- 23 Ocak 2016
- 35.310
- 51.189
- 598
Evet yaa Gül nerede acaba nasıl ulaşacağız iyi mi acaba? Kayınvalidesine gideceklerdi orada internet yoksaMerhaba, @gul2016 dan haberi olan var mı,
En son 10 Nisan'da yazmış, 11 Nisan son görülmesi, merak ettim
Pazartesi diye biliyorum. 3 haftalık tam kapanma ile ilgili karar çıkabilirmiş.Kızlar kabine toplantısı ne zaman acaba
Amin...Başınız sağolsun Allah sabır versin evladınızla size hayırlı ömür versin Rabbim inşallah
Gül kv desinin oray gidecekti , 1 hafta kalacaklardı sanirim. Geçen gidip gitmediği aklima gelmişti. Inşallah sağ salim gidip evlerine dönerlerMerhaba, @gul2016 dan haberi olan var mı,
En son 10 Nisan'da yazmış, 11 Nisan son görülmesi, merak ettim
Bende ve esimde ikimizde de 5. gün gittiGünaydın ..Covid geçiren arkadaşlar tat ve koku kaybı kaçıncı gün oluşuyo
Allah şifa versin geçmiş olsun benim 4 gün ağır grip öksürük var sadece hastaneye gitmedim karantinaya aldım kendimi soğuk algınlığımı covidmi bilemedim covid olsa evdekiler çok iyi 4 günde onlarada geçerdi sonuçta evde iç içeyizBende ve esimde ikimizde de 5. gün gitti
Bazen bulaşı olmuyor ve iç organlarda tahribata neden oluyor. Grip gibi düşünmeyin test verin bence.. geçmiş olsunAllah şifa versin geçmiş olsun benim 4 gün ağır grip öksürük var sadece hastaneye gitmedim karantinaya aldım kendimi soğuk algınlığımı covidmi bilemedim covid olsa evdekiler çok iyi 4 günde onlarada geçerdi sonuçta evde iç içeyiz
ilk gün olmuştu bendeGünaydın ..Covid geçiren arkadaşlar tat ve koku kaybı kaçıncı gün oluşuyo
Teşekkür ederim şöyle bişise var 4 gün içinde hegün iyiye gidiyorum kötüye değil covid olanlar baya sancılı günler geçiriyolar gözlemlediğim kadarıyla ama yinede test vereyim haklısınızBazen bulaşı olmuyor ve iç organlarda tahribata neden oluyor. Grip gibi düşünmeyin test verin bence.. geçmiş olsun
Allah şifa versin geçmiş olsunilk gün olmuştu bende
Merhana bence test olun ben 5. Günden sonra fark ettim koki gidince uyandım.yani öncesinde grip oldum sandım işe gittim hatta. O arada ofistekilere anneme babama esime cocuguma bulasti ben 7. Gündeyken hepsi hasta oldu maalesefAllah şifa versin geçmiş olsun benim 4 gün ağır grip öksürük var sadece hastaneye gitmedim karantinaya aldım kendimi soğuk algınlığımı covidmi bilemedim covid olsa evdekiler çok iyi 4 günde onlarada geçerdi sonuçta evde iç içeyiz
Evet istanbulda bir devlet hastanesiTürkiye'demi
Ver serom verTeşekkür ederim şöyle bişise var 4 gün içinde hegün iyiye gidiyorum kötüye değil covid olanlar baya sancılı günler geçiriyolar gözlemlediğim kadarıyla ama yinede test vereyim haklısınız
Çok geçmiş olsun evet gidicem teşekkür ederimMerhana bence test olun ben 5. Günden sonra fark ettim koki gidince uyandım.yani öncesinde grip oldum sandım işe gittim hatta. O arada ofistekilere anneme babama esime cocuguma bulasti ben 7. Gündeyken hepsi hasta oldu maalesef
Vereyim elifcimVer serom ver
Öyle pek olmuyor aslında 8. Gün aslında önemli. Mesela benim halam 8 güne kadar çok iyidi hic ağrısı sızısı yoktu, en ufak biseyi yoktu 8. Gün-de nefes darlığı çekmeye başladı, cigerine inmiş. Siz test verin bence bu sene grip pek yok maske olduğu için genelde grip olmadiTeşekkür ederim şöyle bişise var 4 gün içinde hegün iyiye gidiyorum kötüye değil covid olanlar baya sancılı günler geçiriyolar gözlemlediğim kadarıyla ama yinede test vereyim haklısınız
Teşekkür ederimÖyle pek olmuyor aslında 8. Gün aslında önemli. Mesela benim halam 8 güne kadar çok iyidi hic ağrısı sızısı yoktu, en ufak biseyi yoktu 8. Gün-de nefes darlığı çekmeye başladı, cigerine inmiş. Siz test verin bence bu sene grip pek yok maske olduğu için genelde grip olmadi
Serviste odadan dışarı cikmasi yasak bildigim kadariyla. Yone meske kullansin her türlü tedbirini alsin ben daha kötü olmayacağını umuyorum. Bir arkadasim da annesinin yaninda kaldı ayni sekilde ikisi de yakalanmıştı. Iyiler çok şükür. Size de çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.Herkese iyi akşamlar
Umarım bu sorumun cevabını bilen vardır. Annem ile anneannem korona oldu. Annem yok denecek kadar hafif atlattı. İlaçları da içti. Anneannem hastanede ama serviste yoğun bakımda değil. Annem refakatçi kalıyor.
Annem orada daha da hastalanır mı?
Bana iyileştim gibi dedi, 10 gün oldu zaten. İyileşip üstüne hemen oradan bir daha kapar mı?
Bilen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?