- 21 Kasım 2016
- 3.680
- 5.251
- 158
Hangi aşıyı vurdurdunuz canım. Annen nasıl? Annemde kolum hafif ağrıyor dedi o kadar çok şükür ilerde de bir sıkıntı yaşanmaz annelerimizeAynen canım ona bıraktım. Hastane kalabalıktır sağlık ocağında olucam dedi, oldu bakalım. Herkese şifa olsun inşallah
Okulda derken? Devlet okulu mu, Türkiye mi? Ben de okuldayım çocuklar grip, teste gitmiyor veliler çok korkuyorumOkulda periyodik olarak test yapılmasına karar verildi çok mutluyum.. içimiz rahat gidip gelelim en azından.. yarın test vereceğiz hepimiz. Hala şiddetli halsizliğim var. Bakalım neler olacak
Çin aşısını vurdurduk canım, ama gönlüm halen alman aşısında :) annem halsizleşti bayağı, onun dışında şükür bir şey yokHangi aşıyı vurdurdunuz canım. Annen nasıl? Annemde kolum hafif ağrıyor dedi o kadar çok şükür ilerde de bir sıkıntı yaşanmaz annelerimize
Şifa olsun canımÇin aşısını vurdurduk canım, ama gönlüm halen alman aşısında :) annem halsizleşti bayağı, onun dışında şükür bir şey yokinşallah sizin annenize de şifa olsun
Meme kanserini yenen yaşlı bi teyzemiz aşı olduKanser hastasıyım bende aşı olacağım yakin zamanda. bazi sebeplerden henüz randevumu almadım bir kaç gün sonra alicam. Kanser hastası olup aşı olan varmı acaba aramızda?
Geçen sordular penisilin aleejisiyle ilgili onla alakası yok olabilirsiniz demişti tvde bir doktor.Bende Prof. Dr.Yeşim Erbil’i dinledikten sonra (sıra bana gelirse) sinovac olmaya karar verdim arkadaşlar.Kadın gayet güzel özetlemiş 2 aşıyı da.Alerjen bir bünyem var ayrıca penisiline karşı alerjim var riske giremeyeceğimi düşündüm.Bence sizde bir kaç dknızı ayırıp dinleyebilirsiniz.
İnsan böyle duyunca biraz daha rahatlıyor. Acaba biliyormusunuz doktorunu aşı olacağım diye haberdar etmişlermi?Meme kanserini yenen yaşlı bi teyzemiz aşı oldu
Hiçbir sorun yaşamadı
Allah şifalar versin sizede
Detaylarini bilmiyorum inanınİnsan böyle duyunca biraz daha rahatlıyor. Acaba biliyormusunuz doktorunu aşı olacağım diye haberdar etmişlermi?
Amin. Çok sağolun
Anladım. Teşekkür ederimDetaylarini bilmiyorum inanın
Hayır özel rehabilitasyon merkezi.. yine öğrenci ve velilere bir şey yok tabi ama bizim açımızdan rahatlatıcı oldu. Acaba kaptım mı korkusu olmayacak kaptıysak çıkacak. Zaten koca okulda 4 kişi kaldık yakalanmayan. Korkudan ziyade gerginlik oluyor üzerimde o da mideme vuruyor böyle böyle günler haftalar aylar geçti gittiOkulda derken? Devlet okulu mu, Türkiye mi? Ben de okuldayım çocuklar grip, teste gitmiyor veliler çok korkuyorum
Bir haftadır düşünmekten dişlerim döküldüEşime aşı cikti adalet bakanlığına bağlı ondan dolayi, e nabizda her iki asi seçeceği var hangisini yaptirmali ki puff
Sağol canım hayırlısı olsun ne diyelim.Bir haftadır düşünmekten dişlerim döküldüAllah yardımcınız olsun çok zor karar. Ben çin aşısına karar verdim anneme, dün yaptırdık. Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun inşallah.
İyi sonuçlar alırsın inşallah.6. Testimi de vermiş oldum. Alıştım diyorum ama yok ya alışılmıyor. Hani bi video repliği vardı yaşlı teyze o neydi gıı diyordu ya resmen o moddayımsağ taraf burun deliğinden yapıldı. Sağ taraf başım ağrıyor boğazım da sızı var yüzüm de yanıyor
Şifa olsun inşallah anneciğine.Bir haftadır düşünmekten dişlerim döküldüAllah yardımcınız olsun çok zor karar. Ben çin aşısına karar verdim anneme, dün yaptırdık. Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun inşallah.
6.kez negatif gelsin insallah.6. Testimi de vermiş oldum. Alıştım diyorum ama yok ya alışılmıyor. Hani bi video repliği vardı yaşlı teyze o neydi gıı diyordu ya resmen o moddayımsağ taraf burun deliğinden yapıldı. Sağ taraf başım ağrıyor boğazım da sızı var yüzüm de yanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?