bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Sagolun Ilk gun 8 8 attim .Daha da kotulestim hemen bıraktım. Antibiyotik kullaniyorum c vit ve kan sulandirici igne
Teyzem de ilaçları aldıktan sonra daha kötü olmuştu acaba ilaçlar mı ağır geldi yoksa Covid mi kötü etkiledi hayatını kaybetti diye düşünüyoruz kader ecel deyip geçiyoruz

Acilde bizzat hemşirelerin yan yana maskesiz sohbet ettiklerini gördüm kime ne diyeceğiz bu bitmez gibi geliyor
Kadının birine serum takılmış ben covidin olduğuna inanmıyorum dedi böyle cahillik görmedim benim gibi bir yakınını kaybedersen o zaman inanırsın teyzemi kaybettim ben dedim

Gözünaydın Serocum geçmiş olsun ben de nezle oldum korku içindeyim her an ateşlenir miyim sıtmalanır mıyım diye
Teşekkür ederim canım, Ayyy ben ne çektim valla çok beterdi sağol canım alerji zamanı sende nasiplenmişsin korkma canım ateş bendede oldu

Nur içinde yatsın ahhh tabi canım Allah onlarıda ıslah etsin nediyim neler var evet nalesef canım

Teşekkür ederim canım, Ayyy ben ne çektim valla çok beterdi sağol canım alerji zamanı sende nasiplenmişsin korkma canım ateş bendede oldu
Aslında mevsim alerjisi olabilir biz panik yapıyoruz eşim 4 gün önce gitti saman nezlesi olmuş zaten alerjisi vardı bende de alerji var ondan geçti sanırım burnum şıp şıp akıyor gözlerim ağrıyor ama ödüm kopuyor burada bir yaşlı teyze sıtmalandı yatış yapıldı 20 günde öldü insana etrafındakileri duyunca korkuyor geçen gece annemi covid şüphesiyle acile götürdük çok şükür değil teyzemi kaybettikten sonra anneme de gelecek diye korkuyoruz aynı kronik hastalıklar annemde de var çok zor bir dönemden geçiyoruz hele biz panik ataklılar yine nüksetmesin diye haber bile izlemiyorum

Nur içinde yatsın ahhh tabi canım Allah onlarıda ıslah etsin nediyim neler var evet nalesef canım
Amin canım ama acısı hala içimizde aklıma gelince boğazım düğümleniyor yoğun bakım TV de gösterilince teyzem aklıma geliyor anneme gelirse bu hastalık korkusu var aşı olalım diyorum ben kesinlikle olmam diyor

Bende alerjik rinit oldum aynı canım alerjim astıma çevirmiş bide ben bile bunu bile bile yinede çok korktum panik yaptım dün test çıkana kadar çok etkileniyo insan izleme canım izleme Allh şifalar versin herkese sevdiklerimize

Kizlar merhaba
Ilk testi negatif cikip sonra pozitif olan varmi
Bugun acaip bir bas agrisi eklem agrisi ile kalktim
Icim bayiliyor
Tat koku kaybi yok
Az Oksuruk acaip burun akintisi hapsuruk bogaz kulak agrisi var
Noldu bana

Tabi düğümlenmezmi Allah korusun umarım tez vakitte kurtuluruz şu illetten bende kardeşime anneme gelir diye korkuyorum kendim bi gribi bile çok zor atlattım Allah korusun covid olsam ölürüm diyorum çok daha dikkat edicem gerçi beni biliyosun hiç çıkmıyorumki

Kizlar merhaba
Icim bayiliyor
Tat koku kaybi yok
Noldu bana
Heosi bende daha beteri oldu hatta ama negatif çıktım alerjiyle çok benzeşiyolar alerji ayındayız bunuda dikkate alın çok geçmiş olsun

Kizlar merhaba
Icim bayiliyor
Tat koku kaybi yok
Noldu bana
Benim çevremde 4 vaka var böyle.
Hatta birinin ilk iki testi üst üste negatif çıktı.
Belirtileri çoğalınca yapılan üçüncü test pozitif sonuç verdi.
Mutasyonlu virüs daha zor tespit ediliyormuş pcr testinde.

Heosi bende daha beteri oldu hatta ama negatif çıktım alerjiyle çok benzeşiyolar alerji ayındayız bunuda dikkate alın çok geçmiş olsun

Ztn alerjik bunyeliyim
Alerji ilaci iceyim bakalim sabah ola hayrola
Bugun pijamalarimi bile cikarmadan iftara kadar yattim

Of of
Burnumda kikirdak buyumesi var doktor rontgende cekti cigerlerim tertemiz
Ya korkudan abartmakla dogruyu aramak arasinda nasil ince bir cizgidir ne yapsak yanlis gibi geliyor

Dikkat etsek de nasıl geçiyor bu pislik tam belli de değil çok ilginç aynı evde yaşayıp geçmeyenler var çift maske takıp korunanlara bile geçiyor çok değişik bir illet

Kizlar merhaba
Icim bayiliyor
Tat koku kaybi yok
Noldu bana
Hemen yeniden test ver belki şuan pozitif olabilirsin diğer pozitifin üzerinden ne kadar geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…