bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
geçen sene burada hastaneler tıklım tıklımdı. bir yakınımıza şehir hastanesinde tanıdıklar sayesinde yoğun bakım yatağı ayırmıştık. Hastalar çevre illere sevk ediliyordu .
Bu sene hastanelere başvuru var geçen sene ki kadar yoğun ve ağır hastalar gelmiyor. bu hafta illere göre corona vaka takviminde en az vaka ile Türkiye’de ilk 4ilden biri oldu. size haftasonu çocuk parklarının videosunu gönderebilsem keşke.

Her ilacın yan etkisi var
Hiç ilaç kullanmayalım o zaman
Baş ağrısı için sapır sapır yuttuğunuz ilaçların yan etkilerine baktınız mı
Ben hic sapir sapır ilac yutmadım mesela.Oyle hemen ilaca sarilmam antibiyotik de almam sayılıdır.
Iyi beslenirim dikkat ederiz
Başınız sağ olsun her sey büyük bir belirsizlik icinde gercekten Allah kalanlara sağlık versin

Saol arkadasım

Başınız sağolsun Allah rahmet etsin

%1 bile bir ihtimaldir nasıl büyük orada birşey olmaz ? Siz doktor musunuz sürekli bir savunma halindesiniz
Doktor olmam mı gerekiyordu?
Konu bebeklere aşılardan ve havale geçirmeden başladı.ortaya lafı ben atmadım.sadece insanların korkutulmaması gerektiğinden bahsettim.

Olayı covid aşısına getirecek olursak %kaçlık ölüm riski vardır acaba.

Çok afedersiniz sözüm meclisten dışarı ama şöyle geri zekalı tiplerde var
Ben aşı vurundum bana bulaşmaz nasıl olsa diye iftar iftar gezen yasak olduğu halde
Ve bundan ayrı bir salak gurupta var yine sözüm meclisten dışarı aşı ne işe yariyorki adam aşı vurundu korona oldu
Birilerinin bu insanlara aşıli olsanda korona bulaşabilir diye kamu spotu yapılması lazim

Bizzat akrabamız var 2 doz aşıyı oldu sağlıkçı (!) antikorum çok yüksek diye uzak bi şehirden dayımlara falan geldi annesiyle. İznim var benim diye fellik fellik gezdi başkent sokaklarında yanında kuzenimi de götürdü. Bacım sen aşılandın antikorda yüksek tamam da misafir geldiğin ailenin yanına aldığın insanların öyle değil demedi kimse

Sağlıkçı bunu yapıyorsa özür dilerim halk için yazdıklaridan
Diyecek söz bulamıyorum artık

Yeni doğan bebeklere yapılan hepatit, vitamin K vb aşıların zorunlu olmadığını, doğum öncesi bir protokol ile anneden onay alındığını öğrendim. Hatta bu protokolün bir de kopyasını aldım. Dileyen ebeveynlerin bu protokolü reddetme hakkı varmış.

Dileyene bu doğumda imzalattılan protokolün kopyasını verebilirim.

Allah allah yaaa bize kimse böyle bir şey sormadı. Bir tanıdık tamamen aşı ilaç karşıtı genlerinin yok edildiğine inanıyor savunuyor . 2 çocuğu var çocuklardan topuk kanı aldırmamış şimdi mahkemelik olmuşlar tabiki . Devlet çocuğa bakamadığını söylüyormuş

Doğum öncesinde evrak imzalatılıyor ya. Vajinal doğum sezaryene dönebilir, riskleri kabul ediyorum vs. diye sayfalarca. Ya siz imzalarsınız, siz imzalayacak durumda değilseniz eşiniz imzalar. Onların arasında vardır.

Bence ne kadar şanslı olduğunuza şükretmelisiniz. benim kardeşim 6 aylıkken havale geçirdi ğstelik sapasağlam sağlıklıydı ilaçla bir etkiside yok zaten beyine etki etmişti ve şuan engelli umarım başınıza gelmez ve havalenin etkilerinin ne kadar acı olduğunu bilmezsiniz

Sen nasılsın peki iyisindir umarım.
43 yasında ve bır cocuk annesı olarak guclu ve ayakta durmak zorundaydım..ama ılk 3 ay cok kotuydu..Allah beterınden korusun..17 yıllık esım..
Esden cok kardes arkadas gıbı olmustuk..
Kaderde ayrılmak varmıs(

43 yasında ve bır cocuk annesı olarak guclu ve ayakta durmak zorundaydım..ama ılk 3 ay cok kotuydu..Allah beterınden korusun..17 yıllık esım..
Esden cok kardes arkadas gıbı olmustuk..
Kaderde ayrılmak varmıs(
Oğlun vardı demi öyle hatırlıyorum .
Kolay değil elbette yaşananlar,hep denir ya zaman herşeyin ilacı diye .

Oğlun vardı demi öyle hatırlıyorum .
Kolay değil elbette yaşananlar,hep denir ya zaman herşeyin ilacı diye .
Evet ablacım 10 yasında oglum var..ve bu dunyanın garantısı yok aslında yasarken anlasılmıyor degılmı
5 ay oldu ıste..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…