- 30 Ekim 2020
- 454
- 595
- 18
dogrudur ben Tr de yasamadigim icin tedarik sorunsalindan haberim yok... ben sadece pes pese vurulmamasi gerektiginin tibbi bir neden old soyledimDün bakanın açıklamasında 2 ay aşı tedarikinde sıkıntı olacağını 2 ay sonra Rus aşısı ile bolluk olacağını söylüyor. Bıontech tedariki sıkıntılıymış
Nerede yaşıyorsunuz orada 2 doz arası kaç hafta acabadogrudur ben Tr de yasamadigim icin tedarik sorunsalindan haberim yok... ben sadece pes pese vurulmamasi gerektiginin tibbi bir neden old soyledim
Kızımın arkadaşının dedesi bu hafta ikinci dozu olacaktı gördüğümde bakalım sorarım olabildi mi?Dün bakan açıklama yapmış çok ayrıntılı izleyeceğim birazdan yorumlar kötü ama altındababam dün sanırım aşı oldu keşke olmasaydı şimdi diğer dozu ne zaman olacak belirsiz kötü ilerliyor herşey sanki
Sor bakalım bende merak ettim . Babam dün oldu konuştum gayet iyi şuan yan etki vs yokKızımın arkadaşının dedesi bu hafta ikinci dozu olacaktı gördüğümde bakalım sorarım olabildi mi?
Sanırım aşının olumlu sonuçları anlaşıldı dünyaca aşıya talep arttı umarım aşı aranacak duruma gelmeyizDün bakan açıklama yapmış çok ayrıntılı izleyeceğim birazdan yorumlar kötü ama altındababam dün sanırım aşı oldu keşke olmasaydı şimdi diğer dozu ne zaman olacak belirsiz kötü ilerliyor herşey sanki
Cok tesekkur ederim Allah razı olsun. Mubarek aylarda Allah sahidimdir ki kışkırtmak için mesaj yazmadım boyle anlasılması beni cok uzdu. Oturdugum yerin bahcesinde cogu kişi maske takmazken ben maske mi hiç cıkarmıyorum olurda kul hakkına girerim diye.. Sadece dediğim gibi tum dunyayı takip edip kendimce bilgi edinmeye calısıyorum aynı sekilde bunu onerdim sadece mesajımda o kfr farklı bir yere cekildiki hayretler içinde kaldım.
Amerika da. 1.doz 25 Nisan da oldu 2.si 18 Mayista olacakNerede yaşıyorsunuz orada 2 doz arası kaç hafta acaba
Tam bir ayAmerika da. 1.doz 25 Nisan da oldu 2.si 18 Mayista olacak
Bakan aşı üretim kapasitesinin artacağından filan söz etti . Rusların aşısının üretimini Türkiye de de yapacağız diyorSanırım aşının olumlu sonuçları anlaşıldı dünyaca aşıya talep arttı umarım aşı aranacak duruma gelmeyiz
burada 16 yas ustu isteyen herkes asi olabiliyor. okullar acildi, online istege bagli oldu. hersey normale donuyor sukur, darisi Tr ye insTam bir ayburada 6 ile 8 haftaya uzadı
Amerika ülke genelinde nüfusun yüzde 30undan fazlasını aşıladı. İsrail de aynı şekilde halkının tamamına yakınını aşıladı Ve maskeyi attılar. Bizde de aşılama oranı yükselirse evet normal hayata dönebiliriz. Ama bizde hiç de azımsanmayacak kadar aşı randevusu alıp gitmeyen ve aşı yaptırmak istemeyen bi kesim var. Avrupa ülkeleri demişsiniz ya bir de onlara bakın aşılama oranı ne kadar? Açıkçası ben bi Hindistan olmak istemiyorum. Dünya da Hindistan gibi de bi gerçek var.Ünlü aktör Vivek kameralar karşısında aşı olduktan 2 gün sonra öldü
Twitter da paylasılan bir yazı..
Tvleri. Kapatın Twitter dan dunyaya takip edin farketmiyormusuz hiçbir karsı goruse sahip dr ekrana cıkarılmıyor medya tek taraflı haber sunuyor. Dünyanın her yerinden binlerce kişi sokaga cıkıp kısıtlama protestosu yapıyor maske aşı protestosu yapıyor. Amerikanın 23 eyaletinde maske zorunluluğu kaldırıldı. Avrupa ülkelerinde yasaklar kalkmaya basladı, italyada bile onumuzdeki haftadan itibaren yasaklar kalkacak
Dünyayı takip edin
Farklı bir yere falan çekmedim ben paylaşım yaparken bikaç kez okuyup öyle yazın. Yazdığınız mesajı bir kez daha okuduktan sonra farkına varırsınız umarım karakoldaki polisler de mi yanlış anladı okuyunca peki!Cok tesekkur ederim Allah razı olsun. Mubarek aylarda Allah sahidimdir ki kışkırtmak için mesaj yazmadım boyle anlasılması beni cok uzdu. Oturdugum yerin bahcesinde cogu kişi maske takmazken ben maske mi hiç cıkarmıyorum olurda kul hakkına girerim diye.. Sadece dediğim gibi tum dunyayı takip edip kendimce bilgi edinmeye calısıyorum aynı sekilde bunu onerdim sadece mesajımda o kfr farklı bir yere cekildiki hayretler içinde kaldım.
Siz mesajı bir kez de okuyun bence herkes paylaşım yaparken cümlelerini kullanırken dikkat etmeli bayanın mesajında öneri falan yokBaşınız sağolsun.. sizin mesajınızda kesinlikle kışkırtma sezmedim farklı anlaşılmış olabilir. Bende aynı dönem hem haberleri hem de Twitter ı mutlaka takip ederim. Burada sorun sürecin şeffaf yönetilmiyor oluşu bence, aşı için saatli karar değiştiğini görüyoruz, dün akşam biontech aşısı 2. Doz iptal kararı çıkarken az önce son dakika bu kararın iptalini okudum. Bazı şeylere tepki gösterilince adımlar farklı atılıyor. Evlerinde borç içinde kalan insanlar içinde ses çıkarılsa farklı uygulama olur muydu acaba diye düşünüyor insan. Biz bize yeteriz Türkiye m kampanyasına o dönem çalışmıyor olmama rağmen elimdeki az miktar birikimi bağışlamıştım. Yine benzer uygulama yapılıp kepenk kapatmak zorunda kalan esnafa yardımcı olunabilir. Ben böyle ses çıkardıkça hain gibi görülüp eleştiri alıyorum ama hükümetler geçici devlet bakidir devletimin her zaman yanındayım yanlış varsa ortada eleştirilir çözüm yolu önerilir hal çaresine bakılır. Öneri ortaya atılınca ona kışkırtıcı hain gözüyle bakılmamalı. Sağlıklı günler hepimize
Umarımburada 16 yas ustu isteyen herkes asi olabiliyor. okullar acildi, online istege bagli oldu. hersey normale donuyor sukur, darisi Tr ye ins
Verebilirsin sıkıntı yok Allaha hamdolsun ki benim alnım açık, sizin anladıgınız anlamda mesaj yazmadığımı siz bilmiyorsanız bile Allah biliyor. Ben bir öğretmenim şu zorlu donemde sadece kendimin değil öğrencileriminde moralini yuksek tutmaya çalışıyorum. Bana iftira attıgınız için bende sizi şikayet ettim RABBİME onun adaleti hiç şüphesiz yerini bulacaktır.Sözümün arkasında durdum şuan polis karakoluna geldim ve gerekli suç duyurusunda bulunuyorum. Komiser siber suçları arayıp gerekli işlemleri yapması halinde ifademi de vereceğim.
Bakın araştırın okuyun öyle karar verin diyor. Bakın araştırın öyle düşünün yaşayın önerisidir bu, maskesiz sokaklara dökülelim yasakları protesto edelim çağrısı değildir. Bu ülkede bu zaten olmaz..Siz mesajı bir kez de okuyun bence herkes paylaşım yaparken cümlelerini kullanırken dikkat etmeli bayanın mesajında öneri falan yok
hayir olsun neden sizden sikayetci oluyor?Verebilirsin sıkıntı yok Allaha hamdolsun ki benim alnım açık, sizin anladıgınız anlamda mesaj yazmadığımı siz bilmiyorsanız bile Allah biliyor. Ben bir öğretmenim şu zorlu donemde sadece kendimin değil öğrencileriminde moralini yuksek tutmaya çalışıyorum. Bana iftira attıgınız için bende sizi şikayet ettim RABBİME onun adaleti hiç şüphesiz yerini bulacaktır.
Başınız sağolsun tek yakınını kaybeden siz değilsiniz. Ben hükümet yanlısı biri değilim fakat okuduğum mesajı sorgularım ülkemizi halkımızın huzurunu bozacak herhangi bir kışkırtma tarzı birşey hissedersem bşr vatandaş olarak üzerime düşen görevi yaparım. Twitterda yazılan bir yazıyı yazmışsınız yazı Avrupa maske ve aşı için yapılan protestoları anlatıyor. Bundan sonra paylaşım yaparken bir kez okur ona göre kopyala yapıştır yaparsınız.Arkadaşlar mesajımı cok farklı anlayanlar olmus amacım kışkırtma olamaz eger oyle bir amacım olsaydı çevremde onlarca kişi var onları tek tek arar konusurdum şuana kadar hiçbir kuralı ihlalmetmedim etmemde boyle biri değilim. ben sadece farklı kaynakları okumanızı önerdim. En basiti babam aşı oldu ve buna karsı cıkmadım yeri geldiğinde bende aşı olacağım su çiçeği kızamık aşısı oldugumuz gibi ama tekrar soyluyorum faz aşaması bittikten sonra o zaman guvenip aşı olabilirim şuanda olan kişilere saygım var tabiki ama insanlar aşı olmayanlara vr olmak isteyemenlere düşman gözüyle bakıyor haliyle ilk ayırımcılıgı bu gurup insanlar yapıyor. Aşıdan yana insanlarda işte bunu düşünüp bizim ne hissettiğimizi anlamıyor.
Yakın bir zamanda abimi kötü hastalıktan kaybettik. Şimdi ise babam hasta evlat acısına dayanamadı.. Ciğerde kitle saptandı biyopsi sonucları kötü geldi. .pandemi nedeniyle abime sarılamadan veda etmek zorunda kaldık bunun nasıl bir acı olduğunu tahmin bile edemezsiniz üç küçük yavru bıraktı peşinde.pandeminin bitmesi için dua etmedigim tek bir vakit yok.
Ben anlayacağımı anladım karakoldaki polisler de yanlış anlamadı sanırımBakın araştırın okuyun öyle karar verin diyor. Bakın araştırın öyle düşünün yaşayın önerisidir bu, maskesiz sokaklara dökülelim yasakları protesto edelim çağrısı değildir. Bu ülkede bu zaten olmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?