Çalışamaz sanırım.Çalıştığını nasıl ispat edecek?Sigortasız çalışan işçi tam kapanmada çalışabilecek mi acaba
1.dozmu senin elif.Bende almışdım ama.Neyse bir yaklaşsın bakalım çıkar ortaya
Evet1.dozmu senin elif.
Randevun var nasılsa gidebiliyorsun hastaneye.
Evet.Yakın sağlık ocağına gidicem.Yok deseler de yakın yaniRandevun var nasılsa gidebiliyorsun hastaneye.
Asıl marketleri kapatıp yürüyüşe izin versinler.Market alt alta üst üsteDün eşim tam da sunu soyledi
"Biz zaten evden ekmek almaya çıkıyorduk bize yasak yok yani dedi "
Yasak kime bilmiyorummarketler denetlenmeli sayısına göre kalabalık oluyor içleri millet çoluk çocuk yasaklarda ailece markete gidiyor
Sizin orası hahahaBen yine bos odayi beklemeye ise gidicem gibi, belediye personeliyim tam kapasite calismaya devam
Gelmeyen vatandasla nasil olacak onu biz bulamadik siz bulursaniz anlatin
Çok merak ediyorum yaa keşke görüşen telefonunun olduğu birileri olsaydı
Bayram sonrasını beklerlerse iyi.Cumartesi,pazar hal malumArkadaşım AVM ye gitmiş birde diyorki ne kadar kalabalık sanki bayram alışverişine çıkmış milet kendini saymıyor hiç
Bitmezki bu virüs boşuna yasak yapiyorlar belki azalir ama bayram ertesi ipini koparan tatile pikniğe köye avmye koşacak vaka yine tavan yapacak belli bişey
Evet okudumAy otogarlar dolmuş milet memleketine gidiyormuş pesss artık ya gerçekten Anadolu'ya yayılacak yine İstanbul rahatlayacak bu sefer Anadolu patlayacak
Şuan ne yazıkki tam mevsim geçişine denk geldi . Çocukların vs kıyafet ihtiyacı var . Dün gece internetten alabileceğim şeyleri sipariş verdim . Bugün eşim avm ye gidip birkaç parça şey daha aldı kendinde eksikleri vardı . Adam işe gidecek hava olmuş 30 derece 20 gün sonra burası olacak 35 derece tişört eksiği vardı mesela mecbur aldı yani. Bu işin sonu yok ne yazıkki sürekli böyle başa sarılacakArkadaşım AVM ye gitmiş birde diyorki ne kadar kalabalık sanki bayram alışverişine çıkmış milet kendini saymıyor hiç
Bitmezki bu virüs boşuna yasak yapiyorlar belki azalir ama bayram ertesi ipini koparan tatile pikniğe köye avmye koşacak vaka yine tavan yapacak belli bişey
Şuan ne yazıkki tam mevsim geçişine denk geldi . Çocukların vs kıyafet ihtiyacı var . Dün gece internetten alabileceğim şeyleri sipariş verdim . Bugün eşim avm ye gidip birkaç parça şey daha aldı kendinde eksikleri vardı . Adam işe gidecek hava olmuş 30 derece 20 gün sonra burası olacak 35 derece tişört eksiği vardı mesela mecbur aldı yani. Bu işin sonu yok ne yazıkki sürekli böyle başa sarılacak
İade etmeye kalksan en az 15 gün gidiyor zatenEvet bende mesela yarin ayakkabi almaya gidecegim bugun yandim mahvoldum
Aksam is cikisi olacak cok kalabalik olacak belki bulamayacagim
Alsam iadesi sorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?