- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.829
- 348
Çok şükür testi negatifmiş rahatladık. Vaka sayıları artınca insan her şeyden şüphelenir olduMerhaba evet antikor korumasi maksimum 6 ay olayi beni de cok cok korkutuyor bende inanmak istemiyorum.
Ama sanırım 2. Hafif geciyormus olsa dahi.
Umarim ugramaz tekrar ama.
Benim sınıfımda 5 kişi grip oldu bu hafta, bugün de bir tanesini eve gönderdim ateşi vardı. Umarım grip salgını vardır.Bu aralar çocuklar da ağır geçiriyor haberleri duyulur oldu haberlerde. Şu sıralarda da okullarda grip salgını var. Acaba çocuklar grip gibi mi geçiriyor bu hastalığı
Benim sınıfımda 5 kişi grip oldu bu hafta, bugün de bir tanesini eve gönderdim ateşi vardı. Umarım grip salgını vardır.
Gözünüz aydın:)Çok şükür testi negatifmiş rahatladık. Vaka sayıları artınca insan her şeyden şüphelenir oldu
Bu benimde dikkatimi çekti.Bugüne kadar vaka sayısı çok arttı,ama ölenler birkaç arttı,eksildi(Ne kadar doğru olduğunuda bilmiyoruz)vaka sayısı çok yüksek ama hasta sayısı az arkadaşlar. geçen yıl hasta sayısı yüksekti. acaba diyorum olanlar hafif mi geçiryor? sadece tahmin tabi. artık biraz da olumlu düşünmek istiyorum.
Evet bir ihtimal bu şekilde olabilir daha dün bir arkadaşımın pozitif olduğunu öğrendim. Aile akraba bir çoğuda pozitif çıkmış ve sadece bir kişi ağır geçiriyormuş diğerlerinin çok hafif belirtileri varmış bazılarında belirti bile yokmuş. Yani bende dediğiniz gibi düşünmeye başladım ya da insanlar bilinçlendi en ufak şeyde bile gidip test yaptırdıkları için erken tanı da olabilirvaka sayısı çok yüksek ama hasta sayısı az arkadaşlar. geçen yıl hasta sayısı yüksekti. acaba diyorum olanlar hafif mi geçiryor? sadece tahmin tabi. artık biraz da olumlu düşünmek istiyorum.
Dün haberlerde Elazığ’da aynı aileden 6 kişi pozitif, 5 kişi vefat haberini duyduktan sonra ağır hastalığın bittiği inancım kaybolduEvet bir ihtimal bu şekilde olabilir daha dün bir arkadaşımın pozitif olduğunu öğrendim. Aile akraba bir çoğuda pozitif çıkmış ve sadece bir kişi ağır geçiriyormuş diğerlerinin çok hafif belirtileri varmış bazılarında belirti bile yokmuş. Yani bende dediğiniz gibi düşünmeye başladım ya da insanlar bilinçlendi en ufak şeyde bile gidip test yaptırdıkları için erken tanı da olabilir
Tabiki kayvolmadı.Vefat edenler ağırlaşıyor muhtemel vefatdan önceDün haberlerde Elazığ’da aynı aileden 6 kişi pozitif, 5 kişi vefat haberini duyduktan sonra ağır hastalığın bittiği inancım kayboldu
Allahım acil şifalar versin inşallahMerhaba herkese,
Eşimin öksürükle ve ateşle devam eden sorunları sonrası,salı akşamı gidip özel hastanede test yaptırdık,çarşamba negatif geldi sonuç,haliyle iç hastalıkları doktoruna gittik,anlattık durumu,birşey yiyemiyor,icemiyordu,bilgisayarlı tomografi çektirip,kan tahlili verdik,serum takıldı eve geldik. Sonuçları aldık crp yüksek kanda,akciğerlerde de buzlu cam görüntüsü olunca,doktor covid şüphesi var ama göğüs hastalıklarına gidin bence dedi,oraya gittik,ordaki doktor kortizon mide koruyucu ve malum ilacı verdi eve geldik eşim başladı ilaca. Ben ayaktayım eşim gibi kötü değilim ama hafiften sırt ağrım var,burnum açık ,nefes alabiliyorum,tıkanma yok ama içerisi dolu gibi,tat koku asla alamıyorum. Sabah filyasyon ekibinden biri aradı,test istedi eşim benim içinde, az önce geldiler,testi yaptırdım,ilac bırakıp gittiler.
Benim testim 24 saat içinde çıkacakmış ama hes uygulamasında karantinanın 1.gününde görünüyorum. Velhasıl kimseyle 1 senedir görüşmeyen bizlerde kaptık hastalığı. Kaptık diyorum testimin sonucu çıkmadı henüz ama imkanı yok bulaşmamasının ,aynı evdeyiz,ayrıca grip gibi değil bu,hayatımda ilk defa soğan kokusu almıyorum mesela ki acayip rahatsız olurdum,gözümden yas gelirdi o derece ama almadım,oğlumun kakasının kokusunu bile almıyorum, gelip demese bezimi değiştir diye öyle oturacak.
Neyse bizde durumlar böyle,koku ve tat kaybı yaşayan varsa dikkatle gözlemlesin durumunu der susarım.
Çok teşekkür ederimAllahım acil şifalar versin inşallah
Cok gecmis olsun.Merhaba herkese,
Eşimin öksürükle ve ateşle devam eden sorunları sonrası,salı akşamı gidip özel hastanede test yaptırdık,çarşamba negatif geldi sonuç,haliyle iç hastalıkları doktoruna gittik,anlattık durumu,birşey yiyemiyor,icemiyordu,bilgisayarlı tomografi çektirip,kan tahlili verdik,serum takıldı eve geldik. Sonuçları aldık crp yüksek kanda,akciğerlerde de buzlu cam görüntüsü olunca,doktor covid şüphesi var ama göğüs hastalıklarına gidin bence dedi,oraya gittik,ordaki doktor kortizon mide koruyucu ve malum ilacı verdi eve geldik eşim başladı ilaca. Ben ayaktayım eşim gibi kötü değilim ama hafiften sırt ağrım var,burnum açık ,nefes alabiliyorum,tıkanma yok ama içerisi dolu gibi,tat koku asla alamıyorum. Sabah filyasyon ekibinden biri aradı,test istedi eşim benim içinde, az önce geldiler,testi yaptırdım,ilac bırakıp gittiler.
Benim testim 24 saat içinde çıkacakmış ama hes uygulamasında karantinanın 1.gününde görünüyorum. Velhasıl kimseyle 1 senedir görüşmeyen bizlerde kaptık hastalığı. Kaptık diyorum testimin sonucu çıkmadı henüz ama imkanı yok bulaşmamasının ,aynı evdeyiz,ayrıca grip gibi değil bu,hayatımda ilk defa soğan kokusu almıyorum mesela ki acayip rahatsız olurdum,gözümden yas gelirdi o derece ama almadım,oğlumun kakasının kokusunu bile almıyorum, gelip demese bezimi değiştir diye öyle oturacak.
Neyse bizde durumlar böyle,koku ve tat kaybı yaşayan varsa dikkatle gözlemlesin durumunu der susarım.
çok geçmiş olsunMerhaba herkese,
Cok geçmiş olsun yaa ne biçim bir hastalik.herkeste etkisi farklı, yaşattığı sıkıntılar daMerhaba herkese,
choccywhoccydoodah geçmiş olsun
Cok gecmis olsun.
Çok teşekkür ederim hepinize.çok geçmiş olsun. inşallah hafif atlatırsınız. zeytin yaprağı çayı tat koku için iyi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?