Diyanette çalışan hocalar hiç günah işlemiyor degilki onlarda insan peygamber değil sonuçta hataları var maalesef bize örnek olacaklar ama nerdeeeBende artik bu ulkede virus vitecegine inanmiyorum insanlar sorumsuz ve kural tanimaz.Dayimlar gecen hafta dogum gunu kutlamislar bag evinde cocuklari hepsi uydurukdan çiftci belgesi almislar rahat gezebilmek icin ve sonuc 6 kisi kovid oldu .bugun aradim gecmis olsun demk icin perdeci geldi perdeleri takmak icin dedi ben hayretle.siz pozitifsiniz ve temaslisiniz dedim.birsey olmaz maskeliydik ve penceleri actik dedi bir kez daha şok oldum ve bunu diyenler hocalar diyanette calisan bir hoca ya bu kul hakki degilmi canim cok sıkıldi .üç aile hepsi temasli oldugu halde diger aileyi temasli yazdirmamis
Diyanette calisiyorsa insan kul.hakki konusunda daha hasas olmali isi geregi ve bu ahlakina yansimis olmali diye beklentiye girdigim icin belirttim .bu covid insanlarin egitimi ne olursa olsun bencil oldugunu bir kere daha gosterdiDiyanette çalışan hocalar hiç günah işlemiyor degilki onlarda insan peygamber değil sonuçta hataları var maalesef bize örnek olacaklar ama nerdeee
Yaptıkları hiç doğru değil ama kime neyi anlatacaksın koca koca insanlar ve böyle kisilerden çok fazla var
Haklısınız dediğim gibi bize örnek olmaları gerekirkenDiyanette calisiyorsa insan kul.hakki konusunda daha hasas olmali isi geregi ve bu ahlakina yansimis olmali diye beklentiye girdigim icin belirttim .bu covid insanlarin egitimi ne olursa olsun bencil oldugunu bir kere daha gosterdi
Dün babama ikinci doz için randevu alacaktık. Ama sistem randevu vermedi. Biz de aile hekimimizi aradık, sinovac randevuları durduruldu, bekleyeceksiniz dedi.Ill dozu aşılar artik sinovac icin randevu vermiyorlarmis, ikinci dozlar yapılıyor. Ilk dozlar yokmus. biontechte sıkıntı yok spruntik gelecekmiş birde cinde sorun varmis
Hocam biz özel bir hastanede enfeksiyon hastalıkları uzmanına muayene olduk.Annem de coronaydı hocam biliyorsunuz
İlaç kullandı ama kan değerlerine vs bakmamışlar.
Ne için bakıldı sizde? Veya kan sulandırıcıyı artık herkese mi veriyorlar?
Hanımefendi :) 1.5 senedir maaşı cebinde evinde çalışma imkanı bulan öğretmen arkadaşlarımdan değilim ben, hazirandan beri yüzyüze eğitime devam ediyorum, günde 8 saat maskesiz çocuklarla mesafesiz şekilde ders yapıyoruz, bu bir. İkincisi 1.5 senedir maaşı cebinde evinden ders veren meslektaşlarımın yerinde olmak istemezsiniz gece gündüz telefonları susmuyor. Üçüncüsü bu ülkede yaşıyor vergi veriyorsam işleyişteki aksaklıkları eleştirme hakkına sahibim. Dördüncüsü hazretleri saygı duyulan kişi anlamına gelir. İroni yaptım evet, yapılması gereken ne varsa sandık başında bireysel olarak yapıyorum ama eleştiriyi de yaparım, hem kadınlar kulübü kovit başlığında hem gereken her türlü platformda. Aksaklıklar ile ilgili cimere kaç kere mesaj yolladım tahmin bile edemezsiniz :) hükümetseviciliğiniz bende işlemez :)Ne biçim bir üslup hazretleri kim oluyor ?Covid paylaşım kısmında yazilana bakin hele de bir ogretmen 1.5 senedir maasi cebinde evinde calisma imkani bulan buna ragmen de sayan esnaf ve özel.sektor olsaniz neyse bence açık kimliğinizle bu duygularınızı gerekli makamlara iletin cesur olun .
Haberlerde gösterdi 1.doz için sinovac aşısı yokmuş elifcim..Ben ilk dozumu olacakdım.Bana yokmu şimdi?
Sinovac sorun çıkarıyor demişti Fahrettin Koca. Nolacak o zaman ki yerli aşıya kadar çok var dahaHaberlerde gösterdi 1.doz için sinovac aşısı yokmuş elifcim..
1.doz sinovac aşısı kalmamış haberlerde gösterdi.İlk doz ramdevumuzu aldık. Gidince olamayacak mıyız şimdi ben anlamadım
Bende o aşıyı oldum,mayısın 6.da tekrar olacam,yasaklarda nasıl olacak ki aşı işi hastaneye gitmede sıkıntı olmaz herhalde.Sinovac sorun çıkarıyor demişti Fahrettin Koca. Nolacak o zaman ki yerli aşıya kadar çok var daha
Abla aşı randevusu alıyorsunuz ya o zaman sorun yokBende o aşıyı oldum,mayısın 6.da tekrar olacam,yasaklarda nasıl olacak ki aşı işi hastaneye gitmede sıkıntı olmaz herhalde.
Randevularımızı almıştık zaten cuma günüde eşim olacak aşıyı.Abla aşı randevusu alıyorsunuz ya o zaman sorun yok
Randevu ile ilgili bir bilgilendirme msj geliyor muyduRandevularımızı almıştık zaten cuma günüde eşim olacak aşıyı.
Normal hastane randevumda vardı o ne olacak şimdi.
Bazen geliyordu mesajları onay istiyordu,gatadan randevum.Randevu ile ilgili bir bilgilendirme msj geliyor muydu
Tam kapanma bekleyenler
Hocam biz özel bir hastanede enfeksiyon hastalıkları uzmanına muayene olduk.
Hemen kan tahlili ve satürasyon ölçümü istedi.
Kan testleri sonrasında eşimden ciğer filmi de istedi.
Bununla birlikte coraspin, covid tedavisi gören herkese veriliyor diye biliyorum.
Ablacım çevirmeye takıldığın zaman o msj yeterli oluyor diye biliyorum . Oğlum geçen hafta cuma gece ateşlendi randevu aldım sabah için özel hastaneden gittik . Msj gelmişti çevirme olsa gösterirdik ama bir allahın kulu sormadı çünkü herkes sokaktaydı arabalarla . Sen yine de 155 e danış istersen geçmiş olsunRandevularımızı almıştık zaten cuma günüde eşim olacak aşıyı.
Normal hastane randevumda vardı o ne olacak şimdi.
Evet bende hem cuma hemde cumartesi iki farklı hastaneye gittim yolda ne soran ne çeviren hiçbir şey olmadı. Yollar sanki normal gün gibi işlekti bu şekilde nasıl bitecek bu hastalık.Ablacım çevirmeye takıldığın zaman o msj yeterli oluyor diye biliyorum . Oğlum geçen hafta cuma gece ateşlendi randevu aldım sabah için özel hastaneden gittik . Msj gelmişti çevirme olsa gösterirdik ama bir allahın kulu sormadı çünkü herkes sokaktaydı arabalarla . Sen yine de 155 e danış istersen geçmiş olsun
Fabrikalar açık mı olacak acaba kızlar?Genelgeyi okudum ve beklediğim gibi oldu adı tam kapanma ama benim için değişen bir şey olmadı işe gelmeye devam edeceğim ve bir çok sektörde muaf. Çalışanlar yine çalışacak evde olanlar yine evde olacak. İşveren insiyatifine kaldık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?