Necmettin nursaçan kanal 7 ye çıkan hoca mi?Kızlar bugün kafam çok karışık
Kayseriliyim ben Necmettin Nursaçan hocayi tanıyorsunuzdur aşı vurunmasina rağmen kovit oldu şuan hastanede tedavi altına
Aşı olup nasıl hasta olunuyor anlamiyorum
Acaba hastalık bulaşıyor ama hafifmi atlatmaya yarıyor anlamadim
Ben vuruldum boşa mı vuruldum yaKorona aşısı sanırım virüsün ilk haline göre yapılmış virüs mutasyon geçirdiği için aşı çok etkili olmuyormuş galiba bu tarz şeyler duydum gerçeği nedir bilmiyorum aşı olup da ağır atlatanları duymaya başladık gel de aşı vurun şimdi
Bilmiyorum ki herkes birşey atıyor ortaya bi bilinmezlik var bakalım ne olacak ben de vurunmayı düşünüyorum böyle aşı olup da hasta olanları görünce de olmalı mı olmamalı mı?Ben vuruldum boşa mı vuruldum yaen azından biontech beklerdim, şimdi o gelse onu da vurulamayacağız.
Hayır hep evdeydiKimseyle görüşmemiş mi bu süre içinde?
Evet kanal 7 de çıkan hocaNecmettin nursaçan kanal 7 ye çıkan hoca mi?
Hastalik asililarada oluyor ama hafif atlatıyormus. Tabi verileri açıklamışlardı koruyuculuğu sinovacin diğerlerinden daha düşüktü. Ama ölüm oranlari aşı olanlarda düşüktü . Hatta geçen twitterde bir doktot paylaşmış 81 yaşında karı koca cift 2 doz aşısını olmus pozitf cikmis, cigerde tutulum varmış 1 , grip gibi geçirip taburcu olmuşlar. NUrsacan hocaya da geçmiş olsun, allah şifa versin
Aksine bende sinovac aşısı olmak istiyordum en azından bildiğimiz aşı diye neye guvenecegimizi şaşırdıkBen vuruldum boşa mı vuruldum yaen azından biontech beklerdim, şimdi o gelse onu da vurulamayacağız.
Asi olunca bitti kurtulduk diye bir durum yok alerjisi olanlara nasıl tepkiler verdiği bilinmiyor ölüm risklerini azaltiyormus diyor TVlerde antikor geliştirmeyen çok kişi varmış hafif atlatmayı sağlıyormuş 6 ay koruyuculuğu varmisKızlar bugün kafam çok karışık
Kayseriliyim ben Necmettin Nursaçan hocayi tanıyorsunuzdur aşı vurunmasina rağmen kovit oldu şuan hastanede tedavi altına
Aşı olup nasıl hasta olunuyor anlamiyorum
Acaba hastalık bulaşıyor ama hafifmi atlatmaya yarıyor anlamadim
Benimki 6 saatte çıkmıştıBugun öğlen 2 de test verdik şu saat oldu sonuç çıkmadı tabi bn ve eşim kndimizi her ihtimale karşı izole ettik nie bu kdr uzun sürüyor bu sonuçlar ya
Yani 6 saat iyi bir süre 12 - 48 saat arası çıkıyormuş burda sonuçlarBenimki 6 saatte çıkmıştı
Doktorların söylediğine göre 30 antikoru çıkan biri 1800 antikor çıkmış birinden daha çok korkunuyor olabilir. Bu kişinin bünyesine özel varyantıyla ilgiliymiş.Merhaba bisey soracagim annem covid olup hastanede yogun bakimda cok agir atlatmisti antikor testi 38 cikmisti dayim asi oldu antikor testi 6334 cikti. Simdi annemin asi sirasi geldi ama daha oncr gecirdigi icin asi olamayacakmis e nabizinda boyle bir ibare cikti. Bana cok haksizlik gibi geldi hem korona olup antikor olusturmayan var deniyor hemde 6 ay oncesine kadar gecirenlere asi yok deniyor. Acaba antikor testi yaptirsak ve dusuk ciksa asi olmaya musade ederler mi? Ben asi olmayi uzun vade yan etkilerinsen dolayi dusunmuyordum ama dayimin antikor yuksekliginden sonra fikrim acayip degisti
Aaaa duymamistim. Eger linki varsa atmaniz mumkun mu anneme atayimDoktorların söylediğine göre 30 antikoru çıkan biri 1800 antikor çıkmış birinden daha çok korkunuyor olabilir. Bu kişinin bünyesine özel varyantıyla ilgiliymiş.
Yok öle bişey kayinbabam geçtiğimiz ağustos ayında korona oldu 63 yaşında kendisi pazar günü mesaj geldi aşınizi olabilirsiniz diye bugüne randevu aldılar saat 4 de aşı olacaklarMerhaba bisey soracagim annem covid olup hastanede yogun bakimda cok agir atlatmisti antikor testi 38 cikmisti dayim asi oldu antikor testi 6334 cikti. Simdi annemin asi sirasi geldi ama daha oncr gecirdigi icin asi olamayacakmis e nabizinda boyle bir ibare cikti. Bana cok haksizlik gibi geldi hem korona olup antikor olusturmayan var deniyor hemde 6 ay oncesine kadar gecirenlere asi yok deniyor. Acaba antikor testi yaptirsak ve dusuk ciksa asi olmaya musade ederler mi? Ben asi olmayi uzun vade yan etkilerinsen dolayi dusunmuyordum ama dayimin antikor yuksekliginden sonra fikrim acayip degisti
Çok geçmiş olsun ama 7 ay geçmiş üzerinden aşı olur.Yok öle bişey kayinbabam geçtiğimiz ağustos ayında korona oldu 63 yaşında kendisi pazar günü mesaj geldi aşınizi olabilirsiniz diye bugüne randevu aldılar saat 4 de aşı olacaklar
Agustos ayi 8. Ay suan nisandayiz sayalım hep beraber aaa 8 ay gecmis ben ne demisim 6 ay icerisinde olanlara demisim. 8 6 dan buyukturYok öle bişey kayinbabam geçtiğimiz ağustos ayında korona oldu 63 yaşında kendisi pazar günü mesaj geldi aşınizi olabilirsiniz diye bugüne randevu aldılar saat 4 de aşı olacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?