bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Ekran resmi aldım sizi halkı kışkırtmak adına yazdığınız bu mesajı gerekli yerlere şikayet edicem bilginiz olsun

Aşının 2. Dozunu 6-8 hafta sonra yapacaklarmış eeee 1 doz ile 2. Doz arası böyle uzun olduğu zaman aşının etkisi ne oluyor acaba ? Ellerinde aşı kalmadı tabi zaman kazanma çabası sanırım .
Biontech icin sorun olmayacağı söyleniyor.
Twitterda takip ettiğim hem yurt ici hem yurt dışındaki doktorlar bunu Yazmis bugün ilk.dozdan sonra yüzde 70 koruyuculgu olduğu için sıkıntı değil yazmışlar

Burada bunu yazıyorsanız sosyal medyada ne gibi paylaşımlar yapıyorsunuz bi bakılsın değil mi!!!

Son zamanlarda Facebook ve Twitter gibi sosyal medya sitelerinde oluşan gruplaşmalar ve söz konusu grupların birbirleriyle iletişimlerinin bu sitelerden sağlanması, kişilerin bir anda galeyana gelme olasılığını oldukça arttırmaktadır. Kişiler sosyal medyadaki haberlerin doğrulunu teyit etmeden, yapacakları hareketin sonuçlarını düşünmeden, tez canlılıkla doğrudan harekete geçmektedirler. Bu nedenle, “şişirme haber” diye nitelendirebileceğimiz haberler kişiler arasında hızlı bir şekilde yayılmakla kalmamakta, fiili olarak da insanları meydanlara dökmeye yetmektedir. Bu gibi hallerde kamu düzeni açısından açık ve yakın tehlikenin ortaya çıkması oldukça muhtemel olduğundan, konusu suç teşkil eden içeriğin paylaşılması değişken olaylara göre suç teşkil edebilmektedir.

Özellikle Türk halkının hassas olduğu konularda, belirli dönemlerde insanları sokağa dökecek nitelikte paylaşımlar yapılması, gerçek olmayan görüntü veya videoların, internet ortamında yayılması, halkı bir anda hareketlendirmeye yetmektedir. Bu gibi hallerde kamu düzeni açısından açık ve yakın tehlikenin ortaya çıkması muhtemel olduğundan, konusu suç teşkil eden bu tür içeriklerin paylaşılması da, suç teşkil edebilecektir.

Hastalıkla ilgili düşüncelerimi söylemeyeceğim ama yazdıklarınıza haklısnız. Zaten asıl amaç insanların sokağa dökülmesini sağlamak. İnşallah bu günleri sağ salim atlatırız. Yoksa kenardan ellerini ovuşturup salyalarını akıtarak bekleyen onlarca azılı düşman var. Feraset sahibi olup atacağımız her adımın ilerisini düşünmemiz gerek. Halk sokağa dökülünce hiçbirşey daha iyi olmayacak aksine herşey karmakarışık bir hal alacak. Polis isyan eden halkı durdurmaya çalışırken düşman nerden nasıl saldırır bilemeyiz. Allah korusun

Ben de korkuyorum açıkçası şöyle söyliyim önümüzdeki aylar da bu şekilde giderse işçi çıkarmalar başlayacak ve bu tarz kişilikler ortaya çıkacak umarım ülkemiz şu salgından da selametle çıkar.

Haberlerde mi çıktı Rus aşısı da geliyor diyordu geçen duydum TV de
Dün bakan açıklama yapmış çok ayrıntılı izleyeceğim birazdan yorumlar kötü ama altında babam dün sanırım aşı oldu keşke olmasaydı şimdi diğer dozu ne zaman olacak belirsiz kötü ilerliyor herşey sanki

Arkadaşlar mesajımı cok farklı anlayanlar olmus amacım kışkırtma olamaz eger oyle bir amacım olsaydı çevremde onlarca kişi var onları tek tek arar konusurdum şuana kadar hiçbir kuralı ihlalmetmedim etmemde boyle biri değilim. ben sadece farklı kaynakları okumanızı önerdim. En basiti babam aşı oldu ve buna karsı cıkmadım yeri geldiğinde bende aşı olacağım su çiçeği kızamık aşısı oldugumuz gibi ama tekrar soyluyorum faz aşaması bittikten sonra o zaman guvenip aşı olabilirim şuanda olan kişilere saygım var tabiki ama insanlar aşı olmayanlara vr olmak isteyemenlere düşman gözüyle bakıyor haliyle ilk ayırımcılıgı bu gurup insanlar yapıyor. Aşıdan yana insanlarda işte bunu düşünüp bizim ne hissettiğimizi anlamıyor.

Yakın bir zamanda abimi kötü hastalıktan kaybettik. Şimdi ise babam hasta evlat acısına dayanamadı.. Ciğerde kitle saptandı biyopsi sonucları kötü geldi. .pandemi nedeniyle abime sarılamadan veda etmek zorunda kaldık bunun nasıl bir acı olduğunu tahmin bile edemezsiniz üç küçük yavru bıraktı peşinde.pandeminin bitmesi için dua etmedigim tek bir vakit yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başınız sağolsun.. sizin mesajınızda kesinlikle kışkırtma sezmedim farklı anlaşılmış olabilir. Bende aynı dönem hem haberleri hem de Twitter ı mutlaka takip ederim. Burada sorun sürecin şeffaf yönetilmiyor oluşu bence, aşı için saatli karar değiştiğini görüyoruz, dün akşam biontech aşısı 2. Doz iptal kararı çıkarken az önce son dakika bu kararın iptalini okudum. Bazı şeylere tepki gösterilince adımlar farklı atılıyor. Evlerinde borç içinde kalan insanlar içinde ses çıkarılsa farklı uygulama olur muydu acaba diye düşünüyor insan. Biz bize yeteriz Türkiye m kampanyasına o dönem çalışmıyor olmama rağmen elimdeki az miktar birikimi bağışlamıştım. Yine benzer uygulama yapılıp kepenk kapatmak zorunda kalan esnafa yardımcı olunabilir. Ben böyle ses çıkardıkça hain gibi görülüp eleştiri alıyorum ama hükümetler geçici devlet bakidir devletimin her zaman yanındayım yanlış varsa ortada eleştirilir çözüm yolu önerilir hal çaresine bakılır. Öneri ortaya atılınca ona kışkırtıcı hain gözüyle bakılmamalı. Sağlıklı günler hepimize

Artık açıklama vs. dinlemiyorum iyiye giden haberleri ne zaman duymaya başlarsam o zaman dinleyeceğim.

Günaydın sevgili dostlarım. Öncellikle tüm hastalarımıza acil şifalar dilerim, aşı olanlara hayırlı olsun. Benim, 16 günlük bir aradan sonra, yuvama, kedilerime ve sizlere kavuştuğum için moralim iyi. Her daim morallerimizi yüksek tutabilmek, sağlıklı kalmak ve güzel bir gün geçirmeniz dileği ile sizlere bu sabah doğan güneşi, yuva yapmak için yer arayan kırlangıç kuşları, yolda gelirken görüntülediğim bir orman manzarası, ve kedilerim Gözde ve Tarçının bahçe keyiflerini gönderiyorum. Sevgilerimle

Kedilerin burnundan ve göbeğinden öpeyim mi nolur

Haberlerde mi çıktı Rus aşısı da geliyor diyordu geçen duydum TV de
Mayıstan Rus aşısı geliyormuş ama nasıl güvenilir ki ? Bizim aşı hala ortada yok
Başınız sağ olsun çok üzüldüm söylediklerinize harfiyen katılıyorum bende sizinle aynı hisler içindeyim çünkü
Artık açıklama vs. dinlemiyorum iyiye giden haberleri ne zaman duymaya başlarsam o zaman dinleyeceğim.

Cok tesekkur ederim Allah razı olsun. Mubarek aylarda Allah sahidimdir ki kışkırtmak için mesaj yazmadım boyle anlasılması beni cok uzdu. Oturdugum yerin bahcesinde cogu kişi maske takmazken ben maske mi hiç cıkarmıyorum olurda kul hakkına girerim diye.. Sadece dediğim gibi tum dunyayı takip edip kendimce bilgi edinmeye calısıyorum aynı sekilde bunu onerdim sadece mesajımda o kfr farklı bir yere cekildiki hayretler içinde kaldım.

Aşının 2. Dozunu 6-8 hafta sonra yapacaklarmış eeee 1 doz ile 2. Doz arası böyle uzun olduğu zaman aşının etkisi ne oluyor acaba ? Ellerinde aşı kalmadı tabi zaman kazanma çabası sanırım .
asinin kalmamasi ile ilgisi yok, pes pese vuramazlar. ilk asinin dozu farkli ve antikor uretimi icin biraz zamana ihtiyac var. ben gectigimiz pazar ilk dozu oldum mayisin basinda 2.si olacak.

asinin kalmamasi ile ilgisi yok, pes pese vuramazlar. ilk asinin dozu farkli ve antikor uretimi icin biraz zamana ihtiyac var. ben gectigimiz pazar ilk dozu oldum mayisin basinda 2.si olacak.
Evet ama arkadaşım okul öncesi öğretmeni 1 . Dozu oldu 2. Doza randevu yok neden yok

onu ben bilemem ki :) ben genel sebebini soyledim
Dün bakanın açıklamasında 2 ay aşı tedarikinde sıkıntı olacağını 2 ay sonra Rus aşısı ile bolluk olacağını söylüyor. Bıontech tedariki sıkıntılıymış

Diyorsunuz ki koşar adım Hindistan olalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…