Şükürler olsun negatif e nabıza girdim halk sağlığı açamadım bi heyecan detayı görüntüle negatifffff çok sevindim Allah ım kimseye sevdiklerine yaşatmasınBende de aritmi var. Ne zaman "Uzun zamandır olmadı" desem o gün güm güm çarpar. Yani çok dinliyoruz kendimizi. Siz şimdi hafif gözünüz seyirse kesin koronayım dersiniz. İnsan doğası :)
Sonuç çıkınca beni de alıntılar mısınız? Umarım her şey güzel olur.
Şükürler olsun negatif e nabıza girdim halk sağlığı açamadım bi heyecan detayı görüntüle negatifffff çok sevindim Allah ım kimseye sevdiklerine yaşatmasın
Teşekkür ederim bana bi rahatlama geldi rahat rahat öksürüyorum :)Yaa çok sevindim.
Çok şükür negatifim ama kozalak macununu alıcam bulunsun teşekkür ederim tekrar size şifa diliyorumminikkkkkkk öksürük icin kozalak macunu getirttim cok fayda etti hem esime hem bana .Bir arastirin.Ayrica ayva yaprağı ve zeytin yapragi da öneriliyor
Sağol canım elifcimHadi gözün aydın serom:)
Çok geçmiş olsun.Çok şükür negatifim ama kozalak macununu alıcam bulunsun teşekkür ederim tekrar size şifa diliyorum
Daglarkizi diye instagram sayfasindan aldim .Cok arastirdim akciger detoksu diye 4 lü satilan setten aldimAyva atıp ıhlamur kaynatıyom bende zeytin yaprağı aldım daha içmedim kozalağı nerden getirtdiniz
Sagolun Ilk gun 8 8 attim .Daha da kotulestim hemen bıraktım. Antibiyotik kullaniyorum c vit ve kan sulandirici igneGeçmiş olsun verdikleri ilacı kullandinizmi
Gözünüz aydin cok sevindimŞükürler olsun şimdi baktım çıktı sonuç negatif Allah ım herkese şifalar versin
Öksürükden gebericem zaten covid değilsemdeÇok geçmiş olsun.
Sizi tedirgin etmek istemem ama durumunuzu takip etmeye devam edin.
Son dönemlerde ilk testi negatif çıkıp belirti gösteren ve sonra pozitif sonuç veren çok kişi oldu.
Mutasyonlu virüsü tespit etmek daha zor diyor doktor velilerim.
Bende bakıyım çok teşekkür ederimDaglarkizi diye instagram sayfasindan aldim .Cok arastirdim akciger detoksu diye 4 lü satilan setten aldim
Gözün aydın arkadaşım.Çok şükür negatifim ama kozalak macununu alıcam bulunsun teşekkür ederim tekrar size şifa diliyorum
Canım benim.Herkese merhaba .Bugun hastalığımın 8.günü .Biraz ağır atlatıyorum. Geceleri eklem ağrısından uyuyamiyorum .Öksürük cok fazlaydi.dr un verdigi antibiyotikle toparlandim .Koku hissi tamamen gitti. En çok oğlumun kokusunu özledim
En cok üzüldüğüm nokta annem ve babamin da bizden bulaş kapması.
Merhaba bende plt yüksekliği sebebiyle covid e yakalanırsam ne olacak korkusu var henüz bş hrmetoga gitmedim gidemedim yanii Kasım dan beri testlerim yapılıyor değerlerim son 1 aya kadar 440 la 465 arasındaydı yaklaşık 1 ay önce yapılan testte 657 çıktı hiç bir ilaç verilmedi perşembe tekrar gidicem duruma bakılacakSizden kan alıp o bölüm incelemiş belliki pıhtılaşma çıktığına göre
Acaba PLT değeriniz kaç merak ettim benimki sınırda 450 sanırım en yüksek değer benimki 385
Arada ama yüksek kabul ediliyor bir önceki gün aspirin içmiştim bu degerde
Gözünüz aydin cok sevindim
Gözünüz aydin cok sevindim
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederimGözün aydın arkadaşım.
Üşütme için Allahım şifa versin inşallah.
Başınız sağ olsun, ailesine sabır diliyorumAz önce 7 aylık hamile bir meslektaşımın 39 yaşında karnındaki bebeğiyle birlikte kovit illetine yenik düştüğünü öğrendimkaç aile daha perişan olacak kaç ciğer daha yanacak ki yaa, işi olmayan evinden çıkmasın, yerin dibine batsın aile iftarlarınız akraba ziyaretleriniz yapmayın yahu yapmayın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?