- 5 Nisan 2021
- 6.528
- 9.258
- 128
- 35
Valla burda da var emin olGuneydoğunun nüfusu az mı?antepten urfadan haberiniz yok galiba her evde en az 6 7 çocuk sınıflar tıklım tıkış dolu
Ülkemizde tavan yaptı diyorlar ama ekranlarda sanatçılar, futbolcular, siyasilerin iç içe hallerini de görüyoruz. Nedense medya bunları dile getirmiyor varsa yoksa sokakta insan avına çıkıyorlar. Bize evde kalın diyenler bizden önce tatillere gidiyorlar o kadar tezat durumlar var kiAhahahbb düğün dernek yapılmıyor mu Geçen sene Wuhanda yapılan partileri görmediniz sanırım. Adamlar tüm dünyayla dalga geçiyorlar. Bir hastalık yaydılar ortaya sonra (yanlış hatılamıyorsam) daha aşılar bile çıkmadan güya karantinalarla kapanmalarla hastalığı bitirip tüm pandemi hastanelerini kapattılar. Eee bu hastalık ortadan tamamen yok olmadı ki diğer ülkelerle giriş çıkış oldukça yine yayılma tüm hızıyla devam etmez miydi?
Son evreye gelmiş artık,her şey bir anda olmuş daha önce belirti filan olsaydı keşke.en azından tedavi şansı daha yüksek olurdu.Yoktu ablacım
Bır kutu agrı kesıcı bıtırmemıstır..
Vıtamın dahı ıcmeyen saglıgına dıkkat eden bırıydı yaglı tuzlu sekerlı yemez..hersey kararında..az yer oz yer
4.5 dal sıgara gunde..okadar..mıdesınden sıkıntısıda olmadı..hersey son bırsenede oldu..mıde kanserı 4.evre..sınsı oldugu ıcın hıc belırtı vermedı maalesef
Domuz gribi zamanında, dönemin Sağlık Bakanı aşı olmuş, herkesin aşı olmasını istemiş, Başbakanında aşı olacağını belirtmişti. Tabi Başbakan ben aşı olmayacağım deyince, sağlık bakanı u dönüşü yapmıştı. Eğer o zaman aşı yaptırıp, herkes aşı olsun denseydi, şimdiki şeyleri o zaman yaşayacaktık büyük ihtimalle.Neden kimse vakti zamanında domuz gribi aşısı yaptırmadı.ozaman sosyal medya yaygın değildi insanları bu kadar korkutamadılar.
Şimdi 7/24 heryerde aşı propagandası yapılıyor.
Mehmet ceyhan bile aşıyla biten bir virüs yok salgın mutasyonla bitiyor diyor.daha sonra kalkmış aşıyı savunuyor.ne dediği bilinmeyen insanlara güvenip neden olayım ki?
Ayrıca bu aşıyı yaptırdık bitti diye bir şey yok.her sene vurulmak gerekiyormuş.paşa paşa olurum covidimi ölümden korksak dünyaya gelmezdik:)
Fizik tedavi bölümüne randevu alıp romatoloji bölümüne sevkinizi isteyebilirsiniz bende yıllardır kas gevşetici ağrı kesici kullanarak zaman kaybetmişim diye düşünüyorum geç kalmayın inşallahBnm de çok şiddetli sırt agrilarim var bir doktor boyun düzleşmesi var dedi bir doktor sırtta kireçlenme var dedi bnm kuyruk sokumu da tümör var buda yapabilir diyenlerde oldu yoruldugumda çok şiddetli ağrıyor geçmiyor bir türlü hangi bölüme nereye gideyim belki siz yaşamış siniz anlarsiniz kimse anlamıyor nasıl acı cektigimi bu hafta full sırt ağrısı yaşadım.
Ben biliyorum ama siz bilim deyip havale vs. Kendinizi korkutmuşsunuz ondan size sordum.kulaktan dolma bilgilerle bilim olmuyor ne yazık ki.
İnsanların korkutulmasına karşıyım hanımefendi.öyle bir yazmışsınız ki havale geçirir diye.hiç bilmeyen insanı titretir
Havale sadece vücudun kendini kapatmasıdır.
Tabii ki ateşli çocugun başı beklenir.ama beklerkende ilaç kullandıysanız dahi o havale olacaksa olur.
Havale geçirince çocuga birşey olmuyor ayrıca.onu da belirteyim.
Başta yazdıgımı tekrarlıyorum insanların her anlamda korkutulmasına karşıyım
Babam aşı olduktan sonra iki hafta kendine gelemedi acillik oldu ciğerde kristal goruntu oldu birkaç sey daha goruldu asıdan sonra
Öncesinde turp gibi olan adam asıdan snra şeker i fırlamaya basladı
Bir tanıdıgımızın annesi asıdan sonra felç oldu kadın benden dincti yatmak bir yana oturmak nedir bilmeyen bir kadındı..
Sosyal medya asıdan snra pıhtı atıp ölen ve felc olan insanların
Bu dedikleriniz havaleden değil geçirdiği hastalıktan oluyor yalnız.yanlış bilgi aktarmayalım.Komsumun oglu bebekken havale gecirdigi icin suan zihinsel engelli durumda. Ikiz kardesi baska bir ilde universite okurken havale geciren cocuk butun gun balkondan insanlara bagiriyor, el salliyor. Annesi ile el ele tutusup kucuk bir cocuk gibi parka gidiyor.
Siz ciddiye almayin ama alacak olanlara da bu mesajlarinizla mani olmayin.
yok artik saglikciyim .havale zararli degildir ne demek tovbe est.lutfen saglikli ilgili konularda yanlis bilgu yazmayalimBu dedikleriniz havaleden değil geçirdiği hastalıktan oluyor yalnız.yanlış bilgi aktarmayalım.
Benim oglum da üç kere geçirdi.ikisi doktor muayenesi dönüşü oldu.hatta ilaç kullandıgım halde oldu.havale sizin müdahale edebileceğiniz bir şey değil.
Ama bir çok cocuktan hatta bir çok yetişkinden daha zeki ve bilgili.ben kendi oğlumu baz alarak söylemedim bunu da belirteyim.
İyi bir araştırma yaparsanız havale nedir daha iyi öğrenirsiniz.ben yeterli bilgi ve araştırmayı yaptım oğlum itibariyle
Doktor musunuz?yok artik saglikciyim .havale zararli degildir ne demek tovbe est.lutfen saglikli ilgili konularda yanlis bilgu yazmayalim
evetDoktor musunuz?
Demek ki doktorlar arasında bu konuda da bir birlik yok.
%1 bile bir ihtimaldir nasıl büyük orada birşey olmaz ? Siz doktor musunuz sürekli bir savunma halindesinizEvet ateşli havale geçiren çocuklara büyük oranda birşey olmaz.
İyiyim siz?
Saol ablacımSon evreye gelmiş artık,her şey bir anda olmuş daha önce belirti filan olsaydı keşke.en azından tedavi şansı daha yüksek olurdu.
Ne kadar dikkat ederse etsin demekki bir şekilde gelip vuruyor maalesef.
Ülkemizde tavan yaptı diyorlar ama ekranlarda sanatçılar, futbolcular, siyasilerin iç içe hallerini de görüyoruz. Nedense medya bunları dile getirmiyor varsa yoksa sokakta insan avına çıkıyorlar. Bize evde kalın diyenler bizden önce tatillere gidiyorlar o kadar tezat durumlar var ki
Bu gidişle düşeceğini hiç zannetmiyorum insanlar çok bencil cumartesi pazar parklar bahçeler insan kaynıyor ve polis birinide tutup ceza yazmıyor böyle olduğu sürece bitmezVaka hiç düşmüyor Kızlar yaaa ne olacak böyle
Evet burada bırak parkı bahçeyi millet arabalarla geziyor polis kardeşim sen nereye gidiyorsun demiyor mesela . Bugün günler sonra ilk kez oğlumu apartmanın önüne indirdim biraz oyalansın diye . Markete girdik 2 parça birşey aldım kucağımda çocuk . Arkamdaki kadınla oğlu dibimize girdiler akıllarınca önüme geçecekler . Oğlu kocaman ve maskesi bile yok . Uyardım bakın bebeğimin maskesi yok sizde kurallara uymuyorsunuz çizgiye bakın dedim kadın benimle kavga etti . Öyle sinirliyim ki başıma ağrı girdi iftardan sonra ilaç içtim hiç bir ilerme yok vakayı gördüm iyice gerildim .Bu gidişle düşeceğini hiç zannetmiyorum insanlar çok bencil cumartesi pazar parklar bahçeler insan kaynıyor ve polis birinide tutup ceza yazmıyor böyle olduğu sürece bitmez
Ha polis tutup ceza yazamaz adam ekmek almaya çıktım der böylede bir saçmalık var bı zahmet ikigunlugune çıkma cuma gününden al ekmeğini ki hiç zannetmiyom ekmek aldıklarını çoğu abur cubur almaya gidiyor
Evet birde sanki küfür etmişsin gibi kavga edenler var cahiller ne diyelim zor zamanlar geçiriyoruz birde bu türler ile uğraşıyoruzEvet burada bırak parkı bahçeyi millet arabalarla geziyor polis kardeşim sen nereye gidiyorsun demiyor mesela . Bugün günler sonra ilk kez oğlumu apartmanın önüne indirdim biraz oyalansın diye . Markete girdik 2 parça birşey aldım kucağımda çocuk . Arkamdaki kadınla oğlu dibimize girdiler akıllarınca önüme geçecekler . Oğlu kocaman ve maskesi bile yok . Uyardım bakın bebeğimin maskesi yok sizde kurallara uymuyorsunuz çizgiye bakın dedim kadın benimle kavga etti . Öyle sinirliyim ki başıma ağrı girdi iftardan sonra ilaç içtim hiç bir ilerme yok vakayı gördüm iyice gerildim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?