Oldu valla 3 yaşına girecek temmuz'da.
Oldu valla 3 yaşına girecek temmuz'da.
Yaa kıyamam başınız sağolsun Rabbim evladınıza uzun ömür versinArkadasım
benım esıme verılen kemotrapi fazla geldı bunyesı kaldırmadı..belkı verılmesede olecektı
Hasta olan ben olsam kemotrapı almazdım ama yakınınız bıle olsa buna karısamıyorsunuz...
Esımde kovıd varmı yokmu bellı olmadan ılaca baslattılar..belırtılerı yok esımde dedım
Hafıf ates vardı sadece
O sırada kanser tedavısını goruyorduk esımın..zaten agar tedavısı vardı..
Ikı test yapıldı
Negatıf cıktı ama basladı bıtırsın dedıler
Akıl kalmıyo ınsanda..dr ıcsın dedıgı ıcın ıctı..ılaca cok karsı bırıydı aslında
Cocugu ıcın yasamak ıstıyordu..kemotrapılerde fazla geldı bunyesı kaldırmadı kemotrapılerı..cunku duzgun sıvı alımı yoktu..belkı hıcbır ılac vb olmasada olecektı..ama bıraz hızlı oldu maalesef(
Amın...Yaa kıyamam başınız sağolsun Rabbim evladınıza uzun ömür versin
Canım başın sağolsun şimdi gördüm mekanı cennet olsun ..Arkadasım
benım esıme verılen kemotrapi fazla geldı bunyesı kaldırmadı..belkı verılmesede olecektı
Hasta olan ben olsam kemotrapı almazdım ama yakınınız bıle olsa buna karısamıyorsunuz...
Esımde kovıd varmı yokmu bellı olmadan ılaca baslattılar..belırtılerı yok esımde dedım
Hafıf ates vardı sadece
Ikı test yapıldı
Akıl kalmıyo ınsanda..dr ıcsın dedıgı ıcın ıctı..ılaca cok karsı bırıydı aslında
Cocugu ıcın yasamak ıstıyordu..kemotrapılerde fazla geldı bunyesı kaldırmadı kemotrapılerı..cunku duzgun sıvı alımı yoktu..belkı hıcbır ılac vb olmasada olecektı..ama bıraz hızlı oldu maalesef(
Merhaba şuan güneydoğuda yaşıyorum burada maske takmayanların sayısı takanlardan çok daha az . Çoğu kişi bağışklk kazandı polisler de artık başa çıkamadığı için takmiyor kimseyi . Bende dışarda maske takmayalı uzun zaman oldu . Kapalı ve kalabalık olan yerlerde takıyorum sadece . Uzun süre maske takmanın takmamaktan daha tehlikeli olduğunu biliyorum çünkü. yurtdışında da dışarda maske yasakları çoktan kalkmış geçen hafta Amerika’dan yakın arkadaşmla görüştük dışarı da maske uygulaması yok dedi sadece kapalı mekanlarda mecburmuş. Bu Zorunluluk bir Türkiye’de kaldı sanırım.
bu arada aşılara ve kovid tedavilerine güvenmiyorum . Arkadaşm şehir hastanesnde görevli kronik rahatsızlıkları olan yaşlı anacığıyla kovid oldu doktorlar bu ilaçları annene içirirsen kalp krizi geçirme olasığı var demiş çöpe attım hiç içmedik dedi. Tedavilere Olmayan inancımda ilaçlarla birlikte çöpe gitti
Evwt güneydoğuda öyle polisler yasaklarda falan kimseyi umursamıyor çoğu kişide maske falan takmıyor evden çıkamıyorum maalesefMerhaba şuan güneydoğuda yaşıyorum burada maske takmayanların sayısı takanlardan çok daha az . Çoğu kişi bağışklk kazandı polisler de artık başa çıkamadığı için takmiyor kimseyi . Bende dışarda maske takmayalı uzun zaman oldu . Kapalı ve kalabalık olan yerlerde takıyorum sadece . Uzun süre maske takmanın takmamaktan daha tehlikeli olduğunu biliyorum çünkü. yurtdışında da dışarda maske yasakları çoktan kalkmış geçen hafta Amerika’dan yakın arkadaşmla görüştük dışarı da maske uygulaması yok dedi sadece kapalı mekanlarda mecburmuş. Bu Zorunluluk bir Türkiye’de kaldı sanırım.
bu arada aşılara ve kovid tedavilerine güvenmiyorum . Arkadaşm şehir hastanesnde görevli kronik rahatsızlıkları olan yaşlı anacığıyla kovid oldu doktorlar bu ilaçları annene içirirsen kalp krizi geçirme olasığı var demiş çöpe attım hiç içmedik dedi. Tedavilere Olmayan inancımda ilaçlarla birlikte çöpe gitti
Ahahahbb düğün dernek yapılmıyor mu Geçen sene Wuhanda yapılan partileri görmediniz sanırım. Adamlar tüm dünyayla dalga geçiyorlar. Bir hastalık yaydılar ortaya sonra (yanlış hatılamıyorsam) daha aşılar bile çıkmadan güya karantinalarla kapanmalarla hastalığı bitirip tüm pandemi hastanelerini kapattılar. Eee bu hastalık ortadan tamamen yok olmadı ki diğer ülkelerle giriş çıkış oldukça yine yayılma tüm hızıyla devam etmez miydi?Aşı hastalığı hafif atlatmanı sağlıyor
Çin’de şu anda ölüm vakaları yok oldu
Hayat normale döndü
Tabi aldığı önlemler ve insanların kurallara uyması da bir etken
Burdaki gibi düğün dernek yapmıyor insanlar
Bizim insanımız normal hayatına devam ediyor bir türlü bitmiyor hastalık
Wuhanda yapılan partiler vaka sayısı sıfıra inince oldu hanımefendiAhahahbb düğün dernek yapılmıyor mu Geçen sene Wuhanda yapılan partileri görmediniz sanırım. Adamlar tüm dünyayla dalga geçiyorlar. Bir hastalık yaydılar ortaya sonra (yanlış hatılamıyorsam) daha aşılar bile çıkmadan güya karantinalarla kapanmalarla hastalığı bitirip tüm pandemi hastanelerini kapattılar. Eee bu hastalık ortadan tamamen yok olmadı ki diğer ülkelerle giriş çıkış oldukça yine yayılma tüm hızıyla devam etmez miydi?
Güneydoğunun nüfusuyla buranınki bir mi ?Evwt güneydoğuda öyle polisler yasaklarda falan kimseyi umursamıyor çoğu kişide maske falan takmıyor evden çıkamıyorum maalesef
Normalde uzun sureli maske takmanin nefes almada zorluk yasattigini ben bizzat yasayarak öğrendim nefes darlığı yasiyorum maskesizken bile. Ama kendi adima maske takmaz ya da viruse yakalanirsam hayatimi kaybedebilirim, aşı beni cok korumuyor iste sira geldi oldum ama bendeki asilarin etkisi sağlıklı bir insana gore yarı yariya koruyucu. Çünkü zaten bağışıklık baskilayici ilac kullaniyorum, vucut direncim ilaclarla düşürüluyor.Merhaba şuan güneydoğuda yaşıyorum burada maske takmayanların sayısı takanlardan çok daha az . Çoğu kişi bağışklk kazandı polisler de artık başa çıkamadığı için takmiyor kimseyi . Bende dışarda maske takmayalı uzun zaman oldu . Kapalı ve kalabalık olan yerlerde takıyorum sadece . Uzun süre maske takmanın takmamaktan daha tehlikeli olduğunu biliyorum çünkü. yurtdışında da dışarda maske yasakları çoktan kalkmış geçen hafta Amerika’dan yakın arkadaşmla görüştük dışarı da maske uygulaması yok dedi sadece kapalı mekanlarda mecburmuş. Bu Zorunluluk bir Türkiye’de kaldı sanırım.
Amın ..ablacım saolCanım başın sağolsun şimdi gördüm mekanı cennet olsun ..
Varmıydı öyle rahatsızlığ daha öncede sonramı çıktı yoksa.Amın ..ablacım saol
Guneydoğunun nüfusu az mı?antepten urfadan haberiniz yok galiba her evde en az 6 7 çocuk sınıflar tıklım tıkış doluGüneydoğunun nüfusuyla buranınki bir mi ?
Her gün istanbulda tıklım tıkış metrobüse biniyor herkes
Orda maske taksan ne olur takmasan ne olur
Turistlik değil dışardan gelen yok
Nüfus az
İtalyada hastalık patladığında köy kasabalarında vaka yoktu
Yoktu ablacımVarmıydı öyle rahatsızlığ daha öncede sonramı çıktı yoksa.
Basiniz sagolsunArkadasım
Hafıf ates vardı sadece
Ikı test yapıldı
Inaktif aşınin yan etkisi diger yeni teknoloji asilara göre daha düşük, daha 1 saat önce aile hekimi de aynısını söyledi klasik yöntemle üretildi, size de cok etkisi olmayabilir kendinizi korumaya devam edin dedi. Sabah da tvde Osman Müftüoğlu kronik hastalığı olanlarin kosa kosa asiyi yaptirmasi lazim ki kendilerini koruyabilsinler dedi.Bir prof tanıdığımız sinovac önerdi annemle bana. Annem astımlı ve ağır alerjik reaksiyonları oluyor. Benim de alerjik astımım var. Her ikimizde sinovac olacağız. Annem 65 yaşında ama hastanede olması gerekiyor. O tanıdığımızın hastanesine aşı gelmesini bekliyoruz. Bana yapmak isteyen yok şükür , belki bir gün artarsa birinden oluruz
Amın..Saol arkadasım..nur ıcınde yatsın babacıgınBasiniz sagolsunRabbik mekanini cennet eylesin size cocugunuza guzel ömürler versin.
Kemoterapi aslinda ağır bir tedavi yöntemi ve tum vücudun direncini sıfırlıyor benim.de babam kac defa aldi hatırlamıyorum ama son aldigi kemoterapi agir geldi sizin dediginiz gibi vücudu kaldiramadi değerleri sifira yakındı dayanamadiyani bir yerden kanseri temizliyor ama vücudu da bitiriyor kar zarar hesabı yapmasi ve karar vermesi de zor
Inaktif aşınin yan etkisi diger yeni teknoloji asilara göre daha düşük, daha 1 saat önce aile hekimi de aynısını söyledi klasik yöntemle üretildi, size de cok etkisi olmayabilir kendinizi korumaya devam edin dedi. Sabah da tvde Osman Müftüoğlu kronik hastalığı olanlarin kosa kosa asiyi yaptirmasi lazim ki kendilerini koruyabilsinler dedi.
Umarım size de sira gelir, yasiniz genç oldugundan çıkmıyordur gerci ilac kullanıyorsanız kronik hastalara çıkıyordu e nabizdan
Aaaa kırpık:).Başın sağolsunCryptıc ben hatırladınmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?