Ben de seni çok seviyorum canım kardeşim.Canim ablam seni cok seviyorum
Kan değerlerime gore verdiler 10 tane 400 lük
Basiniz sağolsun
Yaaaa çok geçmiş olsunBizim karantina bitti daha iyiyiz şükür. Ama maalesef babam hastanede yatiyor
Babanızada sizede geçmiş olsun:)Bizim karantina bitti daha iyiyiz şükür. Ama maalesef babam hastanede yatiyor
Büyük Allahım en acilinden şifalar nasip etsin inşallah en yakın zamanda.Bizim karantina bitti daha iyiyiz şükür. Ama maalesef babam hastanede yatiyor
Teşekkür ederim sağolunCanim ablam seni cok seviyorum
Kan değerlerime gore verdiler 10 tane 400 lük
Basiniz sağolsun
İlaç yazdırmaya sağlık ocağına gittim.Hiç görmediğim kadar kalabalık
Cebimden verdiklerim ayrı.Aylardır şeker ilacını cebimden alıyorum.Sağlık ocağından bi kontrol ettir öyle yazalım dediler,ben evde kontrol ediyorum.Şu an hastaaneye gidememSırf bu yüzden aylardır ilaç yazdırmıyorum. Lanet olsun dedim cebimden verip alayım.
Cebimden verdiklerim ayrı.Aylardır şeker ilacını cebimden alıyorum.Sağlık ocağından bi kontrol ettir öyle yazalım dediler,ben evde kontrol ediyorum.Şu an hastaaneye gidemem
yasadigim yerde online doktor kontrolu basladi asil turkiye de buna buyuk ihtiyac var. sizin gibi bircok insan magdurCebimden verdiklerim ayrı.Aylardır şeker ilacını cebimden alıyorum.Sağlık ocağından bi kontrol ettir öyle yazalım dediler,ben evde kontrol ediyorum.Şu an hastaaneye gidemem
Gizli şeker ilacı mı abla insülin miCebimden verdiklerim ayrı.Aylardır şeker ilacını cebimden alıyorum.Sağlık ocağından bi kontrol ettir öyle yazalım dediler,ben evde kontrol ediyorum.Şu an hastaaneye gidemem
Çok şükür Gül, hoşgeldinMerhaba sevgili arkadaşlar, hepinize çok teşekkür ediyorum
mehlika nur,
etiketleyemediğim arkadaşlar kaldıysa özür dilerim. Hepiniz beni merak etmişsiniz teşekkür ederim. Ben iyiyim. 12 Nisan pzt günü sabah 6'da yola çıktık. Yaklaşık 1000km yolu özel aracımızla iki günde (gece sokağa çıkma yasağında arabada yatarak) katettik. Kayınvaldemlerde yaklaşık 14 gün kaldık. Şehirler arası seyahat yasağı veya tam kapanma geleceği yönünde beklentimiz olduğu için 26 Nisan pzt sabah dönüş yoluna geçtik ve aynı şekilde dün akşam evimize sağ salim ulaştık. Epey zor oldu ve çok yorgunum. Yol yorgunluğunu hala atlatamadık ama onun dışında iyiyiz. 15 gün internetsiz yaşanabiliyormuş :) sizleri habersiz bıraktığım için üzgünüm, ama evime, kedilerime ve sizlere yeniden kavuştuğum için mutluyum. SevgilerElif , Niloyatospikk , reynax, Asiasena , HanimKelesimiGetir, Laale ,
İyi olmanıza sevindim canım peki kedilere kim baktı canım hele Gözde buralar Gözdenin resimleri olmadan garip kaldıMerhaba sevgili arkadaşlar, hepinize çok teşekkür ediyorum
mehlika nur,
etiketleyemediğim arkadaşlar kaldıysa özür dilerim. Hepiniz beni merak etmişsiniz teşekkür ederim. Ben iyiyim. 12 Nisan pzt günü sabah 6'da yola çıktık. Yaklaşık 1000km yolu özel aracımızla iki günde (gece sokağa çıkma yasağında arabada yatarak) katettik. Kayınvaldemlerde yaklaşık 14 gün kaldık. Şehirler arası seyahat yasağı veya tam kapanma geleceği yönünde beklentimiz olduğu için 26 Nisan pzt sabah dönüş yoluna geçtik ve aynı şekilde dün akşam evimize sağ salim ulaştık. Epey zor oldu ve çok yorgunum. Yol yorgunluğunu hala atlatamadık ama onun dışında iyiyiz. 15 gün internetsiz yaşanabiliyormuş :) sizleri habersiz bıraktığım için üzgünüm, ama evime, kedilerime ve sizlere yeniden kavuştuğum için mutluyum. SevgilerElif , Niloyatospikk , reynax, Asiasena , HanimKelesimiGetir, Laale ,
teşekkür ederim. Kedileri İzmirdeki eve götürdük komşu baktı sağolsun. Gelirken de izmire uğradık aldık kedileri. Tarçın epey zorluk çıkarttı yine bana:) Gözde beni görünce sevincinden çıldırdı.İyi olmanıza sevindim canım peki kedilere kim baktı canım hele Gözde buralar Gözdenin resimleri olmadan garip kaldı
Aleyküm selamm Gözde Hanımteşekkür ederim. Kedileri İzmirdeki eve götürdük komşu baktı sağolsun. Gelirken de izmire uğradık aldık kedileri. Tarçın epey zorluk çıkarttı yine bana:) Gözde beni görünce sevincinden çıldırdı.
Ancak İzmir aşırı kalabalıktı. Sokaklarda daha önce hiç bu kadar araç ve insan kalabalığı görmedim. Evin altında bir tekel bayi var, inanın apartmana zor girdim. İğne atsanız yere düşmez. Tekelin önünde anlam veremediğim bir kalabalık vardı; bugün öğrendim sebebini... Neyse ki evimize sağ salım vardık. Gözdenin keyfi yerinde selamı var.
Eki Görüntüle 2836635
Yok normal hapGizli şeker ilacı mı abla insülin mi
Anladım abla annemle aynıYok normal hap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?