bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Hadi geçmiş olsun.Ama gene de kendinize bakarak olun.Bazen hatalı sonuç oluyor

Filmde cektirdim, ztn birseyler hissederek gittim ama o belirtiler azaldi birde doktor kalbinde buyume var acil kardiyaloga git dedi, belkide derdim buymus diyorum cok saskinim

Filmde cektirdim, ztn birseyler hissederek gittim ama o belirtiler azaldi birde doktor kalbinde buyume var acil kardiyaloga git dedi, belkide derdim buymus diyorum cok saskinim
Geçmiş olsun.Bişi çıkmaz inş.Banada 13-14 yaşında demişlerdi.Meğer çekilen filmde sorun varmış.Derin nefes almak gerekiyormuş.Ben az nefes alınca kalbim büyük gözükmüş.Aradan 40 seneneden fazla zaman geçti,bir sorunum yok

Yaa gercekten mi
Ay cok rahatladim ya
Cunku dogru duzgun duyamadim ne yapacagimi bilemedim
Iyki yazmisim

Üzülme herşeyde bir hayır vardır . Annesinde kalbinde büyüme var ilaç kullanıyor . Çok geçmiş olsun

Benim randevum aşıyla ilgili değil ilk doz aşımı oldum ben. İptal edilen randevum kanser hastasıyım onunla ilgili rutin 6 aylık kontrolüm
Hastaneler yoğun olduğu için iptal etmiş olabilirler hemşire tanıdığımız şuan ki durumu yerlerde yatan hastaların üzerinden atlayarak geçiyorum diyerek belirtiyor oldukça fazla kovidlilere bakıyolarmış

Acıl sıfalar ınsallah..

Valal ben geçen bunları sipariş vermiştim geldi gayette kaliteli maskeleri Maske - LC WAIKIKI - 45,00 TL
Bez maskeleride var onlar yıkanabilir maskeler yıkayarak temizleyebilirsiniz
yıkanırda aldık maske..yıkamaklada basa cıkılmıyor..
ılk korona cıktı..20 yıllık eczacımız..ıkı maskeden 12 tl almıstı..su tanesı bır lıraya verılen maskelerden..
bır defa 5 adet maske aldım devletten okadar..
Allahdan su an ıyı maskelerde uygun fıyata satılıyor 50 adet 24 tl..
Ama alamayan cok vatandas var..Allah yardımcıları olsun..

Aşıdan korkanlardanım bu demek değil ki aşı olmayacağım..cahil kimseye diyemezsiniz herkese saygı göstermelisiniz

Twitter ı takip edin dünyayı takip edin dünyada ve Tr de aşıdan sonra insanların basına gelenleri okuyun diyorum sadece baska da birsey demiyorum
Sosyal medyada o kadar saçma sapan şeyler dönüyorki herkesin bir yorumu var herkes prof olmuş
en güzeli Türk doktorlarına güvenmek .

Twitter ı takip edin dünyayı takip edin dünyada ve Tr de aşıdan sonra insanların basına gelenleri okuyun diyorum sadece baska da birsey demiyorum

Ne gibi şeyler oluyomuş

43 yasında ve bır cocuk annesı olarak guclu ve ayakta durmak zorundaydım..ama ılk 3 ay cok kotuydu..Allah beterınden korusun..17 yıllık esım..
Esden cok kardes arkadas gıbı olmustuk..
Kaderde ayrılmak varmıs(
Başınız sağolsun Allah sabır versin evladınızla size hayırlı ömür versin Rabbim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…