Ailenize de geçmiş olsun.Cok geçmiş olsun yaa ne biçim bir hastalik.herkeste etkisi farklı, yaşattığı sıkıntılar da
Annem de gecen ay kardeşimle hasta oldular annem salca camasir suyu gibi kokuyordu dedi. Normal grip gibi halsizlik ve benzeri belirtileri vardi. Kardesim de ayakta gecirmis hafif atlatmis ama test yaptirmadilar. Ben covid geçirdiklerini düşünüyorum ama test yapılmadığı icin hala bilmiyoruz. O kadar anneme test yaptir dedim gecistirdi, aman bosverci olusuna deli oluyorum.
Size de cok geçmiş olsun umarim negatif cikar ama yine de belirtilerini yaşıyorsunuz bol su, meyve sebze ile destekleyin. Üzüldüm gerçekten
Yaa gerçekten yaşadıklarınızı derinden hissettim Rabbim gelmiş geçmiş etsin bir an önce toparlanirsiniz umarimAilenize de geçmiş olsun.
İnanın ben hayatımda böyle şey görmedim. Eşim dün baya solunum sıkıntısı yaşadı. Nefes alamıyordu,hastaneye nasıl randevu buldum,nasıl koştur koştur gittim size anlatamam. Dedim yatıracaklar kesin. Akciğerlerde çıkan buzlu cam görüntüsüde korkuttu tabi. Benim birşeyim yoktu ama koku tat gitti ve şu an varya o kadar kolay yoruluyorum ki size anlatamam. Dün hastanede otopark uzaktaymis park edip arabayı 500 metre yürüdüm nefesim kesildi,ölüyorum sandım ki benim öksürüğüm nadir,atesim çıkmadı çogu belirti yok ona rağmen. Eşim yeni kendine geliyor. 3 gündür ordan kalkıyor buraya devriliyor. Iki büklüm yürüyor. Ki kronik rahatsızlığı yok halihazırda. Ben anlamadım nasıl birşey bu. Korkudan diyordum ama etkisi hafife alınamaz kesinlikle. Ilaca basladım bende az evvel,yapacak birşey yok dedim,ilerlerse eşim gibi olursam çocuklar ne olur. Allah korusun herkesi,inanın 3 günde yaşlandım sanki.
Muhtemelen eşiniz temasli listesine sizi yazdırır ve siz de 112yi ararsanız filyasyon ekibi gelir diye düşünüyorum ama proseduru bilmiyorum bilenler daha doğru bilgi verirlerMerhaba. Öncelikle hasta olanlara şifa diliyorum.
Eşim dün akşam kendisini halsiz hissediyordu. Gece ağrıları olmuş, titreme yaşamış. Sabah test yaptırdı sonucunu bekliyoruz. Pozitif çıkarsa ben de test yaptıracak mıyım? Test için eve mi geliyorlar? İki tane küçük çocuğum var. Tedirginim.
Geçmiş olsun, eşiniz pozitif çıkarsa aile hekimi ve filyasyon ekibinden arıyorlar,onlar soruyor, talep ederseniz test getiriyorlar ilaçlarla beraber. Bana bugün bahsettiğim şekilde test yapıldı sonuç gelmedi henüz ama isleyiş böyle olduMerhaba. Öncelikle hasta olanlara şifa diliyorum.
Eşim dün akşam kendisini halsiz hissediyordu. Gece ağrıları olmuş, titreme yaşamış. Sabah test yaptırdı sonucunu bekliyoruz. Pozitif çıkarsa ben de test yaptıracak mıyım? Test için eve mi geliyorlar? İki tane küçük çocuğum var. Tedirginim.
Çok teşekkür ederimYaa gerçekten yaşadıklarınızı derinden hissettim Rabbim gelmiş geçmiş etsin bir an önce toparlanirsiniz umarim
Nefes alamamak resmen ölüm korkusunu yaşatıyor insana. Insallah en kisa surede esiniz de siz de düzelirsiniz, can-i gönülden diliyorum
Kendinize de evlatlariniza da dikkat edin
Muhtemelen eşiniz temasli listesine sizi yazdırır ve siz de 112yi ararsanız filyasyon ekibi gelir diye düşünüyorum ama proseduru bilmiyorum bilenler daha doğru bilgi verirler
Cok geçmiş olsun. Inşallah hemen sağlığınıza kavuşursunuz.Merhaba herkese,
Eşimin öksürükle ve ateşle devam eden sorunları sonrası,salı akşamı gidip özel hastanede test yaptırdık,çarşamba negatif geldi sonuç,haliyle iç hastalıkları doktoruna gittik,anlattık durumu,birşey yiyemiyor,icemiyordu,bilgisayarlı tomografi çektirip,kan tahlili verdik,serum takıldı eve geldik. Sonuçları aldık crp yüksek kanda,akciğerlerde de buzlu cam görüntüsü olunca,doktor covid şüphesi var ama göğüs hastalıklarına gidin bence dedi,oraya gittik,ordaki doktor kortizon mide koruyucu ve malum ilacı verdi eve geldik eşim başladı ilaca. Ben ayaktayım eşim gibi kötü değilim ama hafiften sırt ağrım var,burnum açık ,nefes alabiliyorum,tıkanma yok ama içerisi dolu gibi,tat koku asla alamıyorum. Sabah filyasyon ekibinden biri aradı,test istedi eşim benim içinde, az önce geldiler,testi yaptırdım,ilac bırakıp gittiler.
Benim testim 24 saat içinde çıkacakmış ama hes uygulamasında karantinanın 1.gününde görünüyorum. Velhasıl kimseyle 1 senedir görüşmeyen bizlerde kaptık hastalığı. Kaptık diyorum testimin sonucu çıkmadı henüz ama imkanı yok bulaşmamasının ,aynı evdeyiz,ayrıca grip gibi değil bu,hayatımda ilk defa soğan kokusu almıyorum mesela ki acayip rahatsız olurdum,gözümden yas gelirdi o derece ama almadım,oğlumun kakasının kokusunu bile almıyorum, gelip demese bezimi değiştir diye öyle oturacak.
Neyse bizde durumlar böyle,koku ve tat kaybı yaşayan varsa dikkatle gözlemlesin durumunu der susarım.
Çok geçmiş olsunArkadaşlar biz de ailecek pozitif iz. Sorum şu ki bugün 3. Gün bende belirti hala yok sağlık Bakanlığı'nın verdigi ilacı pozitif çıkar çıkmaz kullanmaya başladım bundan sebep mi bilemiyorum. Eşim 4. Günü testten önce iki gün önce soğuk algınlığına benzer belirtiler verdi. SORUM şu ki kuluçka süresin de Test pozitif çıkabilir mi ??? Belirti olmadığı için soruyorum bilenler nolur yazsin
Çok teşekkürler benim daha dün testin sonucu çıktı. Siz neden test yaptirmistiniz belirtiniz varmıydi ilk test yapıldığın da ben temaslı olduğum için belirtim yoktu birde ilaca rahatsız hissettikten kaç gün sonra basladinizÇok geçmiş olsunKuluçka dönemine mi denk geliyor bilmiyorum ama benim test yaptırırken sadece biraz halsizlik belirtim vardı.. testten sonraki 3. Ve 4. gün ağırlaşmaya başlamıştım
Bilgi için teşekkür ederim. Eşim pozitif. Sağlık ekibi ilaç getirdi. Sitenin girişine gidip aldım. Testi eve gelip yaptılar değil mi? Doğru anladım? Eşimin odasını ayırmıştım zaten. İki tane küçük çocuk var. Onları bırakıp gidemem hastaneye. Tedirginliğim ondan.Geçmiş olsun, eşiniz pozitif çıkarsa aile hekimi ve filyasyon ekibinden arıyorlar,onlar soruyor, talep ederseniz test getiriyorlar ilaçlarla beraber. Bana bugün bahsettiğim şekilde test yapıldı sonuç gelmedi henüz ama isleyiş böyle oldu
Annem gündüz test yaptırmıştı ve akşam sonucu pozitif çıkmıştı, filyasyon ekibi anneme ilaçları vermek için geldiğinde ben de temaslı oldugum için test yaptırdım.. Ertesi gün pozitif sonuçlandı. Test yapılırken sadece belli belirsiz halsizliğim vardı benim de başka belirtim yoktu..Çok teşekkürler benim daha dün testin sonucu çıktı. Siz neden test yaptirmistiniz belirtiniz varmıydi ilk test yapıldığın da ben temaslı olduğum için belirtim yoktu birde ilaca rahatsız hissettikten kaç gün sonra basladiniz
Emmacım senin annen değil değil mi?
Sağlık ekibi ilaç için geldiklerinde test yapmadı mı sizeBilgi için teşekkür ederim. Eşim pozitif. Sağlık ekibi ilaç getirdi. Sitenin girişine gidip aldım. Testi eve gelip yaptılar değil mi? Doğru anladım? Eşimin odasını ayırmıştım zaten. İki tane küçük çocuk var. Onları bırakıp gidemem hastaneye. Tedirginliğim ondan.
İkinize de geçmiş olsun.Atlattınız mı?Annem gündüz test yaptırmıştı ve akşam sonucu pozitif çıkmıştı, filyasyon ekibi anneme ilaçları vermek için geldiğinde ben de temaslı oldugum için test yaptırdım.. Ertesi gün pozitif sonuçlandı. Test yapılırken sadece belli belirsiz halsizliğim vardı benim de başka belirtim yoktu..
Annem ilaçlara direkt verdikleri gün başlamıştı ama ben kullanmak istemedim.
Bazıları bağışıklıkları güçlü olduğu için sanırım çok hafif atlatıyor inşallah ağırlaşmadan tez sağlığınıza kavuşursunuz
Teşekkür ederim kasımda olmuştuk çok şükür geçtiİkinize de geçmiş olsun.Atlattınız mı?
Bir arkadaşın annesi.Emmacım senin annen değil değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?