Ay o konu yara.İstanbul da 5 kişide tespit edilmiş.Hızlı yayılıp yayılmadığını bilmiyorum ama muhtemel hızlı yayılıyordur.Hindista nın hali malum.İstanbulun da hali malum.Son hız Bodrum a gidiyorlar.Tabii başka yerlerede.Kimlere bilmeden bulaştı yayılıyor kimbilir?Kızlar Hindistan varyantı hızlı mı yayılıyordu ?
Hem daha hızlı yayiliyormuş hemde öldürücülüğü daha yüksekmiş şimdi okudumKızlar Hindistan varyantı hızlı mı yayılıyordu ?
Çok şükür.Merhaba sevgili arkadaşlar, hepinize çok teşekkür ediyorum
M mehlika nur ,
etiketleyemediğim arkadaşlar kaldıysa özür dilerim. Hepiniz beni merak etmişsiniz teşekkür ederim. Ben iyiyim. 12 Nisan pzt günü sabah 6'da yola çıktık. Yaklaşık 1000km yolu özel aracımızla iki günde (gece sokağa çıkma yasağında arabada yatarak) katettik. Kayınvaldemlerde yaklaşık 14 gün kaldık. Şehirler arası seyahat yasağı veya tam kapanma geleceği yönünde beklentimiz olduğu için 26 Nisan pzt sabah dönüş yoluna geçtik ve aynı şekilde dün akşam evimize sağ salim ulaştık. Epey zor oldu ve çok yorgunum. Yol yorgunluğunu hala atlatamadık ama onun dışında iyiyiz. 15 gün internetsiz yaşanabiliyormuş :) sizleri habersiz bıraktığım için üzgünüm, ama evime, kedilerime ve sizlere yeniden kavuştuğum için mutluyum. SevgilerElif , Niloyatospikk , reynax , Asiasena, HanimKelesimiGetir, Laale ,
Geçmiş olsun.Bizde şehir hastanesi çok uzak.Saglik ocagina bende aylardir gitmiyorum ama yasadigim sehirde ozel hastahane bombos ozellikle sabah erken saatlerde.mecbur senede 2 kere kontrol ettirdim diyabet icin takipliyim gogsumde kitleler var.
O kdr kolay isimi halledip cikiyorumki inanamazsiniz
Kızlar Hindistan varyantı hızlı mı yayılıyordu ?
Ay o konu yara.İstanbul da 5 kişide tespit edilmiş.Hızlı yayılıp yayılmadığını bilmiyorum ama muhtemel hızlı yayılıyordur.Hindista nın hali malum.İstanbulun da hali malum.Son hız Bodrum a gidiyorlar.Tabii başka yerlerede.Kimlere bilmeden bulaştı yayılıyor kimbilir?
Bende Hindistan’ın durumunu okumuştum bugünde İstanbul olayını duyunca çok bozuldumHem daha hızlı yayiliyormuş hemde öldürücülüğü daha yüksekmiş şimdi okudum
Evet bende okudum.Çok fena vaziyettelerBende Hindistan’ın durumunu okumuştum bugünde İstanbul olayını duyunca çok bozuldumtakip ettiğim astrolok 2023 Mart ayında bitecek diyor
Dünyada ilk sıradaymışlarEvet bende okudum.Çok fena vaziyetteler
Bizde zor biter. Hala iftara misafirler çağırılıyor, karantinadan nasıl kaçarım planları yapılıyor, kimsede mesafe yok herkes mıç mıç. Ha birde asker polis tanidigi olana yasak(!) falan yok ya taşıyorlar virüsü heryere.Bende Hindistan’ın durumunu okumuştum bugünde İstanbul olayını duyunca çok bozuldumtakip ettiğim astrolok 2023 Mart ayında bitecek diyor
Bende ağladım bugünBizde zor biter. Hala iftara misafirler çağırılıyor, karantinadan nasıl kaçarım planları yapılıyor, kimsede mesafe yok herkes mıç mıç. Ha birde asker polis tanidigi olana yasak(!) falan yok ya taşıyorlar virüsü heryere.
Hindistanin durumu fenaymış. Bir yatakta 2 3 hasta tedavi ediliyormuş. O kadar yoruldum psikolojim o kadar bitti ki. Yeteeer diye sokaklarda bağırasım var
Bende anılarımın ne zaman yaşandığını hatırlayamıyorum, geçen sene diyorum halbuki 2 3 sene olmuş onu yaşayalı.. Evde olmaktan bir sıkıntım yok zaten evden çalısıyordum ama farkettim asosyal olma yolunda ilerliyorum. Insanlarla iletişim kurmayı unuttum, bankada noterde birisi aniden birşey sorunca donup kalıyorum normal mi şu yaşadıklarımBende ağladım bugünayları günleri yılı karıştırır oldum biliyor musun geçen gün birşey için bankaya gittim adam evrak verdi tarih yazacağım hangi yıldaydık dedim o derece koptum artık
Hoşgeldin canım, çok şükür kazasız belasız gidip gelmişsinizMerhaba sevgili arkadaşlar, hepinize çok teşekkür ediyorum
M mehlika nur ,
etiketleyemediğim arkadaşlar kaldıysa özür dilerim. Hepiniz beni merak etmişsiniz teşekkür ederim. Ben iyiyim. 12 Nisan pzt günü sabah 6'da yola çıktık. Yaklaşık 1000km yolu özel aracımızla iki günde (gece sokağa çıkma yasağında arabada yatarak) katettik. Kayınvaldemlerde yaklaşık 14 gün kaldık. Şehirler arası seyahat yasağı veya tam kapanma geleceği yönünde beklentimiz olduğu için 26 Nisan pzt sabah dönüş yoluna geçtik ve aynı şekilde dün akşam evimize sağ salim ulaştık. Epey zor oldu ve çok yorgunum. Yol yorgunluğunu hala atlatamadık ama onun dışında iyiyiz. 15 gün internetsiz yaşanabiliyormuş :) sizleri habersiz bıraktığım için üzgünüm, ama evime, kedilerime ve sizlere yeniden kavuştuğum için mutluyum. SevgilerElif , Niloyatospikk , reynax , Asiasena, HanimKelesimiGetir, Laale ,
Dün eşimin doğum günü tarihini hatırlamaya çalıştım birkaç saatBende anılarımın ne zaman yaşandığını hatırlayamıyorum, geçen sene diyorum halbuki 2 3 sene olmuş onu yaşayalı.. Evde olmaktan bir sıkıntım yok zaten evden çalısıyordum ama farkettim asosyal olma yolunda ilerliyorum. Insanlarla iletişim kurmayı unuttum, bankada noterde birisi aniden birşey sorunca donup kalıyorum normal mi şu yaşadıklarımeşim sağlıkçı onun psikolojisine hiç girmeyim. Inanin gelir gelmez uyuyor, aylardir yüzü bir kez gülmedi o tatlı komik adam gitti yerine asabi sinirli biri geldi
Sokağa çıkmanın serbest olduğu saatlerde yani sabah 5 akşam 7 arasında özel araçla (65 yaş üstü olmadığı takdirde) şehirler arası seyahat serbest. Biz öyle geldik. Uçak ve otobüsle seyahat ise izne tabi ve saat kısıtlaması yok. Ancak İstanbul ili için giriş çıkışlar yasak diye biliyordum o nasıl oluyor anlamıyorum, tüm İstanbullular tatil yörelerine akın ediyorlar şu an.Şehirler arası ulaşım yasaktı ya o nasıl oluyor öyle
Ne yapmamızı istiyorsunuz aşı olunuyor yahut maske takıyoruz diye yasaklar var diye eylem mi yapalım aaa Avrupa'da yasaklar kalkıyor bizde niye yasaklar var deyip caddelere mi dökülelim yazdığınız şu mesaj için inanın toplum içinde olduğumuz için tepki göstermiyorumÜnlü aktör Vivek kameralar karşısında aşı olduktan 2 gün sonra öldü
Twitter da paylasılan bir yazı..
Tvleri. Kapatın Twitter dan dunyaya takip edin farketmiyormusuz hiçbir karsı goruse sahip dr ekrana cıkarılmıyor medya tek taraflı haber sunuyor. Dünyanın her yerinden binlerce kişi sokaga cıkıp kısıtlama protestosu yapıyor maske aşı protestosu yapıyor. Amerikanın 23 eyaletinde maske zorunluluğu kaldırıldı. Avrupa ülkelerinde yasaklar kalkmaya basladı, italyada bile onumuzdeki haftadan itibaren yasaklar kalkacak
Dünyayı takip edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?