bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Tam kapanma hakkında ne düşünüyorsunu? Sizce doğru mu, yoksa bireysel haklarımızın ihlali mi? Yorumum çekimser ne düşünsem tartışma içine giriyor herkes..
Ne alakası var bireysel haklarla herkes kırıp dizini evde otursaydı devlette kapanmaya gitmek zorunda kalmazdı keyfine yapmadı kesinlikle

Ne alakası var bireysel haklarla herkes kırıp dizini evde otursaydı devlette kapanmaya gitmek zorunda kalmazdı keyfine yapmadı kesinlikle
Evde oturmak demeyelim de kurallara uyulsaydı böyle olmayabilirdi kırıp dizini oturmak da 1 gün değil 1 ay değil ne zaman biteceği belli olmayan bir salgın

Birgün sahile gittik hava çok güzel tabii biz erken gittik sonra bir insan akını kafileler halinde öyle söyleyim banklarda yer kalmadı çimler kamp sandalyeleri atan atana dipdibe oturmalar gruplar halinde insanlar böyle davranmasaydı bu durum olmazdı sanırım bu kadar

Öyle tabikide ev oturmaları iftarla sahurlar günler doğum günleri

Öyle tabikide ev oturmaları iftarla sahurlar günler doğum günleri
Kesinlikle kurallara uyulmalıydı ben kurallara uyarak geziyorum dışarı çıkıyorum isteyen hakkını helal etmesin ne kadar süreceği belli olmayan bir salgın ve hergün evde oturmak da hiç kolay değil beden sağlığı önemli evet ama ruh sağlığı da önemli maskemi taktım mesafemi korudum kalabalık yerlere girmedim hepsi bu yapılacak şey bu kadar zor olmamalı

Bende bunu düşündüm cidden

Evden calisma devam ediyor, bakiciya muhtac bebekler var mecbur git gel sirkulasyon olacak
Saglikcilarin cocuklari ortada kaldi resmen heryer kapali bakici yok
Her yolculuk gezmek icin degil

Sigortasız çalışan işçi tam kapanmada çalışabilecek mi acaba
Sigortasız lütfen çalışmayın komşum senelerdir sigortasız çalıştı trafik kazası geçirdi kaç tane organı hasar gördü kaç tane ameliyat oldu sigortalı çalışmış olsaydı şuan malulen emekli olma hakkı olabilirdi hayat ne getirir bilinmez çalışıyorsanız sigortanızı dikkate almanızı tavsiye ederim.

Neden? Spor salonlarında da kontrollü bir şekilde spor yapılabilir sayıyı az alıyorlar zaten bölgesel zayıflama falan bilmem de sağlığına önem veren bir insan spor salonuna gidebilir bakın bunun ne kadar süreceği belli değil kontrollü mesafeli sosyal hayata alışmalıyız lütfen spor salonuna gidenleri yahut kütüphaneye gidenleri kafede oturanları da yargılamayın burada da çalışan bir sürü insan var ve bunlar da ev bakıyor çoluğu çocuğu var kirası var ev borcu var ne yapılsın tümden spor salonları kapatılsın peki orada çalışan spor hocaları ne olacak eğitmenler ne olacak biraz geniş kapsamlı düşünmeliyiz siyasi taraf tutan biri değilim fakat devlet de herkese maaş bağlayamaz maalesef ki herkes üzerine düşen kurallara uysaydı böyle olmazdı geçen markette 3 bayan bir arada ürünlere bakıyor uyardım bakın dedim yaptığınız yanlış maske çenede muhabbet ediyorlar lafıma hiç aldırış etmediler öyle yüzüme baktılar kaldıkları yerden ürünlere bakmaya devam ettiler.

Şimdi şöyle bir durum var kimse ben sürekli evdeyim diyemez zaten. Ben mesela oğlumu 2 günde bir dışarı yürüyüşe çıkarttım markete de girdik . Ama ev oturmasına gitmedik geçen temmuzdan beri evimize misafir gelmedi Kv hariç gibi gibi . Maskemizi taktık ki eşim risk grubunda çalışıyor kapmamız bence an meselesi . En son en zaman bir yerde yemek yedim unuttum bile gibi gibi bir sürü şey var söyledikleriniz doğru

Evden calisma devam ediyor, bakiciya muhtac bebekler var mecbur git gel sirkulasyon olacak
Saglikcilarin cocuklari ortada kaldi resmen heryer kapali bakici yok
Her yolculuk gezmek icin degil
Bu kadar insan Mı o şekilde sen her zamanki gibi çok iyimser düşünüyorsun Herkesi kendin zannetme esilaaaaaa

Şöyle sanırım şimdi yani Perşembe kadar sabah 05:00 ile akşam 19:00 arası isteyen istediği yere gidebiliyormuş
Ama kapanma gelmeden evvel gelmişti şehirler arası yasak zaten yanlış hatırlamıyorsam Ramazan 1 hafta olduğunda gelmişti diye hatırlıyorum

Ama kapanma gelmeden evvel gelmişti şehirler arası yasak zaten yanlış hatırlamıyorsam Ramazan 1 hafta olduğunda gelmişti diye hatırlıyorum
Bende öyle biliyordum . Kp eşimi aradı dedi ki oğlum biz köye asma budamaya gidecektik ne olacak şimdi gidemeyecek miyiz ? Bende dedim ki gidemeyecekler tabiki nasıl iddia ediyorum ama görmen lazım genelgeyi açıp okudular meğer 05:00 ile 19:00 arası gidilemiyormuş inanamadım ben şoka girdim

Aa öyle bir durum mu varmış haberim yoktu benim de kayınvalidemler hatta yazlığa gittiler az durup geldiler yasak gelir diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…