bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Diyanette çalışan hocalar hiç günah işlemiyor degilki onlarda insan peygamber değil sonuçta hataları var maalesef bize örnek olacaklar ama nerdeee
Yaptıkları hiç doğru değil ama kime neyi anlatacaksın koca koca insanlar ve böyle kisilerden çok fazla var

Diyanette calisiyorsa insan kul.hakki konusunda daha hasas olmali isi geregi ve bu ahlakina yansimis olmali diye beklentiye girdigim icin belirttim .bu covid insanlarin egitimi ne olursa olsun bencil oldugunu bir kere daha gosterdi

Diyanette calisiyorsa insan kul.hakki konusunda daha hasas olmali isi geregi ve bu ahlakina yansimis olmali diye beklentiye girdigim icin belirttim .bu covid insanlarin egitimi ne olursa olsun bencil oldugunu bir kere daha gosterdi
Haklısınız dediğim gibi bize örnek olmaları gerekirken

Ill dozu aşılar artik sinovac icin randevu vermiyorlarmis, ikinci dozlar yapılıyor. Ilk dozlar yokmus. biontechte sıkıntı yok spruntik gelecekmiş birde cinde sorun varmis
Dün babama ikinci doz için randevu alacaktık. Ama sistem randevu vermedi. Biz de aile hekimimizi aradık, sinovac randevuları durduruldu, bekleyeceksiniz dedi.

Tam kapanma bekleyenler
Annem de coronaydı hocam biliyorsunuz
İlaç kullandı ama kan değerlerine vs bakmamışlar.
Ne için bakıldı sizde? Veya kan sulandırıcıyı artık herkese mi veriyorlar?
Hocam biz özel bir hastanede enfeksiyon hastalıkları uzmanına muayene olduk.
Hemen kan tahlili ve satürasyon ölçümü istedi.
Kan testleri sonrasında eşimden ciğer filmi de istedi.
Bununla birlikte coraspin, covid tedavisi gören herkese veriliyor diye biliyorum.

Hanımefendi :) 1.5 senedir maaşı cebinde evinde çalışma imkanı bulan öğretmen arkadaşlarımdan değilim ben, hazirandan beri yüzyüze eğitime devam ediyorum, günde 8 saat maskesiz çocuklarla mesafesiz şekilde ders yapıyoruz, bu bir. İkincisi 1.5 senedir maaşı cebinde evinden ders veren meslektaşlarımın yerinde olmak istemezsiniz gece gündüz telefonları susmuyor. Üçüncüsü bu ülkede yaşıyor vergi veriyorsam işleyişteki aksaklıkları eleştirme hakkına sahibim. Dördüncüsü hazretleri saygı duyulan kişi anlamına gelir. İroni yaptım evet, yapılması gereken ne varsa sandık başında bireysel olarak yapıyorum ama eleştiriyi de yaparım, hem kadınlar kulübü kovit başlığında hem gereken her türlü platformda. Aksaklıklar ile ilgili cimere kaç kere mesaj yolladım tahmin bile edemezsiniz :) hükümetseviciliğiniz bende işlemez :)

Anneanneme vermişler sadece. Annem de kendisi almış bebe aspirini içmeye başlamış. Odadan çıkmaları yasak olduğu için muayene de olamıyot

Genelgeyi okudum ve beklediğim gibi oldu adı tam kapanma ama benim için değişen bir şey olmadı işe gelmeye devam edeceğim ve bir çok sektörde muaf. Çalışanlar yine çalışacak evde olanlar yine evde olacak. İşveren insiyatifine kaldık.

Randevularımızı almıştık zaten cuma günüde eşim olacak aşıyı.
Normal hastane randevumda vardı o ne olacak şimdi.
Ablacım çevirmeye takıldığın zaman o msj yeterli oluyor diye biliyorum . Oğlum geçen hafta cuma gece ateşlendi randevu aldım sabah için özel hastaneden gittik . Msj gelmişti çevirme olsa gösterirdik ama bir allahın kulu sormadı çünkü herkes sokaktaydı arabalarla . Sen yine de 155 e danış istersen geçmiş olsun

Evet bende hem cuma hemde cumartesi iki farklı hastaneye gittim yolda ne soran ne çeviren hiçbir şey olmadı. Yollar sanki normal gün gibi işlekti bu şekilde nasıl bitecek bu hastalık.

Fabrikalar açık mı olacak acaba kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…