- 5 Mayıs 2015
- 5.018
- 6.612
- 398
Link bulamadım ama Mehmet Ceyhan hoca bir programda söylemişti, orada duymuştum. Hatta onu duyduktan sonra antikor testi yaptırmaktan vazgeçtim aşıdan sonra.Aaaa duymamistim. Eger linki varsa atmaniz mumkun mu anneme atayim
Haziran sonuna dogru 6 ay bitecek. Tesekkurler bilgiker icin bakacagim ilgili kisiye
Yukarida neden agustos ayinda olup suan asi oldugunu basitce anlatmistim...
Tamam da kızacak ne var. Ben olduklarını söyledim sadece orda farkli sehirdeler diye de belirttim acaba sehir olarak aşı miktarına bağlı mi yapılmadı gibi, ben şuanda sizin bana neden bu şekilde cevap verdiğinizi anlayamadim. Ben sadece bilgi paylaştım, sizinde olmalıydı ağustosta olmuş ayni zamanlar diye dedim şaşırdım. Oldu diyenlere kızmışsiniz bildiğimizi söyledik.Yukarida neden agustos ayinda olup suan asi oldugunu basitce anlatmistim...
8 ay olmus olur tabii.
Ilk yazimda 6 ay icerisinde diye de belirtmistim!
Var öyle birşey. Annemin 6. Ayı 4 Mayıs'ta doluyor ancak o zaman asi olabilecek. Kendisi şeker hastası ve 77 yaşında. Sistem randevu vermiyor . Sadece annem değil annemle aynı zamanda korona olan yengem teyzem de asi olamadı.Yok öle bişey kayinbabam geçtiğimiz ağustos ayında korona oldu 63 yaşında kendisi pazar günü mesaj geldi aşınizi olabilirsiniz diye bugüne randevu aldılar saat 4 de aşı olacaklar
Bende farklı bişey demedim ki zaten 6 ayı doldu mesajları geldiVar öyle birşey. Annemin 6. Ayı 4 Mayıs'ta doluyor ancak o zaman asi olabilecek. Kendisi şeker hastası ve 77 yaşında. Sistem randevu vermiyor . Sadece annem değil annemle aynı zamanda korona olan yengem teyzem de asi olamadı.
Hanimefendi bizim agustosta degil aralik sonunda oldu yazanlari karistiriyorsunuz sanirim.Tamam da kızacak ne var. Ben olduklarını söyledim sadece orda farkli sehirdeler diye de belirttim acaba sehir olarak aşı miktarına bağlı mi yapılmadı gibi, ben şuanda sizin bana neden bu şekilde cevap verdiğinizi anlayamadim. Ben sadece bilgi paylaştım, sizinde olmalıydı ağustosta olmuş ayni zamanlar diye dedim şaşırdım. Oldu diyenlere kızmışsiniz bildiğimizi söyledik.
Ay allahim şuķürVar öyle birşey. Annemin 6. Ayı 4 Mayıs'ta doluyor ancak o zaman asi olabilecek. Kendisi şeker hastası ve 77 yaşında. Sistem randevu vermiyor . Sadece annem değil annemle aynı zamanda korona olan yengem teyzem de asi olamadı.
Siz bana yok oyle birsey dediniz ne anlatiyorsunuz?Bende farklı bişey demedim ki zaten 6 ayı doldu mesajları geldi
Arkadaş 6 ay içerisinde olanlara randevu verilmiyor haksızlık degilmi dedi onun için yazdım
Biliyorum yani 6 ayda bitiyor antikor
Merhaba filyasyona emzirdiginizi ve ilac kullanmayacaginizi belirtin o zaman test yapiyorlar yoksa favimol ve brosur birakip gidiyorlar.Merhabalar.
Dun toplanti yaptigim sirkette gorustugum 2 kisi Covid pozitif cikmis. Bana az once bilgi verdiler. Yarin o sirkete filyasyon gelecekmis. Benim bilgilerimi de paylasacaklarmis.
Bakanligin bir projesinde calisiyorum. Enstitu yonetimi yarin evde kalip filyasyon ekibini beklememi belirtti. Tedbir alma adina yarin sabah gidecegim baska bir sirketteki toplantiyi erteledim. Fakat dun sabahki toplantidan sonra 2 farkli sirketle daha toplanti yapmistim. Bu firmalara bildirmeli miyim?
Emziren anneyim. Oglum 7,5 aylik. Filyasyon icin benim bir sey yapmam lazim mi, oturup haber mi bekleyecegim?
Bu kadar öfke neden anlamadimSiz bana yok oyle birsey dediniz ne anlatiyorsunuz?
Ben 6 ay gecmemis kisilere asi yapilmiyor dedim.siZ bana yok oyle bisey biz agustosta olduk asi olacagiz dediniz.
Komik mi desem trajikomik mi bilemedim. Burasi kv kp konularinin oldugu bölüm degil neyi neden uyduralim?
Tamam olabilir ben yanlış anlaşılmış olabilir. Sizin bu şekilde yazmanız tuhaf. Birde baska bir üyeye kimlerle uğraştık diye yaziyorsunuz. Yanlis anlaşılmış olabilir düzgünce kendinizi ifade edebilirsiniz. Pandemi başından beri burada fikir alışverişi yapıyoruz ama sizin gibi yok yere saldıran birini görmedim. Hala anlayamıyorum yazilanin altinda ne aradığınızı. Siz yanlış anlamışsınız deyin geçin. Lütfen buna cevap yazmayın .Hanimefendi bizim agustosta degil aralik sonunda oldu yazanlari karistiriyorsunuz sanirim.
Merhaba filyasyona emzirdiginizi ve ilac kullanmayacaginizi belirtin o zaman test yapiyorlar yoksa favimol ve brosur birakip gidiyorlar.
Bize oyle olmusru eger degismedi ise.
Ama mutlaka emzirdiginizi belirtmeniz gerekiyor
Merhabalar.
Dun toplanti yaptigim sirkette gorustugum 2 kisi Covid pozitif cikmis. Bana az once bilgi verdiler. Yarin o sirkete filyasyon gelecekmis. Benim bilgilerimi de paylasacaklarmis.
Bakanligin bir projesinde calisiyorum. Enstitu yonetimi yarin evde kalip filyasyon ekibini beklememi belirtti. Tedbir alma adina yarin sabah gidecegim baska bir sirketteki toplantiyi erteledim. Fakat dun sabahki toplantidan sonra 2 farkli sirketle daha toplanti yapmistim. Bu firmalara bildirmeli miyim?
Emziren anneyim. Oglum 7,5 aylik. Filyasyon icin benim bir sey yapmam lazim mi, oturup haber mi bekleyecegim?
Çok terbiyesiz siniz ve hadsizsiniz yeni gördüm bu yazınızıAgustos ayi 8. Ay suan nisandayiz sayalım hep beraber aaa 8 ay gecmis ben ne demisim 6 ay icerisinde olanlara demisim. 8 6 dan buyuktur
Yok oyle birsey oyle mi?
Saçma bir cümle kurmuşsun millete saldirmissinMerhaba bisey soracagim annem covid olup hastanede yogun bakimda cok agir atlatmisti antikor testi 38 cikmisti dayim asi oldu antikor testi 6334 cikti. Simdi annemin asi sirasi geldi ama daha oncr gecirdigi icin asi olamayacakmis e nabizinda boyle bir ibare cikti. Bana cok haksizlik gibi geldi hem korona olup antikor olusturmayan var deniyor hemde 6 ay oncesine kadar gecirenlere asi yok deniyor. Acaba antikor testi yaptirsak ve dusuk ciksa asi olmaya musade ederler mi? Ben asi olmayi uzun vade yan etkilerinsen dolayi dusunmuyordum ama dayimin antikor yuksekliginden sonra fikrim acayip degisti
Herkes sizin kadar matematiğe kafası basiyo size pandemi zor günler yaşatmış belli psikiyatriye gitmenizi öneririmAgustos ayi 8. Ay suan nisandayiz sayalım hep beraber aaa 8 ay gecmis ben ne demisim 6 ay icerisinde olanlara demisim. 8 6 dan buyuktur
Yok oyle birsey oyle mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?