bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Ben de aşı oldum carsamba günü (kronik rahatsızlığım var ve sistem bize açıldı)
Ilk gün uyku hali olustu, asidan mi yorgunluk ve stresten mi çözemedim.
Iğne yerinde agri var kolumu zorlamamaya çalışıyorum bugun hafif bir yanma hissettim dokundugumda kucuk bir sislik farkettim dün daha geniş bir alanda ağrı vardi.
Açıkçası güzel bir sistem oturtmuslar aşı birimi kurulmuş hastanede, kalabalik değildi ama insanlarda sosyal.mesafe olayi pek yok maalesef, kac kisiyi uyardım maskeyi indirip sigara icerek yürüyorlar! 1 senede ogrenemediler. Bu arada herkes sokakta, millet coluk cocuk markete gezmeye çıkıyor (gecen hafta bir ara ugramistim markete, nasil ciktigimi bilemedim).
Bu lackalikta hasta sayılarının artması normal, en basiti maske takmayı ve sosyal mesafeyi öğrenmeyen insanlara ne yapılabilir ki? Uyari yapmak da kufretmek gibi algılanıyor, sansa yaşıyoruz valla. Allahtan evden çıkmıyorum (ki 1 senede evde hapis yaşıyorum insan artik sosyallik de arıyor).

Ailenize de geçmiş olsun.
İnanın ben hayatımda böyle şey görmedim. Eşim dün baya solunum sıkıntısı yaşadı. Nefes alamıyordu,hastaneye nasıl randevu buldum,nasıl koştur koştur gittim size anlatamam. Dedim yatıracaklar kesin. Akciğerlerde çıkan buzlu cam görüntüsüde korkuttu tabi. Benim birşeyim yoktu ama koku tat gitti ve şu an varya o kadar kolay yoruluyorum ki size anlatamam. Dün hastanede otopark uzaktaymis park edip arabayı 500 metre yürüdüm nefesim kesildi,ölüyorum sandım ki benim öksürüğüm nadir,atesim çıkmadı çogu belirti yok ona rağmen. Eşim yeni kendine geliyor. 3 gündür ordan kalkıyor buraya devriliyor. Iki büklüm yürüyor. Ki kronik rahatsızlığı yok halihazırda. Ben anlamadım nasıl birşey bu. Korkudan diyordum ama etkisi hafife alınamaz kesinlikle. Ilaca basladım bende az evvel,yapacak birşey yok dedim,ilerlerse eşim gibi olursam çocuklar ne olur. Allah korusun herkesi,inanın 3 günde yaşlandım sanki.

Merhaba. Öncelikle hasta olanlara şifa diliyorum.
Eşim dün akşam kendisini halsiz hissediyordu. Gece ağrıları olmuş, titreme yaşamış. Sabah test yaptırdı sonucunu bekliyoruz. Pozitif çıkarsa ben de test yaptıracak mıyım? Test için eve mi geliyorlar? İki tane küçük çocuğum var. Tedirginim.

Yaa gerçekten yaşadıklarınızı derinden hissettim Rabbim gelmiş geçmiş etsin bir an önce toparlanirsiniz umarim
Nefes alamamak resmen ölüm korkusunu yaşatıyor insana. Insallah en kisa surede esiniz de siz de düzelirsiniz, can-i gönülden diliyorum
Kendinize de evlatlariniza da dikkat edin
Muhtemelen eşiniz temasli listesine sizi yazdırır ve siz de 112yi ararsanız filyasyon ekibi gelir diye düşünüyorum ama proseduru bilmiyorum bilenler daha doğru bilgi verirler

Geçmiş olsun, eşiniz pozitif çıkarsa aile hekimi ve filyasyon ekibinden arıyorlar,onlar soruyor, talep ederseniz test getiriyorlar ilaçlarla beraber. Bana bugün bahsettiğim şekilde test yapıldı sonuç gelmedi henüz ama isleyiş böyle oldu

Çok teşekkür ederim

Cok geçmiş olsun. Inşallah hemen sağlığınıza kavuşursunuz.

Arkadaşlar biz de ailecek pozitif iz. Sorum şu ki bugün 3. Gün bende belirti hala yok sağlık Bakanlığı'nın verdigi ilacı pozitif çıkar çıkmaz kullanmaya başladım bundan sebep mi bilemiyorum. Eşim 4. Günü testten önce iki gün önce soğuk algınlığına benzer belirtiler verdi. SORUM şu ki kuluçka süresin de Test pozitif çıkabilir mi ??? Belirti olmadığı için soruyorum bilenler nolur yazsin

Çok geçmiş olsun Kuluçka dönemine mi denk geliyor bilmiyorum ama benim test yaptırırken sadece biraz halsizlik belirtim vardı.. testten sonraki 3. Ve 4. gün ağırlaşmaya başlamıştım

Çok geçmiş olsun Kuluçka dönemine mi denk geliyor bilmiyorum ama benim test yaptırırken sadece biraz halsizlik belirtim vardı.. testten sonraki 3. Ve 4. gün ağırlaşmaya başlamıştım
Çok teşekkürler benim daha dün testin sonucu çıktı. Siz neden test yaptirmistiniz belirtiniz varmıydi ilk test yapıldığın da ben temaslı olduğum için belirtim yoktu birde ilaca rahatsız hissettikten kaç gün sonra basladiniz

Bilgi için teşekkür ederim. Eşim pozitif. Sağlık ekibi ilaç getirdi. Sitenin girişine gidip aldım. Testi eve gelip yaptılar değil mi? Doğru anladım? Eşimin odasını ayırmıştım zaten. İki tane küçük çocuk var. Onları bırakıp gidemem hastaneye. Tedirginliğim ondan.

Annem gündüz test yaptırmıştı ve akşam sonucu pozitif çıkmıştı, filyasyon ekibi anneme ilaçları vermek için geldiğinde ben de temaslı oldugum için test yaptırdım.. Ertesi gün pozitif sonuçlandı. Test yapılırken sadece belli belirsiz halsizliğim vardı benim de başka belirtim yoktu..
Annem ilaçlara direkt verdikleri gün başlamıştı ama ben kullanmak istemedim.
Bazıları bağışıklıkları güçlü olduğu için sanırım çok hafif atlatıyor inşallah ağırlaşmadan tez sağlığınıza kavuşursunuz

Sağlık ekibi ilaç için geldiklerinde test yapmadı mı size

İkinize de geçmiş olsun.Atlattınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…