Sagolun maalesef iyileşemedi dün korona olduğu anlaşıldı hastaneye yatırıldıGeçmiş olsun.İyileşmedimi 15 günde?
Allahım acil şifalar versin inşallahSagolun maalesef iyileşemedi dün korona olduğu anlaşıldı hastaneye yatırıldı
çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin.Sagolun maalesef iyileşemedi dün korona olduğu anlaşıldı hastaneye yatırıldı
HaklısınızHangisi hayırlıysa o olsun inşallah. Biontech yüzde 98 koruma sağlıyor. Belki de o hayırlıdır. Ben korkuyordum ondan, yeni bir teknoloji diye ama belki de benim vurulduğum işe yaramaz, hiç bilemeyiz. İnşallah bütün insanlık için en hayırlısı bulsun hepimizi. Kısmet :)
Evet mutantli virüsler PRC testi negatif çıkarabiliyor tekrar yaptırmak lazımArkadaşlar annem korona ya yakalandı 15 gündür teşhis koyulamadı testi negatif çıktı herkes dikkatli olsun ikinci testi muhakkak yaptırın lütfen
Allah şifa versin inşallah.Sagolun maalesef iyileşemedi dün korona olduğu anlaşıldı hastaneye yatırıldı
Anneme de sıra gelmiş ama sistem açılmadı, alamadık randevuyü bir türlü.Haklısınız
Bugün kayinbabama mesaj geldi 60 yaş üzeri saliya randevu aldılar bakalım hayirlisi
Yoğunluk var galiba bizde zor girdikAnneme de sıra gelmiş ama sistem açılmadı, alamadık randevuyü bir türlü.
Anneniz iyileşti mi, çok sevindim :) Size zaten bulaşmamış, belirtiniz yoksa test yaptırmanıza gerek yok sanırım. Annenize nereden bulaşmış?Arkadaşlar annem koronaya yakalandı ben test yaptırdım negatif perşembe yada cuma günü eve gelicek yeniden test yaptırmam lazım mı
Geçmiş olsun.Yaparlarmı acaba?Bazen hatalı negatif çıkıyor.Yapılsa iyi olur aslındaArkadaşlar annem koronaya yakalandı ben test yaptırdım negatif perşembe yada cuma günü eve gelicek yeniden test yaptırmam lazım mı
Sagolun hiçbir belirti yok bende ama haftaya yine yaptırsam diyorumGeçmiş olsun.Yaparlarmı acaba?Bazen hatalı negatif çıkıyor.Yapılsa iyi olur aslında
Annem iyileşemedi ama durumu iyiye gidiyor sagolunAnneniz iyileşti mi, çok sevindim :) Size zaten bulaşmamış, belirtiniz yoksa test yaptırmanıza gerek yok sanırım. Annenize nereden bulaşmış?
Annem yalnızca markete gidip geliyor du maskeyi hiç çıkarmadı yinede bulaştıAnneniz iyileşti mi, çok sevindim :) Size zaten bulaşmamış, belirtiniz yoksa test yaptırmanıza gerek yok sanırım. Annenize nereden bulaşmış?
Kimseyle görüşmemiş mi bu süre içinde?Annem yalnızca markete gidip geliyor du maskeyi hiç çıkarmadı yinede bulaştı
Korona aşısı sanırım virüsün ilk haline göre yapılmış virüs mutasyon geçirdiği için aşı çok etkili olmuyormuş galiba bu tarz şeyler duydum gerçeği nedir bilmiyorum aşı olup da ağır atlatanları duymaya başladık gel de aşı vurun şimdiKızlar bugün kafam çok karışık
Kayseriliyim ben Necmettin Nursaçan hocayi tanıyorsunuzdur aşı vurunmasina rağmen kovit oldu şuan hastanede tedavi altına
Aşı olup nasıl hasta olunuyor anlamiyorum
Acaba hastalık bulaşıyor ama hafifmi atlatmaya yarıyor anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?