Bendede çarpıntı oluyo ara ara ayyy valla korkmaya başladım iyiceeeZaten kalp hastasıydı. İlaç kullanmadı diye biliyorum. Evde doğal yöntemlerle atlatmaya çalıştılar. Ciğerlerine inmedi virüs ama 10 gün oldu. Sadece aşırı halsiz, yorgun ve aritmisi var. Mide problemleri de var tabi
Yok bugün verdim testi sabaha çıkar teşekkür ederimSizin testiniz pozitif mi çıktı? Geçmiş olsun
Allah şifalar versin çok üzüldüm tez vakitte hemen iyileş bende çok öksürük var bi tutuyo sanki ciğerim yerinden çıkıyo nefes darlığı bideHerkese merhaba .Bugun hastalığımın 8.günü .Biraz ağır atlatıyorum. Geceleri eklem ağrısından uyuyamiyorum .Öksürük cok fazlaydi.dr un verdigi antibiyotikle toparlandim .Koku hissi tamamen gitti. En çok oğlumun kokusunu özledim
En cok üzüldüğüm nokta annem ve babamin da bizden bulaş kapması.
Geçmiş olsun bugün gittim verdim grip geçti sadece öksürük kaldı nefes darlığıyla bende eklem ağrı halsizlik hiç olmadıMutlaka test verin .Su an bende agir grip gibi atlatıyorum. Bugun 8.gun esimde yeni basladi belirtiler
Cok sagolun.Acil sifalar diliyorum. Yaşadıklarımın en kötüsü eklem ağrısıydı. 3 gun kolumu kaldiramadim .Elimle bardagi tutsam aci katlanıyordu. 2 gundur geceleri yokluyor .Sanki diken serili bir yataktayim .Koku 2 gun once gitti sanirim.O kadar cok ozon dökmüşüm ki esim geldi napıyorsun zehirlenceksin diye .Allah şifalar versin çok üzüldüm tez vakitte hemen iyileş bende çok öksürük var bi tutuyo sanki ciğerim yerinden çıkıyo nefes darlığı bidetat koku gitmedi benimde 5 inci günüm
Doktor covid in kan pıhtılaşmasına sebep olduğunu söyledi.ilaclar yapmiyo.zaten kan sulandırıcı da kullandı enfeksiyon süresince ama gene de kriz gecirdiHasarı aceba covidmi yapıyo yoksa ilaçlarmı çok geçmiş olsun
İnşallah hasarsız atlatirlarMerhaba
Teşekkür ederim. Size de çok geçmiş olsun. Kalp ile şimdiden ilgileniyorlar kalp hastası zaten çünkü. Şimdiden başlamış aritmi vs. Umarım düzelir
Bendede çarpıntı oluyo ara ara ayyy valla korkmaya başladım iyiceeeAllah herkese şifa versin benimde var mide bağırsak sorunum
Amin Allah razı olsun hepimize şifa versin Rabbim duydukça üzülüyo insan bian önce kurtulsak şu illetdenCok sagolun.Acil sifalar diliyorum. Yaşadıklarımın en kötüsü eklem ağrısıydı. 3 gun kolumu kaldiramadim .Elimle bardagi tutsam aci katlanıyordu. 2 gundur geceleri yokluyor .Sanki diken serili bir yataktayim .Koku 2 gun once gitti sanirim.O kadar cok ozon dökmüşüm ki esim geldi napıyorsun zehirlenceksin diye .
Ayva atıp ıhlamur kaynatıyom bende zeytin yaprağı aldım daha içmedim kozalağı nerden getirtdinizminikkkkkkk öksürük icin kozalak macunu getirttim cok fayda etti hem esime hem bana .Bir arastirin.Ayrica ayva yaprağı ve zeytin yapragi da öneriliyor
İnşAllah paniğim bugün arttı valla çok teşekkür ederim böyle sözlerde duymak iyi geliyo Allah herkese şifa versin çok dua ediyorum edicemde hepinizeAma sizin daha çıkmamış testiniz. Kendinizi paniklettiğiniz için veya vücudunuzu çok dinlediğiniz için bu belirtileri yaşıyor olabilirsiniz. Korkmayın, içinizi ferah tutun lütfen. Anneannem çok yaşlı. Daha önce birkaç kez kalp krizi geçirdi maalesef. Normal böyle problemler yaşaması. Hasarsız ve en kısa sürede atlatması için dua ediyoruz biz de. Siz içinizi ferah tutun
Ne kötü bişi işte inşAllah tez zamanda kurtulalım ülkeceİlaçlar değil covid yapiyomus.doktoru hastalığın kan pihtilasmasi yaptığını soylemisti
Nasıl bi mikropsa işte insanları ne hale getiriyo bugün hastaneye giderken baktım burda hiç yasak yokDoktor covid in kan pıhtılaşmasına sebep olduğunu söyledi.ilaclar yapmiyo.zaten kan sulandırıcı da kullandı enfeksiyon süresince ama gene de kriz gecirdi
Bende hafif oldu normal gripte de olurdu ayni seyleri yaşadım zaten eski griplerim gibi.Tek fark tat koku gelmedi 15 gun bitti.Covid geçiren arkadaşlar dudak uçukları oluşan oldumu ?
Geçmiş olsun benim dudak etrafımda iltihaplı içi uçuk 3 oldu çok şaşkınım hiç olmayan bişi ömrümdeBende hafif oldu normal gripte de olurdu ayni seyleri yaşadım zaten eski griplerim gibi.Tek fark tat koku gelmedi 15 gun bitti.
İnşAllah paniğim bugün arttı valla çok teşekkür ederim böyle sözlerde duymak iyi geliyo Allah herkese şifa versin çok dua ediyorum edicemde hepinize
Geçmiş olsun verdikleri ilacı kullandinizmiCok sagolun.Acil sifalar diliyorum. Yaşadıklarımın en kötüsü eklem ağrısıydı. 3 gun kolumu kaldiramadim .Elimle bardagi tutsam aci katlanıyordu. 2 gundur geceleri yokluyor .Sanki diken serili bir yataktayim .Koku 2 gun once gitti sanirim.O kadar cok ozon dökmüşüm ki esim geldi napıyorsun zehirlenceksin diye .
Çok teşekkür ederim öksürük tutunca bi ateş basıyo bi panik yaptım sormaBende de aritmi var. Ne zaman "Uzun zamandır olmadı" desem o gün güm güm çarpar. Yani çok dinliyoruz kendimizi. Siz şimdi hafif gözünüz seyirse kesin koronayım dersiniz. İnsan doğası :)
Sonuç çıkınca beni de alıntılar mısınız? Umarım her şey güzel olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?