bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Bir de virüs ishal ve nezlede yapabılıyormuş ayrıca mide bulantısı da ishali falan daha zayıf bunyelerde yapıyormuş
ve italyadaki büyük ölüm oranlarını yaşlı nufusun çokluğuna bağlıyorum zaten ortalamaya bakarsanız öyle..

türkiyede ölenler 89 ve 61 yaşındalardı
Artmaya devam edecek hatta bu hızla giderse ki hız artmakta 5000 leri görebiliriz

Trump temmuz agustos diyor. Bizimkiler uc hafta kritik diyor. Bilemeyiz fd, ben iyimser bakamıyorum ama sicaklikla beraber inise geçecek diye umit ediyorum.

Ohoooo. Ben 1 numaranın ekmeğini bisküvisini bile organik malzemelerle kendim pişirdim.
2 numara ek Gıdaya hatayda tepsi kebabı ile geçti, adana kebap, kaburga dolması, doğu lezzetleri ile devam etti..
3 numara ise abilerinden birinin ağzından çıkan top şekerle..
Affet Kizim

Bir de açıklamads ankara ve istanbulda yaşlılara dağıtılacak sanırım maske ve kolonya
Demekki asıl olay buralarda buyuk olaylar dikkati olun
Erdoğan il belirtmedi kolonya ve maske dağıtımında. 65 yaş üstü yaşlılara dağıtılacak dedi. Sonradan mi il belirttiler?

çok da iyi dinlemiştim neden böyle oldu ki?
beynım kesin oyun oynuyor bana

Ya ya değil mi? Ama artışı çok korkutuyor beni , bu Çin nasıl halletti acaba? Maskeleri attılar falan ?

Trump temmuz agustos diyor. Bizimkiler uc hafta kritik diyor. Bilemeyiz fd, ben iyimser bakamıyorum ama sicaklikla beraber inise geçecek diye umit ediyorum.
Aslında devlet halkının ne totosu kurtlu biliyor sırf şu artışı kısıtlamak için 3 hafta dedi başkan.... Yoksa bakan 1.5-2 aydan bahsetti

Ya ya değil mi? Ama artışı çok korkutuyor beni , bu Çin nasıl halletti acaba? Maskeleri attılar falan ?
Çin çooook katı önlemler aldı yönetim şeklinin de etkisi var
Ayrıca çinde yaşlı nufus nufusun yüzde 9 u italyada yüzde 23 ü
Ayrıca çin için bence bu namus meselesiydi güya çin şöyle böyle de ondsn çıktı gıbısınden

ve 10 gunde hastaneler kuruldu yaşlı nufusun normal nufusa oranı çok az ee çin zaten kalabalık bir ülke bence zaten kapasiteleri vardı

katı önlemler diyorum noktayı koyuyorum
Bana göre bizimde almamız lazımdı

Valla bizimkiler kırar geçer katı önlemi

Kronik hastalık olup olmaması
Yaşın işerlemiş olup olmaması
Vücut direncinin zayıf olup olmamasına göre tablonun değiştiği iki tarafa açık uçlu bir durumdan söz etmekteyiz..
Kısacası yol yine aynı yere çıkıyor
Bağışıklığı acilen desteklemek gerekli
Yanı sıra el temizliği
Elleri yüze götürmeme
Başkada yapılacak birşey yok..
Durum bu
Zaten ilaç,test kiti ve aşı haberleride gelmeye başladı..
Bu vesile ile temizliği yaygın bir yaşam kuralı haline dönüştüren daha bilinçli bir kitle de meydana çıkacak,pozitif bir getiri..
sağlıkla...

Umarım kimse evinden çıkmak zorunda kalmaz
Temenniniz için teşekkürler

Kimsenin evinden çıkmak zorunda kalmayacak olması A AklinYolu1 seni neden rahatsız etti de beğenmedim dedin bilmiyorum ama çok değişik kafadasın. Bazı şeyler virüsten daha tehlikeli. Allah senin yardımcın olsun

Evet hanımlar. Aldığım son önlemleri paylaşıyorum. Belki size de bir fikir olur.
  1. Kapı kolları, lavabolar, musluk başları, dolap kulplarini her sabah silmek.
  2. Cep telefonu, kumanda, şarj aleti, kredi kartları ve kulaklıkları her gün kullabildikca silmek.
  3. Esim çıkıyor evden alışveriş için vs. Geldiği gibi önce kapı girişindeki lavaboda ellerini yüzünü yıkayıp direkt banyoya duş almaya. Çıkardıkları da makinaya.
  4. Ayakkabıları içeri almıyorum bu süreçte.
  5. Gün aşırı nevresim değişimi.
  6. Sık sık el yüz yıkama.
  7. Sık sık ağız burun lavaji
  8. Ağzımiza karanfil atıyoruz sık sık.
  9. Bitki çayları ile bağışıklığı destekleme.
  10. Günlük sakızı çiğniyoruz günde 3 kez.
  11. Bal zencefil zerdecal tarçın kairismi her sabah.
  12. Bir de cam kozalağı şurubu her sabah bir kaşık.
  13. Bol sıvı alımı.
  14. Her gün egzersiz. Evde yürüyüş bandı var. 30 dk 40 dk kullanmak niyetimiz var.

A AklinYolu1 bu mesajımin neyi var da beğenmedim basıyorsun? Senin kişisel düşünceni beğenmedim diye mi ? Benim yazdığım kişisel bir düşünce değil komik olmussun o yüzden

İşsiz sanırım. Hırsından oturup doktorları linç etmesine izin vermeyen, bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olduğu bi konuda kendisini uyaran tüm üyelerin yorumlarına beğenmiyorum demiş.
Mesela bir yorumunda kaynakları bölüşürdüm demiş. Bir solunum cihazını nasıl ortadan ikiye bölecek onu da açıklasa keşke

Bir de sanki maaş alıyoruz de beğenmedim basılan yorumlar performansımızı etkiliyor. İstersen tüm konularıma gir beğenmiyorumd de bananr. Ben sadecekafa yapısına, hırsına, başka fikirlere tahammül edememesine ve mantıksız oluşuna üzüldüm.

Dediğim gibi Allah yardımcısı olsun.

Not. Şimdi buna da beğenmedim diyecek

Ayakkabıları eve almamak hiç aklıma gelmemişti. Teşekkür ederim.

Zencefili demlediğim çaya1 kaşık ve diğer yemeklere baharay olarak atayım diyorum bende

Evet kesin der
Keyfi yere beğenmedim basmak da yasak aslında. Benim de paylaştığım bilgiyi beğenmemiş kişisel hiçbir şey yok. Çok üzülmüş keşke basmasaydim ve hatırlamıyorum da hangi mesajına bastım ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…