bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Kızlar az önce eşim den duydum doğrumu bilmiyoruz ama çin kendi halkına yapıyormuş aşı Türkiye'ye gonderilen aşıda aksaklık çıkmış uf yaaa

Arattım google de durdurma için Kocaeli nde durduruldu olarak haber çıkıyor.
Bugün babama ikinci doz için randevu alacaktık. Ama sistem randevu vermiyor. Biz de aile hekimimizi aradık, sinovac randevuları durduruldu, bekleyeceksiniz dedi. İstanbulda yaşıyoruz.

Çok şükür olması gereken yapılması gereken yasaklar başlıyor inşallah daha fazla bulaş ve canlar gitmez
Denetleme olmadıktan sonra yasaklar olup bizi eve kapatsa nolacak Bim diğer marketler kasa kuyruğu uzayıp gidiyor nerede kalabalık görürsem şikayet edicem bundan sonra

Denetleme olmadıktan sonra yasaklar olup bizi eve kapatsa nolacak Bim diğer marketler kasa kuyruğu uzayıp gidiyor nerede kalabalık görürsem şikayet edicem bundan sonra
Aynen öyle biz zaten evde oturuyorduk hayatımızda şuan hiç birşey değişmedi

Aynen öyle biz zaten evde oturuyorduk hayatımızda şuan hiç birşey değişmedi
Bimdeki görevliye dedim burası çok kalabalık almamanız lazım 38 kişiye kadar serbest dedi içeride 50 kişi rahat vardı herkes kalabalığı gören arasın polisi lütfen geçen kardeşim aramış hemen ekip gelmiş bundan sonra herkes kurallara uymayanları şikayet etsin geçenlerde bi abi parkta kalabalığı görmüş hemen polisi aramış ekip gelmiş ben de aynısını yapıcam inşallah

Valla burada yasak olduğu gün her zamankinden daha fazla insan oluyor sokakta arabalar saniye durmuyor . Söylediğinde haklısın aranması lazım cidden

Ben sadece ulkenin bir kismina tatil olarak goruyorum malesef cok gec alinmis bir karar hem ekonomik sebepler hemde herkes alisti
Ben yonetim kademesindede nelere sahit oldum evet esneme olur ama biz nerdeyse yasak icin savasicaz esneye esneye yasagi kaldirdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…