bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Evde, kapının önünde yapıveriyorlar, içeri girmelerine gerek yok.

Günaydın sevgili dostlarım. Herkese sağlıklı günler diliyorum. Bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve güzel bir hafta sonu geçirmeniz dileği ile sizlere dün görüntülediğim gün doğumunu, Deniz ve mavi bir sandal, yanında tomurcuğu ile beraber bir gül, kır çiçekleri arasında açmış papatyalar ve kedim Gözdeyi gönderiyorum, sevgilerimle

Cok geçmiş olsun. Inşallah hemen sağlığınıza kavuşursunuz.
Çok teşekkür ederim
Arıyorlar filyasyon ekibinden ,o zaman sordular eşiniz nasıl vs diye,eşimde talep etti halsizlik ve koku ve tat kaybı var diyerek ki koku ve tat kaybım var benim,kapıya ilaç bırakmaya gelen kişi,evimizin kapısının önünde hızlıca aldi örnek. Sabahta pozitifsiniz diye mesaj geldi bana.

Bana test yapılmadı. Sitenin girişinde arabanın içinde bekliyorlardı. İndim ilaçları aldım çıktım yukarı. Normal sivil kıyafetli iki adamdı.
Merhana asıl.prosedur boyle evet bizde temasliydik inin ilaclari alin dediler indim.ben icmeyecegim.emziriyorum dedim o zaman size test yapalim.demislerdi. oyle ogrendim bende.

Allahım acil şifalar versin inşallah

Annenleri ben duymamışım ya. Kusura bakma arkadaşım.
Çok geçmiş olsun.

Eşim pozitif çıkınca ertesi gün eve geldiler daha doğrusu koridora sndalye koydum oturdum sürüntü aldılar gittiler .Benim de küçük çocuklar vardı .

Annenleri ben duymamışım ya. Kusura bakma arkadaşım.
Çok geçmiş olsun.
Sagol canim yazmamistim buraya daha yeni dun yazdim sagolasin
Annemler de iyi iki hafta oldu ben dun choco yazinca benzer belirtileri annem de gösterdi derken bahsetmis bulundum

Sagol canim yazmamistim buraya daha yeni dun yazdim sagolasin
Annemler de iyi iki hafta oldu ben dun choco yazinca benzer belirtileri annem de gösterdi derken bahsetmis bulundum
Rica ederim sen de sağolasın.
Aşını da olmuşsun, şifa olsun inşallah.

Almanya'nın ürettiği aşıyı olacağımı işaretlemişim haftalar önce ankette:) kronik rahatsızlıklarım var bugün aşı oldum hastanede. Sinovac varmış sadece, Alman aşısı bize gelmedi dedi doktor. Zaten kendi doktorum da ne aşısı olursan ol kaçırma dediği için takılmadım . Tanıdıklarımdan yaşlı ve kanser hastası olan yakınım Sinovac 2.aşıyı olmuştu ,o da yakalandı geçen gün ama sadece halsizliği varmış. Alerjik astımım da olduğu için endişe etmiştim ama kolum ağrıyor sadece başka bir yan etkisi olmadı

Aşıdan sonra hemen duşa girerseniz kol ağrısı oluyor. 3-4 saat sonraya kadar beklemek gerekmiş.

Aşıdan sonra hemen duşa girerseniz kol ağrısı oluyor. 3-4 saat sonraya kadar beklemek gerekmiş.
Bugün duşa girmenizi tavsiye etmem diye söylediler zaten. Sabah 8.30 da oldum akşam hafifledi agrım. Annemler de falan hiç ağrı olmamış. İlk 5_6 saat çok ağrıdı ama şu an çok az kaldı

80 küsür yaşındaki eski komşumuz 10 gün önce aşı olmuş
Aşıdan sonraki gün fenalaşip hastaneye kaldirmislar
10 gün yoğun bakımda kaldiktan sonra bugun vefat etti
Eşim cenazesindeydi bugun
Tabiki kronik hastaligi varmiydi ölüm nedeni ne bilmiyorum

Benim babaannemde 80+ ikinci doz aşısını da oldu çok şükür hiç sıkıntı yaşamadı

Bugün duşa girmenizi tavsiye etmem diye söylediler zaten. Sabah 8.30 da oldum akşam hafifledi agrım. Annemler de falan hiç ağrı olmamış. İlk 5_6 saat çok ağrıdı ama şu an çok az kaldı
3-4 saat beklerim ama ben duş almadan duramam

Arkadaşlar ben günlerdir çok kararsızım. Annem için hangi aşıyı vurdurmalıyız karar veremiyorum
Gerçekten ileride mRNA aşıları ile ilgili yan etki gelişebilir mi, yoksa sadece bir olasılık mı, çin aşısının koruyuculuğu gerçekten yüzde 50 mi. Kafam çok karışık, pişman olmaktan korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…