Halam yazın olmuştu hastanede yatti.sonrasinda cok döküldü saçlari. Ilaclardan mi hastaliktan mi bilmiyorumBu sitma hapları sac dökmesi yaptı mı??
Bilgi verirmisin
Sürekli balgam çıktı ama ben çok sigara içiyorum o da var.Bilgi verirmisin
Test yaptım negatif çıktı iki kere sonra antikor da ciktiSürekli balgam çıktı ama ben çok sigara içiyorum o da var.
kuzenim olmuştu. Uzunca bir süre öksürük sırt ağrısı devam etti.Geçiren arkadaşlar lütfen bilgi verir misiniz bu kovid sonradan belirtileri şiddetli şekilde tekrar edio mu??
Çok saolun. Birileri böle yardımcı olsa tecrübelerinden çünkü doktorlar yolluokuzenim olmuştu. Uzunca bir süre öksürük sırt ağrısı devam etti.
Merhaba annemde agor atlatti hem evde hem hastanede ilaclarialdi yogun sac dokulmesi basladi onda daBu sitma hapları sac dökmesi yaptı mı??
Son zamanlarda covid testi negatif cikiyor diye haberler okudum yalanci negatiflik ya da pcr da negatif ama tomografi ve diğer değerler covid uyumlu . Twitterde hakan akelma var doktor ,o böyle oldu her testi negatif geldi ama diğer verilere göre covid tedavisi gördü.Arkadaşlar annem on günü geçti hasta bir türlü teşhis koyamıyorlar bi zatürre bi verem korona testi yaptı ama negatif çok agrısı var ikinci test yaptırcak o zaman net çıkarmı
Sıtma ilacı mı aldı diğerini mı aldı?? Geçmiş olsunMerhaba annemde agor atlatti hem evde hem hastanede ilaclarialdi yogun sac dokulmesi basladi onda da
Sİz iyi misiniz nasıl gidiyor ?Halam yazın olmuştu hastanede yatti.sonrasinda cok döküldü saçlari. Ilaclardan mi hastaliktan mi bilmiyorum
Şükür iyiyiz. Herkes gibi endişeyle olanları takip ediyoruz. Olduğumuz yer yılbaşından beri düşmüştü ama şimdi cok artis var. Nasil bu durumdan çıkacağız bilmiyorum. Ben bu kadar zaman sürmez sanıyordum artik umudum kalmadi.Sİz iyi misiniz nasıl gidiyor ?
Evde favimolSıtma ilacı mı aldı diğerini mı aldı?? Geçmiş olsun
Yaptı mı yan etkiEvde favimol
Hastanede favipiravir mi neydi adi ondan
Üstte yazdim ya sac dokulmesi vs diye illa ki vardir baska biseylerdeYaptı mı yan etki
Aynen öyle tahmin edemeyeceğimiz bi boyuta geldi çocuğunuz ne yaptı okula gidiyor mu birinci sınıfa başlayacaktı sanırımŞükür iyiyiz. Herkes gibi endişeyle olanları takip ediyoruz. Olduğumuz yer yılbaşından beri düşmüştü ama şimdi cok artis var. Nasil bu durumdan çıkacağız bilmiyorum. Ben bu kadar zaman sürmez sanıyordum artik umudum kalmadi.
Kayınvalidem kayinbabam kardeşim ve arkadaşım ailesi oldularArkadaşlar kovid atlatanlar acaba neler yaşadı anlatabilir mısınız?? Rica etsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?