Evde, kapının önünde yapıveriyorlar, içeri girmelerine gerek yok.Bilgi için teşekkür ederim. Eşim pozitif. Sağlık ekibi ilaç getirdi. Sitenin girişine gidip aldım. Testi eve gelip yaptılar değil mi? Doğru anladım? Eşimin odasını ayırmıştım zaten. İki tane küçük çocuk var. Onları bırakıp gidemem hastaneye. Tedirginliğim ondan.
Bana test yapılmadı. Sitenin girişinde arabanın içinde bekliyorlardı. İndim ilaçları aldım çıktım yukarı. Normal sivil kıyafetli iki adamdı.Sağlık ekibi ilaç için geldiklerinde test yapmadı mı size
Anladım demek ki orada işleyiş farklı.. Anneme ilaç vermeye geldiklerinde temaslı olduğum için bana da direkt test yapılmıştıBana test yapılmadı. Sitenin girişinde arabanın içinde bekliyorlardı. İndim ilaçları aldım çıktım yukarı. Normal sivil kıyafetli iki adamdı.
Çok teşekkür ederimCok geçmiş olsun. Inşallah hemen sağlığınıza kavuşursunuz.
Arıyorlar filyasyon ekibinden ,o zaman sordular eşiniz nasıl vs diye,eşimde talep etti halsizlik ve koku ve tat kaybı var diyerek ki koku ve tat kaybım var benim,kapıya ilaç bırakmaya gelen kişi,evimizin kapısının önünde hızlıca aldi örnek. Sabahta pozitifsiniz diye mesaj geldi bana.Bilgi için teşekkür ederim. Eşim pozitif. Sağlık ekibi ilaç getirdi. Sitenin girişine gidip aldım. Testi eve gelip yaptılar değil mi? Doğru anladım? Eşimin odasını ayırmıştım zaten. İki tane küçük çocuk var. Onları bırakıp gidemem hastaneye. Tedirginliğim ondan.
Merhana asıl.prosedur boyle evet bizde temasliydik inin ilaclari alin dediler indim.ben icmeyecegim.emziriyorum dedim o zaman size test yapalim.demislerdi. oyle ogrendim bende.Bana test yapılmadı. Sitenin girişinde arabanın içinde bekliyorlardı. İndim ilaçları aldım çıktım yukarı. Normal sivil kıyafetli iki adamdı.
Allahım acil şifalar versin inşallahArkadaşlar biz de ailecek pozitif iz. Sorum şu ki bugün 3. Gün bende belirti hala yok sağlık Bakanlığı'nın verdigi ilacı pozitif çıkar çıkmaz kullanmaya başladım bundan sebep mi bilemiyorum. Eşim 4. Günü testten önce iki gün önce soğuk algınlığına benzer belirtiler verdi. SORUM şu ki kuluçka süresin de Test pozitif çıkabilir mi ??? Belirti olmadığı için soruyorum bilenler nolur yazsin
Allahım acil şifalar versin inşallah
Annenleri ben duymamışım ya. Kusura bakma arkadaşım.Cok geçmiş olsun yaa ne biçim bir hastalik.herkeste etkisi farklı, yaşattığı sıkıntılar da
Annem de gecen ay kardeşimle hasta oldular annem salca camasir suyu gibi kokuyordu dedi. Normal grip gibi halsizlik ve benzeri belirtileri vardi. Kardesim de ayakta gecirmis hafif atlatmis ama test yaptirmadilar. Ben covid geçirdiklerini düşünüyorum ama test yapılmadığı icin hala bilmiyoruz. O kadar anneme test yaptir dedim gecistirdi, aman bosverci olusuna deli oluyorum.
Size de cok geçmiş olsun umarim negatif cikar ama yine de belirtilerini yaşıyorsunuz bol su, meyve sebze ile destekleyin. Üzüldüm gerçekten
Eşim pozitif çıkınca ertesi gün eve geldiler daha doğrusu koridora sndalye koydum oturdum sürüntü aldılar gittiler .Benim de küçük çocuklar vardı .Merhaba. Öncelikle hasta olanlara şifa diliyorum.
Eşim dün akşam kendisini halsiz hissediyordu. Gece ağrıları olmuş, titreme yaşamış. Sabah test yaptırdı sonucunu bekliyoruz. Pozitif çıkarsa ben de test yaptıracak mıyım? Test için eve mi geliyorlar? İki tane küçük çocuğum var. Tedirginim.
Özürlük bişey yok gülcüm:)Canım özür dilerim.. Bu aralar kafam çok karışık.
Sagol canim yazmamistim buraya daha yeni dun yazdim sagolasinAnnenleri ben duymamışım ya. Kusura bakma arkadaşım.
Çok geçmiş olsun.
Allahım acil şifalar versin inşallah
Rica ederim sen de sağolasın.Sagol canim yazmamistim buraya daha yeni dun yazdim sagolasin
Annemler de iyi iki hafta oldu ben dun choco yazinca benzer belirtileri annem de gösterdi derken bahsetmis bulundum
Aşıdan sonra hemen duşa girerseniz kol ağrısı oluyor. 3-4 saat sonraya kadar beklemek gerekmiş.Almanya'nın ürettiği aşıyı olacağımı işaretlemişim haftalar önce ankette:) kronik rahatsızlıklarım var bugün aşı oldum hastanede. Sinovac varmış sadece, Alman aşısı bize gelmedi dedi doktor. Zaten kendi doktorum da ne aşısı olursan ol kaçırma dediği için takılmadım . Tanıdıklarımdan yaşlı ve kanser hastası olan yakınım Sinovac 2.aşıyı olmuştu ,o da yakalandı geçen gün ama sadece halsizliği varmış. Alerjik astımım da olduğu için endişe etmiştim ama kolum ağrıyor sadece başka bir yan etkisi olmadı
Bugün duşa girmenizi tavsiye etmem diye söylediler zaten. Sabah 8.30 da oldum akşam hafifledi agrım. Annemler de falan hiç ağrı olmamış. İlk 5_6 saat çok ağrıdı ama şu an çok az kaldıAşıdan sonra hemen duşa girerseniz kol ağrısı oluyor. 3-4 saat sonraya kadar beklemek gerekmiş.
Aşıdan sonra hemen duşa girerseniz kol ağrısı oluyor. 3-4 saat sonraya kadar beklemek gerekmiş.
3-4 saat beklerim ama ben duş almadan duramamBugün duşa girmenizi tavsiye etmem diye söylediler zaten. Sabah 8.30 da oldum akşam hafifledi agrım. Annemler de falan hiç ağrı olmamış. İlk 5_6 saat çok ağrıdı ama şu an çok az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?