Allah sağlık rahatlık versinTamamdir iyi geceler dilerim cok tesekkur ederim
Gitmek istemiyordu diye biliyorum, covid riskinden dolayı ertelicekti sanki, kv gitse bile kk ya giriyordu ara ara, inşaallah önemli bir şey yokturGül kv desinin oray gidecekti , 1 hafta kalacaklardı sanirim. Geçen gidip gitmediği aklima gelmişti. Inşallah sağ salim gidip evlerine dönerler
Allah sağlık rahatlık versin
Maşallahhhh Allah daim etsinBugun gercekten iyi uyandim bir kac gun devam ederim
Çok çok üzüldüm.Az önce 7 aylık hamile bir meslektaşımın 39 yaşında karnındaki bebeğiyle birlikte kovit illetine yenik düştüğünü öğrendimkaç aile daha perişan olacak kaç ciğer daha yanacak ki yaa, işi olmayan evinden çıkmasın, yerin dibine batsın aile iftarlarınız akraba ziyaretleriniz yapmayın yahu yapmayın...
Tam kapanma yapmazlar gibi geliyor.Ramazandan önce de konuşuldu.Üstelik vaka sayıları düşüyorBakanlar kurulu toplantısı için 2 haftalık tam kapanma gündemdeymiş. Bayram haftası zaten pazartesi ve salı kalıyor geri kalan günler tatil olacağı için, öncesindeki haftada dahil 2 hafta olacağı söyleniyor. Bakıp göreceğiz, lebaleb yaptık yapıyoruz yapacağız konuşmasından sonra (maks. 45 dk) 3 dk lık kuralları sıralarlar herhalde. Silivri ısınmadan konuşma diye kendimi tembihlesemde duramıyorum. Allah'tan yurtta kalma durumum yokmalum artık alınmama gibi bi kural geldi hazretlerine hakaret edenlerin...
Ben kaç haftadır tam kapanmayı bekleyenlerdenim olmadı bu sefer de olmayacak 38bini dün gördükleri için vakalarda düşüş var sanıp aynı kafa devam edeceklerini düşünüyorum umarım daha fazla canımız gitmeden artık bu işe bir dur diyebiliriz bizler elimizden geldiği kadar koruyoruz hem kendimizi hem etrafimizi korumak istemeyenler bu yükün altında kalsınlar.Bakanlar kurulu toplantısı için 2 haftalık tam kapanma gündemdeymiş. Bayram haftası zaten pazartesi ve salı kalıyor geri kalan günler tatil olacağı için, öncesindeki haftada dahil 2 hafta olacağı söyleniyor. Bakıp göreceğiz, lebaleb yaptık yapıyoruz yapacağız konuşmasından sonra (maks. 45 dk) 3 dk lık kuralları sıralarlar herhalde. Silivri ısınmadan konuşma diye kendimi tembihlesemde duramıyorum. Allah'tan yurtta kalma durumum yokmalum artık alınmama gibi bi kural geldi hazretlerine hakaret edenlerin...
Malesef.Kontrol sıkı olmaası lazımDevlet kapanma yapsada yapmasada bu bizim elimizde insanlarımız cahil tam kapanma olsa nolacakki herkes yine sokağa çıkacak park bahçeler dolacak
Haftasonu yasağından önce cuma günü birbirine yatıya gidenler var şimdiden bayramı dusunuyorlar üç dört aile biraraya gelecekmiş böyle olduğu sürece devlet ne yapsınYasak saatini 19:00 çektiler de noldu.Millet iftarda birbirinde gene
Aynen öyle marketler nasıl kalabalık asıl bulaş marketlerde görevliye dedim neden burası bu kadar kalabalık 38 kişiye kadar izin var dedi rahat 50 kişi vardı içerideDevlet kapanma yapsada yapmasada bu bizim elimizde insanlarımız cahil tam kapanma olsa nolacakki herkes yine sokağa çıkacak park bahçeler dolacak
Aynen öleHaftasonu yasağından önce cuma günü birbirine yatıya gidenler var şimdiden bayramı dusunuyorlar üç dört aile biraraya gelecekmiş böyle olduğu sürece devlet ne yapsın
Çin gibi evlerine tikip milleti birde üstune kapı civileseler devlet yine suçlu olur
Ben daha ilk dozu olmadım.3 mayısa vermişdi geçen haftaSinovac aşı randevuları durdurulmuş. İkinci dozları nasıl olacak insanlar? Bilgisi olan var mı?
Arattım google de durdurma için Kocaeli nde durduruldu olarak haber çıkıyor.Sinovac aşı randevuları durdurulmuş. İkinci dozları nasıl olacak insanlar? Bilgisi olan var mı?
İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Aile Sağlığı Merkezlerine gönderilen yazı ile Çin aşısı olarak bilinen Sinovac aşısının stoklarının sadece ikinci doz aşılara yeteceği için birinci doz aşı için randevu alımlarının durdurulduğu belirtildi. Birinci doz aşı sırası gelenler ise Biontech aşısı için hastanelere yönlendirilecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?