bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Evet biraz önce aşımı oldum, psikolojik olarak kolum mu uyuştu acaba şöyle mi acaba diye eşimi deli etmekle meşgulüm 15 dakika dolunca ayrılacağız hastaneden.
çok geçmiş olsun. Herkeste değil ama bazı kişilerde aşı yapılan taraftaki parmak uçlarında bir iki gün süren hafif uyuşma hissi olabiliyormuş, korkmayın.

çok geçmiş olsun. Herkeste değil ama bazı kişilerde aşı yapılan taraftaki parmak uçlarında bir iki gün süren hafif uyuşma hissi olabiliyormuş, korkmayın.
Baş parmağımda oldu benim uyuşma, uyuşma görmemiştim yan etkileri okuyunca, siz söyleyince rahatladım şimdi :) Teşekkür ederim. Biraz başım ağrıdı belki de gerginliktendir. Onun dışında iyiyim şükür.

G gul2016

iyi misiniz, sağlığınız sıhhatiniz yerinizde mi

iki gündür foto da atmamışsın merak ettim
Çok teşekkür ederim canım iyiyim. Elimde beni deli eden bir çeviri işi var onunla uğraşıyorum günlerdir.
Geçen gün çok kafa karışıklığı yaşadım. Eşim bir yılı aşkın bir süredir uzak şehirde yaşayan annesini babasını göremiyor. Ne yapacağım ne edeceğim diye önceki gün eskiden gittiğim psikiatristimden bir online seans aldım. O da bana "iyi yapıyorsun, iyi yapıyorsun, dikkatsiz insanlar yüzünden vakalar artıyor, yine piki göreceğiz, görüşmeyin kimseyle, otur oturduğun yerde" dedi kaldım yine böyle...

Merhaba sevgili dostlarım, biraz yoğunluktan, biraz da kafa karışıklığından paylaşımlarımın günü gündüzü aksadı... Ama her daim morallerimizi yüksek tutabilmek ve güzel bir akşam geçirmeniz dileği ile sizlere dün görüntülediğim sabah güneşini, sardunya çiçekleri ve minik bir kır çiçeği ile kedilerim Tarçın ve Gözdeyi gönderiyorum, sevgilerimle

Alıştırıp gelmeyince merak ettim sağlığınız iyi olsun da diğer sıkıntılar çözülür zaten

Düğünler hakkinda bir bilginiz varmi kaynimin önümuzdeki hafta sonu dügünü var baska bir sehirde kiz evinde kina yapilacakmis sonra köyde yemekli dugun olacakmis katilmayi düşünmuyorum eşimle sorun yaşiyacagiz biliyorum ama piskolojik olarak kalabalik bir ortama hazir degilim bu ortamda dügün yapip insanlari gelmeye mecburur birakanlarada cok kizginim ben gitmem ama eşim mecbur gidecek

50 kişiyle sınırlı sanırım ama dinleyene.

Şanslıymışsıniz bizim maalesef tercih etme hakkımız olmayacak geçmiş olsun
Hangisi hayırlıysa o olsun inşallah. Biontech yüzde 98 koruma sağlıyor. Belki de o hayırlıdır. Ben korkuyordum ondan, yeni bir teknoloji diye ama belki de benim vurulduğum işe yaramaz, hiç bilemeyiz. İnşallah bütün insanlık için en hayırlısı bulsun hepimizi. Kısmet :)

Arkadaşlar annem korona ya yakalandı 15 gündür teşhis koyulamadı testi negatif çıktı herkes dikkatli olsun ikinci testi muhakkak yaptırın lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…