bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Şükürler olsun negatif e nabıza girdim halk sağlığı açamadım bi heyecan detayı görüntüle negatifffff çok sevindim Allah ım kimseye sevdiklerine yaşatmasın

minikkkkkkk öksürük icin kozalak macunu getirttim cok fayda etti hem esime hem bana .Bir arastirin.Ayrica ayva yaprağı ve zeytin yapragi da öneriliyor
Çok şükür negatifim ama kozalak macununu alıcam bulunsun teşekkür ederim tekrar size şifa diliyorum

Çok şükür negatifim ama kozalak macununu alıcam bulunsun teşekkür ederim tekrar size şifa diliyorum
Çok geçmiş olsun.
Sizi tedirgin etmek istemem ama durumunuzu takip etmeye devam edin.
Son dönemlerde ilk testi negatif çıkıp belirti gösteren ve sonra pozitif sonuç veren çok kişi oldu.
Mutasyonlu virüsü tespit etmek daha zor diyor doktor velilerim.

Öksürükden gebericem zaten covid değilsemde

Canım benim.
Biliyorum çok zorlanıyorsun.
Allahım yardımcın olsun inşallah.
Dualarımdasın.

Merhaba bende plt yüksekliği sebebiyle covid e yakalanırsam ne olacak korkusu var henüz bş hrmetoga gitmedim gidemedim yanii Kasım dan beri testlerim yapılıyor değerlerim son 1 aya kadar 440 la 465 arasındaydı yaklaşık 1 ay önce yapılan testte 657 çıktı hiç bir ilaç verilmedi perşembe tekrar gidicem duruma bakılacak

Az önce 7 aylık hamile bir meslektaşımın 39 yaşında karnındaki bebeğiyle birlikte kovit illetine yenik düştüğünü öğrendim kaç aile daha perişan olacak kaç ciğer daha yanacak ki yaa, işi olmayan evinden çıkmasın, yerin dibine batsın aile iftarlarınız akraba ziyaretleriniz yapmayın yahu yapmayın...

Başınız sağ olsun, ailesine sabır diliyorum
Keşke laftan anlasalar ama anlamıyorlar, ne zaman ki kendi başlarına geliyor o zaman bu illet hastalığın ciddiyetini anlıyorlar.
Hepimiz sıkıldık, eski günleri özlüyoruz ama sıkıntıdan patlasak da evdeyiz.

Korona olan bazı sorumsuzlarda var, karantina kurallarına uymayıp o halde dışarı çıktıkları için yakınlarına da bulaştırıyorlar.

Korona olan, ailesi, arkadaşları korona olan herkese çok geçmiş olsun, yakınlarını kaybedenlere sabır versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…