bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Yok benimkiler Avusturya da. Olmayacaktı ama babam riskli gruptaymis doktoruna yazi gitmiş, annem olmadi zaten diyene kadar olmayabilir. Yalnız aşı pasaportu olacak diyorlar. Babamda tereddütteydi ama oldu.
Anladim. Asi pasaportu olayini biz de duyduk. Oyle bir zorunluluk olursa tekrar dusunurler tabi.

Biz aldık zorunlu hallerde kullanıyoruz. Gerçekten etkili mi bilmiyorum. Bazı türevleri yasaklanmış, içinde böcek zehirinde kullanılan bir madde olduğu ve insan sağlığına zararlı olduğu yönünde ifadeler de var, içindeki etken maddelerin hastanelerde dejenfeksiyonda kullanıldığı da söyleniyor. Doğrusu ben inanmak ile inanmamak arasında ikilemde kaldım. Sağlık bakanlığı onaylamış, ben zararlı olacağını düşünmüyorum ama faydasından da emin değilim.

Günaydın sevgili dostlarım, tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum. Umarım hepiniz iyisiniz. Ben bir süre bu topikten uzak kaldım. Artık pandemi ile birlikte, pandemi yokmuşcasına yaşama zorunlulukları ve pandemiyi takma lüksümün artık kalmaması, bu konuyu girme konusunda bir psikolojik direnç oluşturdu bende. Bu süreçte topiğe giremememin içimde yaratığı bir hüzünle çektiğim bazı fotografları, bugün morallerimizi yüksek tutabilmek ve güzel bir hafta sonu geçirmeniz dileği ile sizlerle paylaşmak istiyorum. Sizlere güneşin doğuşunu, bir kelebek, bir papatya çiçeği ile minik bir kır çiçeği ve kedim Tarçını gönderiyorum, sevgilerimle

Arkadaşlar kovid atlatanlar acaba neler yaşadı anlatabilir mısınız?? Rica etsem

Arkadaşlar kovid atlatanlar acaba neler yaşadı anlatabilir mısınız?? Rica etsem
Ben olmadim cok sukur ama en yakin arkadasim, kaynim ve kayinpederim atlattilar.
Arkadasimda sadece halsizlik oldu. Daha sonra tat ve koku gidince suphelenip test yaptırdı pozitif cikti. Ilaclari kullanip hemen toparlandı hafif atlatti.
Kayinpederim agir atlatti. Hastaneye yatti. Epey belirtisi oldu onun konustukca öksürük, ishal, yorgunluk. Atlattiktan sonra da cabuk yorulma falan yasadi uzun sure.
Kaynim yuksek ates yasadi. O da epey agir atlatti ama hastaneye yatmadi.
Her bunyede farkli farkli.

Arkadaşınız arada belirtileri tekrarlamış mı acaba??

Arkadaslar ne belirti yaşadığınız kovid gecirenler paylaşır mısınız rica etsem

Uzun süredir yazmıyorum buraya takipte etmedim bundan sonra artık hep böyle yaşıyacağız gibi geliyor bana hiç umudum kalmadı hep bir umutla bekle bekle 1 seneyi geçti yine şükür bu zamana sağ Salim geldik bakalım bundan sonrası Allah kerim

Merhaba kovid testi negatif çıkan ama kovid olan var mı yads tanıdığı olan

Benimde böle sizin ne kadar devam etti sikayetleriniz

Bu sitma hapları sac dökmesi yaptı mı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…