bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Haklısınız
Bugün kayinbabama mesaj geldi 60 yaş üzeri saliya randevu aldılar bakalım hayirlisi

Arkadaşlar annem korona ya yakalandı 15 gündür teşhis koyulamadı testi negatif çıktı herkes dikkatli olsun ikinci testi muhakkak yaptırın lütfen
Evet mutantli virüsler PRC testi negatif çıkarabiliyor tekrar yaptırmak lazım
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin

Arkadaşlar annem koronaya yakalandı ben test yaptırdım negatif perşembe yada cuma günü eve gelicek yeniden test yaptırmam lazım mı

Arkadaşlar annem koronaya yakalandı ben test yaptırdım negatif perşembe yada cuma günü eve gelicek yeniden test yaptırmam lazım mı
Anneniz iyileşti mi, çok sevindim :) Size zaten bulaşmamış, belirtiniz yoksa test yaptırmanıza gerek yok sanırım. Annenize nereden bulaşmış?

Geçmiş olsun.Yaparlarmı acaba?Bazen hatalı negatif çıkıyor.Yapılsa iyi olur aslında

Kızlar bugün kafam çok karışık
Kayseriliyim ben Necmettin Nursaçan hocayi tanıyorsunuzdur aşı vurunmasina rağmen kovit oldu şuan hastanede tedavi altına
Aşı olup nasıl hasta olunuyor anlamiyorum
Acaba hastalık bulaşıyor ama hafifmi atlatmaya yarıyor anlamadim

Korona aşısı sanırım virüsün ilk haline göre yapılmış virüs mutasyon geçirdiği için aşı çok etkili olmuyormuş galiba bu tarz şeyler duydum gerçeği nedir bilmiyorum aşı olup da ağır atlatanları duymaya başladık gel de aşı vurun şimdi

SON DAKİKA️Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan virüs önlemlerine ilişkin yeni kararlar... 81 ilde düşük riskli (mavi) kategoride yer alan tek il Şırnak oldu. Türkiye'nin tamamına sokağa çıkma sınırlaması geldi!

Sınırlama akşam 21.00 sabah 05.00 olarak haftanın her günü devam edecek.

Kırmızı kategorideki illerde sadece pazar günü uygulanan sokağa çıkma sınırlaması artık cumartesi ve pazar günü olarak sürecek.

Ramazan ayı boyunca ülke genelinde toplu iftar ve sahur gibi etkinlikler gerçekleştirilmeyecek.

Lokanta ve kafe gibi işletmeler renk ayrımı olmaksızın tüm Türkiye'de yüzde 50 kapasite ve belirlenen kurallara uygun şekilde çalışabilecek. Ramazanda ise paket servis olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…