- 3 Mayıs 2011
- 13.834
- 49.135
- 798
Serviste odadan dışarı cikmasi yasak bildigim kadariyla. Yone meske kullansin her türlü tedbirini alsin ben daha kötü olmayacağını umuyorum. Bir arkadasim da annesinin yaninda kaldı ayni sekilde ikisi de yakalanmıştı. Iyiler çok şükür. Size de çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.
Her yıl aşı miZaten tamamen kurtulamayacağız bu hastalıktan.
Bir profesörün açıklamasını okudum Milliyet gazetesinde, DSÖ’de bulaşıcı hastalıklar izleme komitesi başkanlığı yapmış geçmiş yıllarda...
Virüs 8 ayrı ana mutasyona ve bunların alt mutasyonlarına bölündüğü için yeryüzünden silinmeyecek, kıyamete kadar bizimle yaşayacak, korunmak için her yıl düzenli aşı yaptıracağız ve tedbirli olacağız diyor.
Allah'ım acil şifalar versin anneciğine de anneanneciğine de inşallah.Herkese iyi akşamlar
Umarım bu sorumun cevabını bilen vardır. Annem ile anneannem korona oldu. Annem yok denecek kadar hafif atlattı. İlaçları da içti. Anneannem hastanede ama serviste yoğun bakımda değil. Annem refakatçi kalıyor.
Annem orada daha da hastalanır mı?
Bana iyileştim gibi dedi, 10 gün oldu zaten. İyileşip üstüne hemen oradan bir daha kapar mı?
Bilen var mı?
Merhaba geçmiş olsun öncelikle.benim.de ablam ve babam aynı anda hasta oldular.ablam evde hafif geçirdi babam hastanede serviste 21 gün yattı.ablam da kendi karantinası bitince babamın yanında 11 gün kaldı.ablam tekrar hastalanmadi.taburcu oldular.ancak babam bı hafta sonra kalp krizi geçirdi covide bağlı olarak.size tavsiyem anneannenizi taburcu olunca bir kardiyoloji uzmanina götürmeniz.tekrar geçmiş olsunHerkese iyi akşamlar
Umarım bu sorumun cevabını bilen vardır. Annem ile anneannem korona oldu. Annem yok denecek kadar hafif atlattı. İlaçları da içti. Anneannem hastanede ama serviste yoğun bakımda değil. Annem refakatçi kalıyor.
Annem orada daha da hastalanır mı?
Bana iyileştim gibi dedi, 10 gün oldu zaten. İyileşip üstüne hemen oradan bir daha kapar mı?
Bilen var mı?
Hasarı aceba covidmi yapıyo yoksa ilaçlarmı çok geçmiş olsunMerhaba geçmiş olsun öncelikle.benim.de ablam ve babam aynı anda hasta oldular.ablam evde hafif geçirdi babam hastanede serviste 21 gün yattı.ablam da kendi karantinası bitince babamın yanında 11 gün kaldı.ablam tekrar hastalanmadi.taburcu oldular.ancak babam bı hafta sonra kalp krizi geçirdi covide bağlı olarak.size tavsiyem anneannenizi taburcu olunca bir kardiyoloji uzmanina götürmeniz.tekrar geçmiş olsun
Ayyy aynı şeyi soracakdım:).Serom geçmiş olsunHasarı aceba covidmi yapıyo yoksa ilaçlarmı çok geçmiş olsun
Merhaba geçmiş olsun öncelikle.benim.de ablam ve babam aynı anda hasta oldular.ablam evde hafif geçirdi babam hastanede serviste 21 gün yattı.ablam da kendi karantinası bitince babamın yanında 11 gün kaldı.ablam tekrar hastalanmadi.taburcu oldular.ancak babam bı hafta sonra kalp krizi geçirdi covide bağlı olarak.size tavsiyem anneannenizi taburcu olunca bir kardiyoloji uzmanina götürmeniz.tekrar geçmiş olsun
Geçmiş olsun inşallah negatif çıkacakBugün nefes darlığım artınca ve ateşimde olunca gittim test verdim bakalım doktorda üşütme gibi ama yinede test yapalım dedi herne çıkarsa çıkaın sonuç içim çok rahat kimseye bulaştırmadım karantinaya aldım kendimi herkes böyle olsa keşke !
Teşekkür ederim canımAyyy aynı şeyi soracakdım:).Serom geçmiş olsun
Allah şifalar versin ilaç almadanmı daha başladı aritmi covid virüsümü yaptı sadece aceba bilginiz varmı ?Merhaba
Teşekkür ederim. Size de çok geçmiş olsun. Kalp ile şimdiden ilgileniyorlar kalp hastası zaten çünkü. Şimdiden başlamış aritmi vs. Umarım düzelir
Kalbimiz bir bebişimAyyy aynı şeyi soracakdım:).Serom geçmiş olsun
Allah şifalar versin ilaç almadanmı daha başladı aritmi covid virüsümü yaptı sadece aceba bilginiz varmı ?
Teşekkür ederim canım
Mutlaka test verin .Su an bende agir grip gibi atlatıyorum. Bugun 8.gun esimde yeni basladi belirtilerAllah şifa versin geçmiş olsun benim 4 gün ağır grip öksürük var sadece hastaneye gitmedim karantinaya aldım kendimi soğuk algınlığımı covidmi bilemedim covid olsa evdekiler çok iyi 4 günde onlarada geçerdi sonuçta evde iç içeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?