bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Evet maalesef öyle, bir yakınımız korona temaslıydı test yapıldı negatif çıktı, belirti yoktu tek sorun böbrekleri ağrıyordu, tekrar test yaptırdı yine negatif, iyileşemeyince yeniden doktora gitti test yapıldı bu sefer pozitif çıktı, 2 negatif 2 pozitif sonuç sonrası hastanede tedavi altına alındı çünkü kronik sağlık sorunları vardı gözetim altında olması gerekiyordu, korona belirtileri yoktu tat koku kaybı ateş nefes darlığı olmadı, gayet iyiydi değerleri de iyi çıkmıştı ama son anda beklenmedik bir nedenle kaybettik maalesef

O yüzden lütfen ama lütfen testleriniz negatif çıksa da hem kendinizi karantinaya alın hem durumunuzu takip edin, sağlığınızı ihmal etmeyin

Başınız sağolsun çok üzüldüm dün hastaneye giderken cadde sokaklarda gördüğüme inanamadım yasak falan yok maske yok herseferinde bitmez diyorum hernekadar çok çok dikkat etsekde işe giden toplu taşıt kullanmakda olanlar var evimizde sonra bi öksürsek bile kovid paranoyağı olduk 1 sene olcak mayısda annemi görmedim dokunamadım yapmayın çıkmayın maske mesafe temizlik dikkat edin diye diyeee ama nelere şahit olduk malesef daha doğmamış yavrucağın vebalini offf valla insan nefret ediyo artık

Çok üzücüBaşınız sağolsun

Millet delirmiş olmalı.Bize gelen sucu hala maskesiz dolaşıyor.Yakalanmadı da sanırım.Diyor ki biz koronaya korona bize dokunmuyoruz

Çoğunluğunun umrunda değil gibi.. yüzde 70 aşılama olursa normale dönebiliriz deniyor ama aşılama da bu hızla 1 senede anca nasıl olacak bilmiyorum. Maskeden de mesafeden de çok sıkıldım. Bana doğru koşup gelen öğrencimi durdurunca gözlerinde gördüğüm hayal kırıklığına şahit olmaktan çok sıkıldım. Doya doya yavrularımı öpememekten çok sıkıldım.

Sagolun Ilk gun 8 8 attim .Daha da kotulestim hemen bıraktım. Antibiyotik kullaniyorum c vit ve kan sulandirici igne
İğne nasıl verdiler coraspin veriliyor normalde sizde pıhtılaşma sorunumu var
Geçmiş olsun sonuca göre banada haber verir misiniz yüksek çıkmış sizinki baya
Başınız sağolsun demekki 8+8 ilaç almayanlar bile vefat ediyor çok üzücü

Bana coraspin verdiği halde eşimin kan değerleri (D-dimer) yüksek olduğu için ona kan sulandırıcı iğne verdi doktor.
7. -8. Yaptıktan sonra tekrar gelin kan tahlilini tekrarlayalım dedi.
Yapılan test sonrası değer istenen seviyeye düşmediği için bir 10 tane daha iğne eklendi.

Dahiliye ye gidiyorum geçen aya kadar tiroidlerim çok normalde bu ay onlarda hızlanmış bu 465 den 600 lere bu denli hızlı artışının sebebi tiroidler olabilir dediler bakalım artık size de yazarım burdan

Millet delirmiş olmalı.Bize gelen sucu hala maskesiz dolaşıyor.Yakalanmadı da sanırım.Diyor ki biz koronaya korona bize dokunmuyoruz
Maskesiz dolaşanlar var, bir de maske taktığını sananlar var
Geçen gün yakındaki fırına girdim, 60'lı yaşlarda bir abi maskesini indirip öksürmeye başladı, ben artık nasıl kaçmışsam, korkma bacım yemek sonrası beni gıcık tutar, gıcık öksürmesi bu dedi, aman abi hastalık kol geziyor ne belli öksürüğün gıcıktan olduğu, bu koronalı bu değil diye alnımızda mı yazıyor dedim.

Yani artık öyle bir hale geldim ki bu insanlar yüzünden çift maske takıyorum, çift maske kesmiyor maske içine sık dokuma bez de koyuyorum, dikkatsizler yüzünden korona olmazsam karbondioksit zehirlenmesinden öleceğim bu gidişle, çift maskeyi gören gülüyor bulaşırsa böyle de bulaşır diye, gülenlerin çoğu maskesiz ya da maske yalnızca ağzı kapatıyor

Daha önce emboli durumu oldumu eşinizin
Bendede gen pıhtılaşmasi var gebelikte iğne kullandım şuan Dr kontrolünde coraspin kullanıyorum korona olmadım ama olursam bende iğne kullanmak istiyorum

Abla işin ilginç kısmı ne biliyor musun? O maskesiz dolaşan yada maske taktığını sanan kim varsa etrafımda enfekte olmadı. Titizlikle dikkat edenler ise yakalandı evden dışarı çıkmayan bina görevlisinden ekmek alırken enfekte olan tanıdığımız hayatını kaybetti ya çift maske takmak istesem de astım hastasıyım nefesimi zor alıyorum. Birde siperlik takıyorum her gün baş ağrısı çekiyorum

Daha önce emboli durumu oldumu eşinizin
Bendede gen pıhtılaşmasi var gebelikte iğne kullandım şuan Dr kontrolünde coraspin kullanıyorum korona olmadım ama olursam bende iğne kullanmak istiyorum
Hiç bir rahatsızlığı yok, geçmişte de olmadı.
D-dimer olması gerekenin nerdeyse 12 katı olunca iğneye başlattı doktor.

Maalesef insan bunları duydukça, okudukça daha çok üzülüyor
Bizim burada akraba komşu gezmelerine tamgaz devam eden, keyfinden gezmesinden ödün vermeyenlerde öyle, biz pandemi başından beri alışveriş dışında zorunlu olmadıkça çıkmıyoruz, arada çok bunalırsak yürüyüş yapıyoruz o da çift maskeyle kimsenin olmadığı yerlerde, kapı çalıyor açmadan hemen maske takıyoruz, zaten kimseyle görüştüğümüzde yok ama korona bulaşır mı bulaşır
Ta baştan beri diyorum derdim kendim de değil, kızımla eşim, ikisi de alerjik bünyeli, hele eşim bazı ilaçlara ağır reaksiyon veriyor vücudu, korona ilaçları dahi dokunabilir zira en basit ağrı kesiciler bile vücudunda ağır tepkilere yol açıyor, sizin gibi kronik hastalıkları olanlar var, vallahi sorumsuz insanları duyup görünce çıldırıyorum

Hala koronaya inanmayanlar var normal grip diyenlerin neden bu ani ölümler başlarına gelmiyorki bir
İnanmayanlar var bu durumdan artık çok skıldık diyenler var kahretsin biz anneme kardeşime bişi olacak diye ödümüz koparken 2 maske hatta yerine göre 3 mümkün olduğunca çıkmamak bunlara uyarken bide bunlara şahit olmak çok sinir bozucu , ben burda yazılanlara içim parçalanıyo gözlerim doluyo herbiri ayrı bi ders almak gibi ama bazılarına bukadar basit işte yazık ne diyim

Arkadaşlar, aranızda covid sonrası -af buyurun- kabızlık sorunu yaşayan oldu mu?
Eşim bu konuda sıkıntı yaşıyor.
Ben kortizon ilacından kaynaklandığını düşünüyorum.
Üç aşağı beş yukarı aynı şekilde besleniyoruz çünkü.

Ben kortizon kullandığım için biliyorum durumu bağırsaklarımi kurutmustu resmen
Kayısı çayı çok iyi geldi bende deneyin derim Lipton doğuş iki markada çok etkili

Ben kortizon kullandığım için biliyorum durumu bağırsaklarımi kurutmustu resmen
Kayısı çayı çok iyi geldi bende deneyin derim Lipton doğuş iki markada çok etkili
Teşekkür ederim.
Kuru kayısı-erik kompostosu yaptım az önce onu içti.
Sabah da aç karnına hurma ve armut yedi.
Keten tohumu vardı evde tarihi geçmiş, kullanamadık.
Yarın çayla birlikte alayım artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…