- 20 Mart 2008
- 142.041
- 214.140
- 1.423
- 60
Büyümüş bile kocaman delikanlı olmuş.Evet ablacım 10 yasında oglum var..ve bu dunyanın garantısı yok aslında yasarken anlasılmıyor degılmı
5 ay oldu ıste..
Evet doğru olabilir ben hiç hatırlamıyorumDoğum öncesinde evrak imzalatılıyor ya. Vajinal doğum sezaryene dönebilir, riskleri kabul ediyorum vs. diye sayfalarca. Ya siz imzalarsınız, siz imzalayacak durumda değilseniz eşiniz imzalar. Onların arasında vardır.
Çok üzüldüm yazdıklarınıza başınız Sağ olsunEvet ablacım 10 yasında oglum var..ve bu dunyanın garantısı yok aslında yasarken anlasılmıyor degılmı
5 ay oldu ıste..
Kıyamam.43 yasında ve bır cocuk annesı olarak guclu ve ayakta durmak zorundaydım..ama ılk 3 ay cok kotuydu..Allah beterınden korusun..17 yıllık esım..
Esden cok kardes arkadas gıbı olmustuk..
Kaderde ayrılmak varmıs(
6 aylık hamileyim..
Sağol canım.. Doktorumu aradım kan pıhtılaşmasıyla ilgili.Doğru dürüst bisey söylemedi.Okudugum kadarıyla covid lan hamilelere genelde sulandırıcı İğne ve ilaç verilmiş.Benimki de kendini iyi hissediyorsan sorun yok dedi o kadarmoralini bozma canım
ben de emziren bir anneydim aynı semptomlar bende de vardı
ilaçsız atlattım şükür ama ara ara grip gibi tekrarlıyor sanki o kadar.
doktora kan sulandırıcı içebilir miyim diye sor sadece
umarım daha iyisinizdir, şimdiye...
hastalığın gidişatı benim yakalandığıma benziyor aynı tip virüse yakalanmış olabiliriz :)
koku bende 4 gün komple gitti şimdi geldi. Öksürük yerleşti sadece kısa kısa çok nadir.
İptal sebebi ne?Kanser hastasıyım kontrolümü yapan profumun istediği tetkikleri yaptırdım ve geçen hafta anca 28 ine randevu alabilmistim ve bugün ege nükleer tıptan arandım bütün randevular iptal edilmiş şu an için 3 Mayıs'a kadar iptalmisvarmı bilgisi olan bu durumla karşılaşan
Valal ben geçen bunları sipariş vermiştim geldi gayette kaliteli maskeleri Maske - LC WAIKIKI - 45,00 TLLcw da mi bez maske mi? Bez maskeyi nasil temizliyorsunuz.
Çin aşısı kalmadı çünküİptal sebebi ne?
Toplantıda alınan yeni kararmış. Çokta ayrıntılı sormadım genel bir durumum ege üniversitesinin almış olduğu kararmi anlayamadim bendeİptal sebebi ne?
Benim randevum aşıyla ilgili değil ilk doz aşımı oldum ben. İptal edilen randevum kanser hastasıyım onunla ilgili rutin 6 aylık kontrolümÇin aşısı kalmadı çünkü
Dün anneme sıra geldi seçtik aşısını çinÇin aşısı kalmadı çünkü
Oh olmuş değil tabii ama bu kadar tedbirsiz davranana oh diyesi geliyor insanın.Neyse gene de inş atlatırlarYine ayni tantana, pozitif arkadasin odasinda ise devam eden hasta calisan pozitif cikti. Biz birlikte ise gidiyorduk asla anlatamadim ne maske ne test. O kdr kotu olmuski gece gitmis ztn hemen tedaviye baslamislar cigerlere inmis tansiyonu dusukmus.
Bende test verdim sonuc bekliyorum. 7 ay gecti ve 2. Olacak.
Oh olmuş değil tabii ama bu kadar tedbirsiz davranana oh diyesi geliyor insanın.Neyse gene de inş atlatırlar
Hadi geçmiş olsun.Ama gene de kendinize bakarak olun.Bazen hatalı sonuç oluyorYok yok haklisiniz bende soyleniyorum
Benim test sonucum negatif geldi
Pazarteside gitmeyecegim saliya kdr guzel sure gecmis oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?