- 5 Mayıs 2015
- 5.018
- 6.612
- 398
Çok teşekkür ederim, inşallahİnşallah bir yan etki olmaz çok geçmiş olsun
çok geçmiş olsun. Herkeste değil ama bazı kişilerde aşı yapılan taraftaki parmak uçlarında bir iki gün süren hafif uyuşma hissi olabiliyormuş, korkmayın.Evet biraz önce aşımı oldum, psikolojik olarak kolum mu uyuştu acaba şöyle mi acaba diye eşimi deli etmekle meşgulüm15 dakika dolunca ayrılacağız hastaneden.
Baş parmağımda oldu benim uyuşma, uyuşma görmemiştim yan etkileri okuyunca, siz söyleyince rahatladım şimdi :) Teşekkür ederim. Biraz başım ağrıdı belki de gerginliktendir. Onun dışında iyiyim şükür.çok geçmiş olsun. Herkeste değil ama bazı kişilerde aşı yapılan taraftaki parmak uçlarında bir iki gün süren hafif uyuşma hissi olabiliyormuş, korkmayın.
Çok teşekkür ederim canım iyiyim. Elimde beni deli eden bir çeviri işi var onunla uğraşıyorum günlerdir.
Çok teşekkür ederim canım iyiyim. Elimde beni deli eden bir çeviri işi var onunla uğraşıyorum günlerdir.
Geçen gün çok kafa karışıklığı yaşadım. Eşim bir yılı aşkın bir süredir uzak şehirde yaşayan annesini babasını göremiyor. Ne yapacağım ne edeceğim diye önceki gün eskiden gittiğim psikiatristimden bir online seans aldım. O da bana "iyi yapıyorsun, iyi yapıyorsun, dikkatsiz insanlar yüzünden vakalar artıyor, yine piki göreceğiz, görüşmeyin kimseyle, otur oturduğun yerde" dedi kaldım yine böyle...
geçmiş olsun canım. şifa olsunEvet biraz önce aşımı oldum, psikolojik olarak kolum mu uyuştu acaba şöyle mi acaba diye eşimi deli etmekle meşgulüm15 dakika dolunca ayrılacağız hastaneden.
Şifa olsun inşallah canımBaş parmağımda oldu benim uyuşma, uyuşma görmemiştim yan etkileri okuyunca, siz söyleyince rahatladım şimdi :) Teşekkür ederim. Biraz başım ağrıdı belki de gerginliktendir. Onun dışında iyiyim şükür.
Çok teşekkür ederim canım benim, amingeçmiş olsun canım. şifa olsun
Çok teşekkür ederimnotdefteri2_ geçmiş olsun:)
50 kişiyle sınırlı sanırım ama dinleyene.Düğünler hakkinda bir bilginiz varmi kaynimin önümuzdeki hafta sonu dügünü var baska bir sehirde kiz evinde kina yapilacakmis sonra köyde yemekli dugun olacakmis katilmayi düşünmuyorum eşimle sorun yaşiyacagiz biliyorum ama piskolojik olarak kalabalik bir ortama hazir degilim bu ortamda dügün yapip insanlari gelmeye mecburur birakanlarada cok kizginim ben gitmem ama eşim mecbur gidecek
Bugün nasılsınız ağrınız sızınız varmıÇok teşekkür ederim
Aşı vurulan yer sızlıyor. Evet sinovac oldum. Sanırım haftaya biontech vurulacak öğretmenlere.Bugün nasılsınız ağrınız sızınız varmı
Biontec aşisi değil.galiba vuruldugunuz sinovac aşısı
Şanslıymışsıniz bizim maalesef tercih etme hakkımız olmayacak geçmiş olsunAşı vurulan yer sızlıyor. Evet sinovac oldum. Sanırım haftaya biontech vurulacak öğretmenlere.
Hangisi hayırlıysa o olsun inşallah. Biontech yüzde 98 koruma sağlıyor. Belki de o hayırlıdır. Ben korkuyordum ondan, yeni bir teknoloji diye ama belki de benim vurulduğum işe yaramaz, hiç bilemeyiz. İnşallah bütün insanlık için en hayırlısı bulsun hepimizi. Kısmet :)Şanslıymışsıniz bizim maalesef tercih etme hakkımız olmayacak geçmiş olsun
Geçmiş olsun.İyileşmedimi 15 günde?Arkadaşlar annem korona ya yakalandı 15 gündür teşhis koyulamadı testi negatif çıktı herkes dikkatli olsun ikinci testi muhakkak yaptırın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?