bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Ben maddi olarak kayba uğrayan insanların görüşünü merak ediyorum. Geçen sene ilk zamanlar çok az vaka sayısında iken burnumuzu çıkarmaya korktuğumuz zamanlarda iki ay kadar eşim sadece kısa çalışma ödeneği aldı. Maddi olarak tabi ki batmadik ama onun psikolojik etkileri çok büyüktü. Hadi bizimki ondan sonra işinin başına döndü. Ama işini kaybeden, sürekli istikrarsız aç kapalar yüzünden etkilenen nice insan var. Bu insanlar ne düşünüyor acaba?

Etrafimda 3 kisi var.
Sadece karin doyurma derdindeler
Sanslilarsa bir kac kisi yardim ediyor

Ben yaşadım-yaşıyorum ama bunun coronamı yoksa ibs kaynaklımı olduğunu bilemiyorum. Doktora gitmek zorunda kaldım çünkü hayatım boyunca çok nadir kabız olurdum şimdi bir dilim ekmek yesem anında kabızım. Ama ben kortizon kullanmadım

Karı koca esnafız geçen marttan beri ayakta kalma mücadelesindeyiz. Belkide yerdeyiz ama farkında değiliz. Eve giren sabit gelir sıfır . Devletten sadece 3000 tl aldık. 1 yıldır kredi kartlariyla geçiniyoruz. Bayramlar en iyi gelir zamanlarimiz ama alınan karara sevindik. En azından bundan sonrası için umudumuz var. Ölümden başka herşeyin çaresi var. Üzüldüğümüz tek şey alınan kararın geç olması.

Az önce kayinbabama ikinci doz sinovac aşısı randevusu aldık sorunsuz verdi Kayseri'de ikamet ediyor

Az önce kayinbabama ikinci doz sinovac aşısı randevusu aldık sorunsuz verdi Kayseri'de ikamet ediyor
Bizde kp alacağız eşim hemen bakıyor çok teşekkür ediyorum. Hangi hastaneden aldığınız acaba

Cahille kavga ede ede boğazım ağrıdı artık şoka giriyorum duyduklarıma cvp verince de kötü oluyorum reziller bu esnaf ne yiyecek taş mı kemirecek artık

Tam kapanma geldi ya
İkametgahımın olduğu şehre gidebilirim değil mi?
2 günlüğüne gelip bu şehirde kalmayayım 20 gün?
Evime dönmek istiyorum

Valla bende olacam aklımda kalmasın hastalanırsam niye olmadım diye pisman olmak istemiyorum ölüm alnımıza yazılmışsa kaçış yok yani yaptırmamak sıkıntı diye düşünüyorum

Annem de coronaydı hocam biliyorsunuz
İlaç kullandı ama kan değerlerine vs bakmamışlar.
Ne için bakıldı sizde? Veya kan sulandırıcıyı artık herkese mi veriyorlar?

Cahille kavga ede ede boğazım ağrıdı artık şoka giriyorum duyduklarıma cvp verince de kötü oluyorum reziller bu esnaf ne yiyecek taş mı kemirecek artık
Taş da kalmadı artık kafayı yiyecekler yazık günah gerçekten konuşmak istemiyorum cinleniyorum gerçekten çok rahatlar herkes maaşını alıyor tuzları kuru olan esnafa oluyor...

Taş da kalmadı artık kafayı yiyecekler yazık günah gerçekten konuşmak istemiyorum cinleniyorum gerçekten çok rahatlar herkes maaşını alıyor tuzları kuru olan esnafa oluyor...
Evet gerçekten öyle

Denetleme olmadıktan sonra yasaklar olup bizi eve kapatsa nolacak Bim diğer marketler kasa kuyruğu uzayıp gidiyor nerede kalabalık görürsem şikayet edicem bundan sonra
Sizin gene marketler bizim kapımızın onu pazar full pazar tezgahı kuruyorlar şikayet ettim hafta sonu kimse de birşey yapmadı cadde ful insan doluydu bnde camdan onları izledim

Ne biçim bir üslup hazretleri kim oluyor ?Covid paylaşım kısmında yazilana bakin hele de bir ogretmen 1.5 senedir maasi cebinde evinde calisma imkani bulan buna ragmen de sayan esnaf ve özel.sektor olsaniz neyse bence açık kimliğinizle bu duygularınızı gerekli makamlara iletin cesur olun .

Gitmek istemiyordu diye biliyorum, covid riskinden dolayı ertelicekti sanki, kv gitse bile kk ya giriyordu ara ara, inşaallah önemli bir şey yoktur
Evet istemiyordu ama sonradan gidecez dedi. Hatta ev 6.katti heralde bisey olur mu diye sordu. Inşallah iyidir. Telefonda neti vardir girer diye düşünüyorum inşallah gelir biran önce

Sinovac aşı randevuları durdurulmuş. İkinci dozları nasıl olacak insanlar? Bilgisi olan var mı?
Ill dozu aşılar artik sinovac icin randevu vermiyorlarmis, ikinci dozlar yapılıyor. Ilk dozlar yokmus. biontechte sıkıntı yok spruntik gelecekmiş birde cinde sorun varmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…