Hadi geçmiş olsun.Ama gene de kendinize bakarak olun.Bazen hatalı sonuç oluyor
Geçmiş olsun.Bişi çıkmaz inş.Banada 13-14 yaşında demişlerdi.Meğer çekilen filmde sorun varmış.Derin nefes almak gerekiyormuş.Ben az nefes alınca kalbim büyük gözükmüş.Aradan 40 seneneden fazla zaman geçti,bir sorunum yokFilmde cektirdim, ztn birseyler hissederek gittim ama o belirtiler azaldi birde doktor kalbinde buyume var acil kardiyaloga git dedi, belkide derdim buymus diyorum cok saskinim
Geçmiş olsun.Bişi çıkmaz inş.Banada 13-14 yaşında demişlerdi.Meğer çekilen filmde sorun varmış.Derin nefes almak gerekiyormuş.Ben az nefes alınca kalbim büyük gözükmüş.Aradan 40 seneneden fazla zaman geçti,bir sorunum yok
Üzülme herşeyde bir hayır vardır . Annesinde kalbinde büyüme var ilaç kullanıyor . Çok geçmiş olsunFilmde cektirdim, ztn birseyler hissederek gittim ama o belirtiler azaldi birde doktor kalbinde buyume var acil kardiyaloga git dedi, belkide derdim buymus diyorum cok saskinim
Hastaneler yoğun olduğu için iptal etmiş olabilirler hemşire tanıdığımız şuan ki durumu yerlerde yatan hastaların üzerinden atlayarak geçiyorum diyerek belirtiyor oldukça fazla kovidlilere bakıyolarmışBenim randevum aşıyla ilgili değil ilk doz aşımı oldum ben. İptal edilen randevum kanser hastasıyım onunla ilgili rutin 6 aylık kontrolüm
Umarım sizinki de öyledir.Bir görüşün bakalım.Ne diyeceklerYaa gercekten mi
Ay cok rahatladim ya
Cunku dogru duzgun duyamadim ne yapacagimi bilemedim
Iyki yazmisim
Türkiye'demiHastaneler yoğun olduğu için iptal etmiş olabilirler hemşire tanıdığımız şuan ki durumu yerlerde yatan hastaların üzerinden atlayarak geçiyorum diyerek belirtiyor oldukça fazla kovidlilere bakıyolarmış
Amın...saolun..Kıyamam.
Başınız sağ olsun.
Nurlar içinde uyusun inşallah.
Acıl sıfalar ınsallah..Kanser hastasıyım kontrolümü yapan profumun istediği tetkikleri yaptırdım ve geçen hafta anca 28 ine randevu alabilmistim ve bugün ege nükleer tıptan arandım bütün randevular iptal edilmiş şu an için 3 Mayıs'a kadar iptalmisvarmı bilgisi olan bu durumla karşılaşan
saol arkadasımÇok üzüldüm yazdıklarınıza başınız Sağ olsun
yıkanırda aldık maske..yıkamaklada basa cıkılmıyor..Valal ben geçen bunları sipariş vermiştim geldi gayette kaliteli maskeleri Maske - LC WAIKIKI - 45,00 TL
Bez maskeleride var onlar yıkanabilir maskeler yıkayarak temizleyebilirsiniz
Aşıdan korkanlardanım bu demek değil ki aşı olmayacağım..cahil kimseye diyemezsiniz herkese saygı göstermelisinizAşı zorunlu olmasa da aşı olucam
Şu aşıdan korkan yaptırmam diyenler aşırı cahil kusura bakmasınlar
Bi siz akıllısınız bütün dünya aşı olurken
Çin virüsü aşıyla yendi
Bizde aşılama çok yavaş bide aşı olmam ben diyen tipler var
Cok sağolunAcıl sıfalar ınsallah..
Sosyal medyada o kadar saçma sapan şeyler dönüyorki herkesin bir yorumu var herkes prof olmuşTwitter ı takip edin dünyayı takip edin dünyada ve Tr de aşıdan sonra insanların basına gelenleri okuyun diyorum sadece baska da birsey demiyorum
Twitter ı takip edin dünyayı takip edin dünyada ve Tr de aşıdan sonra insanların basına gelenleri okuyun diyorum sadece baska da birsey demiyorum
Twitter ı takip edin dünyayı takip edin dünyada ve Tr de aşıdan sonra insanların basına gelenleri okuyun diyorum sadece baska da birsey demiyorum
Ne gibi şeyler oluyomuşTwitter ı takip edin dünyayı takip edin dünyada ve Tr de aşıdan sonra insanların basına gelenleri okuyun diyorum sadece baska da birsey demiyorum
Çok merak ettim, inşaallah bir problem yoktur,telefonunu bilen birileri var mı acaba ?Evet ya bugün aklıma geldi.Ben de bilmiyorum
Başınız sağolsun Allah sabır versin evladınızla size hayırlı ömür versin Rabbim inşallah43 yasında ve bır cocuk annesı olarak guclu ve ayakta durmak zorundaydım..ama ılk 3 ay cok kotuydu..Allah beterınden korusun..17 yıllık esım..
Esden cok kardes arkadas gıbı olmustuk..
Kaderde ayrılmak varmıs(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?