bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
D diladuru Bir de yine Mehmet Hoca hastalığı ağır atlatanlarda antikor düzeyi daha güçlü (sayısı önemli değil), hastalığı hafif atlatanlarda antikor daha zayıf demişti. Anneniz ağır atlattıysa muhtemelen antikor düzeyi güçlüdür. Kaç ay kaldı 6 ayının dolmasına?

Haziran sonuna dogru 6 ay bitecek. Tesekkurler bilgiker icin bakacagim ilgili kisiye

D diladuru Benim halamlarda ağustos ayında oldular, kurban bayramından sonraydi ama aşılarını oldular 2 dozuda sanirim oldular. ya da 2. Doza az bir zaman kaldi.2 halam oldu ikisi farkli sehirde ama oldular 65 yaşındaydilar

Yukarida neden agustos ayinda olup suan asi oldugunu basitce anlatmistim...
8 ay olmus olur tabii.
Ilk yazimda 6 ay icerisinde diye de belirtmistim!

Yukarida neden agustos ayinda olup suan asi oldugunu basitce anlatmistim...
8 ay olmus olur tabii.
Ilk yazimda 6 ay icerisinde diye de belirtmistim!
Tamam da kızacak ne var. Ben olduklarını söyledim sadece orda farkli sehirdeler diye de belirttim acaba sehir olarak aşı miktarına bağlı mi yapılmadı gibi, ben şuanda sizin bana neden bu şekilde cevap verdiğinizi anlayamadim. Ben sadece bilgi paylaştım, sizinde olmalıydı ağustosta olmuş ayni zamanlar diye dedim şaşırdım. Oldu diyenlere kızmışsiniz bildiğimizi söyledik.

Yok öle bişey kayinbabam geçtiğimiz ağustos ayında korona oldu 63 yaşında kendisi pazar günü mesaj geldi aşınizi olabilirsiniz diye bugüne randevu aldılar saat 4 de aşı olacaklar
Var öyle birşey. Annemin 6. Ayı 4 Mayıs'ta doluyor ancak o zaman asi olabilecek. Kendisi şeker hastası ve 77 yaşında. Sistem randevu vermiyor . Sadece annem değil annemle aynı zamanda korona olan yengem teyzem de asi olamadı.

Bende farklı bişey demedim ki zaten 6 ayı doldu mesajları geldi
Arkadaş 6 ay içerisinde olanlara randevu verilmiyor haksızlık degilmi dedi onun için yazdım
Biliyorum yani 6 ayda bitiyor antikor

Hanimefendi bizim agustosta degil aralik sonunda oldu yazanlari karistiriyorsunuz sanirim.

Ay allahim şuķür
Bi soru sorduk itham edildik kimlerle ugrastik ya..
Size de gecmis olsun sanirim ilk doz yerine sayip 2.dozu yapacaklarmis aile hekimi dedi ama eminde degil

Bende farklı bişey demedim ki zaten 6 ayı doldu mesajları geldi
Arkadaş 6 ay içerisinde olanlara randevu verilmiyor haksızlık degilmi dedi onun için yazdım
Biliyorum yani 6 ayda bitiyor antikor
Siz bana yok oyle birsey dediniz ne anlatiyorsunuz?
Ben 6 ay gecmemis kisilere asi yapilmiyor dedim.siZ bana yok oyle bisey biz agustosta olduk asi olacagiz dediniz.
Komik mi desem trajikomik mi bilemedim. Burasi kv kp konularinin oldugu bölüm degil neyi neden uyduralim?

Merhabalar.

Dun toplanti yaptigim sirkette gorustugum 2 kisi Covid pozitif cikmis. Bana az once bilgi verdiler. Yarin o sirkete filyasyon gelecekmis. Benim bilgilerimi de paylasacaklarmis.
Bakanligin bir projesinde calisiyorum. Enstitu yonetimi yarin evde kalip filyasyon ekibini beklememi belirtti. Tedbir alma adina yarin sabah gidecegim baska bir sirketteki toplantiyi erteledim. Fakat dun sabahki toplantidan sonra 2 farkli sirketle daha toplanti yapmistim. Bu firmalara bildirmeli miyim?

Emziren anneyim. Oglum 7,5 aylik. Filyasyon icin benim bir sey yapmam lazim mi, oturup haber mi bekleyecegim?

Merhaba filyasyona emzirdiginizi ve ilac kullanmayacaginizi belirtin o zaman test yapiyorlar yoksa favimol ve brosur birakip gidiyorlar.
Bize oyle olmusru eger degismedi ise.
Ama mutlaka emzirdiginizi belirtmeniz gerekiyor

Bu kadar öfke neden anlamadim

Hanimefendi bizim agustosta degil aralik sonunda oldu yazanlari karistiriyorsunuz sanirim.
Tamam olabilir ben yanlış anlaşılmış olabilir. Sizin bu şekilde yazmanız tuhaf. Birde baska bir üyeye kimlerle uğraştık diye yaziyorsunuz. Yanlis anlaşılmış olabilir düzgünce kendinizi ifade edebilirsiniz. Pandemi başından beri burada fikir alışverişi yapıyoruz ama sizin gibi yok yere saldıran birini görmedim. Hala anlayamıyorum yazilanin altinda ne aradığınızı. Siz yanlış anlamışsınız deyin geçin. Lütfen buna cevap yazmayın .

Merhaba filyasyona emzirdiginizi ve ilac kullanmayacaginizi belirtin o zaman test yapiyorlar yoksa favimol ve brosur birakip gidiyorlar.
Bize oyle olmusru eger degismedi ise.
Ama mutlaka emzirdiginizi belirtmeniz gerekiyor

Tesekkur ederim. Filyasyon ekibinin gidecegi sirket bunyesinde degilim. Beni ararlar mi yoksa hastaneye gitmem mi istenir? Zira 6 aylik gorevlendirme ile sehir disina ciktim. Daha hastane nerede onu bile bilmiyorum.

Son düzenleme:
Agustos ayi 8. Ay suan nisandayiz sayalım hep beraber aaa 8 ay gecmis ben ne demisim 6 ay icerisinde olanlara demisim. 8 6 dan buyuktur
Yok oyle birsey oyle mi?
Çok terbiyesiz siniz ve hadsizsiniz yeni gördüm bu yazınızı
Yanlış anladınız diyebilirdiniz
Lütfen gidin başka şekilde stresinizi atın buraya gelip insanları rencide edemezsiniz

Bana cok haksizlik gibi geldi hem korona olup antikor olusturmayan var deniyor hemde 6 ay oncesine kadar gecirenlere asi yok deniyor.

Siz önce bu cümlemizi okuyun sonra burda konuşun çok saçma sapan cümle kurmuşsunuz 6 ay öncesine kadar evet vurulur aşı 6 ay içerisinde hasta olursanız vurunamazsiniz önce cumleni doğru kur sonra burda konuş

Saçma bir cümle kurmuşsun millete saldirmissin

Agustos ayi 8. Ay suan nisandayiz sayalım hep beraber aaa 8 ay gecmis ben ne demisim 6 ay icerisinde olanlara demisim. 8 6 dan buyuktur
Yok oyle birsey oyle mi?
Herkes sizin kadar matematiğe kafası basiyo size pandemi zor günler yaşatmış belli psikiyatriye gitmenizi öneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…