşikar bir hasta yerine birkaçını kurtarmayı deneyebilir.
Ama işte burda o paradoks ortaya çıkıyor, orman için ağaç feda edilebilir mi?
Ben edemem, trafik kazası yaparsam ve herhangi bir canlıya çarparsam diğer gelen arabanın önüne ben atlarım klasik cümlemdir.
Yanlış da olsa vicdanımla karar alırım, yapım bu.
Bir can sorumluluğuyla yaşamak, benim için cehennem azabı, neyse ki doktor değilim etik ve kural çerçevesinde karar verme zorunluluğum yok
Yok yok, çok artacak hiç gerilmeyeceğiz, olağan bu.
Ne zaman bağlantısız vaka çıkar, işte o zaman ayvayı yedik demektir.
Bize leş gelen diğer toplumların normali.Ben anlamıyorum biz toplum olarak temiz miyiz pis miyiz.
Titizlik delisi anneler var, her gün ev temizleyen, eve gireni çamaşır suyuna basan... Diğer yandan bakıyorsun umumi tuvaletlere girilmiyor leş gibi, metro otobüs vs ter kokusu içinde, sokaklarda çöpler, yerlerde balgamlar, biri gider çocuğuna parktaki çimenlere tuvaletini yaptırır, adamlar gider duvar kenarına işer.
Bir gözünle bakınca temizlikten ışıldayıp arap sabunu kokuyoruz, diğer gözünle bakınca bildiğin leş. Ben anlamıyorum valla neyiz
Ankara kar içinde, hava dondurucu.Bu kadar gezilmeseydi belki ama hala sıcaklık gibi bir kozumuz var.
Sıcaklık salginla alakalıymis ! Salgını hızlandırıyormus soğuk.Ankara kar içinde, hava dondurucu.
Zaten 2 hafa böyle olacakmış, tam yaygın sürede o koz da gitti, gerçi inanmıyorum en sıcak iklimlerde de mevcut.
Belki nesneden aktarıma ket vurur ama insandan direkt temasla yine önlemez bence.
Bize leş gelen diğer toplumların normali.
Birçok tatilimde gözlemledim, çocuk emziği yere düşüyor anne veriyor.
Biz kaynar sular isteyip 5 dk bekletip üzerine bebek deterjanıyla yıkayıp veriyoruz.
Adamlar yeşilliği suya tutmuyor, ya da yalandan.
Ben neredeyse tablonacak kadar eriyor artık ‘nolur beni yıkama’ der hale geliyor, o zaman artık doğruyorum.
Aynı olamayız ki...
Zaten İstanbul büyük problemBir de açıklamads ankara ve istanbulda yaşlılara dağıtılacak sanırım maske ve kolonya
Demekki asıl olay buralarda buyuk olaylar dikkati olun
Ankarada da var o umreden hahah çok korkuyorum kaçarlar diye hahahZaten İstanbul büyük problem
Ben ilkinde öyle yaptım kurtuldumO 5 dk kaynatmalar ilk çocukta sekerim
Ikinci de 3 saniye kurali, 3 saniye kalirsa yerde bir sey olmaz
Üçüncü de artık disarida yerleri falan yaliyor
Allah'ım yasa neden bunu yapıyorlar???Ankarada da var o umreden hahah çok korkuyorum kaçarlar diye hahah
Ankara’da her yer karantina.Bir de açıklamads ankara ve istanbulda yaşlılara dağıtılacak sanırım maske ve kolonya
Demekki asıl olay buralarda buyuk olaylar dikkati olun
Ben de ankaradaydım biliyorum durumları hacılae yaktılar biziAnkara’da her yer karantina.
Tek çıkmama sebebim bu aslında.
Nereye gidecek olsak karantina bölgesine illa temasımız olacak, ya kaçarsa mantığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?