bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Guneydoğunun nüfusu az mı?antepten urfadan haberiniz yok galiba her evde en az 6 7 çocuk sınıflar tıklım tıkış dolu
Valla burda da var emin ol
İstanbulun bazı semtleri maşallah yani 5-6 çocuk her ipini koparan geldiği için
Pek bir farkı yok

Ülkemizde tavan yaptı diyorlar ama ekranlarda sanatçılar, futbolcular, siyasilerin iç içe hallerini de görüyoruz. Nedense medya bunları dile getirmiyor varsa yoksa sokakta insan avına çıkıyorlar. Bize evde kalın diyenler bizden önce tatillere gidiyorlar o kadar tezat durumlar var ki

Son evreye gelmiş artık,her şey bir anda olmuş daha önce belirti filan olsaydı keşke.en azından tedavi şansı daha yüksek olurdu.
Ne kadar dikkat ederse etsin demekki bir şekilde gelip vuruyor maalesef.

Domuz gribi zamanında, dönemin Sağlık Bakanı aşı olmuş, herkesin aşı olmasını istemiş, Başbakanında aşı olacağını belirtmişti. Tabi Başbakan ben aşı olmayacağım deyince, sağlık bakanı u dönüşü yapmıştı. Eğer o zaman aşı yaptırıp, herkes aşı olsun denseydi, şimdiki şeyleri o zaman yaşayacaktık büyük ihtimalle.

Fizik tedavi bölümüne randevu alıp romatoloji bölümüne sevkinizi isteyebilirsiniz bende yıllardır kas gevşetici ağrı kesici kullanarak zaman kaybetmişim diye düşünüyorum geç kalmayın inşallah

Ben biliyorum ama siz bilim deyip havale vs. Kendinizi korkutmuşsunuz ondan size sordum.kulaktan dolma bilgilerle bilim olmuyor ne yazık ki.

Komsumun oglu bebekken havale gecirdigi icin suan zihinsel engelli durumda. Ikiz kardesi baska bir ilde universite okurken havale geciren cocuk butun gun balkondan insanlara bagiriyor, el salliyor. Annesi ile el ele tutusup kucuk bir cocuk gibi parka gidiyor.
Siz ciddiye almayin ama alacak olanlara da bu mesajlarinizla mani olmayin.

Bu dedikleriniz havaleden değil geçirdiği hastalıktan oluyor yalnız.yanlış bilgi aktarmayalım.

Benim oglum da üç kere geçirdi.ikisi doktor muayenesi dönüşü oldu.hatta ilaç kullandıgım halde oldu.havale sizin müdahale edebileceğiniz bir şey değil.

Ama bir çok cocuktan hatta bir çok yetişkinden daha zeki ve bilgili.ben kendi oğlumu baz alarak söylemedim bunu da belirteyim.

İyi bir araştırma yaparsanız havale nedir daha iyi öğrenirsiniz.ben yeterli bilgi ve araştırmayı yaptım oğlum itibariyle

yok artik saglikciyim .havale zararli degildir ne demek tovbe est.lutfen saglikli ilgili konularda yanlis bilgu yazmayalim

Bugun eve asi davetiyesi geldi, hem esim hem de benim icin.

Esim olmak istiyor, ben ise sicak bakmiyorum.
Biz secim yapamiyoruz, gittimizde sansa ne denk gelirse o. Astrazeneca ya da biontech..

Ben gecen yil yaptirdigim tetanos asisindan sonra cok sikintili zamanlar gecirdim. 9 ay dolmak uzere asinin yan etkileri tam olarak gecmese de bitme noktasina ulasti diyebilirim.

Asi karsiti degilim, asi hayat kurtarir bunun farkindayim.Gecen yil yaptirdigim o asinin koruyuculuk suresi bittiginde yine tetanos asisi olacagim mesela
Ancak seyrekte olsa inaktif asilarin bile yan etkileri oldugunu kimse inkar etmesin.

Hal boyleyken cok yeni bir sistem uzerine kurulu olan Biontech asisi bana guvenli gelmiyor suan icin. Astrazeneca zaten bazi ulkelerde yasaklandi, pihti atma durumu olabiliyormus.

Umarim Sinovac bir an once ab ulkelerinden onay alir. Cunku suan icin tek sicak baktigim asi Sinovac'in asisi.

Bunlar dile gelmiyor işte. Kimse bunu konuşmuyor. TV lerde sokak sokak maskesiz insan abi yapılıyor. Sanki sadece sokakta bulaşıyor bu virüs. Hatta arabada yalnızken bile takılması gerekiyormuş öyle söylüyorlardı. Mantıksızlıklar silsilesi tamamen başka hiçbirşey değil. Yazacak söyleyecek çok şey var ama biz söyleyip biz dinliyoruz.

Vaka hiç düşmüyor Kızlar yaaa ne olacak böyle

Vaka hiç düşmüyor Kızlar yaaa ne olacak böyle
Bu gidişle düşeceğini hiç zannetmiyorum insanlar çok bencil cumartesi pazar parklar bahçeler insan kaynıyor ve polis birinide tutup ceza yazmıyor böyle olduğu sürece bitmez
Ha polis tutup ceza yazamaz adam ekmek almaya çıktım der böylede bir saçmalık var bı zahmet ikigunlugune çıkma cuma gününden al ekmeğini ki hiç zannetmiyom ekmek aldıklarını çoğu abur cubur almaya gidiyor

Evet burada bırak parkı bahçeyi millet arabalarla geziyor polis kardeşim sen nereye gidiyorsun demiyor mesela . Bugün günler sonra ilk kez oğlumu apartmanın önüne indirdim biraz oyalansın diye . Markete girdik 2 parça birşey aldım kucağımda çocuk . Arkamdaki kadınla oğlu dibimize girdiler akıllarınca önüme geçecekler . Oğlu kocaman ve maskesi bile yok . Uyardım bakın bebeğimin maskesi yok sizde kurallara uymuyorsunuz çizgiye bakın dedim kadın benimle kavga etti . Öyle sinirliyim ki başıma ağrı girdi iftardan sonra ilaç içtim hiç bir ilerme yok vakayı gördüm iyice gerildim .

Evet birde sanki küfür etmişsin gibi kavga edenler var cahiller ne diyelim zor zamanlar geçiriyoruz birde bu türler ile uğraşıyoruz

Aşi inanılmaz yavaş ilerliyor .Keşke daha çok kişiye açılsa da da hızlı ilerlerse.bugun arkadaşımın biri randevuya gelmeyen birinin yerine aşi olmuş ya offffffff.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…