- 16 Temmuz 2020
- 217
- 383
- 103
- 36
Siz öğretmendiniz değil mi? Belirtirler kişilere göre değişiyor sanırım artik genel geçer birşey olduğunu sanmıyorum. Kimisi hic belirti vermiyor ,kimisi veriyor. Test yaptırmadan bilemezsiniz işte eğer hatırladığım gibi öğretmenseniz test yaptirmanizda fayda var.Günaydın sağlıklı günler :) cuma günü bir iş arkadaşımız daha pozitif çıktı. 4 kişi kaldık yakalanmayan. Bende 2 gündür aşırı halsizlik var. 5 kere test verdim daha fazla gitmek istemiyorum. Ama varsa bişey kimsenin günahına da girmek istemiyorum. Özel sektör olduğu için söyleniyor patronlar. Başka ne gibi belirtiler olabilir ki tat koku kaybı olmadı henüz
Kardeşim oldu 1 inci dozunu sinovac çok şükür iyi bi yan etki olmadı hafif kolum sizlıyo dedi okadar Allah şifalar versinKanser hastasıyım bende aşı olacağım yakin zamanda. bazi sebeplerden henüz randevumu almadım bir kaç gün sonra alicam. Kanser hastası olup aşı olan varmı acaba aramızda?
Bende sinovac olacağım. Çok sağolun kardeşinizede Allah şifa versin. Acaba aşı olmadan önce doktoruna sordunuzmu? Ben konuşmadım doktorumla amaKardeşim oldu 1 inci dozunu sinovac çok şükür iyi bi yan etki olmadı hafif kolum sizlıyo dedi okadar Allah şifalar versin
Allah razı olsun Bizim sormadığımız kimse kalmadı gibi bişey oldu sağlık sektörü olarak benim çevrem arkadaşım dostum olduğu için araştırdık böyle uygun görüldü şifa olsun inşAllah hepinizeBende sinovac olacağım. Çok sağolun kardeşinizede Allah şifa versin. Acaba aşı olmadan önce doktoruna sordunuzmu? Ben konuşmadım doktorumla ama
İnşallahAllah razı olsun Bizim sormadığımız kimse kalmadı gibi bişey oldu sağlık sektörü olarak benim çevrem arkadaşım dostum olduğu için araştırdık böyle uygun görüldü şifa olsun inşAllah hepinize
Alman aşısını tavsiye etmedi mi, yoksa o dönemde yok muydu canım? Çok kararsız kaldım ben yaÇin aşısının koruyuculuğunun %50 olduğu doğru ama aşı olup yakalananlar daha hafif atlatıyormuş. Bir de uzmanlar herkes aşı olduğu taktirde %50nin de yeterli olacağını söylüyor. mRNA aşıları çok tartışılıyor ama annenizin yaşı dolayısıyla uzun vadede olası kısırlık vb yan etkilerden etkilenmez diye düşünüyorum. İngiliz aşısını (ülkemizde yok bildiğim kadarıyla) önermiyorlar, tromboz ve felç riski varmış. Doktor değilim bilemiyorum sadece oradan buradan duyduklarımı aktarıyorum. Kendi doktorum Çin aşısını olun diye önermişti, Alman aşısını konuşmadık.
Bi sarılayım çare olsun inş:)Alman aşısını tavsiye etmedi mi, yoksa o dönemde yok muydu canım? Çok kararsız kaldım ben ya
Rabbim şifa versin. Bir tanıdığımız aşıdan sonra yakalandı. Yani ailece yakalandılar anne baba aşılı olduğundan sanırım hafif atlattı. Ama oğulları 40 lı yaşlarda yoğun bakımda. Hiçbir kronik rahatsızlığı da yok. %1 bile korusa kardır diye düşünüyorum. Aşılıymış inşallah hafif atlatır. Elimizden dua etmekten başka bir şey gelmiyor. Rabbim şifa versin.70 yaşında , ya maskeli mesafeliydim hep.diyor ama ne kadar dikkat edildi bilmem. Cok canim sıkıldı. Ilk dozda üretmemiş midir sizce? 2. Doz 15 gün önce
Evet öğretmenim..servis şoförü arkadaş ve yardımcısı da şuan sesleri kısık ve hastalar ama ya herkes gitsin ya da ben tek gitmem diye direniyor şoför olanıSiz öğretmendiniz değil mi? Belirtirler kişilere göre değişiyor sanırım artik genel geçer birşey olduğunu sanmıyorum. Kimisi hic belirti vermiyor ,kimisi veriyor. Test yaptırmadan bilemezsiniz işte eğer hatırladığım gibi öğretmenseniz test yaptirmanizda fayda var.
Anneciğine sor canım o neyi isterse onu olsun. Bunun sorumluluğunu alma. Ben almadım. O dönem seçenek yoktu ama olup olmamayı çok düşündüm. Sonra kendisi karar verdi. Videolarda herşey var. Komplo teorilerinden olumlu görüşlere. Sonuçta biraz teslim olmak gerekli. Rabbim yazmamış etsin. Her kurala da uyuyorsunuz. Artık çok yıpratma kendini. Yazık sana da helak oldun.Alman aşısını tavsiye etmedi mi, yoksa o dönemde yok muydu canım? Çok kararsız kaldım ben ya
olmaz sanırım. yine de doktora sorun.Merhaba arkadaşlar içinizde bilenler vardır belki diye sormak istedim.Benim eşim ilk dozu Çin aşısı oldu ikinci dozu Alman aşısı olabilir mi? Ya da Alman aşısı olup üstüne bir daha aynı aşıdan olsa ilk vurulduğu Çin alışının bir sıkıntısı olur mu
Doktor bulmam lazım inş sıkıntı olmadan aşı olabilirolmaz sanırım. yine de doktora sorun.
Ben iki doz aynı aşı olması gerekiyor diye biliyorum. Sağlık bakanlığınin açıklaması vardı böyle.Merhaba arkadaşlar içinizde bilenler vardır belki diye sormak istedim.Benim eşim ilk dozu Çin aşısı oldu ikinci dozu Alman aşısı olabilir mi? Ya da Alman aşısı olup üstüne bir daha aynı aşıdan olsa ilk vurulduğu Çin alışının bir sıkıntısı olur mu
Cok teşekkür ederim. Inşallah böyle olur. Persmebe günü grip gibi hapşırmış, cumartesi sesi değişmiş pazar test oldu. şu 5 gün önemli ilerlemesi ona göre belli olur.Rabbim şifa versin. Bir tanıdığımız aşıdan sonra yakalandı. Yani ailece yakalandılar anne baba aşılı olduğundan sanırım hafif atlattı. Ama oğulları 40 lı yaşlarda yoğun bakımda. Hiçbir kronik rahatsızlığı da yok. %1 bile korusa kardır diye düşünüyorum. Aşılıymış inşallah hafif atlatır. Elimizden dua etmekten başka bir şey gelmiyor. Rabbim şifa versin.
O dönemde yoktu, bir tek Çin aşısı vardı.Alman aşısını tavsiye etmedi mi, yoksa o dönemde yok muydu canım? Çok kararsız kaldım ben ya
Aynen canım ona bıraktım. Hastane kalabalıktır sağlık ocağında olucam dedi, oldu bakalım. Herkese şifa olsun inşallahAnneciğine sor canım o neyi isterse onu olsun. Bunun sorumluluğunu alma. Ben almadım. O dönem seçenek yoktu ama olup olmamayı çok düşündüm. Sonra kendisi karar verdi. Videolarda herşey var. Komplo teorilerinden olumlu görüşlere. Sonuçta biraz teslim olmak gerekli. Rabbim yazmamış etsin. Her kurala da uyuyorsunuz. Artık çok yıpratma kendini. Yazık sana da helak oldun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?