bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Aynen canım ona bıraktım. Hastane kalabalıktır sağlık ocağında olucam dedi, oldu bakalım. Herkese şifa olsun inşallah
Hangi aşıyı vurdurdunuz canım. Annen nasıl? Annemde kolum hafif ağrıyor dedi o kadar çok şükür ilerde de bir sıkıntı yaşanmaz annelerimize

Bende Prof. Dr.Yeşim Erbil’i dinledikten sonra (sıra bana gelirse) sinovac olmaya karar verdim arkadaşlar.Kadın gayet güzel özetlemiş 2 aşıyı da.Alerjen bir bünyem var ayrıca penisiline karşı alerjim var riske giremeyeceğimi düşündüm.Bence sizde bir kaç dknızı ayırıp dinleyebilirsiniz.

Okulda periyodik olarak test yapılmasına karar verildi çok mutluyum.. içimiz rahat gidip gelelim en azından.. yarın test vereceğiz hepimiz. Hala şiddetli halsizliğim var. Bakalım neler olacak
Okulda derken? Devlet okulu mu, Türkiye mi? Ben de okuldayım çocuklar grip, teste gitmiyor veliler çok korkuyorum

Hangi aşıyı vurdurdunuz canım. Annen nasıl? Annemde kolum hafif ağrıyor dedi o kadar çok şükür ilerde de bir sıkıntı yaşanmaz annelerimize
Çin aşısını vurdurduk canım, ama gönlüm halen alman aşısında :) annem halsizleşti bayağı, onun dışında şükür bir şey yok inşallah sizin annenize de şifa olsun

Geçen sordular penisilin aleejisiyle ilgili onla alakası yok olabilirsiniz demişti tvde bir doktor.

Meme kanserini yenen yaşlı bi teyzemiz aşı oldu
Hiçbir sorun yaşamadı
Allah şifalar versin sizede
İnsan böyle duyunca biraz daha rahatlıyor. Acaba biliyormusunuz doktorunu aşı olacağım diye haberdar etmişlermi?
Amin. Çok sağolun

Okulda derken? Devlet okulu mu, Türkiye mi? Ben de okuldayım çocuklar grip, teste gitmiyor veliler çok korkuyorum
Hayır özel rehabilitasyon merkezi.. yine öğrenci ve velilere bir şey yok tabi ama bizim açımızdan rahatlatıcı oldu. Acaba kaptım mı korkusu olmayacak kaptıysak çıkacak. Zaten koca okulda 4 kişi kaldık yakalanmayan. Korkudan ziyade gerginlik oluyor üzerimde o da mideme vuruyor böyle böyle günler haftalar aylar geçti gitti çok sevdiğim işime sözleşme tarihinde ara vermek zorunda kalacağım. Bu gerginlikle devam edemiyorum. Turizm sezonu açılacak her yer daha berbat hal alacak gibiyiz. Nasıl kurtulacağız bu illetten bilmiyorum. Etrafımda 2. Doz aşıyı olup kalp krizinden ölen de fazla korona pozitif olup ağır geçiren de fazla..

Eşime aşı cikti adalet bakanlığına bağlı ondan dolayi, e nabizda her iki asi seçeceği var hangisini yaptirmali ki puff

Eşime aşı cikti adalet bakanlığına bağlı ondan dolayi, e nabizda her iki asi seçeceği var hangisini yaptirmali ki puff
Bir haftadır düşünmekten dişlerim döküldü Allah yardımcınız olsun çok zor karar. Ben çin aşısına karar verdim anneme, dün yaptırdık. Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun inşallah.

6. Testimi de vermiş oldum. Alıştım diyorum ama yok ya alışılmıyor. Hani bi video repliği vardı yaşlı teyze o neydi gıı diyordu ya resmen o moddayım sağ taraf burun deliğinden yapıldı. Sağ taraf başım ağrıyor boğazım da sızı var yüzüm de yanıyor

İyi sonuçlar alırsın inşallah.

6.kez negatif gelsin insallah.
Hic test yaptirmadim ama cok korkunc geliyor testi bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…