- 5 Mayıs 2013
- 33.889
- 41.496
- 798
Görme bozuklugu degil ama gozlerde kanlanma yanma vs oldu .Kizlar covid olanlar belirti olarak gozle alakali sorun yaşadı mı?
Cift tarafli mi?Görme bozuklugu degil ama gozlerde kanlanma yanma vs oldu .
Cift tarafliydi . Aklınıza kötu seyler getirmeyin alerjiniz olabilir enfeksiyon kapmışta olabilirsiniz. tek başına kovid belirtisi degil.Cift tarafli mi?
Suan sol gozum kasiniyor ve akiyor. Tabi kasiyinca kizariyor da. Hemen her seyde aklima covid geliyor. Iyice kafayi bozdum.
Bizim de farklı seyrediyor .Karı-koca biz de pozitifiz.
İkimizinki farklı seyretti.
Eşimin nerdeyse 15 gün oldu hastalığı başlayalı, benim de 10 gün.
Tam toparlanamadık.
Pozitif olan herkese acil şifalar diliyorum.
Allahım acil şifalar versin inşallah.Karı-koca biz de pozitifiz.
Tam toparlanamadık.
Eşimde aynı şekildeydi. Bilgisayarlı tomografi çektirmiştik biz hatta testi negatif çıkmıştı,göğüs hastalıklarına gidip öyle teşhis konulmuştu,akciğerlerinde buzlu cam görüntüsü vardı. Kortizon kullanıyor şu an,ve inhaler ile atlatıyor o öksürük krizlerini,birde cevizin içindeki zarı çay gibi demleyip veriyorum bal ekleyerek,oda yatıştırıyor.ilaçlar ve karantina bitti,öksürük epey azaldı. Göğüs hastalıklarına gidin bence,akciğere indiyse onun tedavisi farklı oluyor. Ayrıca zaman alıyor demişti bize doktor iyileşmesi,gerçektende öyle,çok kolay yoruluyor eşim. Geçmiş olsun acil şifalar dilerimEşimde korona pozitif. Bugün 6. Günümüze girdik. Ama eşim cok öksürüyor. Ilk belirti de öksürükle başlamıştı. Ilaci da kullandı bitti. Ama azalacağına artıyor sanki. Uyurken falan hiç öksürüğü yok ama telefonla konuşurken yada normal konuşurken çok öksürüyor. Göğüs sırt ağrısı yok. Sağlık ekibide hafta sonu olunca sanırım bir daha aramadı. Korona geçirenler sizce bu öksürük durumu normal mi. Hastaneye götürmeye ikna etmelimiyim.
Baska belirtim yok. Bas agtim uzun zamandir hep var. Norologum stres kaynakli oldugunu soyledi. Onu belirtiden saymiyorum. Baska da bir rahatsizligim yok. Umarim ugramaz daCift tarafliydi . Aklınıza kötu seyler getirmeyin alerjiniz olabilir enfeksiyon kapmışta olabilirsiniz. tek başına kovid belirtisi degil.
Baska belirtiniz varmı
ben öncelikle nezle oldugumu dusundum o tur belirtiler vardı burun akintisi, hapsuruk,ses değişmesi, gün gün koku tat alamama,eklem ağrıları ,çokça halsizlik , şiddetli baş ağrısı hala geçmişte değil .
Size de mi geldiKarı-koca biz de pozitifiz.
Tam toparlanamadık.
Evet, negatif çıktı şükür. Umarım bi daha test vermek durumunda kalmam ama imkansız gibi. Teşekkür ederim merak edip ilgilendiğiniz içinAsiasena sonucunuz cikti mi?
Geçmiş olsun, bal karabiber limon karışımı hazırlayıp verebilirsiniz. Sütü tavsiye etmem öksürük için, gece artan öksürük için yüksek yastık kullanın mutlaka, yün olmasın. Nasıl da yorar insanı, tez zamanda şifa bulun inşallahMerhabalar korona olup öksürüğü gittikce artan varmı ilacları yeni kullanmaya basladık ayakta atlatiriz diye dusunduk ben iyi oldum esim kotulesiyor .gece uyutmadı esimi çok öksürüyor evde neler yapabilirim sütlü bal veriyorum kekik çayı içiyor meyve yiyor hergün dvitamin de alirdik toz şekilde sıcak iciliyor.baska önerisi olan varmı . Karantinamız 4 güne bitecek bidaha test vericez.
Simdi denedim tarifinizi tesekkur ediyorum yorumunuz icin insallah iyi gelirGeçmiş olsun, bal karabiber limon karışımı hazırlayıp verebilirsiniz. Sütü tavsiye etmem öksürük için, gece artan öksürük için yüksek yastık kullanın mutlaka, yün olmasın. Nasıl da yorar insanı, tez zamanda şifa bulun inşallah
Geçmiş olsun siz yinede doktora bildirin çok öksurdugunu belki bir film çekerlerSimdi denedim tarifinizi tesekkur ediyorum yorumunuz icin insallah iyi gelir
Yaslarimiz cok genc oldugu icin pek onemsemedik sanirim( 22)( 26 )
Yası yok malesef bu derece belli olacagini dusunmemistim hic
D vitaminine kafanıza göre yüklenmeyin.Merhabalar korona olup öksürüğü gittikce artan varmı ilacları yeni kullanmaya basladık ayakta atlatiriz diye dusunduk ben iyi oldum esim kotulesiyor .gece uyutmadı esimi çok öksürüyor evde neler yapabilirim sütlü bal veriyorum kekik çayı içiyor meyve yiyor hergün dvitamin de alirdik toz şekilde sıcak iciliyor.baska önerisi olan varmı . Karantinamız 4 güne bitecek bidaha test vericez.
Ferittin normalde dusuk 14 .D vitaminine kafanıza göre yüklenmeyin.
Kandaki ferritin seviyesini yükseltebilir ve bu covid hastası için istenmeyen bir durum.
Çinko ve C vitamini takviyesi kan sonuçlarına göre alınabilir.
Daha da gecmezse oyle yaparizGeçmiş olsun siz yinede doktora bildirin çok öksurdugunu belki bir film çekerler
Bugün pozitif olan bir arkadaşla görüştüm günde 16 ,8*8 ilaç vermişler eşi ben içmem demiş kendide bir gün 16 içmiş ama 2 gğn yatakdan kalkamamış 2 dozu içmemiş daha iyiyim ilaç beni daha kötü yaptı dediSırttaki ağrı virüsün akciğer tutulumunu kalçada ki ağrı da böbreklerin çöküşünü gösteriyor. Böbreklerin ağrısı bir süre sonra kalçaya vuruyor. Ciğerler toparlanıyor ama böbrekler maalesef.
Verilen ilacın hiç bir halta iyi geldiğini de düşünmüyorum. Çalıntı tezler ile doçent, profesör olanların faturasını ödüyoruz...
Bu benim fikrim, katılır veya katılmazsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?