Teste gidecek misinEvet dogru haklisin
Iftardan sonra biraz acildim gibi
Teste gidecek misin
Alerjen bir yapı oluyor o zaman kendimden biliyorumz benimde alerjim azdı.Yarinda boyle uyanirsam giderim
Biraz toparlarsam gitmem cunku cok kalabalik gece alerji ilaci icip yaticam
Benim burnumda cok fazla kikirdak buyumesi olmus doktor ameliyat demisti oda yapiyor olabilir neredeyse yuzde99 kapali
Alerjen bir yapı oluyor o zaman kendimden biliyorumz benimde alerjim azdı.
Ikigun sonra yine teste gidin koku ve tat bende sonrasinda basladi zaten içim bayılıyor tarifi covide cok uygun.Kizlar merhaba
Ilk testi negatif cikip sonra pozitif olan varmi
Bugun acaip bir bas agrisi eklem agrisi ile kalktim
Icim bayiliyor
Tat koku kaybi yok
Az Oksuruk acaip burun akintisi hapsuruk bogaz kulak agrisi var
Noldu bana
Ikigun sonra yine teste gidin koku ve tat bende sonrasinda basladi zaten içim bayılıyor tarifi covide cok uygun.
Benim yorum yapasım bile yok artık bıktım çünküCok sıkıldım surekli bulastirma korkusundan
Bence negatifsin oruç tutuyorsun ve genel anlamda rahatsızlıklarım var . Oruç seni etkiliyor olabilir günler uzun baya aç kalıyoruzYaa gercektenmi
Bende ilk pozitif vaka ptesi cikti.
Ayni arabadaki arkadasim hastaydi. Salida geldi.
Carsamba gelemedi. Persembe pozitif.
Persembe negatif ciktim bu sabah ölü gibi kalktim simdi daha iyiyim ama icim bayiliyor
Evden çıkmadığım halde alerjim nedeniyle hastalandım ama yinede hayatımzda aklımızda lanet virüs bizi kemiriyo mecbur test oldum zor gerçekten Allah yardımcımız olsun bunca dikkatle bizimki b.. k yoluna gitmek olur zatenCok sıkıldım surekli bulastirma korkusundan
Valla 2 maske normalde bazı durumlarda 3 maske benim gibi alerjik astımlı biri ne hale geldikDikkat etsek de nasıl geçiyor bu pislik tam belli de değil çok ilginç aynı evde yaşayıp geçmeyenler var çift maske takıp korunanlara bile geçiyor çok değişik bir illet
Valla 2 maske normalde bazı durumlarda 3 maske benim gibi alerjik astımlı biri ne hale geldik
Evden çıkmadığım halde alerjim nedeniyle hastalandım ama yinede hayatımzda aklımızda lanet virüs bizi kemiriyo mecbur test oldum zor gerçekten Allah yardımcımız olsun bunca dikkatle bizimki b.. k yoluna gitmek olur zaten
Benim akrabalarimda ,biri oldu ayni ev içinde bulunanlardan biri hemen test yapılınca pozitf cikti , diğerleri negatif çıktı ama 3 gun sonra yapilan teste pozitif cikti. Amcam pozitf çıkmıştı yengeme yapıldı negatif cikti daha sonra belirtileri basladi. Tomografi çekildi yeniden teste gerek görülmedi pozitif bulguları vardi, tedaviye başlandı. Hemen test sonuç vermeyebiliyor. Geçmiş olsun insallah değil-dirYaa gercektenmi
Bende ilk pozitif vaka ptesi cikti.
Ayni arabadaki arkadasim hastaydi. Salida geldi.
Carsamba gelemedi. Persembe pozitif.
Persembe negatif ciktim bu sabah ölü gibi kalktim simdi daha iyiyim ama icim bayiliyor
Mecbur işte öyle tabi ne hale geliyoruz ama başka yolu yokkiBen 2 3 takamiyorum bu sefer hep bogazim kotu diken diken oksijen en onemli ihtiyacimiz alerjide varsa hic tavsiye etmem
Temaslıysanız ozaman test şartBen temasliyim ama is yeri bildirmiyor
Oda huzursuz oldu ben kendim gittim
Temaslıysanız ozaman test şart
Ozaman sorun yok benim gibi alerjiksiniz ben normale döndüm ama 1 hafta çok kötü geçirdim içiniz rahat olsunYaptirdim ztn ama rontgen ve test temizdi
Ozaman sorun yok benim gibi alerjiksiniz ben normale döndüm ama 1 hafta çok kötü geçirdim içiniz rahat olsun
Aynıyız ben çok kötüydüm covide dair herşey vardı çok benziyolar belirtiler alerjik rinitle insan bile bile aceba diyo o yüzden rahat ol iç ilacını sabah mis gibi uyanıp bana günaydın süperim diye yaz ama :)Hemde nasil alerjim var isyerinde fazla parfum sıksalar saglam gider hasta donerim
Toz camasir suyu deterjan mahvediyor
Alerji ilaci icip yatacagim iyki yazdiniz hic aklima gelmemisti hapsururken icim cikiyor sanki
Aynıyız ben çok kötüydüm covide dair herşey vardı çok benziyolar belirtiler alerjik rinitle insan bile bile aceba diyo o yüzden rahat ol iç ilacını sabah mis gibi uyanıp bana günaydın süperim diye yaz ama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?