bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Bende ve esimde ikimizde de 5. gün gitti
Allah şifa versin geçmiş olsun benim 4 gün ağır grip öksürük var sadece hastaneye gitmedim karantinaya aldım kendimi soğuk algınlığımı covidmi bilemedim covid olsa evdekiler çok iyi 4 günde onlarada geçerdi sonuçta evde iç içeyiz

Bazen bulaşı olmuyor ve iç organlarda tahribata neden oluyor. Grip gibi düşünmeyin test verin bence.. geçmiş olsun

Bazen bulaşı olmuyor ve iç organlarda tahribata neden oluyor. Grip gibi düşünmeyin test verin bence.. geçmiş olsun
Teşekkür ederim şöyle bişise var 4 gün içinde hegün iyiye gidiyorum kötüye değil covid olanlar baya sancılı günler geçiriyolar gözlemlediğim kadarıyla ama yinede test vereyim haklısınız

Merhana bence test olun ben 5. Günden sonra fark ettim koki gidince uyandım.yani öncesinde grip oldum sandım işe gittim hatta. O arada ofistekilere anneme babama esime cocuguma bulasti ben 7. Gündeyken hepsi hasta oldu maalesef

Merhana bence test olun ben 5. Günden sonra fark ettim koki gidince uyandım.yani öncesinde grip oldum sandım işe gittim hatta. O arada ofistekilere anneme babama esime cocuguma bulasti ben 7. Gündeyken hepsi hasta oldu maalesef
Çok geçmiş olsun evet gidicem teşekkür ederim

Teşekkür ederim şöyle bişise var 4 gün içinde hegün iyiye gidiyorum kötüye değil covid olanlar baya sancılı günler geçiriyolar gözlemlediğim kadarıyla ama yinede test vereyim haklısınız
Öyle pek olmuyor aslında 8. Gün aslında önemli. Mesela benim halam 8 güne kadar çok iyidi hic ağrısı sızısı yoktu, en ufak biseyi yoktu 8. Gün-de nefes darlığı çekmeye başladı, cigerine inmiş. Siz test verin bence bu sene grip pek yok maske olduğu için genelde grip olmadi

Teşekkür ederim Evet vericem pazartesiye kadar beklemedeyim ilk güne nazaran daha iyiyim ama öksürük ve nefes darlığım var mevsimsel alerjim astıma çevirmişti zaten bu ay alerjinin azma dönemi zaten çok sık alerjik rinit olurum herşey birbiriyle benzeşiyo o yüzden karantinada kalıp vebal almadan pazartesiye kadar bekleyip test olucam

Herkese iyi akşamlar
Umarım bu sorumun cevabını bilen vardır. Annem ile anneannem korona oldu. Annem yok denecek kadar hafif atlattı. İlaçları da içti. Anneannem hastanede ama serviste yoğun bakımda değil. Annem refakatçi kalıyor.
Annem orada daha da hastalanır mı?
Bana iyileştim gibi dedi, 10 gün oldu zaten. İyileşip üstüne hemen oradan bir daha kapar mı?

Bilen var mı?

Serviste odadan dışarı cikmasi yasak bildigim kadariyla. Yone meske kullansin her türlü tedbirini alsin ben daha kötü olmayacağını umuyorum. Bir arkadasim da annesinin yaninda kaldı ayni sekilde ikisi de yakalanmıştı. Iyiler çok şükür. Size de çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…