- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
- 208
Üretim imalat tesisleri muaf yazıyor genelgedeFabrikalar açık mı olacak acaba kızlar?
Randevunun ekran görüntüsünü aldım zaten,o sorun olmaz aşıyada eşimle gideceğiz nasılsa.Ablacım çevirmeye takıldığın zaman o msj yeterli oluyor diye biliyorum . Oğlum geçen hafta cuma gece ateşlendi randevu aldım sabah için özel hastaneden gittik . Msj gelmişti çevirme olsa gösterirdik ama bir allahın kulu sormadı çünkü herkes sokaktaydı arabalarla . Sen yine de 155 e danış istersen geçmiş olsun
Şimdi aradım 155'i randevu varsa sıkıntı yok dedi..Ablacım çevirmeye takıldığın zaman o msj yeterli oluyor diye biliyorum . Oğlum geçen hafta cuma gece ateşlendi randevu aldım sabah için özel hastaneden gittik . Msj gelmişti çevirme olsa gösterirdik ama bir allahın kulu sormadı çünkü herkes sokaktaydı arabalarla . Sen yine de 155 e danış istersen geçmiş olsun
Bitmeyecek kiEvet bende hem cuma hemde cumartesi iki farklı hastaneye gittim yolda ne soran ne çeviren hiçbir şey olmadı. Yollar sanki normal gün gibi işlekti bu şekilde nasıl bitecek bu hastalık.
Su deposu imalat fabrikasi. Çok acil bişey değil diye kapatırlar diyorlardı halen birşeyde söylenmemiş, sanırım açık.. çok teşekkürlerÜretim imalat tesisleri muaf yazıyor genelgede
Eşin bir ara sınır dışındaydı demi öyle hatırlıyorum sanki.Bitmeyecek kibizim hayatımızda hiç birşey değişmedi eşim asker o tugaya gitmeye devam edecek . Oğlumla ben sadece apartmanın kapısına iniyorduk birde alttaki markete oraya gitmeye devam edilecek bu kadar
Çalışmayıp evde olanlar için bir şey değişmedi aslında çalışanlar yine çalışacak evde olanlar yine evde olacak. Öğretmen ve öğrenciler için kısıtlama oldu. İlk tam kapanmayı duyunca sevinmiştim bu sefer gerçekten olacak galiba dedim ta ki genelgeyi okuyana kadarBitmeyecek kibizim hayatımızda hiç birşey değişmedi eşim asker o tugaya gitmeye devam edecek . Oğlumla ben sadece apartmanın kapısına iniyorduk birde alttaki markete oraya gitmeye devam edilecek bu kadar
İş yerleri bugün yarın açıklama yaparlar bende çalışırız diyorum ama belki çok düşün bir ihtimal patronlarım bizde kapatalım der diye bekliyorum.Su deposu imalat fabrikasi. Çok acil bişey değil diye kapatırlar diyorlardı halen birşeyde söylenmemiş, sanırım açık.. çok teşekkürler
Randevulu olanlara sıkıntı yok güzel anneanne sağlıkla ol aşını bol şifalı antikorlu inşallahBende o aşıyı oldum,mayısın 6.da tekrar olacam,yasaklarda nasıl olacak ki aşı işi hastaneye gitmede sıkıntı olmaz herhalde.
Evet büyüdü 16 aylıkRandevunun ekran görüntüsünü aldım zaten,o sorun olmaz aşıyada eşimle gideceğiz nasılsa.
Çevirme olsada kanıtımız var elimizde,diğer randevu çok acil değil nasılsa iptal edebilirim onu.
Oğluna çok geçmiş olsun şimdi nasıl iyileştimi,büyümüştür oğlunda daha küçük diye biliyorum.
Ne düğüncü milletmişiz kardeşim,ölsek de o düğünler yapilacak diyorlar .Titanic in kemancilarina benzetiyorum ben o insanlari ki ülkemizde cook var.23 yil önce evlendigimde pandeminin p si yoktu ve ben tüm söylenenlere inat "nikah" istedim sadece.Etrafimdakilerden " aa hic olur mu öyle dul kadin gibi" diyen mi ararsin,agiz bükenler mi,cok pisman olursun diyenler mi bi yazsam :) Hayatimin hic bir evresinde bunun icin asla pisman olmadim.Bizim toplum cogunlukla şânı şöhreti ,kutlamayi ,oturmalara gidip gelmeyi cok seviyor ,vazgecemiyorlar.İnsanlarin kültürünü ve aliskanliklarini degistiremeyecegimize göre yine söylüyorum pandeminin en son bittigi ülkelerden olacagiz maalesef.Bireysel yasama gecemiyoruz mecbur da olsak.Benim ,sizin gibiler cook azinlikta ,ve bu cok üzücü.Hem müslümanim diyorlar hem vebal aliyorlar farkinda degiller.Bilinc ve şuur nimettir .Bugün birisine dedim ki 19 mayıstan sonra düğün salonları açılacak yine geçen seneki gibi başa saracağız. Bana dedi ki ben inanamıyorum geçen sene de düğün yaptılar bizimçevre hep nikahtan gitti dedi . Bende dedim ki senin kardeşin geçen sene düğün yapmadı mı ? Aldığım cvp o düğün değildi ki 2 saat sürdü müzik bile yoktu . Gelin covid oldu diye 2 hafta erteledik birde dediya şimdi ne denir buna allah aşkına ya sinirimden bağırmak istedim dalga geçiyor sanki karşısında gerizekalı var
155'i aradım şimdi randevu varsa sıkıntı yok dedi.Randevulu olanlara sıkıntı yok güzel anneanne sağlıkla ol aşını bol şifalı antikorlu inşallah
Ben okuyup sinirlerimi bozmayacağım şuanÇalışmayıp evde olanlar için bir şey değişmedi aslında çalışanlar yine çalışacak evde olanlar yine evde olacak. Öğretmen ve öğrenciler için kısıtlama oldu. İlk tam kapanmayı duyunca sevinmiştim bu sefer gerçekten olacak galiba dedim ta ki genelgeyi okuyana kadar
Düşünsenize gelin sizsiniz düğünününde 1 hafta önce covid oldunuz. Karantina bitiyor yine düğün yapıyorsunuz bu nasıl bir kafa acabaNe düğüncü milletmişiz kardeşim,ölsek de o düğünler yapilacak diyorlar .Titanic in kemancilarina benzetiyorum ben o insanlari ki ülkemizde cook var.23 yil önce evlendigimde pandeminin p si yoktu ve ben tüm söylenenlere inat "nikah" istedim sadece.Etrafimdakilerden " aa hic olur mu öyle dul kadin gibi" diyen mi ararsin,agiz bükenler mi,cok pisman olursun diyenler mi bi yazsam :) Hayatimin hic bir evresinde bunun icin asla pisman olmadim.Bizim toplum cogunlukla şânı şöhreti ,kutlamayi ,oturmalara gidip gelmeyi cok seviyor ,vazgecemiyorlar.İnsanlarin kültürünü ve aliskanliklarini degistiremeyecegimize göre yine söylüyorum pandeminin en son bittigi ülkelerden olacagiz maalesef.Bireysel yasama gecemiyoruz mecbur da olsak.Benim ,sizin gibiler cook azinlikta ,ve bu cok üzücü.Hem müslümanim diyorlar hem vebal aliyorlar farkinda degiller.Bilinc ve şuur nimettir .
Maşallah büyümüş delikanlı olmuş artık annesiEvet büyüdü 16 aylıkşükürler olsun hiç büyümeyecek gibi geliyordu biraz toparlandı . Diş çıkartmıştı ondan 1 gece sonra ateşlendi ilk kez oldu çok şaşırdık korktum baya yükseldi çünkü. Dişi çok zor çıkarttığı için kulağı iltihaplanmış kanda crp yükselmişti doktor yatış yapacaktı neredeyse neyse ki geçti ilaç kullandık . Çok teşekkür ediyorum ablacım
Onunla ilgili bişey yok herhalde,sadece pazar günleri kapalı olacak,cumartesi patlama yaşanacak marketlerde kesinBen okuyup sinirlerimi bozmayacağım şuansizden de duydum ya iyice gerildim . Market saatleri ile ilgili bir bilgi var mı o kısa olsa barı
Ben okuyup sinirlerimi bozmayacağım şuansizden de duydum ya iyice gerildim . Market saatleri ile ilgili bir bilgi var mı o kısa olsa barı
Aynen bizim insanımız perşembeden cumadan almaz cumartesi kuyruk yaparlar market kapısındaOnunla ilgili bişey yok herhalde,sadece pazar günleri kapalı olacak,cumartesi patlama yaşanacak marketlerde kesin
Sanki kıtlık var marketlerde:))Aynen bizim insanımız perşembeden cumadan almaz cumartesi kuyruk yaparlar market kapısında
Alttan 4 . Dişi tam 2 ay süründü çok zor patladı . Şuan alttan ve üstten birer azı patlıyor . Üsttekinin 1 başı patlamış alttaki de akşam sabah artık kocaman şiş ve beyazMaşallah büyümüş delikanlı olmuş artık annesiazı dişimi köpek dişimi yoksa onlar biraz zorlar çocukları.
Bu durumlarda devit3 ampul veriyorlardı önceden onu içirince hemen diş patlıyordu çıkıyordu.
Böylelikle büyüyorlar işte,neyseki geçmiş çok geçmşler olsun tekrardan .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?