bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
:)))) sadece güldüm. Tşk.

Bnm de çok şiddetli sırt agrilarim var bir doktor boyun düzleşmesi var dedi bir doktor sırtta kireçlenme var dedi bnm kuyruk sokumu da tümör var buda yapabilir diyenlerde oldu yoruldugumda çok şiddetli ağrıyor geçmiyor bir türlü hangi bölüme nereye gideyim belki siz yaşamış siniz anlarsiniz kimse anlamıyor nasıl acı cektigimi bu hafta full sırt ağrısı yaşadım.

Yan etkılerını bılıyormuyuz..sız cesur olabılırsınız....belkı ınsanların yasanmıslıkları vardır..ılac vb ıle ılgılı..bunu bılemezssınız

Yan etkılerını bılıyormuyuz..sız cesur olabılırsınız....belkı ınsanların yasanmıslıkları vardır..ılac vb ıle ılgılı..bunu bılemezssınız
Her ilacın yan etkisi var
Hiç ilaç kullanmayalım o zaman
Baş ağrısı için sapır sapır yuttuğunuz ilaçların yan etkilerine baktınız mı

Herkes birbiriyle neden atışıyor aşı olan olmayana kızıyor ilac icen icmeyene yükleniyor. Hastalikta ölecek olan kişinin kendisi ister ilacı icer ister içmez her bunye farklı ilaci icip ölen de var dirilen de var.Herkes mesafesine dikkat etsin elini yıkasın işe gitmek hariç gezmesin .Çin Çin diye yüceltenlerin de aklını sorgulaması gerek virüsü yayan bir ülkenin savunucunusu olmak pes. Resmen biyolojik silah.Cogu dizide filmde senelerce işlenmiş zaten konu.

Kullanmayın dıyen oldumu sıze?
Kısısel tercıh..
Ilaclarla bır yandanda zehırlenıyoruz..
Kisisel tercihe saygi duymayi öğrenemediler covid olduk ilaci icin icin konu komsu ..
Doktorumuzu aradik sizin karariniz başlayın olumlu etki yoksa birakin dedi.Esim basladigi gece oteki tarafa adım attı çöpe attik .icip iyilesen de vardir elbette her bünye farklıdır .

Arkadasım
benım esıme verılen kemotrapi fazla geldı bunyesı kaldırmadı..belkı verılmesede olecektı
Hasta olan ben olsam kemotrapı almazdım ama yakınınız bıle olsa buna karısamıyorsunuz...
Esımde kovıd varmı yokmu bellı olmadan ılaca baslattılar..belırtılerı yok esımde dedım
Hafıf ates vardı sadece
O sırada kanser tedavısını goruyorduk esımın..zaten agar tedavısı vardı..
Ikı test yapıldı
Negatıf cıktı ama basladı bıtırsın dedıler
Akıl kalmıyo ınsanda..dr ıcsın dedıgı ıcın ıctı..ılaca cok karsı bırıydı aslında
Cocugu ıcın yasamak ıstıyordu..kemotrapılerde fazla geldı bunyesı kaldırmadı kemotrapılerı..cunku duzgun sıvı alımı yoktu..belkı hıcbır ılac vb olmasada olecektı..ama bıraz hızlı oldu maalesef(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…