Gerçekten insan bazen şaşırmıyo değil burdada suriyeli çocukları minicikler ayakta çorap dahi yok sokaklardan eve girmiyolar yanaklar kıpkırmızı biz üstüne titriyoruz kreşden aldığı mikrobu daha atamadıMümkün değil abla işte aşşırı bulaşıcı vürüs ne kadar maske de taksalar sağından solundan girmez mi mütüng başlayalı kaç saat oldu dip dibeler boşluk felan yok ....
Bu salgının en başında bende aşırı takıntı yaptım eve kimseyi almadım eve giren herşeyi önce 3 gün kapı önünde beklettim 3 gün sonra dezenfektan sıkarak eve aldım sonra sabunlu suda yıkadım dolaplara öyle yerleştirdim eldivenle maskeyle felan aşırı korku panik vardı iki ay hepimiz devamlı hastalandık çocuklar acilden çıkmaz oldu 2 ay devamlı hastaneye taşındık baktım çocuklara cidden zarar veriyorum sonra bıraktım ve o zamandan beri oğlum bi defa grip oldu iki defa ateşlendi çünkü diş çıkarıyor daha bir yaşında Mayıs'ta yeni 2 yaşına girecek cidden bu çocuklara mikrop da lazım mahalledeki Suriyelilerin çocukları ayağı çıplak başı kabak çamur oynuyorlar kapı önünde hiç hastalanan yok mesela
Benimle de paylaşır mısınız rica etsem. Halen video izliyorum, doktorları dinliyorum, içinden çıkamadım.Ben sağlık sektöründe dr ve sağlıkçı araştırmalarım sonucu sinovac a karar verdim
Benim kardeşim kanser annem böbrek hastası haftanın 3 günü diyalizde şeker hastası yani yok yok Allah beterinden korusunBenimle de paylaşır mısınız rica etsem. Halen video izliyorum, doktorları dinliyorum, içinden çıkamadım.yarın aşı olacak ama halen karar veremedim.
Aşıya güvenip saldımı aceba önlemi 15 günde antikor üretebildimi vücut yaşı kaç amcanın Allah şifa versinŞimdi burda aşı olup ölen, yoğun bakima giren yazıları görünce cok kötü oldum. Malasef amcam Covid pozitif 2 dozuda oldu ama 2. Dozun üzerinden 15 gün geçti aşağı yukarı, şimdi bunlari okuyunca içim tuhaf oldu. Inşallah kolaylıkla atlatır.
70 yaşında , ya maskeli mesafeliydim hep.diyor ama ne kadar dikkat edildi bilmem. Cok canim sıkıldı. Ilk dozda üretmemiş midir sizce? 2. Doz 15 gün önceAşıya güvenip saldımı aceba önlemi 15 günde antikor üretebildimi vücut yaşı kaç amcanın Allah şifa versin
Allah şifasını versin inşAllah üretmiştir70 yaşında , ya maskeli mesafeliydim hep.diyor ama ne kadar dikkat edildi bilmem. Cok canim sıkıldı. Ilk dozda üretmemiş midir sizce? 2. Doz 15 gün önce
Sağolun. Allah anneniz ve kardeşinize şifa versin inşallah.Benim kardeşim kanser annem böbrek hastası haftanın 3 günü diyalizde şeker hastası yani yok yok Allah beterinden korusunTüm hastaları o yüzden bende çok araştırma yaptım ama yönlendirme gibi olmasın siz doktorunuza danışın nasıl uygun görürseniz şifa olsun inşAllah
Ben biraz önce izledim videoyu. Mehmet ceyhan hocanın arkadaşıymış ama 1. dozu olmuş ikisi de. 2. dozu olamadan biri vefat etmiş, diğeri yoğun bakımdaymış. İnşallah amcanız atlatacaktır.Şimdi burda aşı olup ölen, yoğun bakima giren yazıları görünce cok kötü oldum. Malasef amcam Covid pozitif 2 dozuda oldu ama 2. Dozun üzerinden 15 gün geçti aşağı yukarı, şimdi bunlari okuyunca içim tuhaf oldu. Inşallah kolaylıkla atlatır.
2. dozdan 14 gün sonra üretiyor. Bence antikor gelişmiştir. Kanal 7 de bir hoca vardı, adını unuttum, o da hafif atlatıyormuş, aşılarını olduğu için.70 yaşında , ya maskeli mesafeliydim hep.diyor ama ne kadar dikkat edildi bilmem. Cok canim sıkıldı. Ilk dozda üretmemiş midir sizce? 2. Doz 15 gün önce
Aminnnnn tüm şifa bekleyenlereSağolun. Allah anneniz ve kardeşinize şifa versin inşallah.
Inşallah canım benim. Bende dinledim evet böyle dedi. Algıda seçicilik mi bilmem bugün aksamdan beri hep olumsuz şeyleri görüyorum. Inşallah iyi olur. bu hastalık olanlarda ses grip gibi oluyor muydu, sesi grip gibiydi. Geçen yaz halamlar oldu onların ki normaldi. Bu baya grip sesi,burnum akiyor dedi. Yengeme test yapmamışlar ama odaları ayirmislar gerci geçtiyse geçmiştir diyecem ama kuzenim oldu ama annesi hEp negatif geldi belirtirde yok.Ben biraz önce izledim videoyu. Mehmet ceyhan hocanın arkadaşıymış ama 1. dozu olmuş ikisi de. 2. dozu olamadan biri vefat etmiş, diğeri yoğun bakımdaymış. İnşallah amcanız atlatacaktır.
Benim arkadaşlarımın sesi grip gibi oldu. Ama sadece sesleri gitti, neredeyse başka belirti olmadı o sesi grip gibi olanlarda. Yani sesin değiştiğini biliyorum. Belki de mevsim geçişi grip mi oldu ki, testlere de güven kalmadı. Başka belirtisi var mı? Neden test yaptırdı amcanız? Ateş vs var mı?Inşallah canım benim. Bende dinledim evet böyle dedi. Algıda seçicilik mi bilmem bugün aksamdan beri hep olumsuz şeyleri görüyorum. Inşallah iyi olur. bu hastalık olanlarda ses grip gibi oluyor muydu, sesi grip gibiydi. Geçen yaz halamlar oldu onların ki normaldi. Bu baya grip sesi,burnum akiyor dedi. Yengeme test yapmamışlar ama odaları ayirmislar gerci geçtiyse geçmiştir diyecem ama kuzenim oldu ama annesi hEp negatif geldi belirtirde yok.
Yok ates, halsizlik olmadi ama grip olunca burun akıntısı, sesi vs. hemen test yaptırmış grip değilse diye dün bugünde sonuç cıkmış. Aksam aradığımda ates, vs yoktu burnum akıyor sadece dediBenim arkadaşlarımın sesi grip gibi oldu. Ama sadece sesleri gitti, neredeyse başka belirti olmadı o sesi grip gibi olanlarda. Yani sesin değiştiğini biliyorum. Belki de mevsim geçişi grip mi oldu ki, testlere de güven kalmadı. Başka belirtisi var mı? Neden test yaptırdı amcanız? Ateş vs var mı?
Eceli mi geldi aşı mı tetikledi ? Muamma ! otopsiye izin de verilmiyor aşı konusunda paylaşım yapan sayfaların altında bi sorun yaşamadık yazanlar kadar pıhtı atması şikayeti yada covid olduk yada tansiyon şeker sorunu yaşayanlar okudum bnm babanem ilk dozdan bir ay sonra beyne pıhtı attı yatalak şuan ondan önce sadece kalpte ritim bozukluğu vardı düzenli ilaç kullanıyodu doktoru ilacı düzenli kullanıldığında bişey olmaz ama kullanmazsa pıhtı atar demişti hangisi etkiledi belli değil meselaO teyzenin de eceli gelmiş ölmüş. Günü bitmese hafif atlatıp kurtulacaktı zaten. Allah'ın takdiri.
Zaten biz üzerine titrediğimiz için çocuklarımız hiç bir mikroba hazırlıklı değil az salın çocukları bak bnm kiler Allah'a çok şükür sadece bir iki defa hastalanır onuda kolay atlatırGerçekten insan bazen şaşırmıyo değil burdada suriyeli çocukları minicikler ayakta çorap dahi yok sokaklardan eve girmiyolar yanaklar kıpkırmızı biz üstüne titriyoruz kreşden aldığı mikrobu daha atamadı
Çin aşısının koruyuculuğunun %50 olduğu doğru ama aşı olup yakalananlar daha hafif atlatıyormuş. Bir de uzmanlar herkes aşı olduğu taktirde %50nin de yeterli olacağını söylüyor. mRNA aşıları çok tartışılıyor ama annenizin yaşı dolayısıyla uzun vadede olası kısırlık vb yan etkilerden etkilenmez diye düşünüyorum. İngiliz aşısını (ülkemizde yok bildiğim kadarıyla) önermiyorlar, tromboz ve felç riski varmış. Doktor değilim bilemiyorum sadece oradan buradan duyduklarımı aktarıyorum. Kendi doktorum Çin aşısını olun diye önermişti, Alman aşısını konuşmadık.Arkadaşlar ben günlerdir çok kararsızım. Annem için hangi aşıyı vurdurmalıyız karar veremiyorum
Gerçekten ileride mRNA aşıları ile ilgili yan etki gelişebilir mi, yoksa sadece bir olasılık mı, çin aşısının koruyuculuğu gerçekten yüzde 50 mi. Kafam çok karışık, pişman olmaktan korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?