Haha tamam zeynep hanımHerkes sizin kadar matematiğe kafası basiyo size pandemi zor günler yaşatmış belli psikiyatriye gitmenizi öneririm
Filyasyon eve geliyor zatenTesekkur ederim. Filyasyon ekibinin gidecegi sirket bunyesinde degilim. Beni ararlar mi yoksa hastaneye gitmem mi istenir? Zira 6 aylik gorevlendirme ile sehir disina ciktim. Daha hastane nerede onu bile bilmiyorum.
Herkes sizin kadar matematiğe kafası basiyo size pandemi zor günler yaşatmış belli psikiyatriye gitmenizi öneririm
Evet bu durumu sikayet ettim ve bu nicke de zeynep hanim diye cevap verdim bende. Galiba hakliymisimesas hesapla yazamadıklarını ikinci hesapla dile getirmek filan ne bileyim ....
Evet bu durumu sikayet ettim ve bu nicke de zeynep hanim diye cevap verdim bende. Galiba hakliymisim
Nasıl bir insan olduğunuz ortada zaten millete sataşarak hakkımı helal etmiyorum.Evet bu durumu sikayet ettim ve bu nicke de zeynep hanim diye cevap verdim bende. Galiba hakliymisim
Nasıl bir insan olduğunuz ortada zaten millete sataşarak hakkımı helal etmiyorum.
Bidaha bana yazmayin
Bencesini soyleyeyim vurulan cok ve yan etki pek duymadigimiz icin cin asisini secerdim. Bilindik yontemle.oldugu icim birde.Merhaba herkese hastalara acil sofa diliyorum anneme asi sırası geldi cumartesi gününe randevu aldık aşı yaptırmak için ama şuan yeni asi gelmiş istediğimiz aşıyı vurdurabilcegimizi söylüyor sağlık bakanı kafamız çok karıştı sizce yeni gelen aşıdan mi vurdurmaliyiz yoksa eski Çin aşısından mi lütfen bir akıl verin annemin ciddi rahatsızlıkları var
Çok geçmiş olsun öncelikle ..İki aşı arasında çok fark yok diye biliyorum Çin aşısı %97 başarı oranına sahip geleneksel bir şekilde üretilmiş ölü virüsü vücuda sokuyor ve bir antikor üretmemizi sağlıyor.Merhaba herkese hastalara acil sofa diliyorum anneme asi sırası geldi cumartesi gününe randevu aldık aşı yaptırmak için ama şuan yeni asi gelmiş istediğimiz aşıyı vurdurabilcegimizi söylüyor sağlık bakanı kafamız çok karıştı sizce yeni gelen aşıdan mi vurdurmaliyiz yoksa eski Çin aşısından mi lütfen bir akıl verin annemin ciddi rahatsızlıkları var
Ben de annem için aynı kaygı içindeyim. Koah hastası, ama Alman aşısından ölenler de kaygılandırıyor. Diğer yandan Alman aşısının koruyuculuğu kanıtlandı. Offf çok zor kararMerhaba herkese hastalara acil sofa diliyorum anneme asi sırası geldi cumartesi gününe randevu aldık aşı yaptırmak için ama şuan yeni asi gelmiş istediğimiz aşıyı vurdurabilcegimizi söylüyor sağlık bakanı kafamız çok karıştı sizce yeni gelen aşıdan mi vurdurmaliyiz yoksa eski Çin aşısından mi lütfen bir akıl verin annemin ciddi rahatsızlıkları var
Bnde aynı şekilde çin aşısını düşünüyorum ama alman aşısı daha etkili diye duyduğumuz için yan etkilerden korkuyorum doktorumuz fark etmez dedi seçim sizin dediBencesini soyleyeyim vurulan cok ve yan etki pek duymadigimiz icin cin asisini secerdim. Bilindik yontemle.oldugu icim birde.
Guvendiginiz birnkac doktor fikri de alsaniz iyi olabilir
Ewt alman aşısı için aşılama da biraz ilerleme kaydetseydik nasıl ilerlediğini yan etkileri görmüş olurduk diye düşünüyorum yeni geldi pat alman aşısı olsun diyemiyorum da korkuyorum bnm verdiğim karar ile kötü birşey olursa diye sizlerden akıl almak istedim teşekkür ederimÇok geçmiş olsun öncelikle ..İki aşı arasında çok fark yok diye biliyorum Çin aşısı %97 başarı oranına sahip geleneksel bir şekilde üretilmiş ölü virüsü vücuda sokuyor ve bir antikor üretmemizi sağlıyor.
Alman aşısı ise %95 başarı oranına sahip. Corono virüsünün genetik kodunun bir kısmını vücuda enjekte ediliyor. Bununla antikor üretmemizi sağlıyor.Alman aşısının ürettiği antikorun Çin aşısından daha iyi olduğu bilimsel olarak kanıtlandı.Ama soruya kesin cevap verebilmemiz için daha fazla aşılama yapılması lazım ikisini de olmakta her0hangi bir problem yok.
Biz, bugün annem için Alman aşısı randevusunu aldık.
KOAH var kalp yetmezliği tansiyon epilepsi birsuru rahatsızlığı var annemin çok korkuyorum özellikle kalpten çin aşısına aklım beynim gidio en azından bir süredir vuruluyor insanlar kötü birşey olsa duyardık sosyal medya sayesinde diye alman aşısı daha yeni geldi yurt dışında vurulan insanlar alman aşısı yan etki oldumu ogrenebilcegimiz yer varmı acaba kafamda deli sorular var ne yapacağım nasıl karar almalıyım bilmiyorum kendim için karar alsam asla düşünmem ama annemin hayatı ile ilgili bir karar çok büyük sorumluluk Allah hepimizin yardımcısı olsunBen de annem için aynı kaygı içindeyim. Koah hastası, ama Alman aşısından ölenler de kaygılandırıyor. Diğer yandan Alman aşısının koruyuculuğu kanıtlandı. Offf çok zor karar
Aynen ülkede daha hiç vurulan olmadıBnde aynı şekilde çin aşısını düşünüyorum ama alman aşısı daha etkili diye duyduğumuz için yan etkilerden korkuyorum doktorumuz fark etmez dedi seçim sizin dedi
Ewt alman aşısı için aşılama da biraz ilerleme kaydetseydik nasıl ilerlediğini yan etkileri görmüş olurduk diye düşünüyorum yeni geldi pat alman aşısı olsun diyemiyorum da korkuyorum bnm verdiğim karar ile kötü birşey olursa diye sizlerden akıl almak istedim teşekkür ederim
KOAH var kalp yetmezliği tansiyon epilepsi birsuru rahatsızlığı var annemin çok korkuyorum özellikle kalpten çin aşısına aklım beynim gidio en azından bir süredir vuruluyor insanlar kötü birşey olsa duyardık sosyal medya sayesinde diye alman aşısı daha yeni geldi yurt dışında vurulan insanlar alman aşısı yan etki oldumu ogrenebilcegimiz yer varmı acaba kafamda deli sorular var ne yapacağım nasıl karar almalıyım bilmiyorum kendim için karar alsam asla düşünmem ama annemin hayatı ile ilgili bir karar çok büyük sorumluluk Allah hepimizin yardımcısı olsun
Bu akşam arkadaşlarım randevü almışlar. Hangi hastane olduğunu sormadım ama biontech seçmişler. Babanızda yan etki oldu mu?Biontechin daha alerjik olduğu söyleniyor. Babam ilk dozunu oldu yurt dışında onlarda bir çin aşısı yok. Çin aşısi geleneksel bilindik yapida bir asi ama koruyuculuğu %57 diye okumuştum ilk zamanlarda şeffaf olarak aciklanmadi denildi. Yalniz biontech ankara da( diğer iller hakkında bilgim yok) yanlislik olmasin ama sadece ankara sehir hastanesinde oluyor uygun şartlardan dolayi, halama aşı cikmis ama onların asm de sinovac yapılıyor. Bakan istenilen aşıyı olabileceğini söylüyor ama saklama sartlarina göre dağıtım olduğu icin yine seçme şansı olmayabilir.
Hayir olmadi 16- 17 mart ilk dozu oldu 6 nisan 2.yi olacak.Bu akşam arkadaşlarım randevü almışlar. Hangi hastane olduğunu sormadım ama biontech seçmişler. Babanızda yan etki oldu mu?
İnşallah çok teşekkür ederim cevaplarınız icin çin aşısı kararı aldık kardeşimle inşallah hayırlısı bu olurAynen ülkede daha hiç vurulan olmadıAma ben Çin aşısının koruyuculuğuna güvenmemeye başladım. Gerçi dedikodu da olabilir ama çok yerde denk geldim 2 dozu da vurulup, koronaya yakalanıp ölen doktorlar olduğunu yazıyorlar çoğu yerde. İnşallah dedikodudur. Dediğiniz gibi kendim için hiç düşünmem ben çin aşısı vuruldum zaten, ama annem için hangisi iyi olacaksa diye kendimi yedim bitirdim İnşallah sizin anneniz için de hayırlısı olsun.
Merhaba evet antikor korumasi maksimum 6 ay olayi beni de cok cok korkutuyor bende inanmak istemiyorum.Günaydın herkese. Babam dün covid testi yaptırdı belirtileri sadece ses değişikliği ve kısıklığı inşaAllah pozitif çıkmaz bu arada temaslı olduğu kimse de yok zaten devamlı evde olan biriydi yinede tedbir için test yaptırdı. Sonucu çıkana kadar ben yine işime geldim zaten mesafeliyim herkese ve maskesiz kesinlikle durmuyorum. 6 ay önce geçirmiştim bende. Antikorlar 6 ay koruyor falan laflarına da pek inanmıyorum ama yine de aynı şeyleri yaşama düşüncesi bile sinirlerimi bozmaya yetiyor. Allah tüm hastalara şifa versin inşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?