- 23 Ocak 2016
- 35.213
- 51.130
- 598
Ben de öyle düşündüm ablaUmmuyordum geleceğini.Hatta vaka sayılarının yasak gelmemesi için kasıtlı düştüğünü bile düşündüm
Ben maddi olarak kayba uğrayan insanların görüşünü merak ediyorum. Geçen sene ilk zamanlar çok az vaka sayısında iken burnumuzu çıkarmaya korktuğumuz zamanlarda iki ay kadar eşim sadece kısa çalışma ödeneği aldı. Maddi olarak tabi ki batmadik ama onun psikolojik etkileri çok büyüktü. Hadi bizimki ondan sonra işinin başına döndü. Ama işini kaybeden, sürekli istikrarsız aç kapalar yüzünden etkilenen nice insan var. Bu insanlar ne düşünüyor acaba?
Ben yaşadım-yaşıyorum ama bunun coronamı yoksa ibs kaynaklımı olduğunu bilemiyorum. Doktora gitmek zorunda kaldım çünkü hayatım boyunca çok nadir kabız olurdum şimdi bir dilim ekmek yesem anında kabızım. Ama ben kortizon kullanmadımArkadaşlar, aranızda covid sonrası -af buyurun- kabızlık sorunu yaşayan oldu mu?
Eşim bu konuda sıkıntı yaşıyor.
Ben kortizon ilacından kaynaklandığını düşünüyorum.
Üç aşağı beş yukarı aynı şekilde besleniyoruz çünkü.
Ben maddi olarak kayba uğrayan insanların görüşünü merak ediyorum. Geçen sene ilk zamanlar çok az vaka sayısında iken burnumuzu çıkarmaya korktuğumuz zamanlarda iki ay kadar eşim sadece kısa çalışma ödeneği aldı. Maddi olarak tabi ki batmadik ama onun psikolojik etkileri çok büyüktü. Hadi bizimki ondan sonra işinin başına döndü. Ama işini kaybeden, sürekli istikrarsız aç kapalar yüzünden etkilenen nice insan var. Bu insanlar ne düşünüyor acaba?
Bizde kp alacağız eşim hemen bakıyor çok teşekkür ediyorum. Hangi hastaneden aldığınız acabaAz önce kayinbabama ikinci doz sinovac aşısı randevusu aldık sorunsuz verdi Kayseri'de ikamet ediyor
Bana coraspin verdiği halde eşimin kan değerleri (D-dimer) yüksek olduğu için ona kan sulandırıcı iğne verdi doktor.
7. -8. Yaptıktan sonra tekrar gelin kan tahlilini tekrarlayalım dedi.
Yapılan test sonrası değer istenen seviyeye düşmediği için bir 10 tane daha iğne eklendi.
Taş da kalmadı artık kafayı yiyecekler yazık günah gerçekten konuşmak istemiyorum cinleniyorum gerçekten çok rahatlar herkes maaşını alıyor tuzları kuru olan esnafa oluyor...Cahille kavga ede ede boğazım ağrıdı artık şoka giriyorum duyduklarıma cvp verince de kötü oluyorum rezillerbu esnaf ne yiyecek taş mı kemirecek artık
Evet gerçekten öyleTaş da kalmadı artık kafayı yiyecekler yazık günah gerçekten konuşmak istemiyorum cinleniyorum gerçekten çok rahatlar herkes maaşını alıyor tuzları kuru olan esnafa oluyor...
Sizin gene marketler bizim kapımızın onu pazar full pazar tezgahı kuruyorlar şikayet ettim hafta sonu kimse de birşey yapmadı cadde ful insan doluydu bnde camdan onları izledimDenetleme olmadıktan sonra yasaklar olup bizi eve kapatsa nolacak Bim diğer marketler kasa kuyruğu uzayıp gidiyor nerede kalabalık görürsem şikayet edicem bundan sonra
Ne biçim bir üslup hazretleri kim oluyor ?Covid paylaşım kısmında yazilana bakin hele de bir ogretmen 1.5 senedir maasi cebinde evinde calisma imkani bulan buna ragmen de sayan esnaf ve özel.sektor olsaniz neyse bence açık kimliğinizle bu duygularınızı gerekli makamlara iletin cesur olun .Bakanlar kurulu toplantısı için 2 haftalık tam kapanma gündemdeymiş. Bayram haftası zaten pazartesi ve salı kalıyor geri kalan günler tatil olacağı için, öncesindeki haftada dahil 2 hafta olacağı söyleniyor. Bakıp göreceğiz, lebaleb yaptık yapıyoruz yapacağız konuşmasından sonra (maks. 45 dk) 3 dk lık kuralları sıralarlar herhalde. Silivri ısınmadan konuşma diye kendimi tembihlesemde duramıyorum. Allah'tan yurtta kalma durumum yokmalum artık alınmama gibi bi kural geldi hazretlerine hakaret edenlerin...
Evet istemiyordu ama sonradan gidecez dedi. Hatta ev 6.katti heralde bisey olur mu diye sordu. Inşallah iyidir. Telefonda neti vardir girer diye düşünüyorum inşallah gelir biran önceGitmek istemiyordu diye biliyorum, covid riskinden dolayı ertelicekti sanki, kv gitse bile kk ya giriyordu ara ara, inşaallah önemli bir şey yoktur
Ill dozu aşılar artik sinovac icin randevu vermiyorlarmis, ikinci dozlar yapılıyor. Ilk dozlar yokmus. biontechte sıkıntı yok spruntik gelecekmiş birde cinde sorun varmisSinovac aşı randevuları durdurulmuş. İkinci dozları nasıl olacak insanlar? Bilgisi olan var mı?
Ben ilk dozumu olacakdım.Bana yokmu şimdi?Ill dozu aşılar artik sinovac icin randevu vermiyorlarmis, ikinci dozlar yapılıyor. Ilk dozlar yokmus. biontechte sıkıntı yok spruntik gelecekmiş birde cinde sorun varmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?