bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Cebimden verdiklerim ayrı.Aylardır şeker ilacını cebimden alıyorum.Sağlık ocağından bi kontrol ettir öyle yazalım dediler,ben evde kontrol ediyorum.Şu an hastaaneye gidemem

Saglik ocagina bende aylardir gitmiyorum ama yasadigim sehirde ozel hastahane bombos ozellikle sabah erken saatlerde.mecbur senede 2 kere kontrol ettirdim diyabet icin takipliyim gogsumde kitleler var.
O kdr kolay isimi halledip cikiyorumki inanamazsiniz

Cebimden verdiklerim ayrı.Aylardır şeker ilacını cebimden alıyorum.Sağlık ocağından bi kontrol ettir öyle yazalım dediler,ben evde kontrol ediyorum.Şu an hastaaneye gidemem
yasadigim yerde online doktor kontrolu basladi asil turkiye de buna buyuk ihtiyac var. sizin gibi bircok insan magdur

Kızlar Hindistan varyantı hızlı mı yayılıyordu ?

Merhaba sevgili arkadaşlar, hepinize çok teşekkür ediyorum

mehlika nur, Elif , Niloyatospikk , reynax, Asiasena , HanimKelesimiGetir, Laale ,​

etiketleyemediğim arkadaşlar kaldıysa özür dilerim. Hepiniz beni merak etmişsiniz teşekkür ederim. Ben iyiyim. 12 Nisan pzt günü sabah 6'da yola çıktık. Yaklaşık 1000km yolu özel aracımızla iki günde (gece sokağa çıkma yasağında arabada yatarak) katettik. Kayınvaldemlerde yaklaşık 14 gün kaldık. Şehirler arası seyahat yasağı veya tam kapanma geleceği yönünde beklentimiz olduğu için 26 Nisan pzt sabah dönüş yoluna geçtik ve aynı şekilde dün akşam evimize sağ salim ulaştık. Epey zor oldu ve çok yorgunum. Yol yorgunluğunu hala atlatamadık ama onun dışında iyiyiz. 15 gün internetsiz yaşanabiliyormuş :) sizleri habersiz bıraktığım için üzgünüm, ama evime, kedilerime ve sizlere yeniden kavuştuğum için mutluyum. Sevgiler

Çok şükür Gül, hoşgeldin

İyi olmanıza sevindim canım peki kedilere kim baktı canım hele Gözde buralar Gözdenin resimleri olmadan garip kaldı

İyi olmanıza sevindim canım peki kedilere kim baktı canım hele Gözde buralar Gözdenin resimleri olmadan garip kaldı
teşekkür ederim. Kedileri İzmirdeki eve götürdük komşu baktı sağolsun. Gelirken de izmire uğradık aldık kedileri. Tarçın epey zorluk çıkarttı yine bana:) Gözde beni görünce sevincinden çıldırdı.
Ancak İzmir aşırı kalabalıktı. Sokaklarda daha önce hiç bu kadar araç ve insan kalabalığı görmedim. Evin altında bir tekel bayi var, inanın apartmana zor girdim. İğne atsanız yere düşmez. Tekelin önünde anlam veremediğim bir kalabalık vardı; bugün öğrendim sebebini... Neyse ki evimize sağ salım vardık. Gözdenin keyfi yerinde selamı var.

Aleyküm selamm Gözde Hanım çok tontiş tülü olmuş bir de tüyleri uzamış sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…