Aile hekimindenBizde kp alacağız eşim hemen bakıyor çok teşekkür ediyorum. Hangi hastaneden aldığınız acaba
Baktıkta vermiyor sistem teşekkür ederimAile hekiminden
Evet.Her cumartesi,pazar nasıl deliniyorsa gene delinecekYasaklardan da ümidim yok. Bizim buralarda millet yasak masak dinlemiyor geziyor. Polisler gezip cezaları çatır çatır kesmedikleri sürece pandemi konusunda hiç bir şey değişmez. Üstelik bu haftadan itibaren havalar da ısınıyor. Instagram’da Face’te artık bol bol mangalcıların, piknikçilerin paylaştığı fotoğraflara bakarız.
Marketlere bile sosyallesmeye gidiliyor.Bizim halkimiz yasaktan anlamiyor maalesefYasaklardan da ümidim yok. Bizim buralarda millet yasak masak dinlemiyor geziyor. Polisler gezip cezaları çatır çatır kesmedikleri sürece pandemi konusunda hiç bir şey değişmez. Üstelik bu haftadan itibaren havalar da ısınıyor. Instagram’da Face’te artık bol bol mangalcıların, piknikçilerin paylaştığı fotoğraflara bakarız.
O kadar haklısınız ki. Acaba bu konuda Bimere Cimere ya da hangi kurum uygunsa mail atılmaz mı? Burada kaç bin üye var. Belki sesimizi duyarlar da sadece tedbir almakla kalmaz tedbirlere ne kadar uyulduğunu da kontrol ederler.Marketlere bile sosyallesmeye gidiliyor.Bizim halkimiz yasaktan anlamiyor maalesefKoca dünyada bütün ülkeler nerdeyse kontrol altina aldi ve normale döndüler ve dönmek üzereler,bir tek ülkemizde baştan say Halkimizin buyuk cogunlugu cook rahat ,maskesiz,ve sigara iciyor sokaklarda.Gecen gün kadinin birine pazarda maskesiz diye söylendim dalga gecti benimle güldü Ülkemizde bu halk ile virüsün daha uzuun seneler barinacagini düsünüyorum ve cook üzülüyorum....
Polisler önce kendilerine ceza kessinler lojmanlarda hafta sonu yasakta hafta içi 19:00 dan sonra hala çay mangal partileri yapıyorlar sonra sokaktakilere sıra gelir belkiYasaklardan da ümidim yok. Bizim buralarda millet yasak masak dinlemiyor geziyor. Polisler gezip cezaları çatır çatır kesmedikleri sürece pandemi konusunda hiç bir şey değişmez. Üstelik bu haftadan itibaren havalar da ısınıyor. Instagram’da Face’te artık bol bol mangalcıların, piknikçilerin paylaştığı fotoğraflara bakarız.
Öylemi sizinki ilk dozmu ilk dozsa vermeyebilir bizimki ikinci doz e nabizdan girdik MHRS den randevu almak için girdik sistem vermedi nabizi deneyin birdeBaktıkta vermiyor sistem teşekkür ederim
Gecen haftalarda meydanin ortasinda dikilip sigara icen insanlari ,yolda yuruyen bekcilere sikayet edeyim dedim.Baktim ki onlar da yolun bir kösesinde sigara iciyordu, vazgectimPolisler önce kendilerine ceza kessinler lojmanlarda hafta sonu yasakta hafta içi 19:00 dan sonra hala çay mangal partileri yapıyorlar sonra sokaktakilere sıra gelir belki
Denetleme icin bunun olmasi mi gerekir hic bilemiyorum.Herkes her seyi görüyor ,biliyor zaten.Sıkı yönetimde nasil sokaklarda askerler denetim yaptiysa bu da bir fekaket ,bunda da yapsinlar Allah rizasi icin.Depremden,savastan ,kitliktan da beterdir pandemi diye Mehmet Ceyhan söyledi bu gece tv de ki cook hakli.. Vurdumduymaz insanlar cok vebal aliyor ve hiccc umurlari degil kardesim.Ben yoruldum artik her gün "insan"! Uyarmaktan yemin ederim..O kadar haklısınız ki. Acaba bu konuda Bimere Cimere ya da hangi kurum uygunsa mail atılmaz mı? Burada kaç bin üye var. Belki sesimizi duyarlar da sadece tedbir almakla kalmaz tedbirlere ne kadar uyulduğunu da kontrol ederler.
Ill dozu aşılar artik sinovac icin randevu vermiyorlarmis, ikinci dozlar yapılıyor. Ilk dozlar yokmus. biontechte sıkıntı yok spruntik gelecekmiş birde cinde sorun varmis
Evet ilk doz bende o yüzden vermiyordur diye düşündüm aynenÖylemi sizinki ilk dozmu ilk dozsa vermeyebilir bizimki ikinci doz e nabizdan girdik MHRS den randevu almak için girdik sistem vermedi nabizi deneyin birde
Bugün birisine dedim ki 19 mayıstan sonra düğün salonları açılacak yine geçen seneki gibi başa saracağız. Bana dedi ki ben inanamıyorum geçen sene de düğün yaptılar bizimçevre hep nikahtan gitti dedi . Bende dedim ki senin kardeşin geçen sene düğün yapmadı mı ? Aldığım cvp o düğün değildi ki 2 saat sürdü müzik bile yoktu . Gelin covid oldu diye 2 hafta erteledik birde dediGecen haftalarda meydanin ortasinda dikilip sigara icen insanlari ,yolda yuruyen bekcilere sikayet edeyim dedim.Baktim ki onlar da yolun bir kösesinde sigara iciyordu, vazgectimVirüs en son burdan gidecek gözüküyor ,karamsar olmayim olmayim diyorum ama rasyonel düşünce var ,her sey ortada,görünen köy klavuz istemiyor.... kimi kime sikayet edicez?
Evet hazretleri lafı hiç hoş olmamış sonuçta ülkemizin başkanı her ne kadar tutmasam da saygılı olmak lazım değil mi?Ne biçim bir üslup hazretleri kim oluyor ?Covid paylaşım kısmında yazilana bakin hele de bir ogretmen 1.5 senedir maasi cebinde evinde calisma imkani bulan buna ragmen de sayan esnaf ve özel.sektor olsaniz neyse bence açık kimliğinizle bu duygularınızı gerekli makamlara iletin cesur olun .
Twitterda hafta başında okumuştum gitmeden.önce sinovac icin msj gelmiş ,iptl diye. Bekleyin belki sizinki olur bu sartlarda ancak günü gelince öğrenebilirsiniz.İlk doz ramdevumuzu aldık. Gidince olamayacak mıyız şimdi ben anlamadım
Umarim vardir ama ilk doza sinovac yok diye konuşuluyor. Çinden asi tedariği yapılamadığı için ikinci dozlari tamamlamaya çalışılıyor sanirimBen ilk dozumu olacakdım.Bana yokmu şimdi?
Arkadaşım sana katılıyorum. Tamam devlet suana kadar belki esneklikleri yaptı ,okullar acıkmamalıydı açıldı vs. Ama bide bu gerçekler var. 3 ayd kapanma olsa insan kendi düşünmezse olmaz. Bazi insanalr akil.tutulmasi yaşıyor ve dünyalarını anlayamıyorum.Bende artik bu ulkede virus vitecegine inanmiyorum insanlar sorumsuz ve kural tanimaz.Dayimlar gecen hafta dogum gunu kutlamislar bag evinde cocuklari hepsi uydurukdan çiftci belgesi almislar rahat gezebilmek icin ve sonuc 6 kisi kovid oldu .bugun aradim gecmis olsun demk icin perdeci geldi perdeleri takmak icin dedi ben hayretle.siz pozitifsiniz ve temaslisiniz dedim.birsey olmaz maskeliydik ve penceleri actik dedi bir kez daha şok oldum ve bunu diyenler hocalar diyanette calisan bir hoca ya bu kul hakki degilmi canim cok sıkıldi .üç aile hepsi temasli oldugu halde diger aileyi temasli yazdirmamis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?