- 21 Eylül 2019
- 326
- 380
- 53
- 44
:)))) sadece güldüm. Tşk.Allah’ın cezası Çin mi?
Şu ırkçı saçma sapan söylemlerinizi bi susturun Ortadoğu kafası işte gerçi ne bekliyorum
Aşıyı olup hafif bir şekilde atlatan bir sürü insan varken boş konuşuyorsunuz
Virüs sürekli mutasyon geçiren bir virüs olduğu için sürekli farklı aşılar geliştirmeleri normal değil mi sizce?
O zaman kızamık aşısı da yaptırmayın çocuklarınıza nasıl olsa kızamık olma ihtimali var değil mi?
Aşıyı olmayan bir doktor şu anda entübe
Aşı olan kaç tane entübe yoğun bakım hastası var o zaman bunları da araştırın
Aşı olmayacam banane ya Allah’ın cezası Çin bunlar çok cahilce söylemler
Irkçı yaklaşımınızı alın ve gidin bana yazmayın
Evet ateşli havale geçiren çocuklara büyük oranda birşey olmaz.Havale geçirince çocuğa nasıl birşey olmuyor allah aşkına ya siz iyi misiniz ?
Bnm de çok şiddetli sırt agrilarim var bir doktor boyun düzleşmesi var dedi bir doktor sırtta kireçlenme var dedi bnm kuyruk sokumu da tümör var buda yapabilir diyenlerde oldu yoruldugumda çok şiddetli ağrıyor geçmiyor bir türlü hangi bölüme nereye gideyim belki siz yaşamış siniz anlarsiniz kimse anlamıyor nasıl acı cektigimi bu hafta full sırt ağrısı yaşadım.Ben iltihaplı romatizma hastasıyım
Sırt ağrılarım vardı son 4-5 senedir ama sağolsun hiç bişey yapılmadan kas gevseticilerle oyalanmis oldum ....
İltihaplı romatizma hastası olduğumu söylememe rağmen sırtta mr röntgen vs cekilmedo hep kas agirsi diye düşünüldü sanırım ...
En son gittigim fizik tedavi uzmanı artık kamburlugun başladığını söyledi röntgen sonucuna göre
Sonra romatolojiye yonlendirildim ...romatoloji tüm tetkik ve tahlilleri istedi benden tüm eklemlerim röntgen çekildi ...
Kalça bel mr istendi kemik ölçümü yapıldı ..
Kemik ölçümü kötü çıkmış ve d vitamini yok gibi bisey dedi doktorum
3 aydır D3 ve kemik erimesi için ilaç kullaniyorim hafta da bir
Yan etkılerını bılıyormuyuz..sız cesur olabılırsınız....belkı ınsanların yasanmıslıkları vardır..ılac vb ıle ılgılı..bunu bılemezssınızAşı zorunlu olmasa da aşı olucam
Şu aşıdan korkan yaptırmam diyenler aşırı cahil kusura bakmasınlar
Bi siz akıllısınız bütün dünya aşı olurken
Çin virüsü aşıyla yendi
Bizde aşılama çok yavaş bide aşı olmam ben diyen tipler var
Sinovac ellerinde kalmadı sanırım nene ondandır.Sinovac aşısı oldum,2.doz içinde randevuyu zar zor bulabildim..
Haberlerde hastanelerde aşı için bomboş denşrken ben neden randevuyu zor alabildim ..
Sinovac ellerinde kalmadı sanırım nene ondandır.
Nene mi?abla okadar yaslanmadı daha☺Sinovac ellerinde kalmadı sanırım nene ondandır.
O benim fahri nenemdirNene mi?abla okadar yaslanmadı daha☺
Her ilacın yan etkisi varYan etkılerını bılıyormuyuz..sız cesur olabılırsınız....belkı ınsanların yasanmıslıkları vardır..ılac vb ıle ılgılı..bunu bılemezssınız
Kullanmayın dıyen oldumu sıze?Her ilacın yan etkisi var
Hiç ilaç kullanmayalım o zaman
Baş ağrısı için sapır sapır yuttuğunuz ilaçların yan etkilerine baktınız mı
Kisisel tercihe saygi duymayi öğrenemediler covid olduk ilaci icin icin konu komsu ..Kullanmayın dıyen oldumu sıze?
Kısısel tercıh..
Ilaclarla bır yandanda zehırlenıyoruz..
Var var cadı kız bana ayırdıar hemenSinovac ellerinde kalmadı sanırım nene ondandır.
Hem avatardan hemde torun sahibiyim ya ondan tolin bana hep nene derNene mi?abla okadar yaslanmadı daha☺
Bir sen bana nene diyon sitede zaten sana özel odaO benim fahri nenemdir
ArkadasımHerkes birbiriyle neden atışıyor aşı olan olmayana kızıyor ilac icen icmeyene yükleniyor. Hastalikta ölecek olan kişinin kendisi ister ilacı icer ister içmez her bunye farklı ilaci icip ölen de var dirilen de var.Herkes mesafesine dikkat etsin elini yıkasın işe gitmek hariç gezmesin .Çin Çin diye yüceltenlerin de aklını sorgulaması gerek virüsü yayan bir ülkenin savunucunusu olmak pes. Resmen biyolojik silah.Cogu dizide filmde senelerce işlenmiş zaten konu.
Esımde kovıd varmı yokmu bellı olmadan ılaca baslattılar..belırtılerı yok esımde dedımKisisel tercihe saygi duymayi öğrenemediler covid olduk ilaci icin icin konu komsu ..
Doktorumuzu aradik sizin karariniz başlayın olumlu etki yoksa birakin dedi.Esim basladigi gece oteki tarafa adım attı çöpe attik .icip iyilesen de vardir elbette her bünye farklıdır .
Torununmu oldu ablacım saglıkla buyusun ınsallah..Var var cadı kız bana ayırdıar hemen
Hem avatardan hemde torun sahibiyim ya ondan tolin bana hep nene der
Bir sen bana nene diyon sitede zaten sana özel oda
Cryptıc ben hatırladınmıVar var cadı kız bana ayırdıar hemen
Hem avatardan hemde torun sahibiyim ya ondan tolin bana hep nene der
Bir sen bana nene diyon sitede zaten sana özel oda
Cidden mi sen ayrılmıştın sietden diye biliyorum hoş geldin o zaman ..Cryptıc ben hatırladınmı
Oldu valla 3 yaşına girecek temmuz'da.Torununmu oldu ablacım saglıkla buyusun ınsallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?