Ben inanamadım çok sinirlendim o zaman ki bence bu büyük bir ihmal böyle böyle 2 haftada vaka hiç düşmedi bak tam pazar günü vaka düştü bir andaAa öyle bir durum mu varmış haberim yoktu benim de kayınvalidemler hatta yazlığa gittiler az durup geldiler yasak gelir diye
sabah 5 le akşam 7 arası bildiğimizi yapacakmıyız?Nerde kaldı bu tam kapanma?Bende öyle biliyordum . Kp eşimi aradı dedi ki oğlum biz köye asma budamaya gidecektik ne olacak şimdi gidemeyecek miyiz ? Bende dedim ki gidemeyecekler tabiki nasıl iddia ediyorum ama görmen lazımgenelgeyi açıp okudular meğer 05:00 ile 19:00 arası gidilemiyormuş inanamadım ben şoka girdim
Yok geçen 2 haftadan söz ediyorum tam anlayamadım sanırım yaaasabah 5 le akşam 7 arası bildiğimizi yapacakmıyız?Nerde kaldı bu tam kapanma?
İnsanlar kural falan dinlemiyor kimisi covide inanmıyor bile kime ne anlatıcaz ki aşı hakkında söylenilen dedikodular da cabası he pardon bir de aşı karşıtları var malum onlar da piyasada aktif rol oynuyorlar hiç biteceğini sanmıyorum bu salgınınOtogar iğne atsan düşmezmiş o derece kalabalıkmış istanbul boşalıcak il dışı covid patlaması olucak
Kardeşim annem oldu aşılarını şükür hiç sorun olmadı,bitmez imkansız kaç sene sürer böyleİnsanlar kural falan dinlemiyor kimisi covide inanmıyor bile kime ne anlatıcaz ki aşı hakkında söylenilen dedikodular da cabası he pardon bir de aşı karşıtları var malum onlar da piyasada aktif rol oynuyorlar hiç biteceğini sanmıyorum bu salgının
Ben de anneme olalım ben de olayım diyorum dinlemiyor kronik hastalıkları var ona gelmesine korkuyoruz hepimizKardeşim annem oldu aşılarını şükür hiç sorun olmadı,bitmez imkansız kaç sene sürer böyle
Korkuyomu olsa keşkeBen de anneme olalım ben de olayım diyorum dinlemiyor kronik hastalıkları var ona gelmesine korkuyoruz hepimiz
Olur mu öyle şey, asemptomatik kaç kişi varsa şuan yollarda memleketlerine virüs götürüyor. Karar açıklayıp da 3 gün sonra uygulamak nedir ki, varsa ivedilikle uygularsın herkes de evinde bekleyiverir..Dün gece açıklama olduğu an şehir dışını tamamen kapatsaydılar bu yoğunluk olmayacaktı şimdi ihmal yok mu bu durumda
Evet aşı olmucam diyorKorkuyomu olsa keşke
Bende çok korkuyorumEvet aşı olmucam diyor
Maalesef ben deBende çok korkuyorum
Neden aceba amaEvet aşı olmucam diyor
Otobüsle seyahat yasak değildi, öyle okumuştum. Izin alınıyordur. Gecen seneki gibi katilik yokŞehirler arası ulaşım yasaktı ya o nasıl oluyor öyle
Benim yakin zamanda akrablarim covid oldu. Iki doz olanlar üstelik son dozdan 15 gün bile tam tamamlanmamış olanlar vardi cok kolay atlattı. Hatta biri gecen ağustosda covid oldu hastanede yatmıştı sonradan 2 doz covid aşısı oldu, ayni evdekilerin hepsi pozitif cikti ama o negatif cikti yine kendimi izole etti hiçbir belirti bile olmadi,ya aşı + önceden geçirdiği için olsa da belli olmadi ya da hiç olmadi . 10 kişi oldu 4 u âşiliydi cok kolay atlattılar diğerlerinden hastanede yatanlar oldu ,zor oldu ama şükür hepsi atlattı.Ben de anneme olalım ben de olayım diyorum dinlemiyor kronik hastalıkları var ona gelmesine korkuyoruz hepimiz
Ben de öyle duyuyorum ama yok vücudumuzda gelecekteki etkisini bilemeyiz gibi şeyler söylüyorlar annem de dahil tüm dünya aşılanıyor biz mi doğruyuz diyorum artık kendi kendimeBenim yakin zamanda akrablarim covid oldu. Iki doz olanlar üstelik son dozdan 15 gün bile tam tamamlanmamış olanlar vardi cok kolay atlattı. Hatta biri gecen ağustosda covid oldu hastanede yatmıştı sonradan 2 doz covid aşısı oldu, ayni evdekilerin hepsi pozitif cikti ama o negatif cikti yine kendimi izole etti hiçbir belirti bile olmadi,ya aşı + önceden geçirdiği için olsa da belli olmadi ya da hiç olmadi . 10 kişi oldu 4 u âşiliydi cok kolay atlattılar diğerlerinden hastanede yatanlar oldu ,zor oldu ama şükür hepsi atlattı.
Karar açıklanıp hemen uygulandıgı anıda gördük geçen yılOlur mu öyle şey, asemptomatik kaç kişi varsa şuan yollarda memleketlerine virüs götürüyor. Karar açıklayıp da 3 gün sonra uygulamak nedir ki, varsa ivedilikle uygularsın herkes de evinde bekleyiverir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?