bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Aa öyle bir durum mu varmış haberim yoktu benim de kayınvalidemler hatta yazlığa gittiler az durup geldiler yasak gelir diye
Ben inanamadım çok sinirlendim o zaman ki bence bu büyük bir ihmal böyle böyle 2 haftada vaka hiç düşmedi bak tam pazar günü vaka düştü bir anda

sabah 5 le akşam 7 arası bildiğimizi yapacakmıyız?Nerde kaldı bu tam kapanma?

Otogar iğne atsan düşmezmiş o derece kalabalıkmış istanbul boşalıcak il dışı covid patlaması olucak

Otogar iğne atsan düşmezmiş o derece kalabalıkmış istanbul boşalıcak il dışı covid patlaması olucak
İnsanlar kural falan dinlemiyor kimisi covide inanmıyor bile kime ne anlatıcaz ki aşı hakkında söylenilen dedikodular da cabası he pardon bir de aşı karşıtları var malum onlar da piyasada aktif rol oynuyorlar hiç biteceğini sanmıyorum bu salgının

Kardeşim annem oldu aşılarını şükür hiç sorun olmadı,bitmez imkansız kaç sene sürer böyle

Dün gece açıklama olduğu an şehir dışını tamamen kapatsaydılar bu yoğunluk olmayacaktı şimdi ihmal yok mu bu durumda
Olur mu öyle şey, asemptomatik kaç kişi varsa şuan yollarda memleketlerine virüs götürüyor. Karar açıklayıp da 3 gün sonra uygulamak nedir ki, varsa ivedilikle uygularsın herkes de evinde bekleyiverir..

Ben de anneme olalım ben de olayım diyorum dinlemiyor kronik hastalıkları var ona gelmesine korkuyoruz hepimiz
Benim yakin zamanda akrablarim covid oldu. Iki doz olanlar üstelik son dozdan 15 gün bile tam tamamlanmamış olanlar vardi cok kolay atlattı. Hatta biri gecen ağustosda covid oldu hastanede yatmıştı sonradan 2 doz covid aşısı oldu, ayni evdekilerin hepsi pozitif cikti ama o negatif cikti yine kendimi izole etti hiçbir belirti bile olmadi,ya aşı + önceden geçirdiği için olsa da belli olmadi ya da hiç olmadi . 10 kişi oldu 4 u âşiliydi cok kolay atlattılar diğerlerinden hastanede yatanlar oldu ,zor oldu ama şükür hepsi atlattı.

Ben de öyle duyuyorum ama yok vücudumuzda gelecekteki etkisini bilemeyiz gibi şeyler söylüyorlar annem de dahil tüm dünya aşılanıyor biz mi doğruyuz diyorum artık kendi kendime

Olur mu öyle şey, asemptomatik kaç kişi varsa şuan yollarda memleketlerine virüs götürüyor. Karar açıklayıp da 3 gün sonra uygulamak nedir ki, varsa ivedilikle uygularsın herkes de evinde bekleyiverir..
Karar açıklanıp hemen uygulandıgı anıda gördük geçen yıl
Insanlar ekmek alma kavgasına girdi
Bakan istifa etti falan
Bu insanlara bence ne yapsan fayda değil
Insanın biraz içinden gelmeli anlayış,medeniyet..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…