bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Kızlar Hindistan varyantı hızlı mı yayılıyordu ?
Ay o konu yara.İstanbul da 5 kişide tespit edilmiş.Hızlı yayılıp yayılmadığını bilmiyorum ama muhtemel hızlı yayılıyordur.Hindista nın hali malum.İstanbulun da hali malum.Son hız Bodrum a gidiyorlar.Tabii başka yerlerede.Kimlere bilmeden bulaştı yayılıyor kimbilir?

Çok şükür.
Hoşgeldin arkadaşım.

Geçmiş olsun.Bizde şehir hastanesi çok uzak.

Hem daha hızlı yayiliyormuş hemde öldürücülüğü daha yüksekmiş şimdi okudum
Bende Hindistan’ın durumunu okumuştum bugünde İstanbul olayını duyunca çok bozuldum takip ettiğim astrolok 2023 Mart ayında bitecek diyor

Bende Hindistan’ın durumunu okumuştum bugünde İstanbul olayını duyunca çok bozuldum takip ettiğim astrolok 2023 Mart ayında bitecek diyor
Bizde zor biter. Hala iftara misafirler çağırılıyor, karantinadan nasıl kaçarım planları yapılıyor, kimsede mesafe yok herkes mıç mıç. Ha birde asker polis tanidigi olana yasak(!) falan yok ya taşıyorlar virüsü heryere.
Hindistanin durumu fenaymış. Bir yatakta 2 3 hasta tedavi ediliyormuş. O kadar yoruldum psikolojim o kadar bitti ki. Yeteeer diye sokaklarda bağırasım var

Bende ağladım bugün ayları günleri yılı karıştırır oldum biliyor musun geçen gün birşey için bankaya gittim adam evrak verdi tarih yazacağım hangi yıldaydık dedim o derece koptum artık

Bende ağladım bugün ayları günleri yılı karıştırır oldum biliyor musun geçen gün birşey için bankaya gittim adam evrak verdi tarih yazacağım hangi yıldaydık dedim o derece koptum artık
Bende anılarımın ne zaman yaşandığını hatırlayamıyorum, geçen sene diyorum halbuki 2 3 sene olmuş onu yaşayalı.. Evde olmaktan bir sıkıntım yok zaten evden çalısıyordum ama farkettim asosyal olma yolunda ilerliyorum. Insanlarla iletişim kurmayı unuttum, bankada noterde birisi aniden birşey sorunca donup kalıyorum normal mi şu yaşadıklarım eşim sağlıkçı onun psikolojisine hiç girmeyim. Inanin gelir gelmez uyuyor, aylardir yüzü bir kez gülmedi o tatlı komik adam gitti yerine asabi sinirli biri geldi

Hoşgeldin canım, çok şükür kazasız belasız gidip gelmişsiniz

Dün eşimin doğum günü tarihini hatırlamaya çalıştım birkaç saat Beynim gidiyor iyice

Aşının 2. Dozunu 6-8 hafta sonra yapacaklarmış eeee 1 doz ile 2. Doz arası böyle uzun olduğu zaman aşının etkisi ne oluyor acaba ? Ellerinde aşı kalmadı tabi zaman kazanma çabası sanırım .

Ünlü aktör Vivek kameralar karşısında aşı olduktan 2 gün sonra öldü

Twitter da paylasılan bir yazı..
Tvleri. Kapatın Twitter dan dunyaya takip edin farketmiyormusuz hiçbir karsı goruse sahip dr ekrana cıkarılmıyor medya tek taraflı haber sunuyor. Dünyanın her yerinden binlerce kişi sokaga cıkıp kısıtlama protestosu yapıyor maske aşı protestosu yapıyor. Amerikanın 23 eyaletinde maske zorunluluğu kaldırıldı. Avrupa ülkelerinde yasaklar kalkmaya basladı, italyada bile onumuzdeki haftadan itibaren yasaklar kalkacak
Dünyayı takip edin

Eklentiler

• Screenshot_2021-04-29-01-38-41-478_com.android.chrome.webp
    38,2 KB · Görüntüleme: 70
  • Screenshot_2021-04-29-01-38-32-908_com.android.chrome.webp
    40,4 KB · Görüntüleme: 77
Şehirler arası ulaşım yasaktı ya o nasıl oluyor öyle
Sokağa çıkmanın serbest olduğu saatlerde yani sabah 5 akşam 7 arasında özel araçla (65 yaş üstü olmadığı takdirde) şehirler arası seyahat serbest. Biz öyle geldik. Uçak ve otobüsle seyahat ise izne tabi ve saat kısıtlaması yok. Ancak İstanbul ili için giriş çıkışlar yasak diye biliyordum o nasıl oluyor anlamıyorum, tüm İstanbullular tatil yörelerine akın ediyorlar şu an.

Ne yapmamızı istiyorsunuz aşı olunuyor yahut maske takıyoruz diye yasaklar var diye eylem mi yapalım aaa Avrupa'da yasaklar kalkıyor bizde niye yasaklar var deyip caddelere mi dökülelim yazdığınız şu mesaj için inanın toplum içinde olduğumuz için tepki göstermiyorum mesajınız şikayet edilecek nitelikte halkı kışkırtma hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…