bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Hiç istemeyerek de olsa Çin aşısı olacağım..korka korka olacağım

Çin aşısı olmak isterim. Diğerleri daha yeni geliştirilmeye başlandı. Çin bunu senelerdir yapıyor. Ne de olsa kendi b.kları

Merhaba şuan güneydoğuda yaşıyorum burada maske takmayanların sayısı takanlardan çok daha az . Çoğu kişi bağışklk kazandı polisler de artık başa çıkamadığı için takmiyor kimseyi . Bende dışarda maske takmayalı uzun zaman oldu . Kapalı ve kalabalık olan yerlerde takıyorum sadece . Uzun süre maske takmanın takmamaktan daha tehlikeli olduğunu biliyorum çünkü. yurtdışında da dışarda maske yasakları çoktan kalkmış geçen hafta Amerika’dan yakın arkadaşmla görüştük dışarı da maske uygulaması yok dedi sadece kapalı mekanlarda mecburmuş. Bu Zorunluluk bir Türkiye’de kaldı sanırım.

bu arada aşılara ve kovid tedavilerine güvenmiyorum . Arkadaşm şehir hastanesnde görevli kronik rahatsızlıkları olan yaşlı anacığıyla kovid oldu doktorlar bu ilaçları annene içirirsen kalp krizi geçirme olasığı var demiş çöpe attım hiç içmedik dedi. Tedavilere Olmayan inancımda ilaçlarla birlikte çöpe gitti

Son düzenleme:
Aşı zorunlu olmasa da aşı olucam
Şu aşıdan korkan yaptırmam diyenler aşırı cahil kusura bakmasınlar
Bi siz akıllısınız bütün dünya aşı olurken
Çin virüsü aşıyla yendi
Bizde aşılama çok yavaş bide aşı olmam ben diyen tipler var

Çocukken verem aşısı kızamik aşısı da yaptırmayın bare çocuklarınıza
Kısır falan yapar Allah muhafaza
Gerçekten hiçbirşry bilmeden prof gibi takılıyor millet!

Bir de şey var.
Kendiniz için olmasa da çevrenizdekiler için aşı olmalısınız lafları.
İnsanı insana kırdırmaya çalışmanın ilk adımı bence.
Olmayanları katil gözüyle göstermek.
Aşı olunca da taşıyıcı olabilirsiniz. “Aşı olmak virüsü yaymayacağınızın ya da hastalanmayacağınızın garantisi değil, önlemlere aynen devam” demişlerdi. Bu durumda kişilerin aşı olmasınınhastaneleri rahatlatmak dışında salgının yayılmamasına katkısını ben de anlayamadım.

Sinovac aşısı oldum,2.doz içinde randevuyu zar zor bulabildim..
Haberlerde hastanelerde aşı için bomboş denşrken ben neden randevuyu zor alabildim ..

Aşıyla nasıl yendiler onu da açıklar mısınız
Zira aşı olan kişiyi covid olmaktan korumuyor, bulastırıcılıgı da onlemiyor. Hem hasta olacaksam hemde bulası devam ettirmeyi onlemiyorsa bu ası neye yarıyor tam olarak?
Aynı soruyu yabancı tvnin spikeri soruyor ve ugur sahin aynen soyle diyor "bu tür sorulara kural geregi izin veremiyoruz"

Havale geçirince çocuğa nasıl birşey olmuyor allah aşkına ya siz iyi misiniz ?

Babam aşı olduktan sonra iki hafta kendine gelemedi acillik oldu ciğerde kristal goruntu oldu birkaç sey daha goruldu asıdan sonra
Öncesinde turp gibi olan adam asıdan snra şeker i fırlamaya basladı
Bir tanıdıgımızın annesi asıdan sonra felç oldu kadın benden dincti yatmak bir yana oturmak nedir bilmeyen bir kadındı..
Sosyal medya asıdan snra pıhtı atıp ölen ve felc olan insanların hikayeleriyle dolu.
Prospektusunda yan etki olarak ölüm yazan bir aşıyı neden olmalıyım..
Ölüm oranı dunya genelinde 10.000 de 2 kişi
%0.08 i asmayan ölüm oranı istatistiksel olarak sabit
Vakaların %95 i ayakta atlatıyor.. Bu hastalık için tek kurtuluş aşı mı şimdi?
Tarihte ebola sars vb hiçbir bulası hastalıkta aşı zorunlu olmamıstır ve aşıyla degil sürü bagısıklıgı ile yenmişlerdir.. Ki mutasyona ugradıgında virus asının mutasyonlu versiyonu için etkisi kalmıyor.. Bunu ben degil fen kitapları soyluyor profesörler soyluyor..

Keşke sizde cehaletinizi Çin’in ürettiği aşıları araştırarak aşsanız. Madem snovac bu kadar etkili niye adamlar 3 ayrı marka aşı üretiyor birini yapsalar tam yapsalar da bizde emin olsak. üstelik Türkiye’nin satın aldığı snovac aşısına Çin %50 etkilidir diyor yaygın olarak kendi kullandığı sinopharm aşısına %80 etkili raporu çıkarıyor. Çin Türkiye’ye sattığı aşıyı daha kendi bile etkin kullanmıyor Snovac aşısının bir internet sitesi vardı ama Türkiye’ye erişimini bile yasaklamıştı sonra tepkiler üzerine erişime açtılar. Snovac aşısını tercih etmeyen abd’de yaşayan bir dostum siteye girebiliyordu ama anlaşma yapan Türkiye giremiyordu.Bir de dünyada kaç ülke Türkiye’nin aldığı snovac Çin aşısını satın almış onu da araştırın .. tüm dünyayı Çinliler kurtarıyor algısından azıcık kurtulsanız keşke
Allah’ın cezası Çin yüzünden bu belaya bulaştık yetmiyor çeşit çeşit ürettiği aşılara kobay oluyoruz

Son düzenleme:
Aşı hastalığı hafif atlatmanı sağlıyor
Çin’de şu anda ölüm vakaları yok oldu
Hayat normale döndü
Tabi aldığı önlemler ve insanların kurallara uyması da bir etken
Burdaki gibi düğün dernek yapmıyor insanlar
Bizim insanımız normal hayatına devam ediyor bir türlü bitmiyor hastalık

Allah’ın cezası Çin mi?
Şu ırkçı saçma sapan söylemlerinizi bi susturun Ortadoğu kafası işte gerçi ne bekliyorum
Aşıyı olup hafif bir şekilde atlatan bir sürü insan varken boş konuşuyorsunuz
Virüs sürekli mutasyon geçiren bir virüs olduğu için sürekli farklı aşılar geliştirmeleri normal değil mi sizce?
O zaman kızamık aşısı da yaptırmayın çocuklarınıza nasıl olsa kızamık olma ihtimali var değil mi?
Aşıyı olmayan bir doktor şu anda entübe
Aşı olan kaç tane entübe yoğun bakım hastası var o zaman bunları da araştırın
Aşı olmayacam banane ya Allah’ın cezası Çin bunlar çok cahilce söylemler
Irkçı yaklaşımınızı alın ve gidin bana yazmayın

Bu konu benimde kafama yatmıyor. Linki var mı videonun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…