bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185

Teşekkür ederim, maske takıyor tabi ama o maske yemek yerken çıkıyor. Uyurken de takmıyordur. Güvenmiyorum o konuda kendisine.
Odada başka covidli bir hasta daha varmış. Sık sık da havalandırıyorlarmış aslında ama.

Çok endişeleniyorum annem için. Çık gel de diyemiyorum o da onun annesi sonuçta

Aşılama çok yavaş ilerliyor böyle devam ederse önümüzdeki sene bile kurtulamayiz (

Zaten tamamen kurtulamayacağız bu hastalıktan.
Bir profesörün açıklamasını okudum Milliyet gazetesinde, DSÖ’de bulaşıcı hastalıklar izleme komitesi başkanlığı yapmış geçmiş yıllarda...
Virüs 8 ayrı ana mutasyona ve bunların alt mutasyonlarına bölündüğü için yeryüzünden silinmeyecek, kıyamete kadar bizimle yaşayacak, korunmak için her yıl düzenli aşı yaptıracağız ve tedbirli olacağız diyor.

Her yıl aşı mi

Allah'ım acil şifalar versin anneciğine de anneanneciğine de inşallah.

Merhaba geçmiş olsun öncelikle.benim.de ablam ve babam aynı anda hasta oldular.ablam evde hafif geçirdi babam hastanede serviste 21 gün yattı.ablam da kendi karantinası bitince babamın yanında 11 gün kaldı.ablam tekrar hastalanmadi.taburcu oldular.ancak babam bı hafta sonra kalp krizi geçirdi covide bağlı olarak.size tavsiyem anneannenizi taburcu olunca bir kardiyoloji uzmanina götürmeniz.tekrar geçmiş olsun

Bugün nefes darlığım artınca ve ateşimde olunca gittim test verdim bakalım doktorda üşütme gibi ama yinede test yapalım dedi herne çıkarsa çıkaın sonuç içim çok rahat kimseye bulaştırmadım karantinaya aldım kendimi herkes böyle olsa keşke !

Hasarı aceba covidmi yapıyo yoksa ilaçlarmı çok geçmiş olsun

Merhaba
Teşekkür ederim. Size de çok geçmiş olsun. Kalp ile şimdiden ilgileniyorlar kalp hastası zaten çünkü. Şimdiden başlamış aritmi vs. Umarım düzelir

Geçmiş olsun inşallah negatif çıkacak

Merhaba
Teşekkür ederim. Size de çok geçmiş olsun. Kalp ile şimdiden ilgileniyorlar kalp hastası zaten çünkü. Şimdiden başlamış aritmi vs. Umarım düzelir
Allah şifalar versin ilaç almadanmı daha başladı aritmi covid virüsümü yaptı sadece aceba bilginiz varmı ?

Allah şifalar versin ilaç almadanmı daha başladı aritmi covid virüsümü yaptı sadece aceba bilginiz varmı ?

Zaten kalp hastasıydı. İlaç kullanmadı diye biliyorum. Evde doğal yöntemlerle atlatmaya çalıştılar. Ciğerlerine inmedi virüs ama 10 gün oldu. Sadece aşırı halsiz, yorgun ve aritmisi var. Mide problemleri de var tabi

Herkese merhaba .Bugun hastalığımın 8.günü .Biraz ağır atlatıyorum. Geceleri eklem ağrısından uyuyamiyorum .Öksürük cok fazlaydi.dr un verdigi antibiyotikle toparlandim .Koku hissi tamamen gitti. En çok oğlumun kokusunu özledim
En cok üzüldüğüm nokta annem ve babamin da bizden bulaş kapması.

Mutlaka test verin .Su an bende agir grip gibi atlatıyorum. Bugun 8.gun esimde yeni basladi belirtiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…