bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Belki ondandır ama gencmis en azından. Belki ondan dolayı ağır geçirdi. Siz geçirmediniz değil mi
Ben geçirmedim çok şükür grip bile olmadım maske takmıyorum dezenfektan kullanmıyorum dışarıda gözüme burnuma dokunmuyorum eve girer girmez elimi yüzümü sabunluyorum tamam rütinimden çıkmadığım zamanlarda çok rahatım ama ilk hani şu Çin'de yere yığılıp ölenler vardı ya onları görüp ülkemize geldiği haberini alınca iki ay o kadar korunduk ki 2 ay hastaneden çıkmadık nerdeyse sonra bir saldım bir daha hastalanmadık çok şükür

Ve bu maske sırf plastik sentetik hani plastik şişedeki su bile çok zarar veriyor ya bize kanser riskini yükseltiyor peki bu sentetik maskeler neler yapıyor kim bilir ? Bende birde astım var çok tetikliyor beni ben müslin kumaştan diktim maske gayet rahatım artık

Hifaa peki dünya olarak ekonomiler alt üst oldu, sadece türkiye değil avrupa da dahil büyük kapanmalar oluyor, çalışanlar işten çıkarılıyor ve ciddi anlamda ekonomik krizlere adim adım gidiliyor . Normal bir virüs, öldürücülüğu yok sizin soylemlerinize gore virüs diye bisey yok mantığı çıkıyor . Bu ülkeler , dünya bunu neden yapıyor. Neden kendilerini sıkıntıya sokuyor?

Evet daha önce düşününce bunlari yapmadan nasil yapıyormuşuz. Ama ben hepsini yıka et zorlaniyorum. Mesela havalansa tezgaha asla koymuyorum balkondan tek tek paketleyip mutfağa alıyorum. Yikanacaklari ,lavaboya atıyorum , eve gelince anahtarlik dahil herşeyi siliyorum. Önceden bez torba kullanıyordum ama simdi marketten poset alip direk atıyorum. Bez torbayi smdi surekli yıkamam lazim diye düşünüyorum. Neyse az seviyeye düşürürsem bende mutlu olacağım.

Virüs yok değil salgın yok bence reynax yöneticiler kendilerini sıkıntıya sokmuyor fark edersen hep küçük esnaf eziliyor zenginler gayette işin keyif boyutundalar zenginler kısıtlamalar dan etkilendi mi peki ülke yöneticileri etkilendi mi ? Hayır tabiki bununla ilgili bir haber okumuştum bulursam paylaşırım hatta TRT de çıkmıştı dünya yı elitler yönetecek diye bu oyunu kuranların amacı sıradan halkın elindeki herşeyi alıp onları kendilerine bağımlı hale getirmek bununla ilgili de dünya ekonomi formunun bir yayını vardı " 2030 da insanların elinde hiç bir varlığı olmayacak " diye başarıyorlar da insanlar bu kapanmalar sırasında borç ödemek için düşük faizli diye hep kredi çektik maalesef öyle değil mi hep biz borçlandık onlar kazandı

Şu an korona olan ya da atlatan arkadaşlar yazabilir mı tekrar dan belirti görüyorlar mi
Merhaba şuanda koronayım ve 3.günüm. Test olmadan 4gün önce İlk aşırı üşüme ve titremeyle başlayıp sonra ishal,baş ağrısı,gözlerimde sulanma ile devam etti öksürük başladı halsizlik sonra belimde Ağrı’da başlayınca dedim ki test olmalıyım ve sonuç pozitif sonra annemde teyzemde babamda belirtileri aynı onlarda pozitif malesef.

Geçmiş olsun çok.

Benim eşimin ailesi de dikkat etmiyor. Ben görüşmeyeceğimi söylediğimde eşimi o kadar ailesinden uzak tutamam demiştiniz, ama ben tuttum açıkçası. Velhasıl annesinin evine gelenler korona oldu, 4 ü vefat etti, anneannesi de dahil. Diğerleri hastanede yattı. Gitseymişiz belki ben de aileme taşıyacaktım. Ömür boyu vicdan azabı. Bu dönemde cahille muhabbet olmaz, aile de olaa dikkat etmiyorlarsa görüşmem açıkçası. Özlemleri ağır bassa 10 gün bir yere gitmez, misafir almaz ailesini görür. Demek ki o kadar özlememişler diyorum ben.

Allahım acil şifalar versin inşallah

Geçmiş olsun:)

Katılmıyorum tabiki bu sizin düşünceleriniz ama katılmıyorum

Çevremdeki yaşlı korona olan insanlar bu hastalığın aslında sıtmaya benzediğini söylüyor titreme usumeyle birlikte ateş seyrediyor
Geçmiş olsun

Siz aşı oldunuzmu ay sonuna aldım diyordunuz randevuyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…