Evet maalesef öyle, bir yakınımız korona temaslıydı test yapıldı negatif çıktı, belirti yoktu tek sorun böbrekleri ağrıyordu, tekrar test yaptırdı yine negatif, iyileşemeyince yeniden doktora gitti test yapıldı bu sefer pozitif çıktı, 2 negatif 2 pozitif sonuç sonrası hastanede tedavi altına alındı çünkü kronik sağlık sorunları vardı gözetim altında olması gerekiyordu, korona belirtileri yoktu tat koku kaybı ateş nefes darlığı olmadı, gayet iyiydi değerleri de iyi çıkmıştı ama son anda beklenmedik bir nedenle kaybettik maalesefÇok geçmiş olsun.
Sizi tedirgin etmek istemem ama durumunuzu takip etmeye devam edin.
Son dönemlerde ilk testi negatif çıkıp belirti gösteren ve sonra pozitif sonuç veren çok kişi oldu.
Mutasyonlu virüsü tespit etmek daha zor diyor doktor velilerim.
Başınız sağolsunAz önce 7 aylık hamile bir meslektaşımın 39 yaşında karnındaki bebeğiyle birlikte kovit illetine yenik düştüğünü öğrendimkaç aile daha perişan olacak kaç ciğer daha yanacak ki yaa, işi olmayan evinden çıkmasın, yerin dibine batsın aile iftarlarınız akraba ziyaretleriniz yapmayın yahu yapmayın...
Çok üzücüAz önce 7 aylık hamile bir meslektaşımın 39 yaşında karnındaki bebeğiyle birlikte kovit illetine yenik düştüğünü öğrendimkaç aile daha perişan olacak kaç ciğer daha yanacak ki yaa, işi olmayan evinden çıkmasın, yerin dibine batsın aile iftarlarınız akraba ziyaretleriniz yapmayın yahu yapmayın...
Millet delirmiş olmalı.Bize gelen sucu hala maskesiz dolaşıyor.Yakalanmadı da sanırım.Diyor ki biz koronaya korona bize dokunmuyoruzBaşınız sağolsunçok üzüldüm dün hastaneye giderken cadde sokaklarda gördüğüme inanamadım yasak falan yok maske yok herseferinde bitmez diyorum hernekadar çok çok dikkat etsekde işe giden toplu taşıt kullanmakda olanlar var evimizde sonra bi öksürsek bile kovid paranoyağı olduk 1 sene olcak mayısda annemi görmedim dokunamadım yapmayın çıkmayın maske mesafe temizlik dikkat edin diye diyeee ama nelere şahit olduk malesef daha doğmamış yavrucağın vebalini offf valla insan nefret ediyo artık
İğne nasıl verdiler coraspin veriliyor normalde sizde pıhtılaşma sorunumu varSagolun Ilk gun 8 8 attim .Daha da kotulestim hemen bıraktım. Antibiyotik kullaniyorum c vit ve kan sulandirici igne
Geçmiş olsun sonuca göre banada haber verir misiniz yüksek çıkmış sizinki bayaMerhaba bende plt yüksekliği sebebiyle covid e yakalanırsam ne olacak korkusu var henüz bş hrmetoga gitmedim gidemedim yanii Kasım dan beri testlerim yapılıyor değerlerim son 1 aya kadar 440 la 465 arasındaydı yaklaşık 1 ay önce yapılan testte 657 çıktı hiç bir ilaç verilmedi perşembe tekrar gidicem duruma bakılacak
Başınız sağolsun demekki 8+8 ilaç almayanlar bile vefat ediyor çok üzücüAz önce 7 aylık hamile bir meslektaşımın 39 yaşında karnındaki bebeğiyle birlikte kovit illetine yenik düştüğünü öğrendimkaç aile daha perişan olacak kaç ciğer daha yanacak ki yaa, işi olmayan evinden çıkmasın, yerin dibine batsın aile iftarlarınız akraba ziyaretleriniz yapmayın yahu yapmayın...
Bana coraspin verdiği halde eşimin kan değerleri (D-dimer) yüksek olduğu için ona kan sulandırıcı iğne verdi doktor.İğne nasıl verdiler coraspin veriliyor normalde sizde pıhtılaşma sorunumu var
Geçmiş olsun sonuca göre banada haber verir misiniz yüksek çıkmış sizinki baya
Başınız sağolsun demekki 8+8 ilaç almayanlar bile vefat ediyor çok üzücü
Dahiliye ye gidiyorum geçen aya kadar tiroidlerim çok normalde bu ay onlarda hızlanmış bu 465 den 600 lere bu denli hızlı artışının sebebi tiroidler olabilir dediler bakalım artık size de yazarım burdanİğne nasıl verdiler coraspin veriliyor normalde sizde pıhtılaşma sorunumu var
Geçmiş olsun sonuca göre banada haber verir misiniz yüksek çıkmış sizinki baya
Başınız sağolsun demekki 8+8 ilaç almayanlar bile vefat ediyor çok üzücü
Maskesiz dolaşanlar var, bir de maske taktığını sananlar varMillet delirmiş olmalı.Bize gelen sucu hala maskesiz dolaşıyor.Yakalanmadı da sanırım.Diyor ki biz koronaya korona bize dokunmuyoruz
Daha önce emboli durumu oldumu eşinizinBana coraspin verdiği halde eşimin kan değerleri (D-dimer) yüksek olduğu için ona kan sulandırıcı iğne verdi doktor.
7. -8. Yaptıktan sonra tekrar gelin kan tahlilini tekrarlayalım dedi.
Yapılan test sonrası değer istenen seviyeye düşmediği için bir 10 tane daha iğne eklendi.
Abla işin ilginç kısmı ne biliyor musun? O maskesiz dolaşan yada maske taktığını sanan kim varsa etrafımda enfekte olmadı. Titizlikle dikkat edenler ise yakalandıMaskesiz dolaşanlar var, bir de maske taktığını sananlar var
Geçen gün yakındaki fırına girdim, 60'lı yaşlarda bir abi maskesini indirip öksürmeye başladı, ben artık nasıl kaçmışsam, korkma bacım yemek sonrası beni gıcık tutar, gıcık öksürmesi bu dedi, aman abi hastalık kol geziyor ne belli öksürüğün gıcıktan olduğu, bu koronalı bu değil diye alnımızda mı yazıyor dedim.
Yani artık öyle bir hale geldim ki bu insanlar yüzünden çift maske takıyorum, çift maske kesmiyor maske içine sık dokuma bez de koyuyorum, dikkatsizler yüzünden korona olmazsam karbondioksit zehirlenmesinden öleceğim bu gidişle, çift maskeyi gören gülüyor bulaşırsa böyle de bulaşır diye, gülenlerin çoğu maskesiz ya da maske yalnızca ağzı kapatıyor
Hiç bir rahatsızlığı yok, geçmişte de olmadı.Daha önce emboli durumu oldumu eşinizin
Bendede gen pıhtılaşmasi var gebelikte iğne kullandım şuan Dr kontrolünde coraspin kullanıyorum korona olmadım ama olursam bende iğne kullanmak istiyorum
Maalesef insan bunları duydukça, okudukça daha çok üzülüyorAbla işin ilginç kısmı ne biliyor musun? O maskesiz dolaşan yada maske taktığını sanan kim varsa etrafımda enfekte olmadı. Titizlikle dikkat edenler ise yakalandıevden dışarı çıkmayan bina görevlisinden ekmek alırken enfekte olan tanıdığımız hayatını kaybetti ya çift maske takmak istesem de astım hastasıyım nefesimi zor alıyorum. Birde siperlik takıyorum her gün baş ağrısı çekiyorum
İnanmayanlar var bu durumdan artık çok skıldık diyenler var kahretsinHala koronaya inanmayanlar var normal grip diyenlerin neden bu ani ölümler başlarına gelmiyorki bir
Anladım çok geçmiş olsunHiç bir rahatsızlığı yok, geçmişte de olmadı.
D-dimer olması gerekenin nerdeyse 12 katı olunca iğneye başlattı doktor.
Ben kortizon kullandığım için biliyorum durumu bağırsaklarımi kurutmustu resmenArkadaşlar, aranızda covid sonrası -af buyurun- kabızlık sorunu yaşayan oldu mu?
Eşim bu konuda sıkıntı yaşıyor.
Ben kortizon ilacından kaynaklandığını düşünüyorum.
Üç aşağı beş yukarı aynı şekilde besleniyoruz çünkü.
Teşekkür ederim.Ben kortizon kullandığım için biliyorum durumu bağırsaklarımi kurutmustu resmen
Kayısı çayı çok iyi geldi bende deneyin derim Lipton doğuş iki markada çok etkili
Geçmiş olsun:)Teşekkür ederim.
Kuru kayısı-erik kompostosu yaptım az önce onu içti.
Sabah da aç karnına hurma ve armut yedi.
Keten tohumu vardı evde tarihi geçmiş, kullanamadık.
Yarın çayla birlikte alayım artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?