bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Bendede çarpıntı oluyo ara ara ayyy valla korkmaya başladım iyiceee Allah herkese şifa versin benimde var mide bağırsak sorunum

Allah şifalar versin çok üzüldüm tez vakitte hemen iyileş bende çok öksürük var bi tutuyo sanki ciğerim yerinden çıkıyo nefes darlığı bide tat koku gitmedi benimde 5 inci günüm

Allah şifalar versin çok üzüldüm tez vakitte hemen iyileş bende çok öksürük var bi tutuyo sanki ciğerim yerinden çıkıyo nefes darlığı bide tat koku gitmedi benimde 5 inci günüm
Cok sagolun.Acil sifalar diliyorum. Yaşadıklarımın en kötüsü eklem ağrısıydı. 3 gun kolumu kaldiramadim .Elimle bardagi tutsam aci katlanıyordu. 2 gundur geceleri yokluyor .Sanki diken serili bir yataktayim .Koku 2 gun once gitti sanirim.O kadar cok ozon dökmüşüm ki esim geldi napıyorsun zehirlenceksin diye .

Bendede çarpıntı oluyo ara ara ayyy valla korkmaya başladım iyiceee Allah herkese şifa versin benimde var mide bağırsak sorunum

Ama sizin daha çıkmamış testiniz. Kendinizi paniklettiğiniz için veya vücudunuzu çok dinlediğiniz için bu belirtileri yaşıyor olabilirsiniz. Korkmayın, içinizi ferah tutun lütfen. Anneannem çok yaşlı. Daha önce birkaç kez kalp krizi geçirdi maalesef. Normal böyle problemler yaşaması. Hasarsız ve en kısa sürede atlatması için dua ediyoruz biz de. Siz içinizi ferah tutun

Amin Allah razı olsun hepimize şifa versin Rabbim duydukça üzülüyo insan bian önce kurtulsak şu illetden

İnşAllah paniğim bugün arttı valla çok teşekkür ederim böyle sözlerde duymak iyi geliyo Allah herkese şifa versin çok dua ediyorum edicemde hepinize

Doktor covid in kan pıhtılaşmasına sebep olduğunu söyledi.ilaclar yapmiyo.zaten kan sulandırıcı da kullandı enfeksiyon süresince ama gene de kriz gecirdi
Nasıl bi mikropsa işte insanları ne hale getiriyo bugün hastaneye giderken baktım burda hiç yasak yok çok vahim durum

İnşAllah paniğim bugün arttı valla çok teşekkür ederim böyle sözlerde duymak iyi geliyo Allah herkese şifa versin çok dua ediyorum edicemde hepinize

Bende de aritmi var. Ne zaman "Uzun zamandır olmadı" desem o gün güm güm çarpar. Yani çok dinliyoruz kendimizi. Siz şimdi hafif gözünüz seyirse kesin koronayım dersiniz. İnsan doğası :)
Sonuç çıkınca beni de alıntılar mısınız? Umarım her şey güzel olur.

Geçmiş olsun verdikleri ilacı kullandinizmi

Çok teşekkür ederim öksürük tutunca bi ateş basıyo bi panik yaptım sorma Allah şifa versin sanada İnşAllah güzel olur tabi haber veririm tekrar teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…