bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Haklisiniz korkunuzda, her aşıda yan etki olabailir ileride ne olur hic bilmiyoruz. Doktorlar bulduğunuz aşıyı yaptırın diyorlar.

Haklisiniz korkunuzda, her aşıda yan etki olabailir ileride ne olur hic bilmiyoruz. Doktorlar bulduğunuz aşıyı yaptırın diyorlar.
Keşke seçim şansımız olmasaydı, en azından çin aşısı var sadece mecburuz derdik. Şimdi seçin diyorlar, elim hangisine gidecek öyle kaldım ( bir an önce aşı olmalı annem.

Keşke seçim şansımız olmasaydı, en azından çin aşısı var sadece mecburuz derdik. Şimdi seçin diyorlar, elim hangisine gidecek öyle kaldım ( bir an önce aşı olmalı annem.
Asmlerde bazen cin oluyor sadece, valla benim babamda oldu almani, annemde olacak korkuyorum ama baska care yok sanirim.

Annem bugün asi vurulacak bu yorumu görünce zaten kararsizlikla asi seçtik korku sardı her bir yanımi allahm yardım etsin hepimize
Biz biontech aşısına karar verdik bugün randewumuz var ama içimde bir korku var o kadar zor bir karar ki sizi çok iyi anlıyorum inşallah sağlıkla atlatırız bu süreci

Merhaba 8 gün önce aşı olan arkadasimin anneannesininde ölüm haberini aldık
Ilgisi var mi yok mu bilmiyoruz ama ani kalp krizi ile vefat etti

Benim doktor üstünde isterse 'su' yazsın yaptır demisti. Böbrek ve ağır seker hastası 65 yaş tanidigim da corona çıkmış ama ayakta atlatıyor. O da çin asisi olmuştu 2 doz.

Bizim bir tanıdık böbrek nakilli.Yaptırdıkdan sonra kolu çok şişmiş.Aile hekimi korkmuş falan.İğne yaptılar yeniden dedi(Ne iğnesi yaptılar bilmiyorum)Sonra nakil için görüştüğü doktora gitmiş.Yaptırabilirsin 2. dozu demiş oda.

benden sonra yaptıran yaşlılar vardı hiçbir şey anlamadık aşı mı yaptılar şimdi falan dediler bekleme odasındayken , ben ah kolum durumundaydım, o sıvı akışını , ağrısını her şeyi hissettim, şişlik falan olmadı ama sadece ağrı. Sabah kalktım tamamen geçmiş. Eve gelince üzerimi falan eşim değiştirdi. Ki ben günde 4 kere insülin yapan insanım , dolgu yaptırırken iğne kullandırtmıyorum vs . Annemler telaş yaptı biz de bir şey olmadı sen niye böylesin diye. Sizin ki sudur diye dalga geçiyorum artık:)

Siz nasıl karar verdiniz biontech aşısına? Neden onu seçtiniz?

Biontech yapılan hastaneye yakınız. Sizin seçme şansınız olsaydı hangisini yaptırırdınız ailenize?
Kendi ailem( annem 16sinda olacak) biontech olsu akrablarim burda sinovac oldu. Inan bilmiyorum sinovac güvenli geliyor bilinen aşı ama faz 3 sonucları bilimsel makalelerde yayınlanmamis orada da bir şeffaflık yok. Valla biz böyle diyoruz instagramda bir doktorda ben kendi aileme her ikisinide yaptirmam diyor.kafam cok karişik. Bazen nasipten öte yol olmuyor ne kadar düşünsekte, biontechin koruyuculuğuna cok yüksek deniliyor. Ben size ne desem bilemedim. Benim ailem orada doktorlarnin seçtiği aşıyı yaptırdı. Burdakiler tek seçenek çindi onu yaptirilar hepsine suanda bisey olmadi. Ileriyi her ikisi icin bilemeyiz

Aşının etkileri artısı eksisi ne neden olalım ? Size karşı değil bu sorum genel bir tanıdığın teyzesi aşı olmuş ikinci dozdan sonra covid olmuş çocukları hafif atlatacak diye sevinirlerkem kadın ilaç tedavisine başlandıktan sonra entübe edilmiş iki gün geçmeden vefat etmiş
Her gün TV ye çıkan Mehmet mi bi adam var bilim kurulu üyesi oda anlattı prof arkadaşım 2. Dozdan sonra covidden yoğun bakıma alındı sonra vefat etti diye

Annem 2 dozuda oldu sinovac hiçbir yan etki yaşamadı bugün kardeşim risk grubunda olduğundan 1 doz sinovac oldu biraz kolunda ağrı var oda normalmiş araştırmalarımız sonucu sinovacda karar kıldık biz , umarım tez vakitte bu illetden ülkece kurtuluruz

Siz neden biontech vurdurmadınız?

Tamam olanların yanında covid geçirip asi olduktan sonra hafif atlatanda var. Suanda ne desek boş evet aşının etkinliğine, korusumasina vs inanmayabilirsiniz bisey diyemem ama suanda insanların elinde baska bisey yok.

O teyzenin de eceli gelmiş ölmüş. Günü bitmese hafif atlatıp kurtulacaktı zaten. Allah'ın takdiri.

Malesef öyle.İnsanlar ne yöne gitse tehlike

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…