bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Gül kv desinin oray gidecekti , 1 hafta kalacaklardı sanirim. Geçen gidip gitmediği aklima gelmişti. Inşallah sağ salim gidip evlerine dönerler
Gitmek istemiyordu diye biliyorum, covid riskinden dolayı ertelicekti sanki, kv gitse bile kk ya giriyordu ara ara, inşaallah önemli bir şey yoktur

Çok çok üzüldüm.
Allahım rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah.
Yakınlarına sabır versin inşallah.

Bakanlar kurulu toplantısı için 2 haftalık tam kapanma gündemdeymiş. Bayram haftası zaten pazartesi ve salı kalıyor geri kalan günler tatil olacağı için, öncesindeki haftada dahil 2 hafta olacağı söyleniyor. Bakıp göreceğiz, lebaleb yaptık yapıyoruz yapacağız konuşmasından sonra (maks. 45 dk) 3 dk lık kuralları sıralarlar herhalde. Silivri ısınmadan konuşma diye kendimi tembihlesemde duramıyorum. Allah'tan yurtta kalma durumum yok malum artık alınmama gibi bi kural geldi hazretlerine hakaret edenlerin...

Tam kapanma yapmazlar gibi geliyor.Ramazandan önce de konuşuldu.Üstelik vaka sayıları düşüyor

Ben kaç haftadır tam kapanmayı bekleyenlerdenim olmadı bu sefer de olmayacak 38bini dün gördükleri için vakalarda düşüş var sanıp aynı kafa devam edeceklerini düşünüyorum umarım daha fazla canımız gitmeden artık bu işe bir dur diyebiliriz bizler elimizden geldiği kadar koruyoruz hem kendimizi hem etrafimizi korumak istemeyenler bu yükün altında kalsınlar.

Twitter de takip ettiğim bir gazeteci paylaşmış 2 haftalık tam kapanma konusunu, bende onun yalancısıyım ama olacağını düşünmüyorum bende :) bakalım görelim iftardan önce açıklama yaparlar..

Yasak saatini 19:00 çektiler de noldu.Millet iftarda birbirinde gene
Haftasonu yasağından önce cuma günü birbirine yatıya gidenler var şimdiden bayramı dusunuyorlar üç dört aile biraraya gelecekmiş böyle olduğu sürece devlet ne yapsın
Çin gibi evlerine tikip milleti birde üstune kapı civileseler devlet yine suçlu olur

Devlet kapanma yapsada yapmasada bu bizim elimizde insanlarımız cahil tam kapanma olsa nolacakki herkes yine sokağa çıkacak park bahçeler dolacak
Aynen öyle marketler nasıl kalabalık asıl bulaş marketlerde görevliye dedim neden burası bu kadar kalabalık 38 kişiye kadar izin var dedi rahat 50 kişi vardı içeride

Aynen öle

Sinovac aşı randevuları durdurulmuş. İkinci dozları nasıl olacak insanlar? Bilgisi olan var mı?
Arattım google de durdurma için Kocaeli nde durduruldu olarak haber çıkıyor.

Bizde siramiz gelince sinovac olacaktık nolacak şimdi uffff biontehc olmak istemeyen çok insan var inşallah gerisi gelir aşının

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…