Ankara kar içinde, hava dondurucu.
Zaten 2 hafa böyle olacakmış, tam yaygın sürede o koz da gitti, gerçi inanmıyorum en sıcak iklimlerde de mevcut.
Belki nesneden aktarıma ket vurur ama insandan direkt temasla yine önlemez bence.
Ben ilkinde öyle yaptım kurtuldumilk 3 4 ay dikkat ettim, sonra bunları görünce vardır bildikleri ecnebilerin dedim
2 yaşına kadar aşırı hasta oldular ama daha grip falan uğramadı bize, hep virüslü hastalık kaptılar.
Zaten kendileri o kadar iğrenç ki ayakkabı falan yalıyor, elini klozete sokuyorlar.
Benim bebelerden 50 daha olsa ülke kurarız yenilmez ırk diye
Erdoğan il belirtmedi kolonya ve maske dağıtımında. 65 yaş üstü yaşlılara dağıtılacak dedi. Sonradan mi il belirttiler?Bir de açıklamads ankara ve istanbulda yaşlılara dağıtılacak sanırım maske ve kolonya
Demekki asıl olay buralarda buyuk olaylar dikkati olun
Ben öyle duydum inan yanlış da olabilirErdoğan il belirtmedi kolonya ve maske dağıtımında. 65 yaş üstü yaşlılara dağıtılacak dedi. Sonradan mi il belirttiler?
Valla çılgın amcalar seni rehin alıp tükürmekle tehdit eder, aman diyeyimAnkara’da her yer karantina.
Tek çıkmama sebebim bu aslında.
Nereye gidecek olsak karantina bölgesine illa temasımız olacak, ya kaçarsa mantığı
Bir de virüs ishal ve nezlede yapabılıyormuş ayrıca mide bulantısı da ishali falan daha zayıf bunyelerde yapıyormuş
ve italyadaki büyük ölüm oranlarını yaşlı nufusun çokluğuna bağlıyorum zaten ortalamaya bakarsanız öyle..
türkiyede ölenler 89 ve 61 yaşındalardı
Artmaya devam edecek hatta bu hızla giderse ki hız artmakta 5000 leri görebiliriz
Aslında devlet halkının ne totosu kurtlu biliyor sırf şu artışı kısıtlamak için 3 hafta dedi başkan.... Yoksa bakan 1.5-2 aydan bahsettiTrump temmuz agustos diyor. Bizimkiler uc hafta kritik diyor. Bilemeyiz fd, ben iyimser bakamıyorum ama sicaklikla beraber inise geçecek diye umit ediyorum.
Çin çooook katı önlemler aldı yönetim şeklinin de etkisi varYa ya değil mi? Ama artışı çok korkutuyor beni , bu Çin nasıl halletti acaba? Maskeleri attılar falan ?
Valla bizimkiler kırar geçer katı önlemiÇin çooook katı önlemler aldı yönetim şeklinin de etkisi var
Ayrıca çinde yaşlı nufus nufusun yüzde 9 u italyada yüzde 23 ü
Ayrıca çin için bence bu namus meselesiydi güya çin şöyle böyle de ondsn çıktı gıbısınden
ve 10 gunde hastaneler kuruldu yaşlı nufusun normal nufusa oranı çok az ee çin zaten kalabalık bir ülke bence zaten kapasiteleri vardı
katı önlemler diyorum noktayı koyuyorum
Bana göre bizimde almamız lazımdı
Para hahah bizim çoğu şeyimiz o çinde belki idama kadar gitmiştir rejimden dolayı doktoru öldüren birini idsm ettilerValla bizimkiler kırar geçer katı önlemi
Evet duymuştum... Çin fena katı!Para hahah bizim çoğu şeyimiz o çinde belki idama kadar gitmiştir rejimden dolayı doktoru öldüren birini idsm ettiler
Umarım kimse evinden çıkmak zorunda kalmaz
Temenniniz için teşekkürler
A AklinYolu1 bu mesajımin neyi var da beğenmedim basıyorsun? Senin kişisel düşünceni beğenmedim diye mi ? Benim yazdığım kişisel bir düşünce değil komik olmussun o yüzden2. Ölüm gerceklesmis.. 61 yaşında erkek bir hasta...vaka 191 olmuş
A AklinYolu1 bu mesajımin neyi var da beğenmedim basıyorsun? Senin kişisel düşünceni beğenmedim diye mi ? Benim yazdığım kişisel bir düşünce değil komik olmussun o yüzden
Evet hanımlar. Aldığım son önlemleri paylaşıyorum. Belki size de bir fikir olur.
- Kapı kolları, lavabolar, musluk başları, dolap kulplarini her sabah silmek.
- Cep telefonu, kumanda, şarj aleti, kredi kartları ve kulaklıkları her gün kullabildikca silmek.
- Esim çıkıyor evden alışveriş için vs. Geldiği gibi önce kapı girişindeki lavaboda ellerini yüzünü yıkayıp direkt banyoya duş almaya. Çıkardıkları da makinaya.
- Ayakkabıları içeri almıyorum bu süreçte.
- Gün aşırı nevresim değişimi.
- Sık sık el yüz yıkama.
- Sık sık ağız burun lavaji
- Ağzımiza karanfil atıyoruz sık sık.
- Bitki çayları ile bağışıklığı destekleme.
- Günlük sakızı çiğniyoruz günde 3 kez.
- Bal zencefil zerdecal tarçın kairismi her sabah.
- Bir de cam kozalağı şurubu her sabah bir kaşık.
- Bol sıvı alımı.
- Her gün egzersiz. Evde yürüyüş bandı var. 30 dk 40 dk kullanmak niyetimiz var.
Evet kesin derİşsiz sanırım. Hırsından oturup doktorları linç etmesine izin vermeyen, bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olduğu bi konuda kendisini uyaran tüm üyelerin yorumlarına beğenmiyorum demiş.
Mesela bir yorumunda kaynakları bölüşürdüm dedim. Bir solunum cihazını nasıl ortadan ikiye bölecek onu da açıklasa keşke
Bir de sanki maaş alıyoruz de beğenmedim basılan yorumlar performansımızı etkiliyor. İstersen tüm konularıma gir beğenmiyorumd de bananr. Ben sadecekafa yapısına, hırsına, başka fikirlere tahammül edememesine ve mantıksız oluşuna üzüldüm.
Dediğim gibi Allah yardımcısı olsun.
Not. Şimdi buna da beğenmedim diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?