bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Dün bakanın açıklamasında 2 ay aşı tedarikinde sıkıntı olacağını 2 ay sonra Rus aşısı ile bolluk olacağını söylüyor. Bıontech tedariki sıkıntılıymış
dogrudur ben Tr de yasamadigim icin tedarik sorunsalindan haberim yok... ben sadece pes pese vurulmamasi gerektiginin tibbi bir neden old soyledim

dogrudur ben Tr de yasamadigim icin tedarik sorunsalindan haberim yok... ben sadece pes pese vurulmamasi gerektiginin tibbi bir neden old soyledim
Nerede yaşıyorsunuz orada 2 doz arası kaç hafta acaba

Kızımın arkadaşının dedesi bu hafta ikinci dozu olacaktı gördüğümde bakalım sorarım olabildi mi?

Sanırım aşının olumlu sonuçları anlaşıldı dünyaca aşıya talep arttı umarım aşı aranacak duruma gelmeyiz

Ben de sizin mesajınızı kışkırtma olarak algılamadım. Size yazan arkadaşım mesajına istinaden yazdım sadece. Böyle bir kitle de var demek için yazdım. İnşallah bir an evvel güzel günlerimize dönelim.

Sanırım aşının olumlu sonuçları anlaşıldı dünyaca aşıya talep arttı umarım aşı aranacak duruma gelmeyiz
Bakan aşı üretim kapasitesinin artacağından filan söz etti . Rusların aşısının üretimini Türkiye de de yapacağız diyor

Ü
Amerika ülke genelinde nüfusun yüzde 30undan fazlasını aşıladı. İsrail de aynı şekilde halkının tamamına yakınını aşıladı Ve maskeyi attılar. Bizde de aşılama oranı yükselirse evet normal hayata dönebiliriz. Ama bizde hiç de azımsanmayacak kadar aşı randevusu alıp gitmeyen ve aşı yaptırmak istemeyen bi kesim var. Avrupa ülkeleri demişsiniz ya bir de onlara bakın aşılama oranı ne kadar? Açıkçası ben bi Hindistan olmak istemiyorum. Dünya da Hindistan gibi de bi gerçek var.

Farklı bir yere falan çekmedim ben paylaşım yaparken bikaç kez okuyup öyle yazın. Yazdığınız mesajı bir kez daha okuduktan sonra farkına varırsınız umarım karakoldaki polisler de mi yanlış anladı okuyunca peki!

Siz mesajı bir kez de okuyun bence herkes paylaşım yaparken cümlelerini kullanırken dikkat etmeli bayanın mesajında öneri falan yok

Sözümün arkasında durdum şuan polis karakoluna geldim ve gerekli suç duyurusunda bulunuyorum. Komiser siber suçları arayıp gerekli işlemleri yapması halinde ifademi de vereceğim.
Verebilirsin sıkıntı yok Allaha hamdolsun ki benim alnım açık, sizin anladıgınız anlamda mesaj yazmadığımı siz bilmiyorsanız bile Allah biliyor. Ben bir öğretmenim şu zorlu donemde sadece kendimin değil öğrencileriminde moralini yuksek tutmaya çalışıyorum. Bana iftira attıgınız için bende sizi şikayet ettim RABBİME onun adaleti hiç şüphesiz yerini bulacaktır.

Siz mesajı bir kez de okuyun bence herkes paylaşım yaparken cümlelerini kullanırken dikkat etmeli bayanın mesajında öneri falan yok
Bakın araştırın okuyun öyle karar verin diyor. Bakın araştırın öyle düşünün yaşayın önerisidir bu, maskesiz sokaklara dökülelim yasakları protesto edelim çağrısı değildir. Bu ülkede bu zaten olmaz..

hayir olsun neden sizden sikayetci oluyor?

Başınız sağolsun tek yakınını kaybeden siz değilsiniz. Ben hükümet yanlısı biri değilim fakat okuduğum mesajı sorgularım ülkemizi halkımızın huzurunu bozacak herhangi bir kışkırtma tarzı birşey hissedersem bşr vatandaş olarak üzerime düşen görevi yaparım. Twitterda yazılan bir yazıyı yazmışsınız yazı Avrupa maske ve aşı için yapılan protestoları anlatıyor. Bundan sonra paylaşım yaparken bir kez okur ona göre kopyala yapıştır yaparsınız.

Ben anlayacağımı anladım karakoldaki polisler de yanlış anlamadı sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…